Expressen > Nyheter

Thursday, 30 March, 18:37

Expressen - 11 jan 17 kl. 19:53

Här blir treåriga Minea modell i fotoprojektHon föddes med ett ovanligt missbildningssyndrom. Nu är Minea, 3, en stjärnmodell i ett nytt fotoprojekt för barn med särskilda behov. – Vi hoppas och tror på att information och kunskap är nyckeln till att förebygga mobbning och utanförskap. Det annorlunda blir mer accepterat i samhället, säger mamma Simone Karlsson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Minea, Simone Karlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här blir treåriga, Minea, modelli , fotoprojekt
Expressen - 11 aug 16 kl. 09:54

"Varför ska treåriga tjejer visa mer hud?"

Andreas Jakobsson i Göteborg är pappa till treåriga tvillingar, som nyligen fick shorts från Kappahl av sin farmor och farfar. Det är samma storlek, samma modell, men ändå en himmelsvid skillnad, och Andreas kritiserade klädföretaget på Facebook. Svaret han fick från Kappahl var väldigt avslöjande..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Treåriga Williot vräker i sig kaksmet – blånekar

Ibland kan det vara svårt att erkänna att man gjort något dumt. Då är det lättare att bara neka till allt. Det var åtminstone treåriga Williots strategi när hans mamma Ronja Söderberg hittade sin son med ansiktet djupt ner i smetbunken.

YLE - 07 sep 16 kl. 15:35

Superstjärnan Messis treåriga son börjar i FC Barcelonas knattelag – "Skulle vara en fin start"

Tills vidare har treåriga Thiago Messi inte visat något stort intresse för fotboll. Det hindrar inte pappa Lionel Messi från att låta sonen börja i FCBEscola – FC Barcelonas fotbollsskola för 3–5-åringar. FCBEscola är ett nytt program för 3–5-åriga barn.

Affärsvärlden - 11 sep 12 kl. 15:36

Teknikföretagen vill ha tillbaka treåriga avtal

Det vore bra om avtalen i den kommande avtalsrörelsen skulle kunna återgå till att vara treåriga efter de korta löneavtal som tecknats de två senaste gångerna. Det säger Teknikföretagens förhandlingschef Anders Weihe till Nyhetsbyrån Direkt på tisdagen..

BT - 24 sep 12 kl. 19:54

Skärpt straff för man som satte eld på hustru inför parets treåriga barn

Hovrätten skärper straffet för en 54-årig man som i Malmö i april i år satte eld på sin hustru inför deras treåriga dotter. I tingsrätten dömdes han till fyra års fängelse, men hovrätten höjer till fyra och ett halvt år för synnerligen grov misshandel, skriver Metro. Kvinnan hade under en tid bott på skyddat boende med dottern men övertalades av mannens familj att flytta hem.

Expressen - 01 aug 13 kl. 15:05

Åtalad för mord på sin treåriga dotter

En kvinna som misstänks för att ha dödat sin treåriga dotter genom att sätta narkotikaklassade fentanylplåster på flickans kropp åtalas misstänkt för mord, skriver lokala medier..

NSD - 30 sep 14 kl. 06:00

Treåriga Tilde nära strypas på dagis

Under lek och klättring intill ett fönster på dagis fastnade treåriga Tilde i linan till persiennerna och kunde ha blivit strypt..

SN - 26 nov 14 kl. 23:26

Treåriga Fanny fick utslag – fick diagnos per telefon

När Madelene Mroczeks treåriga dotter fick utslag ringde hon barnkliniken i Nyköping. Men dörren till mottagningen stängdes redan per telefon..

Helsingborgs Dagblad - 01 jun 15 kl. 22:27

Treåriga flickan ska omhändertas på nytt

Den treåriga flicka som fördes bort av sin mamma för en dryg vecka sedan ska omhändertas igen, enligt ett beslut i förvaltningsrätten. Detta trots att mamman inte längre är misstänkt för något brott.
– Ett olyckligt beslut, säger mammans advokat Katarina Nordquist..

Sydsvenskan - 01 jun 15 kl. 22:27

Treåriga flickan ska omhändertas på nytt

Den treåriga flicka som fördes bort av sin mamma för en dryg vecka sedan ska omhändertas igen, enligt ett beslut i förvaltningsrätten. Detta trots att mamman inte längre är misstänkt för något brott.
– Ett olyckligt beslut, säger mammans advokat Katarina Nordquist..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Zaida Cataláns sista rapport till FN-rådet

FN-experten Zaida Catalán skickade sin sista rapport till FN:s säkerhetsråd i december. Tillsammans med en expertgrupp övervakade Catalán sanktionerna mot landet och utredde övergrepp. – Det är självklart svårt och riskabelt eftersom det är känsliga frågor, Maria Eriksson Baaz, som forskar om Kongo-Kinshasa..

Expressen - 30 minuter sedan

Utvisas efter sju år – på grund av chefens miss

Kerem Yüksel, 31, har fyra veckor på sig att lämna Sverige. Migrationsverket har beslutat att han ska lämna flickvän, bostad och arbete – och utvisas till Turkiet. – Min utvisning beror på mina tidigare arbetsgivares misstag.

Expressen - 30 minuter sedan

Mina från andra världskriget sprängdes

Här sprängs en mina från andra världskriget.I över 70 år har den legat på havsbottnen utanför Kullen i nordvästra Skåne.– Djupet var endast 30 meter på platsen vilket gav ett stort vattenuppkast, säger Johan Månsson, fartygschef på HMS Vinga..

Expressen - 30 minuter sedan

Så blir du sjuk av det extrema vädret

Sommaren tjuvstartade med rekordtemperaturer på flera orter. Med den tidiga värmen kommer också besvären för landets pollenallergiker. Så påverkar de extrema temperaturerna pollensäsongen.

Expressen - 1 timme sedan

Tre bilar kolliderade på Yttre Ringvägen – långa köer

Tre bilar kolliderade på Yttre Ringvägen i Malmö.Trafikverket varnar för långa köer..

Expressen - 1 timme sedan

Privatkliniken har koppling till landstingsråd

Privata kliniken Ultragyn som nu granskas har kopplingar till den politiska ledningen i Stockholm. En av liberala landstingsrådet Anna Starbrinks medarbetare har en nära anhörig som är delägare i kliniken. Samtidigt framkommer att landstinget på onsdagskvällen gav Ultragyn utökade uppdrag.

Expressen - 1 timme sedan

Trafikolycka på Yttre Ringvägen – långa köer

En trafikolycka har inträffat på Yttre Ringvägen i Malmö.Trafikverket varnar för långa köer..

Expressen - 1 timme sedan

Två unga killar knivskurna – gärningsmännen på fri fot

Två unga killar har blivit knivskurna utomhus i Trollhättan, det skriver polisen på sin hemsida.Den ena ska ha en skada i huvudet, den andra en skada i handen – men båda var vid medvetande när polisen kom till platsen.Två misstänkta gärningsmän har lämnat platsen..

Expressen - 1 timme sedan

Åklagarna skriver av flera misstankar mot Arbogakvinnan

Åklagarna har skrivit av flera brottsmistankar mot den mordmisstänkta Arbogakvinnan. Det handlar om fem fall av misstänkt stämplig till mord. – Det är riktigt, säger åklagaren Johan Fahlander till Expressen..

Expressen - 2 timmar sedan

Putin redo att möta Trump – i Finland

Vladimir Putin är redo att möta Donald Trump – i Finland. Han kan tänka sig att möta den amerikanska presidenten på ett eventuellt toppmöte för Arktiska rådet. Där kommer även Sverige vara inbjudet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.