Expressen > Nyheter

Thursday, 27 April, 13:04

Expressen - 11 jan 17 kl. 19:54

Stora missen i TV4:s "Mästerkocken"Uttagningen till "Sveriges Mästerkock" blir en tuff pärs för amatörkocken Carina Finnström i kvällens avsnitt. En ingrediens hon tog med sig var rutten, och sedan tappade hon bort tallrikarna och lyckades också bränna både sig själv och pilgrimsmusslorna. – Det är inte helt lätt att laga mat och prata samtidigt konstaterar jurymedlemmen Mischa Billing sarkastiskt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
TV4, Mästerkocken, Sveriges Mästerkock, Carina Finnström, Mischa Billing

Dela artikeln

57 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora misseni , TV4:s, Mästerkocken
Kristianstadsbladet - 13 jan 14 kl. 15:03

Tv-toppen: Stark start för "Mästerkocken"

"Sveriges mästerkock" är tillbaka och gick direkt in på tv-toppen.TV4 inledde säsongen med fyra avsnitt i förra veckan och alla hade över 900 000 tittare. Allra mest lockade onsdagens avsnitt; 1,2 miljoner.

Trelleborgs Allehanda - 13 jan 14 kl. 15:03

Tv-toppen: Stark start för "Mästerkocken"

"Sveriges mästerkock" är tillbaka och gick direkt in på tv-toppen.TV4 inledde säsongen med fyra avsnitt i förra veckan och alla hade över 900 000 tittare. Allra mest lockade onsdagens avsnitt; 1,2 miljoner.

Expressen - 11 feb 15 kl. 21:00

Tårarna efter missen: "Det var förnedrande"

Här är dubbla dundertabbarna som sänkte Leila i "Mästerkocken". – Det var förnedrande att plocka upp pommes frites från golvet, säger hon. Efter uttåget brast Leila i tårar – men storhyllades av Leif Mannerström..

Aftonbladet - 26 mar 14 kl. 18:24

Får panikattack – och rusar ur TV4-studion

Ala Abasi i smärtor i ”Mästerkocken” – stöttades av TV4: ”Orkade inte mer”.

Aftonbladet - 09 jul 13 kl. 15:53

Morberg hoppar av Mästerkocken

TV4 får nobben av tv-kocken: ?Det är jättetråkigt?.

Aftonbladet - 10 jul 13 kl. 21:22

Därför lämnar Morberg ?Mästerkocken?

Krävde att bestämma allt - då sa TV4 nej: ?Vidrigt att bli styrd?.

Dagens Media - 12 jul 13 kl. 12:28

Anders Dahlbom ska döma i Mästerkocken

Kocken Anders Dahlbom tar över rollen som jurymedlem i TV4:s "Sveriges Mästerkock" efter Per Morberg..

Dagens Media - 05 sep 13 kl. 13:11

Kändiskockar ska kora yngsta mästerkocken

Tina Nordström, Markus Aujalay och Leif Mannerström ska kora Sveriges yngsta mästerkock i TV4:s nya program..

GöteborgsPosten - 17 okt 13 kl. 11:05

GP hos mästerkocken Håkan Thörnström

Göteborgskrögaren Håkan Thörnström har blivit ett namn utanför finkrogarna under hösten sedan han samlat på sig medalj efter medalj i TV4:s Kockarnas kamp. GP:s Mikael van Reis träffade honom inför finalen..

Helsingborgs Dagblad - 13 jan 14 kl. 15:06

Tv-toppen: Stark start för "Mästerkocken"

"Sveriges mästerkock" är tillbaka och gick direkt in på tv-toppen. TV4 inledde säsongen med fyra avsnitt i förra veckan och alla hade över 900 000 tittare. Allra mest lockade onsdagens avsnitt; 1,2 miljoner.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Förslag: Arbetsgivare kan hotas med böter

Regeringen lägger nu fram nya åtgärder för att öka återvändandet. Bland annat går man vidare med förslaget om arbetsplatsinspektioner - baserat på en särskild riskbedömning. Den arbetsgivare som har en anställd som inte har laglig rätt att vara i Sverige ska straffas med böter på upp till 90 000 kronor.

Expressen - 15 minuter sedan

Ny studie: Fyra öl kan räcka för att rubba hjärtrytmen

Att vi dricker mer och oftare under semestern är ingen hemlighet.Nu visar ny forskning att hårt drickande under en kort period ökar risken för onormal hjärtrytm - något som i förlängningen kan leda till allvarliga sjukdomar.Och enligt studien behöver det inte handla om enorma mängder..

Expressen - 30 minuter sedan

Mördaren till sjukhus efter Kumla-slagsmål

Mördaren Erik Ljungström har vårdats akut på sjukhus efter ett slagsmål inne på högsäkerhetsfängelset Kumla. Enligt uppgifter till Expressen ska han ha fått svåra skador på ett ben. – Det var två personer som slogs – en till sjukhus och en avskiljd, säger anstaltschef Christer Gustafsson..

Expressen - 45 minuter sedan

Kina förbjuder namnet "Muhammad"

Kina förbjuder namnet "Muhammad". För att motverka religiösa vindar förbjuds nu föräldrar att döpa sina barn till fler än två dussin muslimska namn. Tidigare har staten infört förbud mot bland annat slöjor och långa skägg..

Expressen - 1 timme sedan

Ivanka Trump öppnar för att ta emot syriska flyktingar

Hennes pappa vill stänga gränserna för personer från muslimska länder. Men nu öppnar Ivanka Trump för att USA ska ta emot fler flyktingar från Syrien. – Det måste vara en del av diskussionen.

Expressen - 1 timme sedan

Expertens sågning av uppvisningen: "Fejk"

I två massiva parader har Nordkorea visat upp sin militära makt - med hot om fem miljoner stridsklara soldater. Nu dömer en militärexpert ut delar av arsenalen som fejk - och säger att inte ens de nordkoreanska soldaternas solglasögon är stridsklara. – Detta handlar mer om att skicka en signal än att vara effektiv i strid, säger experten Michael Pregent till Fox News..

Expressen - 1 timme sedan

Frätande syra läcker på industri i Avesta

Frätande fluorvätesyra läcker på en industri i Avesta. Räddningstjänsten är på plats med kemdykare..

Expressen - 1 timme sedan

Årets första färskpotatis – för 1 500 kronor kilot

Sugen på färskpotatis? Redan nu kan du få tag på det – om du är beredd att betala ett kilopris på 1 500 kronor..

Expressen - 1 timme sedan

Satsningen: Här är nya supertornet i Göteborg

Svenska Mässan storsatsar. Den tredje och sista delen av expansionsplanen har nu presenterats och går allt enligt planerna ska ytterligare ett torn byggas vid Korsvägen  i Göteborg.– Göteborg är en spännande och snabbt växande stad och kommer att vara så i många år framöver med en historisk byggboom på ingång, säger Roger Holtback, stiftelsens ordförande i ett pressmeddelande..

Expressen - 1 timme sedan

Björklund: "Friheten måste försvaras"

Liberalerna vill satsa fyra miljarder kronor på försvaret och 2,7 miljarder kronor på ökad trygghet under 2018. – Friheten måste försvaras, säger Liberalernas ledare Jan Björklund..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.