Expressen > Nyheter

Thursday, 19 October, 12:52

Expressen - 11 jan 17 kl. 19:54

Stora missen i TV4:s "Mästerkocken"Uttagningen till "Sveriges Mästerkock" blir en tuff pärs för amatörkocken Carina Finnström i kvällens avsnitt. En ingrediens hon tog med sig var rutten, och sedan tappade hon bort tallrikarna och lyckades också bränna både sig själv och pilgrimsmusslorna. – Det är inte helt lätt att laga mat och prata samtidigt konstaterar jurymedlemmen Mischa Billing sarkastiskt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
TV4, Mästerkocken, Sveriges Mästerkock, Carina Finnström, Mischa Billing

Dela artikeln

57 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora misseni , TV4:s, Mästerkocken
Kristianstadsbladet - 13 jan 14 kl. 15:03

Tv-toppen: Stark start för "Mästerkocken"

"Sveriges mästerkock" är tillbaka och gick direkt in på tv-toppen.TV4 inledde säsongen med fyra avsnitt i förra veckan och alla hade över 900 000 tittare. Allra mest lockade onsdagens avsnitt; 1,2 miljoner.

Trelleborgs Allehanda - 13 jan 14 kl. 15:03

Tv-toppen: Stark start för "Mästerkocken"

"Sveriges mästerkock" är tillbaka och gick direkt in på tv-toppen.TV4 inledde säsongen med fyra avsnitt i förra veckan och alla hade över 900 000 tittare. Allra mest lockade onsdagens avsnitt; 1,2 miljoner.

Expressen - 11 feb 15 kl. 21:00

Tårarna efter missen: "Det var förnedrande"

Här är dubbla dundertabbarna som sänkte Leila i "Mästerkocken". – Det var förnedrande att plocka upp pommes frites från golvet, säger hon. Efter uttåget brast Leila i tårar – men storhyllades av Leif Mannerström..

Aftonbladet - 26 mar 14 kl. 18:24

Får panikattack – och rusar ur TV4-studion

Ala Abasi i smärtor i ”Mästerkocken” – stöttades av TV4: ”Orkade inte mer”.

Aftonbladet - 09 jul 13 kl. 15:53

Morberg hoppar av Mästerkocken

TV4 får nobben av tv-kocken: ?Det är jättetråkigt?.

Aftonbladet - 10 jul 13 kl. 21:22

Därför lämnar Morberg ?Mästerkocken?

Krävde att bestämma allt - då sa TV4 nej: ?Vidrigt att bli styrd?.

Dagens Media - 12 jul 13 kl. 12:28

Anders Dahlbom ska döma i Mästerkocken

Kocken Anders Dahlbom tar över rollen som jurymedlem i TV4:s "Sveriges Mästerkock" efter Per Morberg..

Dagens Media - 05 sep 13 kl. 13:11

Kändiskockar ska kora yngsta mästerkocken

Tina Nordström, Markus Aujalay och Leif Mannerström ska kora Sveriges yngsta mästerkock i TV4:s nya program..

GöteborgsPosten - 17 okt 13 kl. 11:05

GP hos mästerkocken Håkan Thörnström

Göteborgskrögaren Håkan Thörnström har blivit ett namn utanför finkrogarna under hösten sedan han samlat på sig medalj efter medalj i TV4:s Kockarnas kamp. GP:s Mikael van Reis träffade honom inför finalen..

Helsingborgs Dagblad - 13 jan 14 kl. 15:06

Tv-toppen: Stark start för "Mästerkocken"

"Sveriges mästerkock" är tillbaka och gick direkt in på tv-toppen. TV4 inledde säsongen med fyra avsnitt i förra veckan och alla hade över 900 000 tittare. Allra mest lockade onsdagens avsnitt; 1,2 miljoner.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

JUST NU: Krock utanför ICA – flera bilar inblandade

Strax innan klockan 12.30 på torsdagen larmades SOS om en trafikolycka med flera inblandade fordon på Amiralsgatan i Malmö. – Vi har precis fått larmet och är på väg till platsen, säger Calle Persson, informatör vid polisens ledningscentral.

Expressen - 30 minuter sedan

SVT-chef utreds för sexuella trakasserier

I samband med #MeToo-kampanjen har anklagelser om sexuella trakasserier riktats mot en högt uppsatt SVT-chef, enligt Dagens ETC.SVT uppger för tidningen att de inlett en intern utredning mot mannen.– Vi inväntar utredningen innan vi tar ställning till en eventuell brottsanmälan, säger Hanna Dowling, chef för företagskommunikation på SVT till ETC..

Expressen - 1 timme sedan

Jessica gör feministisk konst i tunnelbanan

 – Sexuella övergrepp händer varje vecka, varje månad, hela tiden överallt, säger Jessica Hallbäck, 36.Som tonåring blev hon själv utsatt.Nu gör hon feministisk konst på Instagram och i Stockholms tunnelbana - på reklamskyltarnas baksidor..

Expressen - 1 timme sedan

Katten Ebbe flög ut – genom takluckan

En bilförare får plötsligt se hur en katt flyger ut från en taklucka i husbilen framför – och springer till skogs.Samtidigt sitter Yvonne Sköld vid ratten i husbilen, förvissad om att Ebbe ligger tryggt i kattburen.– När vi rastade upptäckte jag att han saknades.

Expressen - 1 timme sedan

Dömd för skott mot vaktmästare nekas HD-prövning

Den 16-åring som fällts för att ha skjutit en vaktmästare i Malmö överklagade till Högsta domstolen - men får inte sitt fall prövat där.Enligt Högsta domstolen finns inga skäl att meddela prövningstillstånd..

Expressen - 1 timme sedan

Elev utdelade hot

En pojke har tagits in till förhör misstänkt för att ha planerat en attack mot en skola i Göteborg, skriver GP.Något som polischefen Erik Nord bekräftar för tidningen.Men åklagaren uppger att det rör sig om en misstanke om olaga hot av normalgraden.

Expressen - 2 timmar sedan

Hade "present" – sköt sex skott mot sin exfru

Kvinnan och barnen hade fått skyddat boende för att komma bort från den 44-årige exmaken.När de återvänt till hemmet dyker han upp – och säger att han har en "present".Sekunden senare har han dragit fram en pistol och skjutit sex skott mot exfrun, enligt åklagaren som nu väckt åtal för mordförsök..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Skelettfynd – park avspärrad

Polisen har spärrat av ett område vid Kungsparken i Malmö.Där ska en bit av ett skelett hittats, troligtvis en bit av ett kranium. – Vi tittar närmare på vad det handlar om, säger Åsa Emanuelsson vid polisens presstjänst..

Expressen - 1 timme sedan

Ytterligare en person inom Allra misstänks

Allrahärvan sväller med en fjärde misstänkt.Brottsmisstanken gäller grovt penningtvättsbrott.Sekretess råder på den misstänktes namn som går under beteckningen ”A” i Stockholms tingsrätt.

Expressen - 1 timme sedan

Förhöjd säkerhet på skola – hot om skjutning

Polisen har höjt säkerheten på Tolvåkerskolan i Löddeköpinge.Hot har spridits om en skjutning, enligt Lokaltidningen. – Vi har satt in en dubbelpatrull.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.