Expressen > Nöje

Monday, 27 February, 03:26

Expressen - 11 jan 17 kl. 19:39

Stora lyckan för Lars LerinLars Lerin har blivit pappa. I säsongspremiären av "Vänligen Lars Lerin" på SVT får tittarna följa med när konstnären träffar sin son Rafael för första gången. – Nej, nej, nej. Det går inte. Herregud älskling.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lars Lerin, Lerin, Vänligen Lars Lerin, SVT, Rafael

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora lyckanför , Lars, Lerin
Sydsvenskan - 08 feb 16 kl. 20:35

Lars Lerin har blivit pappa

Konstnären Lars Lerin och hans make Manoel "Junior" Marques Lerin har blivit föräldrar, skriver Värmlands folkblad.Efter att Manoel "Junior" Marques Lerin lagt ut bilder på paret och en liten pojke på Facebook bekräftade Lars Lerin för tidningen att pojken, som är född i Braslien, är hans makes biologiska son och att han ska flytta hem till paret i Sverige i vår.Just ny sänds programserien "Vänligen Lars Lerin" i SVT..

BT - 17 jul 14 kl. 13:37

Det går inte att bli trött på Lars Lerin

Det har varit mycket Lars Lerin de senaste åren: det permanenta museet i den före detta restaurangen Sandgrund i Karlstad som öppnades 2012, den uppmärksammade och självutlämnande filmen För dig naken som kom samma år, och så utställning efter utställning, på Waldemarsudde, i Borås och nu i sommar på Strandverket i Marstrand och Akvarellmuseet i Skärhamn. Därtill har han gett ut sammanlagt över femtio böcker och kommer nu med ytterligare en, som kort och gott heter Naturlära. Har det blivit alltför mycket Lerin nu?

Västerbottens Folkblad - 08 feb 16 kl. 20:35

Lars Lerin har blivit pappa

Konstnären Lars Lerin och hans make Manoel ”Junior” Marques Lerin har blivit föräldrar, skriver Värmlands folkblad. Efter att Manoel ”Junior” Marques Lerin lagt ut bilder på paret och en liten pojke på Facebook bekräftade Lars Lerin för tidningen att pojken, som är född i Braslien, är hans makes biologiska son och att han ska flytta […].

DalaDemokraten - 04 feb 16 kl. 15:00

Ulf Lundén: Varumärket Lars Lerin tjusar alla

Konstnären Lars Lerin har blivit ett mediefenomen av sällan skådat slag. Ingen kan motstå honom. Lars Lerin går rakt igenom tv-rutan.

SR - 19 maj 14 kl. 13:00

Naturlära med Lars Lerin

Sommarens stora utställning på Nordiska Akvarellmuseet på Tjörn ägnas Lars Lerin. Senast han ställde ut där var för 10 år sedan, och under de tio åren har hans måleri förändrats från att ha handlat mest om natur, skogar och ensliga boningar till att beskriva städer, förortshus och platser konstruerade av människan. Men då som nu är det ljuset och mörkret som ger hans akvareller en speciell ton.

Expressen - 29 sep 14 kl. 23:01

Då försökte Zetterlund kyssa Lars Lerin i dike

Akvarellmålaren och författaren Lars Lerin, 60, har fått bokhyllor med böcker, papper och pärmar på hjärnan. På torsdag har den världsberömde värmlänningen vernissage på Lars Bohman gallery i Stockholm. – Jag har en tavla som är 24 meter lång, säger Lerin.

Västerbottens Folkblad - 24 nov 14 kl. 18:18

Augustpriset till Lars Lerin

Årets Augustpris i fackboksklassen går till ”Naturlära” av Lars Lerin. I den traditionsenligt spretiga fackboksklassen var Lars Lerin med sin ”Naturlära” kanske den som på förhand var mest favorittippad, med viss konkurrens av Anna Charlotta Gunnarsons i positiv mening popnördiga ”Popmusik rimmar på politik”. ”Naturlära” beskriver årstidernas rörelse från vinter till vinter.

SR - 05 nov 15 kl. 12:10

Lars Lerin om sin mentor Axel Florin: Vi var verkligen själsfränder

Konstnären och författaren Lars Lerin är här med boken Axels tid, ett porträtt av fabriksarbetaren och konstnären Axel Florin från Munkfors. Som själv inte hade råd att skola sig till konstnär utan fick skapa på sin fritid, men som kom att bli en mentor och en förebild för en ung Lars Lerin. Marie Lundström har träffat den högaktuella författaren.

Expressen - 12 jan 16 kl. 12:47

Lars Lerin akut sjuk hos Abba-stjärnan

Konstnären Lars Lerin blev sjuk hos Anni-Frid Lyngstad. Efter att han rest hem till henne i Mallorca i sitt nya tv-program "Vänligen Lars Lerin" drabbades han av njurbäckeninflammation. – Jag var jättedålig.

Nya Wermlands Tidningen - 29 mar 16 kl. 15:05

Lars Lerin ger bort ateljé och bostad i Sunnemo

Lars Lerins före detta ateljé och bostadshus ligger vackert invid Grässjön i Sunnemo.Platsen heter Tutemo. Det var här Lerin växte upp och började måla.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Lassgårds hälsning från röda mattan

LOS ANGELES. Tidigare i veckan var Rolf Lassgård inte nöjd med hur biljetterna till Oscarsgalan fördelats, och att han inte fick representera filmen. Men i natt på röda mattan låg fokus på annat.

Expressen - 30 minuter sedan

Här är alla pristagare på Oscarsgalan 2017

Här är alla pristagare på Oscarsgalan 2017. .

Expressen - 1 timme sedan

Alicia Vikander strålade på röda mattan

Svenska stjärnan Alicia Vikander strålade i en svart klänning när hon anlände till Oscargalan. Kreationen hyllas av Expressens modeexpert Emma Danielsson, som ger klänningen fyra getingar i betyg..

Expressen - 1 timme sedan

BETYG: Så klär sig stjärnorna på galan

Expressens modeexpert betygsätter stjärnornas utstyrslar på röda mattan under Oscargalan i Los Angeles i natt..

Expressen - 2 timmar sedan

Stjärnorna anländer till röda mattan på Oscars

Stjärnorna har börjat anlända till Oscarsgalan. Här är de hetaste kläderna på nattens Oscarsgala på Dolby Theatre i Los Angeles..

Expressen - 4 timmar sedan

"Blir en av de mest politiska Oscars"

Förra året bojkottades Oscarsgalan av flera skådespelare på grund av mångfaldsbrist. I år väntas hårda tal mot Donald Trump - något som upprör presidentens supporters. – Det kommer bli en av de mest politiska Oscarsgalorna på flera år, säger en uppgiftslämnare om Oscarsgalan till The Telegraph..

Expressen - 4 timmar sedan

Kimmels nervositet inför Oscarsgalan

Äntligen samlas Hollywoodeliten, uppklädda till tänderna för årets Oscarsgala, och "En man som heter Ove" har chans på två statyetter. Programledare Jimmy Kimmel ska leda galan, och är beredd på att inte alla kommer vara nöjda. – Jag har vant mig vid tanken på att någon kommer vara besviken på mig efteråt, säger Jimmy Kimmel i New York Times..

Expressen - 5 timmar sedan

Vapenhemligheten bakom "Wallander"

"Wallander" är en självklar del av svensk kriminalfilm, och nu visas filmerna på TV4. För att få filmerna att bli verklighetstrogna tog skådespelarna hjälp av experter. – Vi hade alltid expertis på plats, har skådespelaren Fredrik Gunnarson sagt..

Expressen - 5 timmar sedan

Linneas ilska efter triangeldramat

Utslagna deltagare kommer tillbaka i "Farmen" efter en oväntad vändning - och bland dem är Linnea Landström. Alexander Vörös blir nervös av att se sin gamla flört i programmet igen. – Vad fan, nu vill jag åka hem, säger Alexander Vörös i "Farmen"..

Expressen - 6 timmar sedan

Kalle Moraeus sista ord i Så ska det låta

Söndagens "Så ska det låta" är Kalle Moraeus sista avsnitt av programmet någonsin. Men det visste han inte när han sa de sista orden som "Så ska det låtas" programledare. – Tack så mycket för den här säsongen, säger Kalle Moraeus i SVT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.