Expressen > Nyheter

Monday, 25 June, 13:43

Expressen - 11 jan 17 kl. 19:36

Personbil voltade av vägen – en till sjukhusEn bil har voltat av vägen utanför Munkfors.Föraren, en man i 40-årsåldern fick föras till sjukhus efter olyckan. Enligt polisens hemsida ska det vara mycket halt på olycksplatsen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Munkfors

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Personbil, voltadeav , vägenen till , sjukhus
BT - 09 dec 13 kl. 15:19

Personbil voltade - en till sjukhus

En personbil voltade på länsväg 154 i Holsljunga vid 14.30-tiden. Räddningstjänsten tvingades klippa upp bilen och en person fick föras med ambulans till sjukhus.

Nya Wermlands Tidningen - 24 jun 17 kl. 13:14

Personbil voltade – två till sjukhus

En personbil voltade på lördagförmiddagen strax före Ödskölts trafikplats söder om Bengtsfors..

UNT - 01 jun 18 kl. 09:41

Personbil voltade - en till sjukhus

En personbil voltade under fredagsmorgonen på väg 72 strax utanför Vänge..

UT - 31 maj 13 kl. 23:17

Personbil voltade - en till sjukhus

En person fick föras till sjukhus i ambulans sedan en personbil voltat utanför Grimsås på fredagskvällen. Olyckan inträffade vid 21.30 på fredagen på vägen mellan Grimsås och Mossebo.

BT - 16 jan 13 kl. 19:39

Personbil voltade - en till sjukhus

En person fick föras till sjukhus efter att en bil voltat i Bollebygd tidigare i kväll. Olyckan inträffade på Rävlandavägen vid 19.30-tiden.

BT - 25 nov 13 kl. 20:45

Personbil voltade - en till sjukhus

En person fick föras till sjukhus efter att en bil voltat på länsväg 156 i Härryda. Orsaken till olyckan är oklar. En person togs med till sjukhus för kontroll.

GöteborgsPosten - 05 nov 16 kl. 17:44

Personbil voltade - två till sjukhus

En personbil har voltat på Malmöleden i östergående riktning, uppger polisen på sin hemsida. Två personer är inblandade i olyckan..

Sydsvenskan - 14 maj 15 kl. 00:37

Personbil voltade - en till sjukhus

En person har förts till sjukhus efter en singelolycka på väg 952 strax norr om Dalby. .

UNT - 04 mar 16 kl. 06:25

Personbil voltade - en till sjukhus

En person fördes till sjukhus efter en olycka under fredagsmorgonen..

BT - 13 jan 14 kl. 11:26

Just nu: Personbil voltade i Gällstad

En personbil har voltat efter rondellen mot Tranemo. En person i en personbil voltade på vägen mot Tranemo, efter rondellen mot kyrkan strax efter klockan 11. Räddningstjänsten har fått loss personen ur bilen och personen förs med ambulanshelikopter till sjukhus.

Trelleborgs Allehanda - 31 maj 12 kl. 19:27

Personbil voltade

En trafikolycka inträffade vid 19-tiden på väg 661 utanför Anderslöv.
Av okänd anledning voltade en personbil av vägen. I bilen färdades fem ungdomar och ingen av dem behövde uppsöka sjukhus.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Skåne slår rekord i antal storkungar

Storkungarna i fyra skånska hägn har räknats.95 ungar finns det – fler än då man började räkna för över 100 år sedan.Rekordet kommer efter flera dåliga år..

Expressen - 45 minuter sedan

Bil in i folkmassa utanför kyrka – flera personer skadade

En bil har körts in i en folkmassa utanför en kyrka i Irland, uppger lokala medier.Minst två personer ska vara kritiskt skadade..

Expressen - 45 minuter sedan

Polishus evakueras – föremål inlämnat

Ett polishus evakueras efter att någon lämnat in en väska med ett misstänkt farligt föremål, uppger polisen.Föremålen ska undersökas och ingen får ta sig in i lokalerna..

Expressen - 45 minuter sedan

Oväntade plastkorten som ger bäst ränta på pengarna

Trött på att få noll i ränta på sparpengarna? Kolla bensinkorten.  Med vissa av dem kan du nämligen få en sparränta som är betydligt högre än någon bank eller sparinstitut kan erbjuda.

Expressen - 1 timme sedan

Person påkörd av bil – förd till sjukhus

En person blev påkörd av en personbil i Jönköping under måndagseftermiddagen.– Personen har förts till sjukhus med ambulans, säger Håkan Joakimsson, inre befäl vid räddningstjänsten i Jönköping.Skadeläget på den avförda personen är okänt..

Expressen - 1 timme sedan

Semesterprognos: Nu blir det hett igen!

De närmaste dagarna får södra halvan av Sverige smaka lite på den spanska supervärmen.En högtrycksrygg växer in och släpper fram varm luft från sydvästra Europa.– Det är samma luftmassa, dock inte lika varmt som i Spanien just nu.

Expressen - 1 timme sedan

Två personer till sjukhus efter singelolycka

Två personer, en man och en kvinna, fick föras i ambulans till sjukhus efter en singelolycka med personbil på riksväg 37 vid Högsby i Småland vid 11-tiden på måndagen. .

Expressen - 1 timme sedan

Sonen tjatade för mycket – får inte träffa sina föräldrar

Den 24-åriga Matthew Kerley har förbjudits att kontakta sina föräldrar. Anledningen? De hade tröttnat på att han alltid tjatade om att få pengar, rapporterar the Mirror..

Expressen - 1 timme sedan

Prinsessans sista vilja inför sin begravning

I dag begravs danska prinsessan Elisabeth. Hon har fått sin sista vilja uppfylld – att få ligga begravd bredvid sin livskamrat Claus Hermansen. .

Expressen - 2 timmar sedan

Arnaults flykt från Sverige efter sexanklagelserna

Våldtäktsåtalade Jean-Claude Arnault flydde till Frankrike efter anklagelserna om sexuella trakasserier och övergrepp från 18 kvinnor. I samband med det skrev han i ett meddelande: ”Katta och jag är helt förstörda”, enligt en vän som SvD pratat med.Sedan dess har paret gått under jorden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.