Expressen > Nyheter

Monday, 23 October, 17:05

Expressen - 11 jan 17 kl. 19:30

Delar ut hot efter storbråk i FarmenI kvällens "Farmen" riktas fortsatt hård kritik mot både Storbonden och Gårdskarlen - för att de är för slöa och inte kan styra upp arbetet.Medan de andra sliter på gården, ligger de hemma och softar.Samtidigt blir det uppstår bråk och hot under lunchen eftersom det fattas mat åt vissa när andra roffat åt sig..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Farmen, Storbonden, Gårdskarlen

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Delar ut hotefter , storbråki , Farmen
Expressen - 19 jan 16 kl. 20:04

Storbråket i Farmen som TV4 klippte bort

Ett storbråk bröt ut i "Farmen" mellan Nina Wahlin och Hampus Jönsson. Men de allvarligaste scenerna klipptes bort av TV4 - och Nina Wahlin säger att hon upplevde situationen som hotfull. – Det var bara att jag sa vad jag tyckte och tänkte, säger Hampus Jönsson..

Expressen - 20 jan 16 kl. 21:16

Sara-Marie om hotfulla stämningen i Farmen

En hotfull atmosfär. Så beskriver "Farmen"-deltagaren Sara-Marie Costa stämningen när hon kommer till Sörgården – och ett storbråk utbryter. – Det var "fuck off" på hönsgården, säger Sara-Marie Costa i TV4-programmet..

Expressen - 21 jan 16 kl. 19:26

"Farmen"-Gunvor i tårar efter storbråket

Ett hetsigt bråk mellan Gunvor Friberg och Ewonne Eneroth blossar upp igen i TV4:s dokusåpa "Farmen". Gunvor bryter ihop i tårar när Ewonne klagar över tiden att koka ägg. – Ewonne är en jävla kärring, säger Gunvor i kvällens avsnitt..

Expressen - 25 jan 16 kl. 16:39

Raseri mot Hampus efter storbråket

"Jag kan få er gå på alla fyra" - det ska Hampus i "Farmen" sagt till sina lagkamrater på Sörgården. Nu rasar de mot Hampus. – Han kommer aldrig komma till Farmen, den jäveln, säger Sofie Pettersson i måndagens avsnitt..

Expressen - 25 jan 17 kl. 19:58

Ryker ihop i Farmen: "Sluta ljug ungjävel"

Hästarna står utan vatten - något som leder till storbråk mellan Elisabeth Ek Bjurell och Linnea Landström. I onsdagens "Farmen" har deltagarna tröttnat på varandra. – Sluta ljug för mig ungjävel.

Expressen - 31 jan 16 kl. 21:05

Gunvors tårar efter sveket i TV4 "Farmen"

Här är stora sveket - i TV4:s "Farmen". När Sara-Marie Costa väljer sin bästa vän i dokusåpan, Gunvor Friberg, som andrakämpe börjar Friberg att gråta. – Gunvor är för mig ett hot som jag inte kan skjutsa fram i tiden, säger Sara-Marie Costa i programmet..

Västerbottens Folkblad - 31 jan 16 kl. 21:09

Hon fick lämna ”Farmen” efter sveket

Deltagarnas uppdrag godkändes och säkrade dem en efterlängtad belöning. De vann slaget mot motståndarna på Sörgården och fick välkomna Sofie Pettersson till gruppen. Ändå kantades den gångna ”Farmen”-veckan av konflikter.

Expressen - 15 jul 16 kl. 11:56

Roberto om svenska stjärnornas storbråk

Mikaela Laurén och Klara Svensson har tjafsat rejält inför deras möte i boxningsringen och många har reagerat på den hårda stämningen. Paolo Roberto menar dock att rivaliteten inte är något att höja på ögonbrynen åt. – Det är superhärligt, vi har en tradition i vår sport att man säger vad man tycker, säger den förre proffsboxaren och Farmen-programledaren..

BT - 13 jun 13 kl. 12:53

Avstår minkfarm efter hot

En lantbrukare i Hjo som tänkte starta en minkfarm drar tillbaka sin ansökan. Under våren har han och hans familj fått hotfulla brev och han har fått en yxa inkastad i sin trädgård. Hans syster i Sörmland hittade nyligen en gravsten i sin trädgård.

ÖstersundsPosten - 01 feb 16 kl. 08:31

Hon fick lämna "Farmen" efter sveket

I fredagens avsnitt valde storbonden Lina Ilar ut Sara-Marie Costa till förstakämpe. Hon motiverade valet som taktiskt och beskrev Costa som ett stort hot..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Hårda kritiken mot Åsa Sjöberg – efter Martin Timell-skandalen

Innehållsdirektören på TV4, Åsa Sjöberg, har hyllats av vd:n Casten Almqvist.Samtidigt kände hon till larmen om svåra missförhållanden i "Äntligen hemma"-produktionen.Nu höjs röster om att hon borde träda tillbaka.

Expressen - 15 minuter sedan

IT-haveri på Skatteverket – flera tjänster oåtkomliga

Flera av Skatteverkets system ligger nere. Användare kan sedan i förmiddags inte logga in på myndighetens hemsida och använda sina e-tjänster. Vad som orsakat systemkollapsen är i nuläget inte känt.

Expressen - 30 minuter sedan

Lastbil har vält i Uppsala

En lastbil har vält på väg 55 i Uppsala, skriver SVT Nyheter..

Expressen - 1 timme sedan

Ännu en musbutik har dykt upp i Göteborg

Nu har ännu en musbutik slagit upp portarna på Hagas gator i Göteborg. Den här gången rör det sig lämpligt nog om en ostbutik, och den ligger i likhet med de tidigare tre, på Kaponjärgatan i Haga. .

Expressen - 1 timme sedan

Studie: 4 av 5 använder mobilen när de kör bil

Varannan svensk bilist tycker de kör bättre än andra – och det som oroar mest i trafiken är dåliga förare och att medtrafikanterna använder mobilen, enligt Sifo.Samtidigt svarar 78 procent att de använder mobilen när de kör bil..

Expressen - 1 timme sedan

Flygbolag i konkurs – blåsta på drömresan

På höstlovet skulle trebarnsfamiljen Ödmark åka på en drömresa till Karibien.Men så gick flygbolaget Air Berlin i konkurs – och nu är flygen inställda.– Det känns som vi har blivit blåsta på 43 000, säger mamman Lisa Stern Ödmark..

Expressen - 1 timme sedan

Internt personalmöte på TV4 om krisen kring Timell

Efter TV4-skandalen, där det framkommit att Martin Timell utsatt kolleger för sexuella övergrepp, riktas stark kritik mot TV4:s ledning som visste om problemen men inte gjorde något.Nu hålls ett internt stormöte med personalen på TV4 med anledning av händelserna.– De ansvariga måste ställas till svars, säger nyhetsankaret Rania Shemoun Olsson till TV4 Nyheterna.

Expressen - 1 timme sedan

USA:s kärnvapenbombare ska sättas i dygnet runt-beredskap

USA förbereder sig för att sätta sina kärnvapenbombare i beredskap dygnet runt, enligt en uppsatt medarbetare på det amerikanska flygvapnet.De kärnvapenbestyckade bombplanen har inte haft dygnet runt-beredskap sedan kalla kriget, rapporterar The Independent. – Det här är ytterligare ett steg för att förvissa oss om att vi är beredda, säger General David Goldfein till Defense One..

Expressen - 1 timme sedan

Konditori i Tygelsjö utsatt för cyklande rånare

Ett konditori i Tygelsjö utanför Malmö utsattes för ett rån under måndagseftermiddagen.Rånaren ska ha hotat med kniv och försvann efteråt från platsen på cykel. .

Expressen - 2 timmar sedan

Krogattacken tas över av säkerhetsåklagare

Riksenheten för säkerhetsmål tar över utredningen kring kroghändelsen i Ängelholm.Samtidigt förstärker polisen bevakningen av nattlivet i staden.– Vi vill förhindra otrygghet, säger lokalpolisområdeschefen Karim Ottosson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.