BT > Inrikes

Thursday, 27 April, 12:56

BT - 11 jan 17 kl. 19:07

Villa i lågor - mamma med tre barn fick flyEn mamma med tre barn tvingades fly elden när en villa på Orust, söder om Uddevalla, började brinna på onsdagseftermiddagen, rapporterar SVT Nyheter Väst. Polisen rubricerar branden som misstänkt mordbrand då det inte finns någon direkt förklaring till hur den har startat.(TT).
Läs mer på BT
Läs mer om:
Orust, Uddevalla, SVT Nyheter Väst

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Villai , lågor, mammamed , tre, barnfick , fly
Blekinge Läns tidning - 11 jan 17 kl. 19:07

Villa i lågor - mamma med tre barn fick fly

En mamma med tre barn tvingades fly elden när en villa på Orust, söder om Uddevalla, började brinna på onsdagseftermiddagen, rapporterar SVT Nyheter Väst. Polisen rubricerar branden som misstänkt mordbrand då det inte finns någon direkt förklaring till hur den har startat.(TT).

GT - 21 apr 16 kl. 10:25

Brand i villa – lågor syns från huset

En brand ska härja i villa i Kungsbacka.Enligt den person som larmade om branden syntes lågor från huset.Villaägarna kunde själv begränsa branden..

Expressen - 26 apr 16 kl. 07:54

Brand i villa – lågor slår ut genom fönster

Polis och räddningstjänst har larmats till en fullt utvecklad villabrand i Ask utanför Röstånga. Det slår lågor ut från alla fönster, enligt räddningstjänsten. Det finns i nuläget inga uppgifter om att någon person kommit till skada..

Cornucopia - 10 jun 16 kl. 10:04

Nu kostar en svensk villa "nästan 3 miljoner"

Den gamla sanningen att en svensk villa kostar "drygt 2 miljoner" är borta. Man kan inte ens säga "runt 2.5 miljoner" längre, utan nu kostar medelvillan "nästan tre miljoner" om man tittar på SCB:s villaprisstatistik baserat på lagfarter, den sk småhusbarometern.

YLE - 01 sep 16 kl. 16:33

Regeringen presenterar Finlands budget kl 20 - hittills inga detaljer från Villa Bjälbo

Förhandlingarna om statsbudgeten för nästa år har slutförts efter två intensiva dagar i Villa Bjälbo. De tre regeringspartierna Centern, Sannfinländarna och Samlingspartiet presenterar det centrala innehållet klockan 20 på torsdagskvällen. Förhandlingarna har förts helt och hållet bakom Villa Bjälbos järngrind, och i motsats till tidigare budgetmanglingar har inga läckor eller delikata uppgifter trängt igenom spjälorna i staketet.

Nerikes Allehanda - 13 feb 17 kl. 14:38

Villa med trädäck och inbyggd pool är hetast på Hemnet – här är senaste klicktoppen

En mindre villa i Karlberg med tre rum, trädäck och inbyggd pool blev det mest klickade objektet på Hemnet under den gågna veckan..

NT - 05 feb 16 kl. 17:02

Brand i villa – lågor slog ut från fönster

Räddningstjänsten larmades strax före 17 till en villabrand i Kimstad..

Helsingborgs Dagblad - 08 aug 13 kl. 15:20

Villaägare bestulen vid tre tillfällen

Först brevlådan, sedan staketknopparna och till sist stuprören..

Expressen - 11 jan 17 kl. 17:42

Mamma och tre barn flydde öppna lågor

En villa står i full brand på Orust. En mamma och tre barn lyckades fly elden. – Det var en granne som slog larm.

Cornucopia - 28 dec 15 kl. 09:44

Gästinlägg: Solcellsanläggning på villa

Nedanstående är ett gästinlägg av läsaren Robert, och handlar om hushållets nyinstallerade solcellsanläggning på villan i Skåne.

Inledning
Detta inlägg är ursprungligen skrivet till vänner på Facebook som var nyfikna på vår solcellsanläggning. Vi har fått så otroligt många frågor att det blev lättare att skriva ett längre inlägg än att besvara dem alla och ofta kom samma fråga flera gånger om.

Fler nyheter från BT

BT - 2 timmar sedan

L vill satsa på försvar, polis och skola

Liberalerna vill satsa fyra miljarder kronor på försvaret och 2,7 miljarder kronor på ökad trygghet under 2018. - Friheten måste försvaras, säger Liberalernas ledare Jan Björklund. Jan Björklund varnar för att "vår samhällsmodell" är utmanad när han presenterar Liberalernas ekonomiska vårmotion.

BT - 4 timmar sedan

Misstänkt mord i Nyköping

En man i 60-årsåldern har hittats död i en lägenhet i Nyköping. Tre män har gripits misstänkta för mord, skriver Aftonbladet. Larmet kom till polisen klockan 5.

BT - 5 timmar sedan

Fi-ledare polisanmäld för plagiat

Feministiskt initiativs nyvalda partiledare Victoria Kawesa anklagas för att ha plagierat en annan forskares verk. Forskaren har, på uppmaning av Göteborgs universitet, polisanmält Fi-ledaren, skriver Aftonbladet.(TT).

BT - 6 timmar sedan

Bättre stödsystem för funktionsnedsatta

Insatserna för personer med nedsatt arbetsförmåga på grund av funktionsnedsättning ska bli mer flexibla. Regeringen beslutar i dag om att tillsätta en utredning om bättre möjligheter för dessa personer att få eller behålla ett arbete.(TT).

BT - 6 timmar sedan

Minst tre av fyra flickor fick HPV-vaccin

Andelen flickor som vaccineras mot HPV ligger kvar på ungefär samma nivå, visar siffror från Folkhälsomyndigheten. Det är fortfarande en bit kvar till målet. Bland flickorna som är födda 2004 var andelen som fått minst en dos vid årsskiftet 75 procent.

BT - 8 timmar sedan

Kvinna skadades vid operationsmiss

En 61-årig kvinna i Gävleborg skadades allvarligt vid ett misstag vid en titthålsoperation på Gävle sjukhus. Nu anmäls händelsen enligt lex Maria av Region Gävleborg, skriver Arbetarbladet. Ett instrument gick igenom kvinnans livmoder och skadade ett blodkärl.

BT - 9 timmar sedan

Förhör i Kevin-fallet ifrågasätts

För snart 20 år sedan hittades fyraårige Kevin död utanför Arvika. De två bröder, då fem och sju år gamla, som erkände mordet pressades med ledande frågor under långa förhör, enligt en ny granskning av Dagens Nyheter.(TT).

BT - 14 timmar sedan

Kvinna som skulle föda tvingades bära fängsel

Justitieombudsmannen (JO) riktar stark kritik mot Kriminalvården efter en inspektion på kvinnoanstalten Hinseberg i Örebro län. Intagna ska ha utsatts för kränkande behandling i samband med att de har transporterats till sjukhus för att få vård.(TT).

BT - 15 timmar sedan

Kräver insatser mot narkotikadödlighet

Den höga narkotikarelaterade dödligheten i Sverige kräver fler och effektivare insatser, skriver generaldirektörerna för Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen, som på torsdagen lämnar över förslag till åtgärder till regeringen, i en debattartikel i Dagens Nyheter.(TT).

BT - 16 timmar sedan

Kvinna skars i halsen

En kvinna har blivit knivskuren i halsen av en man i Göteborg. Hon är förd till sjukhus i ambulans. Enligt de första uppgifterna är skadorna inte livshotande, skriver polisen på sin hemsida Knivskärningen skedde i en lägenhet i Överåsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.