DN > Utrikes

Saturday, 25 February, 21:36

DN - 11 jan 17 kl. 19:19

Michael Winiarski: En gåta hur Tillerson och Trump ska kunna samsasRyssland, Ryssland, Ryssland... det är det enda som den amerikanska politiken verkar handla om just nu. Det kan tyckas vara lite märkligt när det återstår nio dagar innan USA har ett skifte på presidentposten..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Winiarski, Tillerson, Trump, USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Michael, WiniarskiEn , gåtahur , Tillersonoch , Trumpska , kunna samsas
YLE - 28 dec 16 kl. 04:30

Panamadokumenten – vad hände sedan?

När Panamadokumenten i detalj avslöjade hur skatteparadisekonomin fungerar ledde det till feta rubriker och starka reaktioner världen över. Politiker avgick och banker tvingades erkänna sina tillkortakommanden. Men det slutade inte där.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Tusentals i protest mot Duterte

Tusentals människor i Manila har de senaste dagarna demonstrerat mot president Rodrigo Duterte. Den nya protestvågen kommer efter gripandet av senatorn Leila de Lima, en av Dutertes mest högljudda kritiker..

DN - 13 timmar sedan

Syrien kräver fördömande av Homsattack

Minst 42 människor, bland dem en hög militär chef, har dödats i två självmordsattacker mot regeringsbyggnader i centrala Homs i Syrien..

DN - 1 timme sedan

Sverige i Norges skugga bland fredens stormakter

Fredsmäklandets stormakter finns i Norden, visar en ny bok, som för första gången räknat på saken. Norge har tagit över den tidigare svenska ledarrollen. – Men den nuvarande regeringen verkar vilja stärka Sveriges profil igen, säger fredsforskaren Peter Wallensteen..

DN - 1 timme sedan

McMaster vill inte använda begreppet ”radikal islamisk terrorism”

Donald Trumps nyutnämnde säkerhetsrådgivare H R McMaster har sagt till sin personal att han vill undvika användandet av begreppet ”radikal islamisk terrorism” för att beskriva terroristhot mot USA, eftersom han tycker det svartmålar en hel religion, skriver The Guardian och New York Times. Inställningen står i kontrast mot flera andra personer i Trumps administration..

DN - 2 timmar sedan

Två kvinnor våldtogs efter resa med svarttaxi

Två kvinnor har anmält att de tidigt på lördagsmorgonen utsattes för grov våldtäkt i Barkarby utanför Stockholm. Kvinnorna var på väg hem från en restaurang i en svarttaxi när de våldtogs av föraren och ytterligare en person..

DN - 2 timmar sedan

Michael Winiarski: Vem ska jag ringa om jag vill tala med Washington?

Vad har USA egentligen för utrikespolitik? Och vem är det som styr den – de riktiga ministrarna eller några skuggfigurer i Vita huset? Det finns ännu inget klart svar på de frågorna, trots att Donald Trump nu har tillsatt alla de viktiga säkerhetspolitiska posterna..

DN - 2 timmar sedan

Tre skadade i bilattack i Tyskland

Tre personer skadades när de blev påkörda av en bil på ett torg i den tyska staden Heidelberg. Föraren försökte fly med sköts av polis..

DN - 3 timmar sedan

Vita huset bad FBI tona ned påstått samröre med Ryssland

Donald Trumps administration försökte övertala FBI att samarbeta med Vita huset för att tona ner anklagelserna om samröre med Ryssland. Det strider mot regeringens eget regelverk, som förbjuder politisk påverkan av underrättelsetjänsterna. .

DN - 4 timmar sedan

Kurdisk journalist dödad i Mosul

Journalisten Shifa Gardi på den irakisk-kurdiska tv-kanalen Rudaw har dödats i samband med att hon rapporterade från slaget om Mosul, enligt hennes arbetsgivare..

DN - 5 timmar sedan

Oro efter protest mot invandrare i Pretoria, Sydafrika

De säljer droger, stjäl bilar och är involverade i prostitution. De som driver egna bolag betalar ingen skatt, andra tar arbetstillfällen. I sådana svepande formuleringar summerades invandrarnas bidrag till Sydafrika av demonstranterna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.