DN > Utrikes

Sunday, 26 March, 18:53

DN - 11 jan 17 kl. 19:19

Michael Winiarski: En gåta hur Tillerson och Trump ska kunna samsasRyssland, Ryssland, Ryssland... det är det enda som den amerikanska politiken verkar handla om just nu. Det kan tyckas vara lite märkligt när det återstår nio dagar innan USA har ett skifte på presidentposten..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Winiarski, Tillerson, Trump, USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Michael, WiniarskiEn , gåtahur , Tillersonoch , Trumpska , kunna samsas
YLE - 28 dec 16 kl. 04:30

Panamadokumenten – vad hände sedan?

När Panamadokumenten i detalj avslöjade hur skatteparadisekonomin fungerar ledde det till feta rubriker och starka reaktioner världen över. Politiker avgick och banker tvingades erkänna sina tillkortakommanden. Men det slutade inte där.

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Lina Lund: Merkel ser ut att kunna andas ut

Angela Merkel ser ut att kunna andas ut efter att det preliminära resultatet i delstatsvalet i Saarland visar på överlägsen ledning för hennes parti CDU. DN:s Berlinkorrespondent Lina Lund svarar på tre frågor om vad segern betyder..

DN - 15 minuter sedan

Merkels CDU mot seger i Saarland

Förbundskansler Angela Merkels kristdemokratiska CDU vinner med bred marginal delstatsvalet i Saarland, enligt tidiga resultat..

DN - 15 minuter sedan

Anna-Lena Laurén: Demonstrationen i Moskva en seger för oppositionen

MOSKVA. Dagens demonstration i Moskva blev en politisk seger för Aleksej Navalnyj. Det var första gången på fem år som oppositionsledaren lyckades få ut flera tusen människor på gatan..

DN - 45 minuter sedan

Trumps golfkritik slår tillbaka

Innan han blev president var Donald Trump var flitig att kritisera sin företrädare Barack Obama för hans golfspel. Nu visar det sig att Trump själv tillbringat varje helg på golfbanan sedan han blev president..

DN - 2 timmar sedan

Stökiga passagerare tvingade plan att landa

Stökiga passagerare på ett Norwegian-plan mellan Köpenhamn och Agadir gjorde att piloten beslutade att landa i Bordeaux i Frankrike. Där omhändertogs de som uppträtt olämpligt av polis, rapporterar Expressen..

DN - 5 timmar sedan

Många gripna i protester i Ryssland

Moskva. Över 500 människor har gripits i Moskva på en demonstration mot korruption. Manifestationer hölls i dag, söndag, över hela Ryssland och polisen har gripit demonstranter över hela landet, inklusive oppositionsledaren Aleksej Navalnyj..

DN - 13 timmar sedan

Heaven’s gate förlitade sig på kometen Hale Bopp

Den 26 mars 2017 är det 20 år sedan 39 personer, klädda i svart, hittades döda i en villa i San Diego. Här är berättelsen om sekten ”Heaven’s gate”, som såg kometen Hale Bopp som ett bevis på att det var dags att evakuera jorden..

DN - 3 timmar sedan

60-tal kroppar påträffade efter USA-ledda anfall mot Mosul

Efter larmrapporter från människorättsgrupper om att de USA-stödda flyganfallen mot IS i Mosul kostat uppemot 200 civila livet utreds nu flera av den senaste veckans bombningar. På söndagen rapporteras tiotals kroppar ha grävts fram ur ett raserat hus, men det är oklart om det rör sig om civila eller IS-terrorister som dödats..

DN - 3 timmar sedan

Twitterinlägget Trump kanske ångrar

Trots att Donald Trump har sagt att han aldrig ångrat ett twitterinlägg kan den amerikanske presidenten nog ha önskat att han aldrig tryckt på publiceraknappen i lördags. Andra menar att inlägget var noga övervägt..

DN - 4 timmar sedan

Över 50 fängslade efter förlisning på Medelhavet

En egyptisk domstol har dömt 56 personer till fängelse för inblandning i en båtolycka på Medelhavet i fjol, då över 200 människor omkom, enligt källor inom rättssystemet. De åtalade ska ha dömts till mellan sju och tretton års fängelse. En person frikändes..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.