DN > Utrikes

Friday, 28 April, 08:10

Liknande nyheter

Taggar: Michael, WiniarskiEn , gåtahur , Tillersonoch , Trumpska , kunna samsas
YLE - 28 dec 16 kl. 04:30

Panamadokumenten – vad hände sedan?

När Panamadokumenten i detalj avslöjade hur skatteparadisekonomin fungerar ledde det till feta rubriker och starka reaktioner världen över. Politiker avgick och banker tvingades erkänna sina tillkortakommanden. Men det slutade inte där.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Fjärde mannen avrättad i Arkansas

Ytterligare en fånge har avrättats i den amerikanska delstaten Arkansas, den fjärde människan inom loppet av åtta dagar..

DN - 1 timme sedan

Talibanerna inleder våroffensiv

Talibanrörelsen i Afghanistan har deklarerat starten på extremistgruppens våroffensiv, med utländska soldater som huvudmål..

DN - 1 timme sedan

Kvinna skjuten av polis i London

En kvinna i 20-årsåldern har blivit skjuten av polis under en antiterroroperation i nordvästra London, uppger Sky News..

DN - 2 timmar sedan

Medan du sov: Världen i korthet 28 april

DN sammanfattar händelsenyheter i världen i korthet. Detta hände medan du sov:.

DN - 2 timmar sedan

Därför vill nära en halv miljon människor flytta till ett träsk mitt i Europa

Nästan en halv miljon människor vill flytta till en sumpig träskmark mitt i Europa. DN:s Måns Mosesson och Anders Hansson följer med till Liberland, där missnöjet över skatter, invandring och byråkrati flyger fritt..

DN - 2 timmar sedan

Dom i dag om registrerade romer

30.000 kronor i skadestånd för att ha funnits med i polisens så kallade romregister är för mycket, anser staten. I dag kommer Svea hovrätts dom..

DN - 2 timmar sedan

19-åring planerade dåd i London

En 19-årig jihadist har erkänt att han planerade att utföra ett attentat i London. Möjliga mål var stadens främsta shoppinggata eller en Elton John-konsert..

DN - 2 timmar sedan

Trump: Risk för stor, stor konflikt med Nordkorea

– Det finns en risk för att det blir en stor, stor konflikt med Nordkorea. Absolut, säger USA:s president i en intervju. Men Donald Trump föredrar diplomati för att lösa Nordkoreakrisen, säger han..

DN - 7 timmar sedan

USA: Kina hotade Nordkorea med sanktioner

Kina har hotat Pyongyang med egna sanktioner om Nordkorea skulle genomföra ytterligare ett kärnvapenprov. Det har Kina uppgett för USA, säger utrikesminister Rex Tillerson i en tv-intervju..

DN - 11 timmar sedan

Flera skadade när nationalister stormade Makedoniens parlament

Nationalistiskt sinnade demonstranter tog sig på torsdagseftermiddagen in i Makedoniens parlament sedan de upprörts av att en etnisk alban valts till till talman. På kvällen satte polisen in distraktionsgranater utanför parlamentet för att skingra protesterande nationalister..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.