DN > Utrikes

Monday, 11 December, 08:42

DN - 11 jan 17 kl. 19:19

Michael Winiarski: En gåta hur Tillerson och Trump ska kunna samsasRyssland, Ryssland, Ryssland... det är det enda som den amerikanska politiken verkar handla om just nu. Det kan tyckas vara lite märkligt när det återstår nio dagar innan USA har ett skifte på presidentposten..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Winiarski, Tillerson, Trump, USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Michael, WiniarskiEn , gåtahur , Tillersonoch , Trumpska , kunna samsas
YLE - 28 dec 16 kl. 04:30

Panamadokumenten – vad hände sedan?

När Panamadokumenten i detalj avslöjade hur skatteparadisekonomin fungerar ledde det till feta rubriker och starka reaktioner världen över. Politiker avgick och banker tvingades erkänna sina tillkortakommanden. Men det slutade inte där.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Militärövning inledd vid Koreahalvön

USA, Sydkorea och Japan inledde under måndagen gemensamma övningar för att spåra robotar från Nordkorea, uppger den sydkoreanska försvarsmakten..

DN - 9 timmar sedan

Ammunition hittad vid julmarknad i Berlin

Enligt den tyska tidningen Bild har stora mängder ammunition hittats i närheten av en julmarknad och en moské i Berlin. .

DN - 10 timmar sedan

Wauquiez ny ledare för Republikanerna – vill ta kampen mot Macron

De franska Republikanerna väntas ta ett kliv till höger under den nya ledaren Laurent Wauquiez. 42-åringen tillhör samma partifalang som Sarkozy och är fast besluten att ta upp kampen mot president Macron..

DN - 10 timmar sedan

Nytt hopp för fängslade småbarnsmamman i Iran

Brittisk-iranska småbarnsmamman Nazanin Zaghari-Ratcliffe har suttit fängslad i Iran sedan förra året. Storbritanniens utrikesminister har i helgen träffat Irans president Hassan Rouhani och en domstolsförhandling mot kvinnan är nu inställd, skriver Sky News. Det kan vara hoppfullt enligt hennes make..

DN - 15 timmar sedan

Isbjörnen som visar hur utrotning går till

Världens isbjörnar blir färre och färre. Och nu har den utsatta djurarten fått ett ansikte, en svältande isbjörn som ger oss en hjärtskärande bild av hur hotet om utrotning kan se ut. Videofilmen visar en björn på Baffinön i norra Kanada som inte är långt från döden..

DN - 16 timmar sedan

Erdogans nära relation med Putin kan snabbt bli kärv

Vladimir Putin och Tayyip Erdogan ska mötas i Ankara under måndagen. Med Turkiets sköra relationer med Europa och USA är Ryssland den bäste vännen..

DN - 17 timmar sedan

Säkerhetsvakt svårt skadad i attack i Jerusalem

En israelisk säkerhetsvakt har skadats allvarligt i en knivattack nära den centrala busstationen i Jerusalem, enligt israeliska polisen. Offret, en 25-årig man, har förts till sjukhus, medan förövaren, en 24-årig palestinier från Västbanken, har gripits..

DN - 18 timmar sedan

Malala gratulerade fredspristagaren

Icans generalsekreterare Beatrice Fihn skickade ett tydligt budskap till världens kärnvapenländer när hon tog emot Nobels fredspris. – Risken för att kärnvapen används är större i dag än i slutet av kalla kriget, sade svenskan..

DN - 20 timmar sedan

Sanna Torén Björling: Trump har unik möjlighet att stöpa om rättsväsendet

I rask takt utser president Donald Trump konservativa, federala domare på livstid. Rekordmånga platser står tomma och Trump har unika möjligheter att på bara några år stöpa om rättsväsendet. Följden kan bli att den dömande makten blir lika ideologiskt polariserad som kongressen..

DN - 23 timmar sedan

Ingen av eldarna under kontroll i Kalifornien

Brandmännen i den amerikanska delstaten Kalifornien gjorde vissa framsteg under lördagen. Evakueringar i områden kring Santa Barbara och Ventura behövde aldrig genomföras – men ingen av de sex löpeldarna är ännu under kontroll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.