DN > Utrikes

Thursday, 19 October, 12:59

DN - 11 jan 17 kl. 19:19

Michael Winiarski: En gåta hur Tillerson och Trump ska kunna samsasRyssland, Ryssland, Ryssland... det är det enda som den amerikanska politiken verkar handla om just nu. Det kan tyckas vara lite märkligt när det återstår nio dagar innan USA har ett skifte på presidentposten..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Winiarski, Tillerson, Trump, USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Michael, WiniarskiEn , gåtahur , Tillersonoch , Trumpska , kunna samsas
YLE - 28 dec 16 kl. 04:30

Panamadokumenten – vad hände sedan?

När Panamadokumenten i detalj avslöjade hur skatteparadisekonomin fungerar ledde det till feta rubriker och starka reaktioner världen över. Politiker avgick och banker tvingades erkänna sina tillkortakommanden. Men det slutade inte där.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

USA:s utrikesminister skärper tonen mot Kina

Kina är en oansvarig internationell aktör och försvagar ordningen både globalt och för sina grannländer. Det sa USA:s utrikesminister Rex Tillerson i ett framträdande på onsdagen, bara tre veckor före Trumps första officiella besök i landet..

DN - 2 timmar sedan

EU-toppmöte flyttas på grund av gasläcka

EU:s toppmöte måste flyttas från den nya rådsbyggnaden ”Europa” till en äldre byggnad på grund av gasläckage..

DN - 2 timmar sedan

Nya svaret från Kataloniens ledare lika otydligt

Den katalanske ledaren Carles Puigdemonts svar på den spanska regeringens andra ultimatum kom några minuter före utsatt tid på torsdagen. Det är fortfarande inte det ja eller nej till om självständighet utropats av regionen som regeringen kräver..

DN - 5 timmar sedan

Anna-Lena Laurén: Kreml valde ut sin oppostionskandidat i valet

ANALYS. Hon har 5,2 miljoner följare på Instagram och anses tillhöra Rysslands mest inflytelserika kvinnor. Hennes far var Putins högste chef och välgörare på 1990-talet.

DN - 13 timmar sedan

Ryska troll ville skapa rädsla bland svarta amerikaner

De ryska försöken att påverka amerikanska folket kan ha sträckt sig så långt som till att starta självförsvarsutbildningar för svarta amerikaner i ett försök att underblåsa sociala oro. Det skriver CNN som tagit del av utredningsdokument..

DN - 13 timmar sedan

Förbud täcka ansiktet blir lag i Quebec

Den kanadensiska provinsen Quebec har infört en lag som förbjuder anställda i kommnal och statlig tjänst att bära kläder som döljer ansiktet när de reser med allmänna transportmedel. Lagen kritiseras för att den riktar sig mot muslimska kvinnor..

DN - 13 timmar sedan

Den döda kroppen kan vara försvunnen miljöaktivist

SÃO PAULO. Fallet med den försvunne argentinske miljöaktivisten kan få sin upplösning. En manlig kropp har hittats i en flod i närheten av där han försvann.

DN - 13 timmar sedan

Omstridd terrorlag antagen i Frankrike

Frankrikes parlament har antagit en omstridd antiterrorlag som ger myndigheter utökade möjligheter att genomföra husrannsakningar, stänga ned böneplatser och att inskränka människors rörelsefrihet..

DN - 14 timmar sedan

Trump: FBI-chefen ljög och skyddade Hillary Clinton

Donald Trump sparkade dåvarande FBI-chefen James Comey i maj och anklagade honom för att ha försökt hjälpa Hillary Clinton i förra årets presidentval. Nu går Trump till förnyad attack – och hänvisar till en ny FBI-rapport som verkar ge presidenten visst stöd..

DN - 15 timmar sedan

Försämrad säkerhet i Afghanistan slår mot hjälparbetet

Våldet i Afghanistan tvingar hjälporganisationer att dra ned på verksamheten i landet. – Det har blivit svårare och farligare att arbeta i Afghanistan, säger Melker Måbeck, internationell chef på Röda korset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.