DN > Utrikes

Tuesday, 20 February, 02:52

DN - 11 jan 17 kl. 19:19

Michael Winiarski: En gåta hur Tillerson och Trump ska kunna samsasRyssland, Ryssland, Ryssland... det är det enda som den amerikanska politiken verkar handla om just nu. Det kan tyckas vara lite märkligt när det återstår nio dagar innan USA har ett skifte på presidentposten..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Winiarski, Tillerson, Trump, USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Michael, WiniarskiEn , gåtahur , Tillersonoch , Trumpska , kunna samsas
YLE - 28 dec 16 kl. 04:30

Panamadokumenten – vad hände sedan?

När Panamadokumenten i detalj avslöjade hur skatteparadisekonomin fungerar ledde det till feta rubriker och starka reaktioner världen över. Politiker avgick och banker tvingades erkänna sina tillkortakommanden. Men det slutade inte där.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Så engagerade ryska trollfalsarier amerikaner till demonstrationer

Förbryllade aktivister som hörsammade maningen om att i Houston demonstrera mot ”islamiseringen av Texas”, en manifestation som nätaktiva gruppen Heart of Texas kallat till, klagade på sociala medier över att ingen ledande kraft från gruppen dök upp..

DN - 2 timmar sedan

Domstol vill åtala Fujimori för sex mord

En domstol i Peru vill ställa den före detta presidenten Alberto Fujimori inför rätta för morden på sex bönder 1992. Enligt domstolen saknar Fujimori immunitet, trots att han nyligen benådats och släppts ur fängelset där han avtjänade ett 25-årigt straff för människorättsbrott och korruption under 1990-talet..

DN - 3 timmar sedan

Nära 80 civila dödade av flyg i östra Ghouta

Minst 77 civila uppges ha dödats i regeringens flygangrepp mot det rebellkontrollerade området östra Ghouta i närheten av Syriens huvudstad Damaskus..

DN - 3 timmar sedan

Oxfam ber officiellt Haiti om ursäkt

Oxfams tidigare landschef i Haiti köpte sex under en insats efter jordbävningskatastrofen 2010. Det erkänner han i en rapport från 2011 som biståndsorganisationen har släppt delar av. Nu kommer organisationen med en officiell ursäkt till önationen..

DN - 4 timmar sedan

Maldivernas president vill förlänga undantagstillståndet

Den konstitutionella krisen i östaten Maldiverna fortsätter. Under måndagen uppmanade republikens president Abdulla Yameen parlamentet att förlänga undantagstillståndet. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

DN - 4 timmar sedan

Björn af Kleen: De drabbade Floridaungdomarnas energi är mäktig

Är helgens vrede efter skolskjutningen i Florida tecken på en ny radikal ungdomsrörelse? Den 24 mars väntas ungdomar över hela USA demonstrera för strängare vapenlagar. Men är attityden representativ för landet i stort?.

DN - 5 timmar sedan

Människorättsgrupp: Burma döljer massaker med bulldozrar

Burmesiska regeringen försöker dölja spåren av massakrerna av rohingyer i delstaten Rakhine med hjälp av bulldozrar. Det hävdar människorättsgruppen The Arakan Project, men Burmas regering nekar, skriver den brittiska tidningen The Guardian..

DN - 5 timmar sedan

Kreml: Åtalet mot 13 ryssar ”utan substans”

Rysslands regering kritiserar kraftigt det amerikanska åtalet mot 13 ryssar som misstänks ha försökt påverka det amerikanska presidentvalet 2016.  – Ryssland har aldrig blandat sig i, och har inte för vana att blanda sig i andra länders interna angelägenheter, säger Kremls talesperson Dmitrij Peskov. .

DN - 9 timmar sedan

Han kan fälla de tyska regeringsplanerna – och Merkel

BERLIN. Frågan om hur Tyskland ska styras i framtiden avgörs inte i Berlins regeringskvarter, utan av besvikna tyska Socialdemokrater.  DN har träffat nej-falangens affischnamn Kevin Kühnert som turnerar landet runt för att stjälpa regeringsplanerna.

DN - 10 timmar sedan

Trump positiv till stärkt bakgrundskontroll vid vapenköp

Donald Trump stöder federala åtgärder för att förbättra bakgrundskontrollen vid försäljning av skjutvapen. Det uppger en talesperson för USA-presidenten på måndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.