DN > Utrikes

Wednesday, 23 August, 23:10

DN - 11 jan 17 kl. 19:19

Michael Winiarski: En gåta hur Tillerson och Trump ska kunna samsas



Ryssland, Ryssland, Ryssland... det är det enda som den amerikanska politiken verkar handla om just nu. Det kan tyckas vara lite märkligt när det återstår nio dagar innan USA har ett skifte på presidentposten..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Winiarski, Tillerson, Trump, USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Michael, WiniarskiEn , gåtahur , Tillersonoch , Trumpska , kunna samsas
YLE - 28 dec 16 kl. 04:30

Panamadokumenten – vad hände sedan?

När Panamadokumenten i detalj avslöjade hur skatteparadisekonomin fungerar ledde det till feta rubriker och starka reaktioner världen över. Politiker avgick och banker tvingades erkänna sina tillkortakommanden. Men det slutade inte där.

Fler nyheter från DN

DN - 10 minuter sedan

Rysslands ambassadör död i Sudan

Rysslands ambassadör i Sudan, Mirgayas Shirinskij, har hittats död i simbassängen i sitt residens i huvudstaden Khartum, meddelar det afrikanska landets utrikesdepartement..

DN - 15 minuter sedan

Senatsledare: Jag samtalar med Trump

Mitch McConnell, Republikernas ledare i senaten, säger att han och hans medarbetare står i ”regelbunden kontakt” med USA:s president Donald Trump för att diskutera gemensamma mål som infrastruktur och skatter..

DN - 1 timme sedan

Terrorhot stoppade rockkonsert i Rotterdam

Det amerikanska rockbandet Allah-Las fick ställa in sin konsert i Rotterdam under onsdagskvällen efter ett terrorhot. Poliser med skottsäkra västar bevakar platsen, enligt flera medier..

DN - 1 timme sedan

Hassan: När jag skrek så högg han mig i stället

Hassan Zubier var på salutorget i Åbo när han plötsligt hörde skrik. I samma ögonblick såg han en man sitta över en kvinna och hugga henne med kniv.  Han fick själv fyra knivhugg och blir kanske aldrig helt återställd.

DN - 2 timmar sedan

Erdogan blandar sig i den tyska valrörelsen

En månad före valet till förbundsdagen skärper den tyska regeringen tonen mot Turkiets president Erdogan – som nyligen talade om för tysk-turkar hur de ska rösta. Hos den turkiska minoriteten i Tyskland går meningarna isär om Erdogans provokationer..

DN - 2 timmar sedan

Flera dödsoffer i tyfonen Hatos spår

Minst fem människor har mist livet i Macao och en person i Hongkong efter att tyfonen Hatos dragit fram..

DN - 3 timmar sedan

Clinton: Måste leva med misstagen resten av livet

Donald Trump fick det att ”krypa i skinnet” på Hillary Clinton under en tv-sänd debatt förra året. – Kanske har jag lärt mig alltför väl att hålla mig lugn, hålla tyst och knyta näven i fickan, säger hon till tv-kanalen MSNBC..

DN - 4 timmar sedan

Avsatte riksåklagaren: Har ”massor av bevis” mot Maduro

Venezuelas avsatte riksåklagare Luisa Ortega Díaz säger sig ha ”massor av bevis” för att president Nicolás Maduro är skyldig till korruption. Hon fruktar också att hans regering är ute efter hennes liv..

DN - 5 timmar sedan

Tidigare underrättelsechef: Trumps tal i Phoenix var skrämmande

James Clapper, Obamas tidigare underrättelsechef, ifrågasätter öppet Donald Trumps lämplighet att inneha presidentämbetet. ”Att han har tillgång till kärnvapenkoderna är skrämmande” säger Clapper i en CNN-intervju..

DN - 5 timmar sedan

Dussintals saknas efter båthaveri i Brasilien

Minst sju personer har omkommit och dussintals saknas sedan en båt sjönk i en brasiliansk flod, rapporterar AP..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.