SR > Nyheter

Monday, 20 February, 09:56

Liknande nyheter

Taggar: Narkomanerfår , lättare, tillgångtill , rena, sprutor
YLE - 02 maj 13 kl. 12:34

Enorma mängder sprutor byts i Lojo

Narkomaner bytte i fjol ungefär 45 000 använda sprutor till nya på rådgivningspunkten Helppi i Lojo. Det är en ökning på nästan 30 procent från året innan.
Spela upp klipp på Arenan
Ungefär 500 missbrukare från Lojo, Karis, Ekenäs, Sjundeå och Vichtis besökte Helppi och de bytte i genomsnitt nästan 100 sprutor per person.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Efter mord - Malaysia kallar hem ambassadör från Nordkorea

Efter mordet på Kim Jong-Nam, Nordkoreas diktator Kim Jong-Uns halvbror, kallar nu Malaysia hem sin ambassadör från Pyongyang..

SR - 3 timmar sedan

Snårig arvstvist fortsätter genom domstolarna

En synnerligen snårig arvstvist fortsätter i dag sin långa väg genom olika domstolar. I det fallet gäller tvisten två gamla bilar, som kan vara värda över 30 miljoner kronor..

SR - 2 timmar sedan

Första vårfåglarna är här

Se upp i skyn, sånglärkan är redan här, i alla fall om du bor i Sydsverige. De första flyttfåglarna börjar komma, med hopp om våren. Men några kan fly Sverige igen om vintern envisas med att slå tillbaka..

SR - 2 timmar sedan

Trumps svar till Sverige - syftade på tv-inslag

USA:s president Donald Trump har nu twittrat ett svar på vad han menade med det ha sa om Sverige på ett massmöte i Florida i lördags kväll. Donald Trump, som talade om terror, säkerhet och gränskontroll lät förstå att något hade hänt i Sverige på fredagskvällen som var kopplat till terror..

SR - 2 timmar sedan

Sönderbombade byggnader möter Ekots reporter i Mosul

I Irak går striderna om att befria västra Mosul in på sin andra dag. Vår korrespondent Johan-Mathias Sommarström har exklusivt fått följa den irakiska armén på sin offensiv och har besökt trupper och nybefriade områden..

SR - 3 timmar sedan

Fler bostadsrättsföreningar binder sina lån

Allt fler bostadsrättsföreningar väljer längre bindningstider på sina lån visar en rundringning som Ekot har gjort hos svenska banker och organisationer..

SR - 3 timmar sedan

Säpochefen: Lagen om terrorresor har haft effekt

Snart ett år efter att det blev straffbart att resa utomlands i syfte att begå terrorbrott har ingen dömts, och bara ett fall har lett till åtal..

SR - 4 timmar sedan

Bolag misstänks utnyttja Kronofogdens tjänster för bedrägerier

Kronofogden misstänker att bolag, utnyttjar deras tjänster för att lura folk att de är skyldiga pengar. Kraven kan vara på hundratusentals kronor..

SR - 6 timmar sedan

Digitaliserad lex Maria ska göra att fler anmäler

Lex Maria-anmälningarna ska göras om och digitaliseras för att få personal inom vården att rapportera fler vårdskador. Lyssna på Kaliber i P1 klockan 10.03.

SR - 9 timmar sedan

Vapenhandeln i världen ökar kraftigt

Den internationella vapenhandeln har ökat kraftigt de senaste 10 åren. Det är framförallt sydostasien och mellanöstern som driver på utvecklingen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.