SR > Nyheter

Sunday, 24 September, 19:28

Liknande nyheter

Taggar: Narkomanerfår , lättare, tillgångtill , rena, sprutor
YLE - 02 maj 13 kl. 12:34

Enorma mängder sprutor byts i Lojo

Narkomaner bytte i fjol ungefär 45 000 använda sprutor till nya på rådgivningspunkten Helppi i Lojo. Det är en ökning på nästan 30 procent från året innan.
Spela upp klipp på Arenan
Ungefär 500 missbrukare från Lojo, Karis, Ekenäs, Sjundeå och Vichtis besökte Helppi och de bytte i genomsnitt nästan 100 sprutor per person.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

AfD: Vi är lyckliga över resultatet

Högerpopulistiska Alternativ för Tyskland, AfD, blir tredje största parti. Åtminstone enligt den första prognosen som kom strax efter att vallokalerna stängde på söndagen..

SR - 1 timme sedan

Nytt projekt ska försöka utrota minken i värdefulla naturområden

I ett försök att begränsa minkstammen som i dag gör stor skada på exempelvis markhäckande fågelarter så inleds nu ett pilotprojekt med storskalig lokal utrotning av minken..

SR - 1 timme sedan

Vulkan på Bali kan få utbrott

Vulkanen Gunung Agung på Bali har vaknat. Tiotusentals människor har redan evakuerats inför ett eventuellt utbrott. – Varannan timme kommer kraftigare skakningar så att det skallrar i rutorna, berättar Johan Lassesson som bor på Bali..

SR - 4 timmar sedan

Malmö toppar häktningsligan

Malmö tingsrätt har hittills i år haft över 1 000 häktningsförhandlingar. Det är flest i landet..

SR - 3 timmar sedan

Tre FN-soldater har dödats i Mali

Tre FN-soldater har dödats och fem skadats allvarligt i norra Mali..

SR - 4 timmar sedan

Tyskt parlament kan få rekordmånga partier

I dag går Tyskland till val. För första gången sedan återföreningen 1990 kan så många som sju partier ta sig in i parlamentets underhus, förbundsdagen. Här är partierna som slåss om platserna..

SR - 4 timmar sedan

Valet i Tyskland – Ekot direktrapporterar

61,5 miljoner av Tysklands 81,4 miljoner invånare är röstberättigade i valet till förbundsdagen. Vallokalerna är öppna kl 8.00-18.

SR - 4 timmar sedan

Ny ranking: Svensk sjukvård håller världsklass

Svensk sjukvård håller världsklass när det gäller att rädda livet på patienter inom en lång rad diagnoser, visar en omfattande internationell ranking..

SR - 5 timmar sedan

Därför är tyska valet viktigt för Sverige

Vad angår tyska valet oss? En hel del, faktiskt. Vårt grannland i syd är ett av vår absolut viktigaste handelspartner och faktiskt det land som köper flest svenska varor.

SR - 7 timmar sedan

Ungerns regering i kampanj mot George Soros

I Ungern kommer regeringen inom kort lansera en landsomfattande kampanj riktad mot finansmannen och filantropen George Soros. I fokus är framförallt Soros positiva inställning till invandring som enligt den ungerska regeringen hotar att bli hela EU:s politik. Men i Ungern ser många det här snarare som inledningen på valkampanjen inför parlamentsvalet nästa år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.