SR > Nyheter

Friday, 21 July, 12:47

Liknande nyheter

Taggar: Narkomanerfår , lättare, tillgångtill , rena, sprutor
YLE - 02 maj 13 kl. 12:34

Enorma mängder sprutor byts i Lojo

Narkomaner bytte i fjol ungefär 45 000 använda sprutor till nya på rådgivningspunkten Helppi i Lojo. Det är en ökning på nästan 30 procent från året innan.
Spela upp klipp på Arenan
Ungefär 500 missbrukare från Lojo, Karis, Ekenäs, Sjundeå och Vichtis besökte Helppi och de bytte i genomsnitt nästan 100 sprutor per person.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

E4 avstängd norr om Gävle

Strax före halv tolv på fredagen inträffade en olycka som ledde till att E4 stängts av i båda riktningar..

SR - 2 timmar sedan

Ving: Läget börjar lugna sig på Kos och Rhodos

Två personer är döda och 120 skadade efter nattens jordskalv vid de populära turistöarna Rhodos och Kos och de turkiska semsterorterna Marmaris och Bodrum. Resebyrån Ving har över 2000 svenska resenärer på Rhodos men har ännu inte fått in några rapporter om skadade..

SR - 1 timme sedan

En svensk död i jordbävningen på Kos

En av de två personerna som dog i jordbävningen på Kos är svensk, uppger grekiska UD för Svenska Dagbladet..

SR - 1 timme sedan

Alla åtalade i penningtvättshärva frias

Femton personer som stod åtalade i en stor härva av penningtvätt i Göteborg frias. Misstanken handlade om att ha hanterat flera miljoner svarta kronor..

SR - 4 timmar sedan

Reynir Bödvarsson: Undvik byggnader i närheten av skalvet

I natt skedde en jordbävning i havet utanför de grekiska öarna Kos och Rhodos och de turkiska turistorterna Bordum och Mamaris. – Efterskalv pågår hela tiden, säger seismologen Reynir Bödvarsson..

SR - 5 timmar sedan

Flera myndigheter kritiserar försöksprojekt

Flera myndigheter är kritiska till förslaget om att ta fram infrastrukturprojekt som finansieras med den så kallade OPS-modellen, offentligprivat samverkan..

SR - 4 timmar sedan

Apollos presschef om jordskalvet: Inga personer är skadade

Charterbolagen TUI, Ving och Apollo har tusentals gäster på plats i de turistområden i Grekland och Turkiet som i natt drabbades av ett kraftigt jordskalv. Det finns inga uppgifter om att några gäster på hotellen ska ha skadats..

SR - 7 timmar sedan

Flera till sjukhus efter protester vid Tempelberget

Protesterna handlar om de metalldetektorer som har satts upp vid ingångarna till det heliga området efter en attack då två israeliska poliser sköts ihjäl..

SR - 7 timmar sedan

Nationell storstrejk i Venezuela

I Venezuela genomfördes igår en nationell generalstrejk, som hade utlysts av oppositionen i protest mot regeringens planer att hålla val till en ny församling..

SR - 7 timmar sedan

Nya brunkolsgruvor stoppas i Tyskland efter Vattenfall

Det tjeckiska företag som köpte statliga Vattensfalls brunkolsverksamhet i Tyskland har beslutat att stoppa utvidgningen av gruvorna som köptes. Beslutet innebär att flera tyska byar räddas från rivning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.