BT > Nyheter

Monday, 27 March, 16:32

BT - 11 jan 17 kl. 18:26

Hälsosektorn förlorare efter TrumptalUSA-börserna backade något efter att USA:s blivande president Donald Trumps första presskonferens börjat hållas i Trump Tower på onsdagen. Men kurserna hämtade sig snabbt och efter pressmötet var de uppe på ungefär samma nivåer som förut.(TT).
Läs mer på BT
Läs mer om:
Trumptal, USA, Donald Trumps, Trump Tower

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hälsosektorn, förlorareefter , Trumptal
UNT - 11 jan 17 kl. 18:26

Hälsosektorn förlorare efter Trumptal

USA-börserna backade något efter att USA:s blivande president Donald Trumps första presskonferens börjat hållas i Trump Tower på onsdagen..

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Trafikstörningar: så påverkas du av brobygget

Boråsvägen stängs av medan bron över Ätran rivs och ersätts med en ny. Så här tar du dig runt problemet. Bokstavligt talat..

BT - 45 minuter sedan

Sjunde person häktad för skolupplopp

Ytterligare en ung man har häktats för upploppen på en skola i Hallsberg den 6 mars, skriver lokala medier. Den häktade mannen är 19 år och misstänkt för våldsamt upplopp och försök till grov misshandel. Totalt sitter nu sju personer häktade som misstänkta för våldsamheterna.

BT - 30 minuter sedan

Robin Bengtsson har förlovat sig – på Island

Nyligen vann han Melodifestivalen. Och nu har Robin Bengtsson förlovat sig. Det avslöjar hans flickvän på Instagram..

BT - 1 timme sedan

Orrenius till kulturhuset i kväll

Attentaten i Köpenhamn 2015 blev utgångspunkt för Niklas Orrenius. I sin nya bok speglar han extremism, vardagshot och yttrandefrihet..

BT - 45 minuter sedan

Alliansmöte om budget skjuts fram

Alliansens ekonomipolitiska talespersoner ska träffas på onsdag för att prata om Centerns utspel om att försöka stoppa skattehöjningar i regeringens budget. Tanken var att frågan skulle tas upp på tisdag, på det förmöte Alliansledamöterna vanligtvis håller inför sammanträdena i riksdagens finansutskott.(TT).

BT - 1 timme sedan

Författaren David Storey död

Den brittiske dramatikern och författaren David Storey har avlidit vid 83 års ålder, rapporterar BBC. Enligt en talesperson för Storeys fyra barn somnade författaren in fridfullt omgiven av sin familj.(TT).

BT - 1 timme sedan

Hotfulla män i släpekipage krockade med skåpbil

En personbil med släp krockade tidigare under måndagen med en skåpbil vid en rondell i Knalleland. Männen i bilen ska ha uppträtt hotfullt och polisen jagade efter. Efter en farlig färd mot Norrmalm fick man stopp på dem på Döbelnsgatan..

BT - 1 timme sedan

Lyckad bokmässa på Hemgården – planer på ny mässa

Lördagens bokmässa i Borås, den första någonsin, blev så lyckad att Hemgården funderar på att göra en fortsättning..

BT - 1 timme sedan

Forskarcafé om alternativmedier

Invandringskritiska så kallade alternativmedier är ämnet för tisdagens Forskarcafé på Högskolan i Borås. Gäst är medieforskaren Kristoffer Holt som har forskat kring alternativmedia..

BT - 1 timme sedan

SVT sänder dokumentär om PG Gyllenhammar

SVT har gjort en dokumentär om den tidigare Volvo-chefen PG Gyllenhammar, som utöver sin roll på Volvo och i näringslivet utsågs till Sveriges mest beundrade man av folket nio år i rad. Pehr G Gyllenhammar utsågs till vd för Volvo på 70-talet och tog då över posten efter sin svärfar.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.