DI > Ekonomi

Tuesday, 17 January, 07:53

DI - 11 jan 17 kl. 18:21

Stockholmsbörsen: Två klara vinnare



Efter en svag start på onsdagen hämtade sig Stockholmsbörsen vid lunchtid, och under eftermiddagen lyckades index dessutom klättra upp på plus..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, Två, klara, vinnare
DI - 13 dec 16 kl. 09:58

Stockholmsbörsen: MTG är dagens vinnare

Stockholmsbörsen handlas kring nollstrecket på tisdagsmorgonen. Inkassobolaget Intrum Justitia är en vinnare efter det hävda handelsstoppet..

DI - 30 maj 13 kl. 10:23

Stockholmsbörsen: Råvaror dagens vinnare

Stockholmsbörsen vände snabbt upp över noll med de ledande europeiska handelsplatserna efter att ha öppnat strax under nollstrecket på torsdagen..

DI - 19 sep 13 kl. 14:14

Stockholmsbörsen: Scania och Volvo vinnare

Stockholmsbörsen steg i ett allmänt bättre riskklimat sedan Federal Reserve valt att fortsätta med månatliga tillgångsköp om 85 miljarder dollar. Cykliskt hade en stark utveckling på torsdagen. Scania stöddes av positiva indikationer vid sin kapitalmarknadsdag..

DI - 07 feb 14 kl. 17:46

Stockholmsbörsen: Operatörerna dagens vinnare

Stockholmsbörsen steg svagt på fredagen. Tele2 lyfte och drog med sig Teliasonera upp i spåren av uppköpsrykte. I rapportflödet var Skanska en förlorare..

DI - 05 mar 14 kl. 17:51

Stockholmsbörsen: Kolla in dagens vinnare

Stockholmsbörsen tog ännu ett litet kliv uppåt i relativt stillsam handel och har därmed i stort sett raderat ut måndagens ras. Informationsflödet från Krim var magert och marknaden fokuserade i stället på mer bolagsspecifika nyheter..

DI - 30 mar 15 kl. 18:14

Stockholmsbörsen: Securitas överlägsen vinnare

Måndagen innebar en rekyl från förra veckans tapp på Stockholmsbörsen, med tilltagande riskaptit efter att diverse orosmoment i omvärlden avtog något. Råvaru- och industribolag var bästa sektorer..

DI - 30 jul 15 kl. 09:38

Stockholmsbörsen: Nokia överlägsen vinnare

Stockholmsbörsen steg under den inledande handeln, med stöd av kurslyft för de rapporterande tungviktarna Nokia och Astra Zeneca..

DI - 04 nov 15 kl. 12:37

Stockholmsbörsen: Tele2 och Unibet vinnare

Stockholmsbörsen steg på onsdagen, i likhet med flera av de större europeiska börserna.Tele2-aktien stärktes av beskedet om en sammanslagning i Kazakstan och låg högt i storbolagsindex, tillsammans med rapporterande Swedish Match..

BT - 30 jul 12 kl. 18:20

Stockholmsbörsen stängde på plus

Efter en dag runt nollan stängde Stockholmsbörsen uppåt.
Dagens vinnare blev läkemedelsföretaget Bioinvent.
Vid stängning på måndagen hade OMXS-index stigit 0,6 procent till 329,1.

DI - 25 feb 15 kl. 10:44

Stockholmsbörsen: Kycklingar förmiddagens vinnare

Stockholmbörsen började onsdagen lätt nedåt, men rörelserna var små precis som i övriga Europa där utvecklingen rörde sig kring nollstrecken..

DI - 23 jul 13 kl. 09:59

Stockholmsbörsen: Gummijätten går i bräschen

Stockholmsbörsen avancerade uppåt i likhet med de större börserna i Europa under den inledande handeln på tisdagen. På bolagsfronten var Trelleborg, Enea och HMS Networks klara vinnare efter att samtliga ha rapporterat starkare resultat än väntat nu på morgonen..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Uppgifter: SAS vill flytta verksamhet till Irland

SAS har långtgångna planer på att utflagga flera flygplan till Irland, något konkurrenten Norwegian redan har gjort..

DI - 15 minuter sedan

Kongo ger klartecken för Lundin Minings försäljning

Regeringen i Demokratiska Republiken Kongo har gett upp sina invändningar mot Freeport McMorans försäljning av en majoritetsandel i koppar- och koboltgruvan Tenke Fungurume..

DI - 15 minuter sedan

Bolagen som toppfonderna har i portföljen

Ta rygg på de topprankade fondförvaltarna för att hitta rätt aktier. Di har listat aktierna som ligger tungt i fondportföljerna och som får högsta betyg av Morningstar..

DI - 15 minuter sedan

Swedbank sänker rådet för Getinge

Swedbank sänker sin rekommendation för Getinge till neutral från köp. Riktkursen sänks samtidigt till 175 från 200 kronor..

DI - 30 minuter sedan

Japanskt börsrally mattas av - Trump oroar investerare

Tokyobörsen har rusat det senaste halvåret. Men osäkerheten kring Donald Trumps ekonomiska politik får nu investerare att avvakta. ”Ur ett makroperspektiv tror jag att vi ligger nära toppen”, säger Amy Yuan Zhuang, Nordeas chefsanalytiker för Asien..

DI - 30 minuter sedan

Delad glädje, dubbel glädje för Atlas Copco

Atlas Copco styckas. ”Jag är helt för uppdelningen”, säger avgående vd:n Ronnie Leten om att den mer svajiga gruvsidan läggs i ett nytt bolag.  .

DI - 45 minuter sedan

Tusentals blockerade från bank-id

Tusentals svenskar utestängdes förra veckan från mobilt bank-id. Efter att Microsoft uppgraderat sitt operativsystem för mobiltelefoner gick det inte längre för användare av de äldre versionerna att legitimera sig på sina mobiltelefoner, skriver Sydsvenskan..

DI - 1 timme sedan

Shakira: ”Fred mycket mer än ett avtal”

”Jag har med mina egna ögon sett effekterna av kriget i Colombia. Om vi verkligen vill ha en uthållig fred, krävs mycket mer än ett avtal.” Så sa den colombianska sångerskan Shakira på ett möte med pressen i samband med toppmötet i Davos, där hon prisats för sin kamp för att förbättra för världens barn..

DI - 45 minuter sedan

Starkt år för företagsaffärer väntar

Företagsaffärerna i Sverige ökade med 4 procent under förra året, och med 14 procent om man ser till affärernas värde. ”Jag tror nog att volymerna kommer att hålla i sig även i år”, säger Alexander Ensér, chef för Corporate Finance på Handelsbanken..

DI - 1 timme sedan

Frykhammar petas från toppositionen

Börje Ekholm kalibrerar Ericssons toppskikt redan på sin första arbetsdag. Tidigare finanschefen Jan Frykhammar, som varit tillförordad vd fram till måndagen, kommer inte att återgå till sin gamla post – även om han fortsatt blir kvar i telekombolagets ledningsgrupp..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.