Skånskan > Opinion

Thursday, 19 January, 16:04

Skånskan - 11 jan 17 kl. 18:08

Fast med 2,7 milj – får skattetilläggMALMÖ När den 24-årige Malmöbon kontrollerades av polis hade han en stor summa euro med sig. Totalt handlade det om motsvarande 2,7 miljoner kronor.
Nu höjer Skatteverket mannens inkomst med motsvarande summa. Och han ska utöver skatt på pengarna även betala skattetillägg. ERWP.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MALMÖ När, Malmöbon, Skatteverket, ERWP, Det, Polen, Ystad, Skatteverkets, Fosie, Irak

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fastmed , 2,7, miljfår , skattetillägg
Cornucopia - 28 nov 14 kl. 11:28

Miljöpartiet är bäst i permanent opposition

Ända sedan Miljöpartiet första gången kom in i Riksdagen vid valet 1988 har miljöfrågor på allvar funnits på den politiska agendan. Att driva miljöfrågor var länge också partiets viktigaste funktion, men i takt med att man suktat efter att få skattepengdia vid köttgrytorna har man övergivit detta med katastrofalt resultat. Miljöpartiet gör sig helt enkelt bäst i permanent opposition.

YLE - 12 sep 14 kl. 06:55

Skärpta straff för miljöbrott

Straffen för grova miljöbrott ska skärpas. Målet är att ändra på lagarna så att det inte längre vore lönsamt att begå miljöbrott. På justitieministeriet och miljöministeriet bereds en lagförändring som skulle innebära att brottsrubriceringen grovt miljöbrott skrivs i lagen.

Alliansfritt Sverige - 08 jun 14 kl. 15:19

Regeringen prioriterade miljömålen denna mandatperiod. De skall sätta igång snart, kanske

När regeringen skall tillsätta miljöarbete verkar den ena handen verkar inte veta vad den andra gör. Regeringen slog fast att “Giftfri miljö” skulle prioriteras under denna mandatperiod, tanken är förstås bra. Men det går trögt.

Regeringen - 18 nov 13 kl. 10:15

Regeringen tillsätter en utredning om översyn av myndigheterna inom miljöområdet

Regeringen har beslutat om direktiv till en särskild utredare som ska göra en översyn av myndigheterna inom miljöområdet. Utredaren ska pröva förutsättningarna för en ny tydligare, effektivare och mer ändamålsenlig myndighetsstruktur för myndigheterna under Miljödepartementet.
- Det är dags nu att göra en översyn för att kunna möta de förändringar som har skett sedan verksamhetsstrukturen lades fast säger miljöminister Lena Ek.

Skånskan - 12 jan 17 kl. 06:00

Fast med 2,7 milj – får skattetillägg

MALMÖ När den 24-årige Malmöbon kontrollerades av polis hade han en stor summa euro med sig. Totalt handlade det om motsvarande 2,7 miljoner kronor.
Nu höjer Skatteverket mannens inkomst med motsvarande summa.

Cornucopia - 15 jun 15 kl. 21:29

Nej, Miljöpartiet, ni är inte enda regeringspartiet

"Miljöpartiet från Verkligheten, kom!"Miljöpartiet sade på sin partikongress nej till utbyggnaden av DAB och nedsläckningen av FM-nätet. Detta föranledde uttalanden från partiet att DAB nu stoppas, men sedan knackade verkligheten på.

YLE - 15 jan 17 kl. 17:13

Naturfotografen Petteri Saario kände ångest för miljöförstöring redan som barn

Då Petteri Saario hittade sina gamla dagböcker blev han chockerad. Redan som liten pojke hade hans oro över naturens förorening varit enorm. Petteri Saario minns inte så mycket av sin barndom.

HBL - 11 okt 13 kl. 03:20

Missnöjet gror bland både bönderna och miljörörelsen

Den skulle bli mer miljövänlig och mindre byråkratisk. Ändå riskerar EU:s jordbrukspolitik att bli raka motsatsen. Jordbrukslobbyn och miljörörelsen är besvikna, fast av skilda orsaker.

Skånskan - 10 okt 15 kl. 06:00

Förbud att använda skollokaler står fast

Malmö Miljöförvaltningens förbud mot nyttjande av de mögeldrabbade lokalerna i Norra Sorgenfrigymnasiet upphävs inte.
Det framgår av en dom i mark- och miljödomstolen.Det är nu två år sedan som gymnasiet stängdes av skyddsombuden sedan kraftigt förhöjda mögelhalter uppmätts i fyra klassrum.

Alliansfritt Sverige - 02 sep 14 kl. 20:12

Centerpartiet stryker miljömål för Alliansens skull

I Centerpartiets valmanifest står det att deras första miljömål är 70 procent förnybar energi år 2030. Inte så tokigt om vi får säga det själva! Men Centerpartiet har tidigare tvingats kompromissa bort en massa miljöpolitik.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Flera fordon i olycka

Trafik Flera fordon är inblandade i en krock på E6:an vid Löddeköpinge. ERWP.fif(0)Olyckan har inträffat i södergående körriktning mellan avfart 23 och 24, strax innan Center Syd..

Skånskan - 30 minuter sedan

Förnekade hot mot exflickvän – Hotade köra på henne efter anklagelserna

Kävlinge När den 20-åriga kvinnan fick ett hotbrev förstod hon direkt vem som låg bakom.
När hon konfronterade expojkvännen nekade han – och hotade att köra på henne för att hon anklagat honom. ERWP.

Skånskan - 4 timmar sedan

Nystartar karriären med show i Malmö

Hon fick skivkontrakt som tioåring och turnerade landet runt, hon har samarbetat med och varit förband till kända svenska artister, vunnit tävlingar och varit med i de stora tv-programmen. Nu vill Camilla Tsipogiannis ta ett större kliv ut i rampljuset igen. Först ut blir det show med Åke Hjerpe och Gerd Svensson på Kronprinsen i Malmö.

Skånskan - 7 timmar sedan

Tioåring slog larm om förskolebranden

HÖRBY Gnistans förskola i Hörby var nära att förstöras i en brand på tisdagskvällen. Tack vare ett snabbt ingripande från brandmän som befann sig i närheten kunde byggnaderna räddas.
Polisen rubricerar det inträffade som mordbrand.

Skånskan - 8 timmar sedan

Politiker kritiska till trädäckshantering

lund Oppositionen är missnöjd med hur ärendet med Restaurang Mediterraneans trädäck har hanterats.
Tjänstemännen kräver att det tas bort bara för att trottoarens lutning ska kontrolleras. ERWP.

Skånskan - 8 timmar sedan

Psykiatrin jobbar med sitt bemötande

MALMÖ På måndagsmorgonen läste Hans Brauer, verksamhetschef för psykiatrin i Malmö och Trelleborg, upp Lars Hansson berättelse för personalen på avdelning 83. De anställda ska inte ha känt igen sig i bilden. ERWP.

Skånskan - 8 timmar sedan

Psykpersonal behandlade politiker som luft

Malmö När Lars Hansson (L), mångårig politiker i Lunds ledning, besökte en vän som vårdades på avdelning 83 inom psykiatrin i Malmö, chockades han av vad han upplevde. Han beskriver det som kaos. ERWP.

Skånskan - 8 timmar sedan

Brandattack mot polisstation

Polis och räddningstjänst ryckte under natten ut på flera anlagda bränder runtom i Höganäs. En av bränderna var i receptionen på polishuset. ERWP.

Skånskan - 8 timmar sedan

Hbtq-dans i protest mot Mike Pence

Washington Flera personer dansade under onsdagen utanför blivande vice president Mike Pence hem i stadsdelen Chevy Chase i Washington DC, i en demonstration för hbtq-personers rättigheter. ERWP.fif(1)Mike Pence har vid ett tillfälle tidigare sagt att homosexualitet är ett tecken på att ett samhälle är på väg att kollapsa och har även rykte om sig som en aktiv abortmotståndare som motarbetat hbtq-personers rättigheter.

Skånskan - 8 timmar sedan

I morgon blir vi 10 miljoner svenskar

Vi håller oss inte under 10 miljoner mycket längre till. Enligt Statistiska centralbyrån (SCB) så kan Sveriges befolkning redan i morgon överstiga 10 miljoner.

ERWP.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.