DN > Utrikes

Tuesday, 17 October, 11:36

DN - 11 jan 17 kl. 17:39

Donald Trump: Jag tror det var Ryssland som hackade DemokraternaPå sin första presskonferens som tillträdande president sa Donald Trump för första gången att han tror att det var Ryssland som hackade Demokraterna under valkampanjen. Följ Donald Trumps presskonferns direkt..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Trump, Ryssland, Demokraterna, Donald Trump, Donald Trumps

Dela artikeln

106 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Donald, TrumpJag , trordet var , Rysslandsom , hackade, Demokraterna
Expressen - 27 jul 16 kl. 19:17

Donald Trump: Hoppas Ryssland hittar mejlen

PHILADELPHIA. Donald Trump skulle försvara sig mot anklagelserna om inblandning i hackerskandalen. Men tog det ett steg längre.

Expressen - 10 mar 16 kl. 08:24

Donald Trump: "Tror att islam hatar oss"

"Jag tror att islam hatar oss". Det säger republikanske presidentkandidaten Donald Trump i en intervju med CNN - och menar att det krävs tuffare tag. Han menar att USA befinner sig i krig mot radikal islam, men att det samtidigt är "väldigt svårt" att urskilja vem som är vem..

Sydsvenskan - 11 jan 17 kl. 17:42

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA. – Men jag tror också att vi blev hackade av andra länder, säger han. På sin första presskonferens – som hålls i Trump Tower i New York – fick Donald Trump frågan.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 17 kl. 17:42

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA. – Men jag tror också att vi blev hackade av andra länder, säger han. På sin första presskonferens – som hålls i Trump Tower i New York – fick Donald Trump frågan.

UNT - 11 jan 17 kl. 17:57

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA..

GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 17:57

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA..

DN - 07 feb 17 kl. 09:51

Donald Trump stöttar Los Angeles OS-kandidatur

Många tror att de skärpta inresereglerna till USA försämrar Los Angeles chanser att få sommar-OS 2024. Men Donald Trump tror att han ökat chanserna. .

SvD - 27 jul 16 kl. 20:10

Trump uppmanar Ryssland spionera på USA

Donald Trump uppmanar Ryssland att cyberspionera på USA och därmed involvera sig i det amerikanska presidentvalet. Föga oväntat väcker det uppseendeväckande uttalandet kritik på onsdagen..

Skånskan - 12 nov 16 kl. 17:31

Donald Trump knockade medierna

ERWP.fif(0)Hillary Clinton blir nästa amerikanska president, trodde jag i tisdags. Det gjorde jag trots att jag kunnat se, inte minst genom att djupdyka i amerikanska internetkällor, att det var en ytterst endimensionell bild av valrörelsen som speglades i svenska massmedier som mest ägnade sig åt okritiskt svassande för Hillary Clinton.

Sydsvenskan - 12 apr 16 kl. 17:58

Underhållning till döds. För Donald Trump är all publicitet bra publicitet.

I det nya numret av New York Review of Books läser jag en essä om Donald Trump och kommer att tänka på en av Stig Larssons mer kända diktrader: ”god är den som smakar gott!”Den finns i 80-talssamlingen ”Deras ordning” och var ett slags postmodernistisk buljongtärning, ett koncentrerat av tidsandan. Där etiken tidigare härskat regerade nu estetiken.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Nathan Shachar: Gripandet kan riva upp känslor

Två separatister har gripits och anklagas efter beslut av en domare i Madrid. DN:s Nathan Shachar förklarar de senaste turerna i Katalonien och Spanien..

DN - 2 timmar sedan

Terese Cristiansson: Kirkuks fall kan gynna IS

Tre frågor till DN:s Turkietkorrespondent Terese Cristiansson efter Iraks erövring av staden Kirkuk i norra Irak,.

DN - 1 timme sedan

Henrik Brandão Jönsson: Krav på omröstning kan förvärra Venezuelas kris

Regimen har nått sitt mål och tagit kontroll över 75 procent av Venezuelas delstater. Det visar valresultatet efter söndagens regionval. Oppositionen erkänner inte resultatet och kräver att rösterna räknas om.

DN - 3 timmar sedan

Erik Ohlsson: Koalitionen riskerar att kriga på bägge sidor

Den internationella koalition som stöder Iraks krigsmakt i kampen mot IS hamnar i en svår situation när regeringsstyrkorna nu vänder vapnen mot de irakiska kurdernas peshmerga. Sverige och de 72 andra länderna i koalitionen riskerar att kriga på bägge sidor..

DN - 3 timmar sedan

Tre företag vill söka efter försvunna MH370

Efter att sökandet efter det försvunna malaysiska passagerarplanet MH370 avbrutits har landet fått en förfrågan från tre privata företag som erbjuder sig att fortsätta att leta..

DN - 5 timmar sedan

288 byar förstörda i Rakhine

Minst 288 byar har delvis eller helt bränts ned i delstaten Rakhine i norra Burma sedan den 25 augusti, enligt människorättsorganisationen Human Rights Watch (HRW)..

DN - 6 timmar sedan

16-åring mördad i Köpenhamn

En 16-årig pojke har skjutits till döds i Köpenhamn..

DN - 23 timmar sedan

Minst 39 döda i bränder i Portugal och Spanien

Minst 39 människor har omkommit i omfattade skogsbränder i Portugal och Spanien. Omkring 6.000 brandmän kämpar mot elden.

DN - 23 timmar sedan

Minst 32 döda i bränder i Portugal

Minst 27 människor har omkommit i omfattade skogsbränder i Portugal, uppger civilförsvaret för den statliga nyhetsbyrån Lusa. Flera av bränderna, som förvärras av hög temperatur och kraftiga vindar, har anlagts, enligt myndigheterna..

DN - 12 timmar sedan

Skolinspektionen granskar krav på skoluniform

På den nystartade friskolan Nordic International School i Norrköping måste eleverna bära skoluniform. Nu ska Skolinspektionen avgöra om ordningsreglerna är förenliga med skollagen, rapporterar Sveriges Radio. Nästa år kommer Nordic International School att starta skolor i bland annat Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.