DN > Utrikes

Friday, 28 April, 17:57

Liknande nyheter

Taggar: Donald, TrumpJag , trordet var , Rysslandsom , hackade, Demokraterna
Expressen - 27 jul 16 kl. 19:17

Donald Trump: Hoppas Ryssland hittar mejlen

PHILADELPHIA. Donald Trump skulle försvara sig mot anklagelserna om inblandning i hackerskandalen. Men tog det ett steg längre.

Expressen - 10 mar 16 kl. 08:24

Donald Trump: "Tror att islam hatar oss"

"Jag tror att islam hatar oss". Det säger republikanske presidentkandidaten Donald Trump i en intervju med CNN - och menar att det krävs tuffare tag. Han menar att USA befinner sig i krig mot radikal islam, men att det samtidigt är "väldigt svårt" att urskilja vem som är vem..

Sydsvenskan - 11 jan 17 kl. 17:42

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA. – Men jag tror också att vi blev hackade av andra länder, säger han. På sin första presskonferens – som hålls i Trump Tower i New York – fick Donald Trump frågan.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 17 kl. 17:42

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA. – Men jag tror också att vi blev hackade av andra länder, säger han. På sin första presskonferens – som hålls i Trump Tower i New York – fick Donald Trump frågan.

UNT - 11 jan 17 kl. 17:57

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA..

GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 17:57

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA..

DN - 07 feb 17 kl. 09:51

Donald Trump stöttar Los Angeles OS-kandidatur

Många tror att de skärpta inresereglerna till USA försämrar Los Angeles chanser att få sommar-OS 2024. Men Donald Trump tror att han ökat chanserna. .

SvD - 27 jul 16 kl. 20:10

Trump uppmanar Ryssland spionera på USA

Donald Trump uppmanar Ryssland att cyberspionera på USA och därmed involvera sig i det amerikanska presidentvalet. Föga oväntat väcker det uppseendeväckande uttalandet kritik på onsdagen..

Skånskan - 12 nov 16 kl. 17:31

Donald Trump knockade medierna

ERWP.fif(0)Hillary Clinton blir nästa amerikanska president, trodde jag i tisdags. Det gjorde jag trots att jag kunnat se, inte minst genom att djupdyka i amerikanska internetkällor, att det var en ytterst endimensionell bild av valrörelsen som speglades i svenska massmedier som mest ägnade sig åt okritiskt svassande för Hillary Clinton.

Sydsvenskan - 12 apr 16 kl. 17:58

Underhållning till döds. För Donald Trump är all publicitet bra publicitet.

I det nya numret av New York Review of Books läser jag en essä om Donald Trump och kommer att tänka på en av Stig Larssons mer kända diktrader: ”god är den som smakar gott!”Den finns i 80-talssamlingen ”Deras ordning” och var ett slags postmodernistisk buljongtärning, ett koncentrerat av tidsandan. Där etiken tidigare härskat regerade nu estetiken.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Macron förbjuder ryska medier

Emmanuel Macron portar ryska mediebolagen Sputnik och RT från den franska presidentkandidatens framträdanden. Han har tidigare retat upp Ryssland med anklagelser om hackerattacker mot honom..

DN - 22 timmar sedan

Israel har skjutit ned flygfarkost över Golanhöjderna

En israelisk missil har skjutit ned en flygfarkost över Golanhöjderna i Israel, enligt israeliska militären. Det rapporterar den israeliska tidningen Haaretz..

DN - 1 timme sedan

Kalifornien mobiliserar mot presidentens politik

I Kalifornien mobiliserar Demokraterna för att sätta käppar i hjulet för president Trumps agenda. Från Silicon Valley till Los Angeles försöker politiska aktivister skydda invandrares rättigheter, stärka miljöregleringarna och höja minimilönerna..

DN - 7 timmar sedan

Tänkt Le Pen-ersättare i förintelsekontrovers

Jean-François Jalkh, som var tänkt att tillfälligt ersätta Marine Le Pen som ledare för Nationella fronten, tackar nej till uppdraget, rapporterar franska tidningen Le Monde..

DN - 2 timmar sedan

Trump: Trodde det skulle vara enklare att vara president

En öppenhjärtig Donald Trump har berättat hur han saknar det liv han levde innan han blev USA:s 45:e president. ”Det här innebär mycket mer jobb. Jag trodde det skulle vara enklare”, säger Trump, uppenbarligen överraskad..

DN - 3 timmar sedan

Le Pen till attack mot make till mördad polis

Minnesceremonin för den polisman som mördades på Champs-Élysées i Paris förra veckan ”förhärligade” samkönade äktenskap. Det anser Jean-Marie Le Pen, pappa till presidentkandidaten Marine Le Pen..

DN - 5 timmar sedan

Netanyahu: Gabriel vägrar svara i telefon

Benjamin Netanyahu försökte ringa Tysklands utrikesminister för att prata ut efter det diplomatiska grälet i veckan. Men Sigmar Gabriel svarade inte, säger den israeliske premiärministern till den tyska tidningen Bild..

DN - 7 timmar sedan

Nej till burka för offentliganställda i Tyskland

Den tyska förbundsdagen har röstat ja till att förbjuda heltäckande slöja i vissa sammanhang, rapporterar Frankfurter Allgemeine Zeitung..

DN - 11 timmar sedan

Sex gripna i engelskt terrordrama

Tillståndet är allvarligt för en kvinna i 20-årsåldern som skjutits av polis under en antiterroroperation. Vid polisräder i Willesden, nordvästra London, och i Kent har sammanlagt sex personer gripits..

DN - 7 timmar sedan

Terese Cristiansson: Erdogan bereder väg för nya segrar

Istanbul. Snart kan president Recep Tayyip Erdogan bli partiledare för regeringspartiet AKP igen. Det blir den första stora förändringen sedan den turkiska befolkningen röstade ja till att ge presidenten mer makt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.