DN > Utrikes

Saturday, 19 August, 18:47

DN - 11 jan 17 kl. 17:39

Donald Trump: Jag tror det var Ryssland som hackade DemokraternaPå sin första presskonferens som tillträdande president sa Donald Trump för första gången att han tror att det var Ryssland som hackade Demokraterna under valkampanjen. Följ Donald Trumps presskonferns direkt..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Trump, Ryssland, Demokraterna, Donald Trump, Donald Trumps

Dela artikeln

106 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Donald, TrumpJag , trordet var , Rysslandsom , hackade, Demokraterna
Expressen - 27 jul 16 kl. 19:17

Donald Trump: Hoppas Ryssland hittar mejlen

PHILADELPHIA. Donald Trump skulle försvara sig mot anklagelserna om inblandning i hackerskandalen. Men tog det ett steg längre.

Expressen - 10 mar 16 kl. 08:24

Donald Trump: "Tror att islam hatar oss"

"Jag tror att islam hatar oss". Det säger republikanske presidentkandidaten Donald Trump i en intervju med CNN - och menar att det krävs tuffare tag. Han menar att USA befinner sig i krig mot radikal islam, men att det samtidigt är "väldigt svårt" att urskilja vem som är vem..

Sydsvenskan - 11 jan 17 kl. 17:42

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA. – Men jag tror också att vi blev hackade av andra länder, säger han. På sin första presskonferens – som hålls i Trump Tower i New York – fick Donald Trump frågan.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 17 kl. 17:42

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA. – Men jag tror också att vi blev hackade av andra länder, säger han. På sin första presskonferens – som hålls i Trump Tower i New York – fick Donald Trump frågan.

UNT - 11 jan 17 kl. 17:57

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA..

GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 17:57

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA..

DN - 07 feb 17 kl. 09:51

Donald Trump stöttar Los Angeles OS-kandidatur

Många tror att de skärpta inresereglerna till USA försämrar Los Angeles chanser att få sommar-OS 2024. Men Donald Trump tror att han ökat chanserna. .

SvD - 27 jul 16 kl. 20:10

Trump uppmanar Ryssland spionera på USA

Donald Trump uppmanar Ryssland att cyberspionera på USA och därmed involvera sig i det amerikanska presidentvalet. Föga oväntat väcker det uppseendeväckande uttalandet kritik på onsdagen..

Skånskan - 12 nov 16 kl. 17:31

Donald Trump knockade medierna

ERWP.fif(0)Hillary Clinton blir nästa amerikanska president, trodde jag i tisdags. Det gjorde jag trots att jag kunnat se, inte minst genom att djupdyka i amerikanska internetkällor, att det var en ytterst endimensionell bild av valrörelsen som speglades i svenska massmedier som mest ägnade sig åt okritiskt svassande för Hillary Clinton.

Sydsvenskan - 12 apr 16 kl. 17:58

Underhållning till döds. För Donald Trump är all publicitet bra publicitet.

I det nya numret av New York Review of Books läser jag en essä om Donald Trump och kommer att tänka på en av Stig Larssons mer kända diktrader: ”god är den som smakar gott!”Den finns i 80-talssamlingen ”Deras ordning” och var ett slags postmodernistisk buljongtärning, ett koncentrerat av tidsandan. Där etiken tidigare härskat regerade nu estetiken.

Fler nyheter från DN

DN - 10 minuter sedan

Danska polisen spårar Kim Walls mobiltelefon

Pejling efter Kim Walls mobiltelefon är danska polisens nya spår i utredningen efter den skånska journalisten som försvann efter en tur i Öresund i den danska uppfinnaren Peter Madsens ubåt..

DN - 30 minuter sedan

Philip Teir: Inte överraskande att de nationssinnade dundrade fram

KOMMENTAR. På lördagen hölls både solidaritetsmarscher och nationalistiska demonstrationer i Finland. Spänningarna ökar när grupper ställs mot varandra, men attacken i Åbo visade också på modet hos enskilda individer, skriver Philip Teir..

DN - 21 timmar sedan

”Stan kommer inte att vara densamma igen”

ÅBO. Knivattacken fick gatorna att tystna i Åbo på fredagen. De lokalbor som DN träffat verkade inte överraskade över det som hänt, men var ändå förvånade över att det hände just i Åbo..

DN - 1 timme sedan

Knivdådet i Åbo kopplat till flera personer

HELSINGFORS. Polisen misstänker en 18-årig man för fredagens knivattack i Åbo. – Vi tolkar det som att gärningsmannen eventuellt riktat in sig på kvinnor, säger Christa Granroth, utredningsledare för Centralkriminalpolisen.

DN - 1 timme sedan

Vikingaskatt stulen från museum i Bergen

Fler än 400 föremål från vikingatiden skulle flyttas till ett nytt magasin – då slog tjuvarna till. – Allt tyder på att det är en viss grad av professionalitet över det här inbrottet, säger Dag Rune Olsen, rektor vid universitetet i Bergen till NRK..

DN - 1 timme sedan

Indisk tågolycka har krävt många liv

En tågolycka i närheten av orten Muzaffarnagar i norra Indien har krävt minst tio liv, enligt sjukhuskällor. Mellan 100 och 150 människor har skadats..

DN - 7 timmar sedan

Sju skadade i knivattack i Ryssland

Sju personer har skadats i en knivattack i staden Surgut i Ryssland. Angriparen ska enligt myndigheterna ha knivskurit människor längs stadens huvudgata, innan han sköts ihjäl av polis. Nu tar terrororgansiationen Islamska staten på sig attacken, rapporterar nyhetsbyrån AFP..

DN - 4 timmar sedan

Trumps närmaste försvinner en efter en

Vita husets chefsstrateg Steve Bannon är det hittills tyngsta namnet att få lämna Donald Trumps sida. En lång rad topptjänstemän har petats eller avgått under det sju månader långa presidentskapet och motståndet växer också inom det egna partiet..

DN - 4 timmar sedan

Diplomatiska bråket om Grace Mugabe fortsätter – flygplan fick inte lyfta

På lördagen vägrades ett flygplan från South African Airways att lämna Zimbabwes huvudstad Harare och passagerarna fick vänta i planet i tre timmar. Händelsen tros vara kopplad till det diplomatiska storbråket mellan Sydafrika och Zimbabwe..

DN - 4 timmar sedan

Mäktig pastor lämnar Trumps råd

Avhoppen och avståndstagandena från president Donald Trump fortsätter, efter hans kontroversiella uttalanden efter oroligheterna i Charlottesville..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.