DN > Utrikes

Wednesday, 24 May, 15:32

Liknande nyheter

Taggar: Donald, TrumpJag , trordet var , Rysslandsom , hackadeoss
Expressen - 27 jul 16 kl. 19:17

Donald Trump: Hoppas Ryssland hittar mejlen

PHILADELPHIA. Donald Trump skulle försvara sig mot anklagelserna om inblandning i hackerskandalen. Men tog det ett steg längre.

Expressen - 10 mar 16 kl. 08:24

Donald Trump: "Tror att islam hatar oss"

"Jag tror att islam hatar oss". Det säger republikanske presidentkandidaten Donald Trump i en intervju med CNN - och menar att det krävs tuffare tag. Han menar att USA befinner sig i krig mot radikal islam, men att det samtidigt är "väldigt svårt" att urskilja vem som är vem..

Sydsvenskan - 11 jan 17 kl. 17:42

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA. – Men jag tror också att vi blev hackade av andra länder, säger han. På sin första presskonferens – som hålls i Trump Tower i New York – fick Donald Trump frågan.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 17 kl. 17:42

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA. – Men jag tror också att vi blev hackade av andra länder, säger han. På sin första presskonferens – som hålls i Trump Tower i New York – fick Donald Trump frågan.

UNT - 11 jan 17 kl. 17:57

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA..

GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 17:57

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA..

DN - 07 feb 17 kl. 09:51

Donald Trump stöttar Los Angeles OS-kandidatur

Många tror att de skärpta inresereglerna till USA försämrar Los Angeles chanser att få sommar-OS 2024. Men Donald Trump tror att han ökat chanserna. .

SvD - 27 jul 16 kl. 20:10

Trump uppmanar Ryssland spionera på USA

Donald Trump uppmanar Ryssland att cyberspionera på USA och därmed involvera sig i det amerikanska presidentvalet. Föga oväntat väcker det uppseendeväckande uttalandet kritik på onsdagen..

Skånskan - 12 nov 16 kl. 17:31

Donald Trump knockade medierna

ERWP.fif(0)Hillary Clinton blir nästa amerikanska president, trodde jag i tisdags. Det gjorde jag trots att jag kunnat se, inte minst genom att djupdyka i amerikanska internetkällor, att det var en ytterst endimensionell bild av valrörelsen som speglades i svenska massmedier som mest ägnade sig åt okritiskt svassande för Hillary Clinton.

DN - 11 jan 17 kl. 17:39

Donald Trump: Jag tror det var Ryssland som hackade Demokraterna

På sin första presskonferens som tillträdande president sa Donald Trump för första gången att han tror att det var Ryssland som hackade Demokraterna under valkampanjen. Följ Donald Trumps presskonferns direkt..

Sydsvenskan - 12 apr 16 kl. 17:58

Underhållning till döds. För Donald Trump är all publicitet bra publicitet.

I det nya numret av New York Review of Books läser jag en essä om Donald Trump och kommer att tänka på en av Stig Larssons mer kända diktrader: ”god är den som smakar gott!”Den finns i 80-talssamlingen ”Deras ordning” och var ett slags postmodernistisk buljongtärning, ett koncentrerat av tidsandan. Där etiken tidigare härskat regerade nu estetiken.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Omfattande antiterrorazzia i Berlin

Berlin. Tyska specialstyrkor grep på onsdagen fyra personer i Berlin som misstänks för att vara våldsbejakande islamister. Sammanlagt greps nio personer i den omfattande razzian.

DN - 15 minuter sedan

Många spädbarn bland drunknade i Medelhavet

Minst 34 människor, mestadels spädbarn, har omkommit i en båtolycka på Medelhavet, enligt Italiens kustbevakning. Passagerarna var migranter som försökte ta sig till EU..

DN - 2 timmar sedan

Nytt hopp för viltparadis i Tanzania

Det väldiga viltreservatet Selous i södra Tanzania har länge varit hotat. Men nu har den tanzaniska regeringen lovat att sätta stopp för all planerad gruvdrift i reservatet, vilket gett nytt hopp om att området ska kunna räddas..

DN - 2 timmar sedan

Minst 20 drunknade i Medelhavet

Minst 20 människor, däribland barn, har omkommit i en båtolycka på Medelhavet, enligt Italiens kustbevakning..

DN - 6 timmar sedan

Stort säkerhetspådrag när påven tog emot Trump

Vatikanstaten. Prick 20 över åtta på morgonen rullade Donald Trumps superbepansrade nya SUV, allmänt kallat ”The Beast” in i Vatikanen efter att ha passerat Roms centrum kantat av ett enormt säkerhetsuppdrag med upp till 1.000 poliser..

DN - 3 timmar sedan

Hon såg terroristen spränga sig själv

Emma Johnson blev på nära håll vittne till när Salman Abedi sprängde sig själv i luften. Hon beskriver det skrämmande ögonblicket som en ”stor ljusblixt” följt av en öronbedövande smäll, skriver tidningen Standard..

DN - 4 timmar sedan

Strid om berömd klippa på Mount Everest

Kollapsad eller inte? Den berömda klippan ”Hillary step” på Mount Everest har hamnat i fokus för världens bergsbestigare. Den brittiske bergsbestigaren Tim Mosedale hävdar att klippan rasat.

DN - 4 timmar sedan

Domstol i Taiwan tillåter gayäktenskap

Taiwans författningsdomstol slår fast att en nuvarande lag som förbjuder samkönade äktenskap bryter mot konstitutionen..

DN - 5 timmar sedan

Terrorbombaren Abedi var känd av brittiska säkerhetspolisen

Brittiska säkerhetspolisen kände till Salman Abedi före terrorattacken. Det säger inrikesminister Amber Rudd till BBC. Några dagar före attentatet kom Abedi tillbaka från Libyen.

DN - 5 timmar sedan

Fox News konspirationsteorier har nått vägs ände

Man skulle kunna tro att debatten om fejknyheter skulle leda till en ökad försiktighet hos samtliga medier och debattörer på den politiska arenan i USA. Så har det inte blivit..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.