DN > Utrikes

Thursday, 23 February, 19:42

DN - 11 jan 17 kl. 17:39

Donald Trump: Jag tror det var Ryssland som hackade ossPå sin första presskonferens som tillträdande president sa Donald Trump för första gången att han tror att det var Ryssland som hackade Demokraterna under valkampanjen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Trump, Ryssland, Donald Trump, Demokraterna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Donald, TrumpJag , trordet var , Rysslandsom , hackadeoss
Expressen - 27 jul 16 kl. 19:17

Donald Trump: Hoppas Ryssland hittar mejlen

PHILADELPHIA. Donald Trump skulle försvara sig mot anklagelserna om inblandning i hackerskandalen. Men tog det ett steg längre.

Expressen - 10 mar 16 kl. 08:24

Donald Trump: "Tror att islam hatar oss"

"Jag tror att islam hatar oss". Det säger republikanske presidentkandidaten Donald Trump i en intervju med CNN - och menar att det krävs tuffare tag. Han menar att USA befinner sig i krig mot radikal islam, men att det samtidigt är "väldigt svårt" att urskilja vem som är vem..

Sydsvenskan - 11 jan 17 kl. 17:42

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA. – Men jag tror också att vi blev hackade av andra länder, säger han. På sin första presskonferens – som hålls i Trump Tower i New York – fick Donald Trump frågan.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 17 kl. 17:42

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA. – Men jag tror också att vi blev hackade av andra länder, säger han. På sin första presskonferens – som hålls i Trump Tower i New York – fick Donald Trump frågan.

UNT - 11 jan 17 kl. 17:57

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA..

GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 17:57

Trump: Tror att det var Ryssland

Donald Trump tror att Ryssland låg bakom dataintrång under presidentvalskampanjen i USA..

DN - 07 feb 17 kl. 09:51

Donald Trump stöttar Los Angeles OS-kandidatur

Många tror att de skärpta inresereglerna till USA försämrar Los Angeles chanser att få sommar-OS 2024. Men Donald Trump tror att han ökat chanserna. .

SvD - 27 jul 16 kl. 20:10

Trump uppmanar Ryssland spionera på USA

Donald Trump uppmanar Ryssland att cyberspionera på USA och därmed involvera sig i det amerikanska presidentvalet. Föga oväntat väcker det uppseendeväckande uttalandet kritik på onsdagen..

Skånskan - 12 nov 16 kl. 17:31

Donald Trump knockade medierna

ERWP.fif(0)Hillary Clinton blir nästa amerikanska president, trodde jag i tisdags. Det gjorde jag trots att jag kunnat se, inte minst genom att djupdyka i amerikanska internetkällor, att det var en ytterst endimensionell bild av valrörelsen som speglades i svenska massmedier som mest ägnade sig åt okritiskt svassande för Hillary Clinton.

DN - 11 jan 17 kl. 17:39

Donald Trump: Jag tror det var Ryssland som hackade Demokraterna

På sin första presskonferens som tillträdande president sa Donald Trump för första gången att han tror att det var Ryssland som hackade Demokraterna under valkampanjen. Följ Donald Trumps presskonferns direkt..

Sydsvenskan - 12 apr 16 kl. 17:58

Underhållning till döds. För Donald Trump är all publicitet bra publicitet.

I det nya numret av New York Review of Books läser jag en essä om Donald Trump och kommer att tänka på en av Stig Larssons mer kända diktrader: ”god är den som smakar gott!”Den finns i 80-talssamlingen ”Deras ordning” och var ett slags postmodernistisk buljongtärning, ett koncentrerat av tidsandan. Där etiken tidigare härskat regerade nu estetiken.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Sexköp blir brottsligt i Irland

Irland har infört en lag som förbjuder sexköp. Lagstiftning som riktar sig mot sexköparen och inte den prostituerade..

DN - 2 timmar sedan

Påven: En ateist är bättre än en hycklande katolik

Det är bättre att vara en uttalad ateist än en hycklande katolik, säger påven Franciskus. ”Det är en skandal att säga en sak och göra en annan. Det innebär ett dubbelliv”, uppges påven ha sagt i samband med en morgonmässa i egna residenset..

DN - 2 timmar sedan

Fox tvingas be om ursäkt för bilder i tv-serie

Tv-bolaget Fox har tvingats gå ut med en ursäkt till tittare i Kenya efter att man använt övervakningsbilder från attacken mot köpcentret Westgate i senaste säsongen av tv-serien 24: Legacy.  .

DN - 3 timmar sedan

Vita huset sluter upp vid konservativt möte

De högsta rådgivarna, stabschefen och vicepresidenten. Och så småningom president Donald Trump själv. Vita huset bidrar med en stadig uppställning på den årliga konservativa CPAC-konferensen i USA..

DN - 5 timmar sedan

Terrormisstänkt gripen i Tyskland

En tysk man har gripits misstänkt för att ha planerat ett attentat mot staten, enligt tyska åklagare..

DN - 6 timmar sedan

Rebeller påstår sig ha tagit al-Bab från IS

Turkietstödda syriska rebeller säger sig ha intagit IS-fästet al-Bab i Aleppoprovinsen i Syrien. Men IS finns kvar i staden och rebellerna kontrollerar inte ens hälften, hävdar oppositionella Syriska människorättsobservatoriet..

DN - 6 timmar sedan

Rebeller: al-Bab har tagits från IS

Turkietstödda syriska rebeller säger sig ha intagit IS-fästet al-Bab i Aleppoprovinsen i Syrien..

DN - 6 timmar sedan

Merkel anklagas för att ha bidragit till självmord

Berlin. Den tidigare tyska förbundskanslern Helmut Kohls son, Walter Kohl, anklagar i en intervju förbundskansler Angela Merkel för att indirekt ha bidragit till hans mammas självmord. Anklagelserna är allvarliga, och återges flitigt i tyska medier..

DN - 7 timmar sedan

Abortbåt lägger till i Guatemala

Ett nederländskt fartyg som erbjuder kvinnor medicinsk abort är på väg mot Guatemala, i ett försök att kringgå landets hårda abortlagstiftning..

DN - 12 timmar sedan

Civila i Mosul ”fullständigt hjälplösa”

Irakiska styrkor uppges ha intagit flygplatsen i Mosul – en viktig delseger för att driva ut terrorgruppen IS ur västra delen av staden. Men för de hundratusentals civila i västra Mosul väntar troligtvis månader av svåra prövningar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.