Skånskan > Opinion

Tuesday, 24 April, 01:22

Skånskan - 11 jan 17 kl. 17:19

Granngården öppnar i LöddeLöddeköpinge ERWP.fif(2)I vår öppnar Granngården en ny butik på Center Syd i Löddeköpinge. Butiken har i snart 140 år levererat produkter till svenska bönder, men numera utgör även icke lantbrukare kunder.
Butiken kommer bland annat att sälja produkter inom trädgård, hästar, husdjur och hus och hem. Även växter ska säljas.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Lödde, ERWP, Granngården, Center Syd, Löddeköpinge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Granngårdenöppnar i , Lödde
UT - 21 nov 14 kl. 21:29

Stal varor i Ulricehamnsbutiker - sålde dem sedan via Facebook

En man och en kvinna, båda strax över 20, misstänks ha stulit och sålt vidare varor från minst sju affärer i Ulricehamn. Nu väntar rättegång för båda två. De flesta stölderna genomfördes i maj i år.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

30-åring straffas med fängelse för att ha skjutit mitt i folksamling

MALMPÖ. Fängelse i ett år och tre månader blev straffet för den 30-åring som sköt med pistol mitt bland folk utanför en föreningslokal i maj för två år sen.
Malmö tingsrätt anser att det är bevisat att 30-åringen har avlossade flera skott med en pistol som han mottagit av en annan man vid föreningslokalen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Gymnasieelev konstruerade styrskåp

Ystad/tomelilla Smedstorpsbon Ludwig Larsson har konstruerat ett automationsskåp som styr en pallhis som examensarbete på det fjärde teknikåret på Ystads gymnasium.Examensarbetet visades i måndags på företaget Lindsténs Elektriska AB i Tomelilla där Ludwig Larsson gjorde sin praktik.
– Det är ett styrskåp som styr en industriell hiss som flyttar pallar.

Skånskan - 9 timmar sedan

Bli din egen chef i sommar

sydost Sök jobbet som sommarlovsentreprenör! Det uppmanar kommunen ungdomar som vill utveckla en affärsidé. Ungdomarna ges möjlighet att att skapa sitt eget arbete i en egen verksamhet och utveckla sin företagsamhet och entreprenörskap.

Skånskan - 11 timmar sedan

Tolvåring rymde – flög själv till Bali

Australien Han sa att han skulle gå till skolan, men kom inte tillbaka. I stället satte tolvårige "Drew" från Perth i Australien sin hemliga flyktplan i verket.Allt ska ha börjat med ett bråk mellan Drew, som egentligen heter något annat, och hans mamma.

Skånskan - 11 timmar sedan

Torgen ska utformas med eftertanke

lund Politikerna vill knyta samman de stora torgen i Lund och göra dem mer attraktiva som mötesplatser.
Planen är också att utveckla torgen i stadsdelarna och i byarna.– Det blir till exempel snart aktuellt i Södra Sandby som får ett nytt torg när Kryptan bebyggs.

Skånskan - 11 timmar sedan

Hotet mot Piratenteatern är borta

VOLLSJÖ Överklagandet avvisas och brandskyddet får i efterhand godkänt. Hoten mot Piratenteatern i Vollsjö verkar nu vara borta.När Vollsjö säteri i efterhand fick bygglov för den ombyggnad man gjorde redan 2017 undrade räddningstjänsten varför man inte fått någon dokumentation av brandskyddet för teaterladan.

Skånskan - 11 timmar sedan

Trakasserier på EU:s JämO

I ett utfall av olustig ironi har två anställda på EU:s jämställdhetsorgan, European Institute for Gender Equality (EIGE), fått avsluta sin anställning efter att ha anmälts för sexuella trakasserier.
Jämställdheten är ett problem inom de europeiska institutionerna generellt. I en enkät med 42 000 deltagande svarade varannan kvinna inom EU att hon utsatts för sexuella trakasserier i någon form.

Skånskan - 11 timmar sedan

Gemensamt boende för 40 plus på gång

HAMMENHÖG. Gamla asylboendet ska bli cooperativ för 40-plussare med egen restaurang, betande får och höns.Byggnaden var senast ett asylboende men har under ett drygt år stått tomt.

Skånskan - 11 timmar sedan

Busstorget ska byggas om

SVALÖV Busstorget i ­Teckomatorp ska bli mer tillgängligt.Därför kommer delar att byggas om för att resenärer så enkelt som möjligt ska kunna nå tågen i framtiden. Det handlar helt enkelt om att tågperrongen kommer att förlängas när det är dags för Söderåsbanans användning år 2021.

Skånskan - 11 timmar sedan

Siktar på SM i vård och omsorg

ESLÖV. Hanna Johansson från Eslöv tävlar hon i Yrkes-SM.Namn: Hanna Johansson
Ålder: 18 år
Yrke: Studerar vård och omsorg på gymnasiet, går sista terminen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.