Skånskan > Opinion

Friday, 28 April, 21:53

Skånskan - 11 jan 17 kl. 17:19

Granngården öppnar i LöddeLöddeköpinge ERWP.fif(2)I vår öppnar Granngården en ny butik på Center Syd i Löddeköpinge. Butiken har i snart 140 år levererat produkter till svenska bönder, men numera utgör även icke lantbrukare kunder.
Butiken kommer bland annat att sälja produkter inom trädgård, hästar, husdjur och hus och hem. Även växter ska säljas.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Lödde, ERWP, Granngården, Center Syd, Löddeköpinge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Granngårdenöppnar i , Lödde
UT - 21 nov 14 kl. 21:29

Stal varor i Ulricehamnsbutiker - sålde dem sedan via Facebook

En man och en kvinna, båda strax över 20, misstänks ha stulit och sålt vidare varor från minst sju affärer i Ulricehamn. Nu väntar rättegång för båda två. De flesta stölderna genomfördes i maj i år.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

De vet du och Pedalens Pågar till kalaset

HÖRBY De vet du, som var med i Melodifestivalen i våras, och Pedalens Pågar blir dragplåstren på årets Kulturkalas i Hörby den 23 maj.
Det avslöjades på fredagen när delar av programmet släpptes och årets Kulturkalasbakelse och matkreationer presenterades. ERWP.

Skånskan - 6 timmar sedan

Testar teaterdebuten på publiken i Ystad

När Martin Stenmark funderade över att göra något i teaterformat i stället för en vanlig showkväll föll ämnet på plats naturligt.
– Ibland hittar man rätt där man står, säger artisten, som i höst berättar om sin stora familj i föreställningen Syskonkärlek – räkna med bråk. I kväll den 28 april är det provföreställning i Ystad.

Skånskan - 6 timmar sedan

Drop in vigsel i Brågarp

STAFFANSTORP ERWP.fif(1)På lördag den 29 april har den som vill gifta sig i all enkelhet chansen vid en drop-in-vigsel i Staffanstorp.
I Brågarps kyrka klockan 10 till 14 är det drop-in-vigsel för alla giftaslystna, förutsatt att de har intyg om hindersprövning ordnat.

Skånskan - 6 timmar sedan

Malmöartist förnyar 90-talet

Malmöartisten Kent Larsen har kämpat på i många år, både med sin egen musik, som manager, arrangör och som dj. Och visst har han haft framgångar, inte minst internationellt. Men det där stora breaket har inte kommit.

Skånskan - 7 timmar sedan

Romanpris postumt till Caterina Pascual Söderbaum

Sveriges Radios romanpris går i år postumt till Caterina Pascual Söderbaum. ERWP.fif(7)På fredagen avslöjades vinnaren av Sveriges Radios romanpris 2017 och i år delas det ut postumt till författaren och översättaren Caterina Pascual Söderbaums för romanen Den skeva platsen.

Skånskan - 7 timmar sedan

Porträtt och identitet

SVEDALA Porträtt och identitet är temat på en utställning på Galleri Kvis med många olika konstnärer. ERWP.fif(6)Nyligen fick Föreningen Konstens vänner i Svedala (Kvis) det glädjande beskedet att man fått ett kulturstipendium på 10 000 kronor av Lions club i Svedala.

Skånskan - 7 timmar sedan

Tidigare serviceombud har lämnat in konkursansökan

höör Kravet från Skånetrafiken på 2,4 miljoner kronor blev till slut för mycket för Tösernas Spel och Gott. Den 20 april sattes bolaget i konkurs och butiken är för närvarande stängd.
– Verksamheten kommer sannolikt att återupptas, säger konkursförvaltaren Ola Sellert.

Skånskan - 7 timmar sedan

Kräver bättre pendlarservice

höör Vid årsskiftet avslutade Skånetrafiken samarbetet med serviceombudet Tösernas Spel och Gott AB på grund av en ekonomisk tvist. Fyra månader senare finns fortsatt inget ombud i Höör och nu växer kritiken från tågresenärer, näringsidkare och politiker. ERWP.

Skånskan - 7 timmar sedan

Trädgårdsgalleri satsar på konst av kvinnor i sommar

ERWP.fif(3)BESSINGE
Virkade hängmattor, teckningar med BDSM-motiv, skulpturer och spindelnät är bara något av det som visas på Björkhaga Trädgårdsgalleri i sommar.
Den 1 maj är det säsongspremiär.

Skånskan - 7 timmar sedan

Nu laddar Skurup upp

SKURUP Skurups kommun inviger sina två första laddningsstationer för elbilar i dag.
Kommunfullmäktiges ordförande Lena Axelsson håller tal, två elbilar visas och deltagarna får tips om hur de kan köra klimatsmart.LaddstationClever är Sveriges ledande laddoperatör som finns även i Danmark och Tyskland.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.