Skånskan > Opinion

Monday, 27 February, 08:04

Skånskan - 11 jan 17 kl. 17:22

Snö och elfel stoppade flygtrafikenSturup Först oväder och sedan elavbrott. Flygtrafiken på Malmö airport upplevde stora problem under onsdagsförmiddagen. ERWP.fif(0)Avbrottet kom vid 15.50-tiden och gjorde stora delar av terminalen strömlös.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Först, Malmö, ERWP, Avbrottet, Ulf Wallin, Swedavia, Skåne

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snöoch , elfel, stoppade, flygtrafiken
UNT - 27 maj 15 kl. 18:56

Elfel stoppade flygtrafik

Omkring 200 flygningar till och från Belgien berördes när ett elfel stoppade stora delar av flygtrafiken..

Metro - 27 maj 15 kl. 18:58

Elfel stoppade flygtrafik

Omkring 200 flygningar till och från Belgien berördes när ett elfel stoppade stora delar av....

Nerikes Allehanda - 16 nov 15 kl. 16:48

Elfel stoppade tåg i Hallsberg

Strax efter klockan 16 på måndagseftermiddagen stoppade ett elfel tågtrafiken förbi Hallsberg. En reparatör kallades till platsen för att åtgärda felet..

Skånskan - 28 aug 16 kl. 12:44

Elfel stoppade brotågen

Malmö Vid 12.30-tiden på söndagen kunde tågen över Öresundsbron åter börja rulla efter några timmars stopp på grund av ett elfel som ledde till att bussar sattes in mellan Hyllie och Kastrup.
Under de påföljande timmarna fanns en kvarvarande risk för att vissa tåg skulle ställas in och även ett tidigare elfel vid Höör har orsakat störningar i tågtrafiken i södra Sverige..

Norrtelje Tidning - 15 feb 11 kl. 15:34

Elfel stoppade operationer

Ett större elfel satte stopp för alla planerade operationer vid Norrtälje sjukhus på tisdagsförmiddagen. Rökutveckling uppstod..

UNT - 06 maj 11 kl. 17:34

Elfel stoppade tåg från Stockholm

Ett elfel i Stockholmsområdet orsakade stora förseningar i tågtrafiken. All trafik mellan Älvsjö och Karlberg berördes. Men strax före klockan 17 gick tågen igen.

Nyhetskanalen - 12 jul 12 kl. 18:28

Elfel stoppade tåg från Stockholm

Ett tåg som fastnade nära Arlanda på grund elfel påverkade under torsdagskvällen all tågtrafik från Stockholm i båda riktningarna. Enligt SJ drabbas cirka 20 av deras tåg och uppskattningsvis 4 000 passagerare. Strax efter halv tio meddelade Trafikverket att felet är åtgärdat och att tågen skulle börja rulla igen..

DN - 14 mar 14 kl. 05:46

Elfel stoppade Marcus Ericsson

Marcus Ericsson kunde bara köra ett enda varv på det första träningspasset inför formel 1-premiären i Australien. Hans bil drabbades av elfel..

BT - 29 sep 14 kl. 09:00

Elfel stoppade tågtrafiken

Tågen stod på måndagsmorgonen stilla mellan Uppsala och Gävle. - Alla tåg som ska passera påverkas och felet omfattar både SJ-tåg och Uppsala länstrafik, säger Beisi Sundin, informatör vid Trafikverket.Tågstoppet orsakades av ett elfel norr om Gävle men var avhjälpt klockan 08.

Kristianstadsbladet - 29 sep 14 kl. 09:00

Elfel stoppade tågtrafiken


Tågen stod på måndagsmorgonen stilla mellan Uppsala och Gävle. - Alla tåg som ska passera påverkas och felet omfattar både SJ-tåg och Uppsala länstrafik, säger Beisi Sundin, informatör vid Trafikverket.Tågstoppet orsakades av ett elfel norr om Gävle men var avhjälpt klockan 08.

Expressen - 13 apr 16 kl. 08:27

Elfel stoppade tåg i Malmö

Tågtrafiken är åter igång mellan Hyllie och Malmö C efter ett tidigare elfel, uppger Trafikverket..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Stora brister på nya enheter på Migrationsverket

sverige Det finns stora brister i kvalitén på Migrationsverkets asylutredningar och störst är problemen på de nya enheterna visar en granskning av Sveriges Radios program Kaliber.

ERWP.fif(0)I en nationell rapport som Kaliber tog del av för några veckor sedan kom det fram att bara hälften av de ärenden som granskats utretts tillräckligt.

Skånskan - 1 timme sedan

Mulet och regnigt i Skåne

Skåne Det är ett gråmulet och något blött väder som på måndagsmorgonen möter skåningarna, enligt SMHI. ERWP.fif(1)Mulet, stundvis med regn och en temperatur på omkring 7 grader är vad måndagen bjuder på.

Skånskan - 1 timme sedan

Gruvan i Pajala kan öppnas igen

Kaunisvaaragruvan i Pajala som gått i konkurs kan öppnas igen skriver Sveriges Radio Ekot.

ERWP.fif(0)Uppgifterna kommer från aktiebolaget Abecede som äger anrikningsverket i gruvan.

Skånskan - 4 timmar sedan

Sam­ar­beta inte med SD

ERWP.fif(0)Sve­ri­ges po­pu­läraste par­ti­le­da­re An­nie Lööf (C) gav klara be­sked i Ekots lör­dags­in­ter­vju. Att opi­ni­ons­siff­rorna för Cen­tern nu ligger dub­belt så högt som för ett par år be­ror på att väl­ja­rna upp­skattar par­tiets tyd­lig­het, en­ligt Lööf.

Skånskan - 7 timmar sedan

Svält borde kun­na und­vikas i världen nu

ERWP.fif(1)För första gången på sex år är det nu svält nå­gon­stans i världen. Det är de nyaste landet, Syd­su­dan, som till följd av lång­va­rigt in­bör­des­krig nu drabbats av svält.

Skånskan - 7 timmar sedan

Bra att Andersson backar om skatterna

ERWP.fif(0)Förra veckan konstaterades på denna sida att regeringen inte haft någon succé med sina nya skatter.
Bankskatten fick hård kritik från alla håll för att drabba många andra företag än banker och för att den skulle leda till en omfattande nedläggning av kontor, inte minst i glesbygden.

Skånskan - 11 timmar sedan

Det finns hopp om Iran

ERWP.fif(0)Allt­se­dan giss­lan­dra­mat på den ame­ri­kanska am­bas­saden i Te­he­ran 1979-1981 har Iran iso­lerats från om­världen. Ef­ter shahens fall och aya­tol­lornas fun­da­men­ta­lis­tiska väl­de har landet präglats av sträng re­li­gi­ons­ut­öv­ning med bru­tal för­föl­jel­se av olik­tän­kan­de och is­la­mis­tisk rätt­skip­ning med stränga på­följder in­klu­si­ve mass­av­rätt­ningar.

Skånskan - Igår: 19:10

Mässa hjälper tjejerna att ta plats

Malmö Cirka 600 tjejer samlades under lördagen i Kulturhuset Arena 305.
Deltagarna fick lära sig mer om och prova på dans, smink, spela instrument eller bara vara sig själva och umgås i kaféet.
Mässan är ett sätt för tjejerna att stärka sig själva och sin plats i samhället.

Skånskan - Igår: 18:16

Malmö Redhawks körde över Rögle

malmö Fyra derbymatcher under säsongen och fyra segrar för Malmö Redhawks.
Lördagens match i Malmö Arena slutade 4–0 efter att Redhawks avgjort under den andra halvan av matchen. Oscar Alsenfelt imponerade återigen i hemmakassen.

Skånskan - Igår: 17:21

Mäktigt maktdrama når inte hela vägen

Recension/scen SCEN
Livläkarens besök
Av Per Olov Enquist
Dramatisering: Johanna Garpe och Erik Norberg
Regi: Johanna Garpe
Scenografi: Per A Jonsson Kostym: Nina Sandström Ljus: Erik Berglund Mask: Agneta von Gegerfeldt Koreografi: Patrik Sörling
Medverkande: Henrik Svalander, Karin Lithman, Johannes Wanselow, Fredrik Gunnarson, Håkan Paaske, Bill Hugg, Li Brådhe, Lukas Orwin, Katarina Lundgren-Hugg, Anette Lindbäck, Tom Ahlsell, Göran Dyrssen, Lars-Göran Ragnarsson med flera
Premiär på Malmö Stadsteater, Hipp, 24/2 2017 ERWP.fif(0)Livläkarens besök på Hipp i Malmö är ett mäktigt maktspel i magnifika kostymer och med spännande, symbolisk scenografi. Samtidigt lyckas det aldrig bli riktigt angeläget.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.