Skånskan > Opinion

Wednesday, 29 March, 03:18

Skånskan - 11 jan 17 kl. 17:22

Snö och elfel stoppade flygtrafikenSturup Först oväder och sedan elavbrott. Flygtrafiken på Malmö airport upplevde stora problem under onsdagsförmiddagen. ERWP.fif(0)Avbrottet kom vid 15.50-tiden och gjorde stora delar av terminalen strömlös.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Först, Malmö, ERWP, Avbrottet, Ulf Wallin, Swedavia, Skåne

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snöoch , elfel, stoppade, flygtrafiken
UNT - 27 maj 15 kl. 18:56

Elfel stoppade flygtrafik

Omkring 200 flygningar till och från Belgien berördes när ett elfel stoppade stora delar av flygtrafiken..

Metro - 27 maj 15 kl. 18:58

Elfel stoppade flygtrafik

Omkring 200 flygningar till och från Belgien berördes när ett elfel stoppade stora delar av....

Nerikes Allehanda - 16 nov 15 kl. 16:48

Elfel stoppade tåg i Hallsberg

Strax efter klockan 16 på måndagseftermiddagen stoppade ett elfel tågtrafiken förbi Hallsberg. En reparatör kallades till platsen för att åtgärda felet..

Skånskan - 28 aug 16 kl. 12:44

Elfel stoppade brotågen

Malmö Vid 12.30-tiden på söndagen kunde tågen över Öresundsbron åter börja rulla efter några timmars stopp på grund av ett elfel som ledde till att bussar sattes in mellan Hyllie och Kastrup.
Under de påföljande timmarna fanns en kvarvarande risk för att vissa tåg skulle ställas in och även ett tidigare elfel vid Höör har orsakat störningar i tågtrafiken i södra Sverige..

Norrtelje Tidning - 15 feb 11 kl. 15:34

Elfel stoppade operationer

Ett större elfel satte stopp för alla planerade operationer vid Norrtälje sjukhus på tisdagsförmiddagen. Rökutveckling uppstod..

UNT - 06 maj 11 kl. 17:34

Elfel stoppade tåg från Stockholm

Ett elfel i Stockholmsområdet orsakade stora förseningar i tågtrafiken. All trafik mellan Älvsjö och Karlberg berördes. Men strax före klockan 17 gick tågen igen.

Nyhetskanalen - 12 jul 12 kl. 18:28

Elfel stoppade tåg från Stockholm

Ett tåg som fastnade nära Arlanda på grund elfel påverkade under torsdagskvällen all tågtrafik från Stockholm i båda riktningarna. Enligt SJ drabbas cirka 20 av deras tåg och uppskattningsvis 4 000 passagerare. Strax efter halv tio meddelade Trafikverket att felet är åtgärdat och att tågen skulle börja rulla igen..

DN - 14 mar 14 kl. 05:46

Elfel stoppade Marcus Ericsson

Marcus Ericsson kunde bara köra ett enda varv på det första träningspasset inför formel 1-premiären i Australien. Hans bil drabbades av elfel..

BT - 29 sep 14 kl. 09:00

Elfel stoppade tågtrafiken

Tågen stod på måndagsmorgonen stilla mellan Uppsala och Gävle. - Alla tåg som ska passera påverkas och felet omfattar både SJ-tåg och Uppsala länstrafik, säger Beisi Sundin, informatör vid Trafikverket.Tågstoppet orsakades av ett elfel norr om Gävle men var avhjälpt klockan 08.

Kristianstadsbladet - 29 sep 14 kl. 09:00

Elfel stoppade tågtrafiken


Tågen stod på måndagsmorgonen stilla mellan Uppsala och Gävle. - Alla tåg som ska passera påverkas och felet omfattar både SJ-tåg och Uppsala länstrafik, säger Beisi Sundin, informatör vid Trafikverket.Tågstoppet orsakades av ett elfel norr om Gävle men var avhjälpt klockan 08.

Expressen - 13 apr 16 kl. 08:27

Elfel stoppade tåg i Malmö

Tågtrafiken är åter igång mellan Hyllie och Malmö C efter ett tidigare elfel, uppger Trafikverket..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 11 timmar sedan

Skar sönder däck på bil

KÅGERÖD ERWP.fif(2)En bilägare i Kågeröd blev inte vidare glad när hen kom ut till sin bil under fredagen.
Där visade det sig att någon eller några sysselsatt sig med att slå upp ett tanklock, stjäla bensin och avslutat med att skära hål på bilens däck.

Skånskan - 11 timmar sedan

Slangade ur bilar igen

RÖSTÅNGA ERWP.fif(1)Återigen har boende på Per Gummessons väg i Röstånga drabbats av slangning av sina bilar.
Senasite brottet inträffade natten mot söndagen och när ägaren kom ut köra iväg var både tanklock sönderslaget och tanken tom på bensin.

Skånskan - 11 timmar sedan

Växellåda togs på tomt

GÅLARP ERWP.fif(0)Tydligen var tjuvarna tekniskt lagda med tanke på att växellåda försvann från en fastighet i Gålarp utanför Röstånga i helgen.
Lådan låg uppställd på tomten, men när ägaren kom ut på söndagsmorgonen visade det sig att objudna gäster hållt sig framme och plockat den med sig..

Skånskan - 11 timmar sedan

Inget förbud samla in pengar på gatorna

ESLÖV Det blir inget förbud mot tiggeri i Eslöv. Kommunfullmäktige röstade ner Sverigedemokraternas motion vid senaste mötet. ERWP.

Skånskan - 12 timmar sedan

Bilspekulant hotade säljaren

Löddeköpinge ERWP.fif(0)När mannen på bilen fick veta att priset på den bil han var spekulant på höjts på grund av budgivning ilsknade han till. Han hotade säljaren och sa att han skulle ringa efter andra personer om han inte fick betalt för den arbetsinkomst han hävdar att han förlorat när han åkte för att titta på bilen.

Skånskan - 14 timmar sedan

Döms för narkotikabrott

Kävlinge ERWP.fif(3)Dagsböter på sammanlagt 1 500 kronor blir straffet för den 21-åring som i augusti ertappades när han använde cannabis i Kävlinge.
Han ska också betala vad provtagning och analys kostade plus lagstadgad avgift till brottsofferfonden.

Skånskan - 14 timmar sedan

Postöppning polisanmäld

Kävlinge ERWP.fif(2)En kvinna har polisanmält att någon öppnat ett brev som var adresserat till henne där innehållet rörde hennes dotter.
Kvinnan misstänker att det är hennes före detta make som öppnat posten för att läsa innehållet om deras gemensamma dotter..

Skånskan - 14 timmar sedan

Påverkad körde bil i centrum

Kävlinge ERWP.fif(1)En 20-årig narkotikapåverkad man stoppades i torsdags av polis i centrala Kävlinge. I passagerarsätena satt två jämngamla personer, också de påverkade av narkotika.

Skånskan - 14 timmar sedan

Pojkar klottrade på ödegård

Löddeköpinge ERWP.fif(0)En polispatrull såg på måndagen två unga pojkar klottra på en övergiven gård på Vikhögsvägen. När de såg att polisen kom sprang de från platsen.

Skånskan - 15 timmar sedan

Skolorna som får sänkt fart

Malmö Utanför ungefär 70 skolor i Malmö får bilarna köra fortare än 30 kilometer i timmen. Här är skolorna där Anderas Schönström vill sänka farten. ERWP.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.