Skånskan > Opinion

Saturday, 21 April, 11:37

Skånskan - 11 jan 17 kl. 17:22

Snö och elfel stoppade flygtrafikenSturup Först oväder och sedan elavbrott. Flygtrafiken på Malmö airport upplevde stora problem under onsdagsförmiddagen. ERWP.fif(0)Avbrottet kom vid 15.50-tiden och gjorde stora delar av terminalen strömlös.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Först, Malmö, ERWP, Avbrottet, Ulf Wallin, Swedavia, Skåne

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snöoch , elfel, stoppade, flygtrafiken
UNT - 27 maj 15 kl. 18:56

Elfel stoppade flygtrafik

Omkring 200 flygningar till och från Belgien berördes när ett elfel stoppade stora delar av flygtrafiken..

Metro - 27 maj 15 kl. 18:58

Elfel stoppade flygtrafik

Omkring 200 flygningar till och från Belgien berördes när ett elfel stoppade stora delar av....

Nerikes Allehanda - 16 nov 15 kl. 16:48

Elfel stoppade tåg i Hallsberg

Strax efter klockan 16 på måndagseftermiddagen stoppade ett elfel tågtrafiken förbi Hallsberg. En reparatör kallades till platsen för att åtgärda felet..

Skånskan - 28 aug 16 kl. 12:44

Elfel stoppade brotågen

Malmö Vid 12.30-tiden på söndagen kunde tågen över Öresundsbron åter börja rulla efter några timmars stopp på grund av ett elfel som ledde till att bussar sattes in mellan Hyllie och Kastrup.
Under de påföljande timmarna fanns en kvarvarande risk för att vissa tåg skulle ställas in och även ett tidigare elfel vid Höör har orsakat störningar i tågtrafiken i södra Sverige..

Norrtelje Tidning - 15 feb 11 kl. 15:34

Elfel stoppade operationer

Ett större elfel satte stopp för alla planerade operationer vid Norrtälje sjukhus på tisdagsförmiddagen. Rökutveckling uppstod..

UNT - 06 maj 11 kl. 17:34

Elfel stoppade tåg från Stockholm

Ett elfel i Stockholmsområdet orsakade stora förseningar i tågtrafiken. All trafik mellan Älvsjö och Karlberg berördes. Men strax före klockan 17 gick tågen igen.

Nyhetskanalen - 12 jul 12 kl. 18:28

Elfel stoppade tåg från Stockholm

Ett tåg som fastnade nära Arlanda på grund elfel påverkade under torsdagskvällen all tågtrafik från Stockholm i båda riktningarna. Enligt SJ drabbas cirka 20 av deras tåg och uppskattningsvis 4 000 passagerare. Strax efter halv tio meddelade Trafikverket att felet är åtgärdat och att tågen skulle börja rulla igen..

DN - 14 mar 14 kl. 05:46

Elfel stoppade Marcus Ericsson

Marcus Ericsson kunde bara köra ett enda varv på det första träningspasset inför formel 1-premiären i Australien. Hans bil drabbades av elfel..

BT - 29 sep 14 kl. 09:00

Elfel stoppade tågtrafiken

Tågen stod på måndagsmorgonen stilla mellan Uppsala och Gävle. - Alla tåg som ska passera påverkas och felet omfattar både SJ-tåg och Uppsala länstrafik, säger Beisi Sundin, informatör vid Trafikverket.Tågstoppet orsakades av ett elfel norr om Gävle men var avhjälpt klockan 08.

Kristianstadsbladet - 29 sep 14 kl. 09:00

Elfel stoppade tågtrafiken


Tågen stod på måndagsmorgonen stilla mellan Uppsala och Gävle. - Alla tåg som ska passera påverkas och felet omfattar både SJ-tåg och Uppsala länstrafik, säger Beisi Sundin, informatör vid Trafikverket.Tågstoppet orsakades av ett elfel norr om Gävle men var avhjälpt klockan 08.

DN - 04 nov 15 kl. 16:27

Solstorm stoppade flygtrafiken – radarbevakningen kollapsade

Flygtrafiken till och från södra Sverige stoppades under och en halv timme på onsdagen. Orsaken var problem med radarövervakningen av svenskt luftrum – troligen på grund av en solstorm. Flygplan som redan befann sig luften tilläts att landa, medan inga plan lyfte.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Malmömusikal fortfarande aktuell

Recension. musikal
Dåliga mänskor
Musikal av Mikael Wiehe baserad på bok av Mary Andersson och med manus av Jonas Jarl, Philip Zandén och Jan Mark
Med: Åsa Sjöblom, Jenny Bergqvist, Tord Hansson, Magdalena Mononen, Marie Öhrn, Ingvar Silow, Ulf Andersson med flera.
Kostymör: Mick Carlsson
Kapellmästare: Björn Bjerknaes-Jacobsen
Regi: Rasmus Mononen
Nypremiär på Nöjesteatern i Malmö den 20 april
ppppDet är nästan 20 år sedan som Dåliga Mänskor spelades på Malmö Opera, men i fredags kväll kom musikalen tillbaka till Malmö för ett kort gästspel som sedan drar vidare till Ystad (27 och 28 april) och Landskrona (4 maj).

Skånskan - 30 minuter sedan

Framtidsfabriken ska ta fram de allra bästa

sövde Man kan kalla det en framtidsfabrik. Proffstränaren Per Nordström och hans fru Emma har satsat pengar och hjärta i den snart färdigbyggda unika anläggningen utanför Sövde som ska ta fram de bästa travhästarna.
Men i det långa loppet betyder pengar inte allt, poängterar de.

Skånskan - 30 minuter sedan

Kommunen vill starta hästskötarutbildning

Sjöbo Kommunen kan komma att få en hästskötarutbildning inriktad på travsport. Just nu förs diskussioner om det går att etablera en på Sjöbo utbildningscentrum.– Många travtränare i Sverige funderar på att flytta till USA för att de har svårt att få kvalificerad personal.

Skånskan - 2 timmar sedan

Sven-Ingvars har startat något nytt

Malmö Nog fick byns enda blondin sitt kärleksbrev, Fröken Fräken kom fortfarande från Fryken och de två mörka ögonen förändrade någons liv på på en minut. Mycket var sig likt - men ändå så annorlunda under hyllningskonserten “Länge leve Sven-Ingvars”.Ett år har gått sedan Sven-Erik Magnusson dog, frontfiguren som blev synonym med Sven-Ingvars och den stora låtskatt som bandet under sina 60 år tillsammans har producerat.

Skånskan - 7 timmar sedan

Tänk främst på barnen

Lag­rå­det riktade för­ödan­de kri­tik mot rege­ringens lag­för­slag om att en grupp unga en­sam­kom­man­de af­ghaner skulle få stanna i Sverige, trots ut­vis­nings­be­slut från Migrationsverket. Mo­tivet för un­dan­tags­lagen är att de unga fått vänta orim­ligt länge på be­slu­tet och där­för pas­se­rat den för be­slu­tet vik­tiga ål­ders­gränsen 18 år.
Det är värt att på­minna om att ock­så den till­fäl­liga lagen som S/MP-rege­ringen drev ige­nom med stöd av M och SD ock­så fick hård kri­tik av lag­rå­det.

Skånskan - 13 timmar sedan

En värdig slutspurt

Recension Den 5 augusti 2018 gjorde Avicii sin sita Skandinavienspelning någonsin - på Big Slap i Malmö. Så var spelningen. tyckte Skånskans recensent.

Skånskan - 14 timmar sedan

H65 Höör har fått ned Lugi i brygga

HANDBOLL H65 Höör är med stormsteg på väg mot SM-finalen i Göteborg. Det blev seger med 28–24 i den andra SM-semifinalen mot Lugi.Den odiskutabla segern innebär att man nu har skaffat sig matchboll hemma i Höör på onsdag kväll.

Skånskan - 18 timmar sedan

Idétävling om Observatoriet

Lund Kommunen har nu utlyst en idétävling för att få fram förslag på framtida verksamhet i det gamla Observatoriet invid Stadsparken.Byggnaden har inte haft någon fast användning på många år och underhållet är eftersatt men kommunens ambition är att den ska utnyttjas.
En tidigare idétävling stoppades 2016 på förslag av allianspartierna.

Skånskan - 18 timmar sedan

Klimatsamverkan för att nå målen

Lund Kommunen och representanter för ett 20-tal företag signerade på fredagen Klimatsamverkan Lund som innebär utökat samarbete för att nå klimatmålen.– En milstolpe – kommunen har både mycket att vinna och mycket att erbjuda, förklarade kommunstyrelsens ordförande Anders Almgren (S).
Han och kommunalrådet Emma Berginger (MP) tyckte att de kunde vara lite kaxiga när de beskrev kommunens klimatarbete, som fått en rad utmärkelser, men medgav att just samverkan med näringsliv och organisationer fram till nu legat lite efter.

Skånskan - 18 timmar sedan

Tre stora planer ut på samråd

Lund Tre stora detaljplaner går ut på samråd efter byggnadsnämndens senaste sammanträde.En gäller fyrspårsutbyggnaden Flackarp-Högevall, den andra Stångby söder och den tredje Södra Råbylunds sista etapp.
Utbyggnaden till fyra spår på hela sträckan Malmö-Lund är redan i gång och nu gäller ärendet delen genom södra Lund.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.