Skånskan > Nyheter

Wednesday, 25 April, 02:49

Skånskan - 11 jan 17 kl. 16:55

Följ Trumps presskonferens direktVid 17-tiden svensk tid håller USA:s näste president Donald Trump sin första presskonferens efter segern i presidentvalet den 8 november. ERWP.fif(0)Följ presskonferensen direkt här:.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Trumps, USA, Donald Trump, ERWP, Följ

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Följ, Trumps, presskonferens, direkt
DI - 11 jan 17 kl. 15:19

USA-börser: Lugn öppning väntas inför Trumps presskonferens

USA-börserna väntas öppna kring nollan på onsdagen då marknadens blickar riktas mot den tillträdande presidenten Donald Trumps presskonferens, som inleds klockan 17.00 svensk tid..

DI - 11 jan 17 kl. 16:24

USA-börser: Avvaktande inför Trumps presskonferens

En något avvaktande stämning kunde skönjas på de amerikanska börserna, som startade onsdagshandeln lätt på plus. Blickarna riktades mot Donald Trumps presskonferens samtidigt som rapportsäsongen börjar närma sig..

Sydsvenskan - 14 jul 15 kl. 11:49

Se Serena Williams presskonferens direkt

I går anlände hon, i förmiddags tränade hon och i eftermiddag möter hon pressen i Båstad. Vi sänder Serena Williams presskonferens direkt med start 13.30..

Helsingborgs Dagblad - 14 jul 15 kl. 11:49

Se Serena Williams presskonferens direkt

I går anlände hon, i förmiddags tränade hon och i eftermiddag möter hon pressen i Båstad. Vi sänder Serena Williams presskonferens direkt med start 13.30..

Sydsvenskan - 09 sep 15 kl. 09:43

Se Erik Hamréns presskonferens direkt

Dagen efter Sveriges storförlust i EM-kvalet mot Österrike. Se förbundskapten Erik Hamréns presskonferens direkt här klockan 10!.

Helsingborgs Dagblad - 09 sep 15 kl. 09:43

Se Erik Hamréns presskonferens direkt

Dagen efter Sveriges storförlust i EM-kvalet mot Österrike. Se förbundskapten Erik Hamréns presskonferens direkt här!.

DI - 10 jan 17 kl. 07:53

Fortsatt dollartapp inför Trumps presskonferens

Marknaden tvekar när presidentskiftet i Vita huset närmar sig med stormsteg. Dollarn backar inför onsdagens presskonferens, Donald Trumps första som nyvald president..

SVT - 31 jan 13 kl. 15:27

16.55: Följ Beckhams presskonferens direkt

SVT sänder direkt från Beckhams presskonferens i Paris..

DN - 01 jun 13 kl. 14:30

Tv: Se Hamréns presskonferens direkt

På lördagen samlas svenska fotbollslandslaget i Stockholm inför det kommande VM-kvalet. 14.30 håller Erik Hamrén presskonferens - se den direkt här..

Expressen - 20 jul 13 kl. 10:12

13.45: Följ Sveriges presskonferens direkt

Sverige håller presskonferens dagen före kvartsfinalen mot Island. Pia Sundhage och Caroline Seger kommer att närvara med start 13.45.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Pro­tester i Ar­me­ni­en stoppade ”putinifiering”

Ar­me­ni­ens pre­mi­är­mi­nis­ter, som fram tills ny­li­gen var pres­i­dent, av­gick ef­ter om­fat­tan­de gatu­pro­tester.
Serzj Sargsian hade varit pres­i­dent i tio år och hade nu låtit ut­nämna sig till pre­mi­är­mi­nis­ter, ef­ter en för­fatt­nings­änd­ring som flyttade den mesta makten från pre­si­denten till pre­mi­är­mi­nis­tern. Där­med för­sökte han göra som Erdogan i Tur­ki­et, fast tvärt­om (där har pre­si­denten nu fått hela makten) el­ler som Putin, som ju av­gick som pres­i­dent ef­ter två pe­ri­oder och blev pre­mi­är­mi­nis­ter.

Skånskan - 1 timme sedan

Ökande för­tro­en­de

OPNION. Väljarna efterlyser förbättringar i samhället men förtroendet för myndigheterna som är ansvariga ökar.Väl­ja­rna an­ser att sjuk­vård, skola, lag och ord­ning samt mig­ra­ti­on och in­teg­ra­ti­on är de vik­tigaste om­rå­dena in­för valet, en­ligt de flesta un­der­sök­ningar.

Skånskan - 6 timmar sedan

Jätteskräll när H43 triumferade i USM

HANDBOLL H43 Lund tystade tvivlarna och spelade hem SM-guldet i F18-klassen efter stor dramatik i finalen mot favorittippade Skövde HF, 21-20 (10-11).
En jätteskräll.– Helt fantastiskt, utbrast överlycklige tränaren Daniel Engdahl med ett knappt dygns distans till söndagens triumf i handbollstemplet Baltiska hallen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Valupptakt med debatt om byskolorna

pärup På torsdag kväll är det valupptakt i Hörby kommun med en hearing i Pärups bygdegård om landsbygden och landsbydsskolornas framtid.
Sju av åtta partier i fullmäktige har tackat ja till inbjudan, och skickar sina toppkandidater till mötet.Det är Samarbetsgruppen Rädda landsbygdsskolorna som har tagit initiativet till mötet.

Skånskan - 10 timmar sedan

Äntligen dags för grönbetet

SVALÖV Trots lite regn och inte så många grader på termometern blev årets stora kosläpp som vanligt succé.
Drygt ett par tusen personer bevittnade när korna äntligen fick ge sig ut på sommarbete.För ovanlighetens skull höll sig nästan alla lugna och promenerade lugnt ut under stort jubel, tog sig en tugga gräs och spanade in allt folk.

Skånskan - 10 timmar sedan

Placeringarna nu helt klara

MALMÖ Nästa år för Malmö 50 nya hyrcykelstationer. 48 placeringar är klara sedan tidigare och nu är även platserna spikade för hyrcyklar på Davidshallstorg och i Limhamns centrum.Hyrcykelsystemet Malmö by bike har blivit oerhört populärt.

Skånskan - 10 timmar sedan

Stolpe trängde in i bil

HÄLJARP
En 30-årig bilist voltade ut i terrängen med sin bil och är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik. Olyckan inträffade strax före sex på måndagsmorgonen strax utanför Häljarp och polis larmades till platsen.
Det visade sig att bilen voltat och hamnade en bit ut i terrängen, där man kört på en ä stängselstolpe som trycktes in i bilen för att fortsätta ut genom.

Skånskan - 10 timmar sedan

Stal mätinstrument för 300 000

kågeröd Dyrbara mätinstrument till ett värde Det var natten mot måndagen som tjuvar slog till mot två servicebilar som stod parkerad i centrum.
För att ta sig in gjordes två hål i dörrarna.
Väl inne hittades mätinstrumenten som plockades med och mer av värde fick också fötter i samband med inbrottet: När polis kom till platsen visade det sig att man ur de båda bilarna stulit datorer, men även strålkastare, ett antal vinkelslipar och skruvdragare.

Skånskan - 10 timmar sedan

Med­mänsk­lig­heten får gå före ju­ri­diken

Det länge emot­sedda be­skedet från Cen­ter­par­ti­et om re­ger­ings­för­slaget som ger någ­ra tu­sen af­ghans­ka ung­domar möj­lig­het till en andra chans kom i går.
Även om lag­för­slaget fått hård kri­tik av ju­risterna i lag­rå­det, lik­som det till­fäl­liga för­sla­get om en hårdare flyk­ting­lag­stift­ning ock­så fick, har med­mänsk­lig­heten fått väga över för Cen­ter­par­ti­et. Att säga nej hade fått för stora kon­se­kvenser för de ung­domar som be­rörs, var An­nie Lööfs rim­liga ar­gu­men­ta­ti­on för att släppa ige­nom lagen i riks­dagen trots ju­ri­diska in­vänd­ningar.

Skånskan - 10 timmar sedan

Mera rött kan minska olyckor

MALMÖ Att ge cyklisterna rött före bilisterna i ljusreglerade korsningar kan vara ett sätt att minska olyckorna mellan cyklister och bilister i Malmö. Möjligheten att ställa om trafikljusen ska nu undersökas efter ett förslag från Håkan Fäldt (M) som är andre vice ordförande i tekniska nämnden.
– Om cyklisterna får rött några sekunder tidigare underlättas passagen för framför allt den svängande trafiken, konstaterar Håkan Fäldt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.