SR > Nyheter

Saturday, 16 December, 13:50

Liknande nyheter

Taggar: Polisbevakningunder , påvens, besök, billigare, änför , Obama

Fler nyheter från SR

SR - 8 timmar sedan

Ekot erfar: Regeringen säger nej till slopat våldtäktsbegrepp

Regeringen vill att ordet våldtäkt ska finnas kvar i den nya sexualbrottslagstiftningen, och går därmed emot sexualbrottskommittén, som har föreslagit att den brottsrubriceringen ska skrotas. Det uppger Ekots källor..

SR - 2 timmar sedan

Rahul Gandhi ny partiledare för Congresspartiet

I dag tog den sjätte medlemmen i Gandhifamiljen över som partiledare i Kongresspartiet i Indien. Rahul Gandhi tar över ett oppositionsparti vars popularitet rasat allt sedan valet 2014..

SR - 2 timmar sedan

FN:s fattigdomsexpert varnar för ännu större klyftor i redan delat USA

FN:s särskilda sändebud för extrem fattigdom och mänskliga rättigheter befarar att den planerade skattereformen ytterligare kommer att öka de inkomstklyftorna som sedan många år vuxit sig gigantiska i USA..

SR - 3 timmar sedan

Splittrat ANC samlas till avgörande kongress

I dag inleds det sydafrikanska regeringspartiet ANC:s kongress, där man bland annat ska välja en ny ledare. Det är ett splittrat ANC som samlas och många ser kongressen som avgörande för partiets och hela landets framtid..

SR - 9 timmar sedan

Energidrycker kan få åldersgräns

Regeringen vill se över behovet av att införa en åldersgräns för energidrycker. I dag finns det enbart en rekommendation på att den som köper ska vara minst 15 år gammal..

SR - 10 timmar sedan

Stora sömnproblem ger snabbt växande marknad för receptbelagda sömnmedel

Marknaden för sömnmedel växer. Men trots en stor efterfrågan och kritik mot biverkningar läggs inga stora resurser på att ta fram nya preparat..

SR - 11 timmar sedan

Stora skattesänkningar för företag och höginkomsttagare snart i hamn

I USA finns det nu ett färdigt skatteförslag som båda kamrar i kongressen väntas rösta om nästa vecka. Företag får den största skattesänkningen..

SR - 15 timmar sedan

Klart med ny regering i Österrike

I Österrike har konservativa och högerpopulister enats om att bilda en ny koalitionsregering. Det meddelade den blivande förbundskanslern Sebastian Kurz och FPÖ-ledaren Heinz-Christian Strache ikväll..

SR - 18 timmar sedan

USA skärper tonen mot Nordkorea – igen

USA skärper tonen något igen mot Nordkorea efter kommentarerna tidigare i veckan om att Vita huset är berett till förutsättningslösa samtal..

SR - 17 timmar sedan

Jordbävning i Indonesien – rapporter om dödsoffer

En kraftig jordbävning har skakat Indonesiens huvudstad Jakarta och andra städer på ön Java..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.