SR > Nyheter

Sunday, 30 April, 01:12

SR - 11 jan 17 kl. 17:04

Polisbevakning under påvens besök billigare än för ObamaPolisinsatserna under påven Franciskus besök i Sverige i höstas kostade 15,3 miljoner kronor extra. Lite billigare än när president Obama var här..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Obama, Franciskus, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisbevakningunder , påvens, besök, billigare, änför , Obama

Fler nyheter från SR

SR - 3 timmar sedan

Militärflygplan har kraschat på Kuba

Under natten till lördagen kraschade ett militärflygplan på västra Kuba..

SR - 8 timmar sedan

Åtalad generaldirektör hävdade sin oskuld på myndighetens hemsida

"Timeoutad" mutåtalad generaldirektör får kritik för ett försvarstal på myndighetens webbsida..

SR - 4 timmar sedan

Beslut om läkemedelsmyndighet dröjer

Trots att flera länder hade önskat ett beslut om var EU:s läkemedelsmyndighet, EMA, ska placeras när Storbritannien lämnar EU, så kommer beslutet fattas tidigast i höst..

SR - 5 timmar sedan

Landsomfattande protester mot Putin

I Ryssland har oppositionen genomfört en anti-Putinprotest i en rad städer – i stort sett utan våld. I Moskva var polisnärvaron stor, men de som protesterade tilläts lämna sina protestbrev vid presidentens kontor i centrum. Breven innehåller krav på att president Putin inte ställer upp till omval nästa år..

SR - 8 timmar sedan

Ohelig allians inför avgörandet i Frankrike

Med en vecka kvar till det franska presidentvalets andra omgång är det allt mer tydligt att fransmännen inte ser ut att samlas i en gemensam blockad mot nationalistiska Marine Le Pen, så som man tidigare har gjort. Samtidigt har en av de andra presidentkandidaterna från valets första omgång, valt att gå i allians med Marine Le Pen..

SR - 8 timmar sedan

Cecilia Uddén: Påven vill bygga broar till islam

Påven är på plats i Egypten för att visa solidaritet med Egyptens utsatta kristna. Men han vill också bygga broar till islam, säger Cecilia Uddén, vår korrespondent på plats..

SR - 9 timmar sedan

EU överens inför brexitförhandlingar

EU-länderna enades på lördagseftermiddagen om mandatet inför brexitförhandlingarna med Storbritannien. Det tog inte ens en kvart efter det att toppmötet inleddes förrän de 27 stats- och regeringscheferna enhälligt antog förhandlingsmandatet och alla närvarande applåderade..

SR - 11 timmar sedan

Tinnitus kan sitta i dina gener

Tinnitus, eller ringningar i öronen, kan vara ärftligt, det visar ny forskning..

SR - 12 timmar sedan

Skola i Kungälv eldhärjad

En högstadieskola i Kungälv norr om Göteborg har delvis eldhärjats under natten. En stulen moped hittades på platsen och polisen har inlett en förundersökning om mordbrand..

SR - 11 timmar sedan

Föräldraförsäkringen kan göras om

Regeringen kommer vilja göra om föräldraförsäkringen så att den blir mer jämställd, och kanske till och med kortare än i dag. Det säger socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) i Ekots Lördagsintervju..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.