SR > Nyheter

Tuesday, 17 January, 07:48

SR - 11 jan 17 kl. 17:04

Polisbevakning under påvens besök billigare än för ObamaPolisinsatserna under påven Franciskus besök i Sverige i höstas kostade 15,3 miljoner kronor extra. Lite billigare än när president Obama var här..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Obama, Franciskus, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisbevakningunder , påvens, besök, billigare, änför , Obama

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Sökandet efter MH370 avlutas

Australien, Malaysia och Kina avslutar sökandet efter det försvunna planet MH370..

SR - 2 timmar sedan

Förnekar folkmord i Srebrenica

Senare i år väntas domen mot den bosnienserbiske generalen Ratko Mladic, som står åtalad i den internationella domstolen i Haag för folkmord i Srebrenica sommaren 1995, den värsta massakern i Europa sedan andra världskriget.Men i Srebrenica i östra Bosnien-Hercegovina finns det fortfarande de som hävdar att något folkmord aldrig ägde rum..

SR - 1 timme sedan

Boverket säger nej till nya bullerregler

Boverket avråder från att lätta på bullerreglerna för bostadsbyggande, något som en majoritet i riksdagen har krävt..

SR - 2 timmar sedan

Kriminella lär sig undvika polisens avlyssning

De kriminella ser till att inte lämna några digitala spår efter sig, betalar gärna kontant och träffas när de ska göra upp sina affärer, och det försvårar polisens arbete.Ekots granskning av narkotikahandeln fortsätter - idag om polisens problem att komma åt narkotikalangarna..

SR - 1 timme sedan

Riskfyllt ta ut tjänstepensionen för tidigt

Trots att vi lever längre allt längre, så väljer många att ta ut sin tjänstepension under de första åren som pensionär..

SR - 1 timme sedan

Misstänkt för dåd mot nattklubb i Istanbul gripen

I Turkiet har den man som misstänks ha skjutit ihjäl 39 personer på nattklubb i Istanbul på nyårsnatten gripits. Mannen greps sent på måndagskvällen i en polisrazzia i förorten Esenyurt i västra Istanbul..

SR - 4 timmar sedan

Oslo förbjuder dieselbilar

Oslo har så svåra problem med luftföroreningar att man på tisdagsmorgonen inför ett tillfälligt förbud mot att köra dieseldrivna bilar på kommunala gator och vägar..

SR - 10 timmar sedan

Nordirland utlyser nyval i mars

Nordirland går till nyval i mars. Detta sedan den överenskomna maktdelningen mellan de tidigare hårt stridande falangerna havererade i förra veckan. Nu riskerar de gamla motsättningarna att väckas till liv igen..

SR - 11 timmar sedan

UD avråder från resor till Gambia

Utrikesdepartementet avråder nu svenskar från icke nödvändiga resor till Gambia.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.