SR > Nyheter

Friday, 26 May, 07:26

SR - 11 jan 17 kl. 16:46

Blivande president Trump håller talUSA:s tillträdande president Donald Trump träffar media för första gången sedan han vann valet..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Trump, USA, Donald Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blivande, president, Trump, håller, tal
SvD - 11 jan 17 kl. 16:35

17.00: Trump håller presskonferens

USA:s tillträdande president Donald Trump håller 17.00 svensk tid sin första presskonferens sedan i somras. Vi direktrapporterar från 16.

SVT - 25 jan 17 kl. 20:37

Donald Trump håller presskonferens

USA:s president Donald Trump håller presskonferens med anledning av dagens beslut gällande inrikes säkerhet..

Expressen - 28 feb 17 kl. 19:43

Väljarnas dom: Trump håller vad han lovar

Donald Trump håller vad han lovar. En majoritet av väljarna anser nämligen att Donald Trump står fast vid sitt ord och de löften han gick till val med, visar Politicos undersökning. 66 procent anser att hans tid i ämbetet så här långt har varit som förväntat..

DalaDemokraten - 30 jan 17 kl. 10:45

Trump häller socker i bensintanken

Greider: Trump häller socker i bensintanken.

Expressen - 21 maj 17 kl. 15:55

Donald Trump håller tal i Saudiarabien

Donald Trump håller tal till ledarna för 50 av världens i huvudsak muslimska länder under sitt besök i Saudiarabien..

Expressen - 18 apr 17 kl. 20:56

Trump håller tal efter hotet från Nordkorea

Donald Trump besöker den politiskt viktiga delstaten Wisconsin för första gången sedan han blev president. Där gästar han ett företag och håller tal – samtidigt som världen håller andan över konflikten med Nordkorea. Enligt uppgifter planerar nu USA att skicka ytterligare två hangarfartyg till Japanska havet..

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 17 kl. 00:46

Trump ställer ultimatum inför omröstningen

USA:s president Donald Trump ger republikanerna i representanthuset ett ultimatum. Om de inte röstar igenom den nya sjukförsäkringsreformen, kommer Obamacare att bli kvar. Donald Trump kommer i dag att få chansen att försöka få igenom det nya lagförslag.

DI - 24 mar 17 kl. 06:02

Trump ställer ultimatum inför omröstningen

USA:s president Donald Trump ger republikanerna i representanthuset ett ultimatum. Om de inte röstar igenom den nya sjukförsäkringsreformen, kommer Obamacare att bli kvar. Donald Trump kommer i dag att få chansen att försöka få igenom det nya lagförslaget, kallat "The American Health Care Act", men det är oklart om representanthuset kommer att rösta igenom reformen..

SvD - 05 apr 17 kl. 07:36

Ivanka Trump håller inte alltid med fadern

Dottern till USA:s president Donald Trump, Ivanka Trump, säger i en intervju att hon om nödvändigt höjer sin röst mot faderns politik med ”total ärlighet”. .

SVT - 30 nov 15 kl. 12:10

Trump ställer in möte med svarta ledare

Republikanen Donald Trump, som hoppas bli USA:s näste president, har tvingats ställa in ett möte med svarta kyrkliga ledare efter kritik mot ”felaktig retorik” i rasfrågor..

E24 - 21 jan 17 kl. 09:44

Trump håller sitt löfte – startar enorm miljardrullning

Klockan 13.10 på fredagen lokal tid i Washington satte sig nye president Donald Trump i presidentstolen i Ovala rummet. En mapp med papper plockades fram och han började underteckna de första konkreta politiska besluten.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

MR-organisation: Håll löften om asyl till tjetjenska homosexuella

I en ny rapport om situationen för homosexuella i Tjetjenien uppmanar människorättsorganisationen Human Rights Watch västliga regeringar att öka trycket på Ryssland och ge skydd till flyende män..

SR - 2 timmar sedan

Sicilien förbereder sig för G7-toppmötet

Sent igår kväll anlände Donald Trump till byn Taormina på Sicilien, där G7-toppmötet ska hållas i dag och imorgon. Men alla är inte nöjda över att mötet ska hållas, och fler är tveksamma kring vad som egentligen kan uppnås..

SR - 3 timmar sedan

Trumps svärson i fokus i FBI-utredning

FBI-utredningen om huruvida Trumpkampanjen samarbetat med Ryssland för att påverka valet i USA riktar nu in sig på en av Trumps allra närmaste medarbetare, nämligen hans svärson och rådgivare Jared Kushner..

SR - 2 timmar sedan

Polisen lägger ner utredning om attentat mot Skurupspolitiker

Polisen har lagt ned utredningen om det brandattentat som i höstas drabbade det dåvarande kommunalrådet i Skurup, socialdemokraten Pierre Esbjörnsson..

SR - 2 timmar sedan

Fredlig avtalsrörelse men strejkhot kvarstår

Den stora avtalsrörelsen har varit fredlig hittills. Tio varsel har lagts men det har inte blivit en enda strejkdag. Samtidigt återstår flera avtal där det kan strula till sig..

SR - 2 timmar sedan

Natoländer lovar högre försvarsutgifter

På toppmötet i Bryssel igår enades Nato-ledarna om att ländernas egna försvarsanslag ska öka. Dessutom gör Nato en fördjupad satsning mot terrorism..

SR - 3 timmar sedan

Grafik: Svensk väljaropinion, maj 2017

Peka och klicka på staplarna / linjerna för mer information. Grafik: Hur mår Miljöpartiet?.

SR - 3 timmar sedan

Miljöpartiet under fyraprocentsspärren i svensk väljaropinion

Det är första gången som partiet hamnar under spärren i Svensk väljaropinion, den sammanställning av olika opinionsmätningar som Sifo gör för Ekot. Miljöpartiet får 3,6 procent. Grafik: Resultatet för alla partier.

SR - 4 timmar sedan

Fler vågar anmäla elolyckor

Antalet anmälningar om olyckor och tillbud orsakade av el ökade förra året med nästan 20 procent, visar en rapport från Elsäkerhetsverket..

SR - 10 timmar sedan

Medvind för nyktra på nykterhetens dag

I dag firades Folknykterhetens dag på flera håll i landet. Och intresset för en alkoholfri livsstil ökar, berättar Johnny Mostacero, förbundsordförande i nykterhetsorganisationen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.