SR > Nyheter

Saturday, 18 November, 03:51

SR - 11 jan 17 kl. 16:46

Blivande president Trump håller talUSA:s tillträdande president Donald Trump träffar media för första gången sedan han vann valet..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Trump, USA, Donald Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blivande, president, Trump, håller, tal
SvD - 11 jan 17 kl. 16:35

17.00: Trump håller presskonferens

USA:s tillträdande president Donald Trump håller 17.00 svensk tid sin första presskonferens sedan i somras. Vi direktrapporterar från 16.

SVT - 25 jan 17 kl. 20:37

Donald Trump håller presskonferens

USA:s president Donald Trump håller presskonferens med anledning av dagens beslut gällande inrikes säkerhet..

Expressen - 28 feb 17 kl. 19:43

Väljarnas dom: Trump håller vad han lovar

Donald Trump håller vad han lovar. En majoritet av väljarna anser nämligen att Donald Trump står fast vid sitt ord och de löften han gick till val med, visar Politicos undersökning. 66 procent anser att hans tid i ämbetet så här långt har varit som förväntat..

DalaDemokraten - 30 jan 17 kl. 10:45

Trump häller socker i bensintanken

Greider: Trump häller socker i bensintanken.

Expressen - 21 maj 17 kl. 15:55

Donald Trump håller tal i Saudiarabien

Donald Trump håller tal till ledarna för 50 av världens i huvudsak muslimska länder under sitt besök i Saudiarabien..

Expressen - 18 apr 17 kl. 20:56

Trump håller tal efter hotet från Nordkorea

Donald Trump besöker den politiskt viktiga delstaten Wisconsin för första gången sedan han blev president. Där gästar han ett företag och håller tal – samtidigt som världen håller andan över konflikten med Nordkorea. Enligt uppgifter planerar nu USA att skicka ytterligare två hangarfartyg till Japanska havet..

SR - 19 sep 17 kl. 05:30

Trump håller tal inför världen

I dag inleds debatten i FN:s generalförsamling. Många blickar kommer riktas mot USA:s president Donald Trump som håller sitt första tal i generalförsamlingen..

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 17 kl. 00:46

Trump ställer ultimatum inför omröstningen

USA:s president Donald Trump ger republikanerna i representanthuset ett ultimatum. Om de inte röstar igenom den nya sjukförsäkringsreformen, kommer Obamacare att bli kvar. Donald Trump kommer i dag att få chansen att försöka få igenom det nya lagförslag.

DI - 24 mar 17 kl. 06:02

Trump ställer ultimatum inför omröstningen

USA:s president Donald Trump ger republikanerna i representanthuset ett ultimatum. Om de inte röstar igenom den nya sjukförsäkringsreformen, kommer Obamacare att bli kvar. Donald Trump kommer i dag att få chansen att försöka få igenom det nya lagförslaget, kallat "The American Health Care Act", men det är oklart om representanthuset kommer att rösta igenom reformen..

SvD - 05 apr 17 kl. 07:36

Ivanka Trump håller inte alltid med fadern

Dottern till USA:s president Donald Trump, Ivanka Trump, säger i en intervju att hon om nödvändigt höjer sin röst mot faderns politik med ”total ärlighet”. .

SVT - 30 nov 15 kl. 12:10

Trump ställer in möte med svarta ledare

Republikanen Donald Trump, som hoppas bli USA:s näste president, har tvingats ställa in ett möte med svarta kyrkliga ledare efter kritik mot ”felaktig retorik” i rasfrågor..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Trump pausar beslut om elefantdelar

USA:s president Donald Trump kommer att avvakta med beslutet om det ska vara tillåtet att föra in delar av dödade elefanter från Zimbabwe och Zambia till USA, skriver han på Twitter..

SR - 45 minuter sedan

Så styr psykologi bostadsmarknaden

Nu syns tydliga tecken på en avkylning på bomarknaden. Hur köpare och säljare agerar kan till stor del förklaras av psykologiska mekanismer. Hör hela Ekonomi Extra.

SR - 5 timmar sedan

KD-ledaren Ebba Busch-Thor berättar om sexuella trakasserier

Sexuella inviter, trakasserier, förminskanden i grova ordalag, enbart för att hon var kvinna. Så beskriver Ebba Busch-Thor sin tid som politisk tjänsteman i Europaparlamentet..

SR - 7 timmar sedan

Sverige och Frankrike i grönt samarbete

Sverige och Frankrike inleder nu ett nytt samarbete som bland annat går ut på att utveckla ny teknik för mer miljövänliga fordon och för ren energi. Avtalet skrevs under av Frankrikes president Emmanuel Macron och statsminister Stefan Löfven på ett besök hos fordonstillverkaren AB Volvo i Göteborg..

SR - 8 timmar sedan

Så ska fler poliser utbildas

För att fler personer ska utbilda sig till polis så redovisar nu polisen ett antal förslag till regeringen. Dessa handlar dels om att alla som söker ska kunna prövas, dels att fler ska ta sig igenom utbildningen..

SR - 8 timmar sedan

Efter kuppen i Zimbabwe – bitcoin rusar i höjden

När militären tog över makten i Zimbabwe rusade den digitala valutan bitcoin upp i värde. I landet som inte har en egen valuta har bitcoin fått ett fäste och under de oroliga dagarna när vanliga valutor var en bristvara vände sig allt fler till den digitala..

SR - 8 timmar sedan

Löfven efter vittnesmålen om sexism bland politiker: Jag är bestört

Efter uppropet bland svenska politiker om sexism – nu reagerar statsminister Stefan Löfven. – Jag är bestört, säger statsminister Stefan Löfven (S) om de berättelser som nu kommer fram på många håll om kvinnor som utsatts för sexuella trakasserier av olika slag..

SR - 9 timmar sedan

Danske Bank: Byggandet kan tvärnita

Ny statistik i dag visar att bostadsbyggandet fortsätter att öka. Men för byggbranschen är framtiden ändå osäker, konstaterar Danske Bank i en analys..

SR - 11 timmar sedan

Domstol skjuter upp beslut om utlämning av Puigdemont

Idag inleddes domstolsförhandlingen i Bryssel om Kataloniens avsatte regionpresident Carles Puigdemont ska utlämnas till Spanien eller inte. Domstolen sköt upp beslutet och kallar till en ny förhandlingsrunda om drygt två veckor..

SR - 10 timmar sedan

Misstänkt mordförsök på Östermalm i Stockholm

En man ska ha skottskadats i benet i centrala Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.