SR > Nyheter

Friday, 21 July, 06:51

SR - 11 jan 17 kl. 16:46

Blivande president Trump håller talUSA:s tillträdande president Donald Trump träffar media för första gången sedan han vann valet..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Trump, USA, Donald Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blivande, president, Trump, håller, tal
SvD - 11 jan 17 kl. 16:35

17.00: Trump håller presskonferens

USA:s tillträdande president Donald Trump håller 17.00 svensk tid sin första presskonferens sedan i somras. Vi direktrapporterar från 16.

SVT - 25 jan 17 kl. 20:37

Donald Trump håller presskonferens

USA:s president Donald Trump håller presskonferens med anledning av dagens beslut gällande inrikes säkerhet..

Expressen - 28 feb 17 kl. 19:43

Väljarnas dom: Trump håller vad han lovar

Donald Trump håller vad han lovar. En majoritet av väljarna anser nämligen att Donald Trump står fast vid sitt ord och de löften han gick till val med, visar Politicos undersökning. 66 procent anser att hans tid i ämbetet så här långt har varit som förväntat..

DalaDemokraten - 30 jan 17 kl. 10:45

Trump häller socker i bensintanken

Greider: Trump häller socker i bensintanken.

Expressen - 21 maj 17 kl. 15:55

Donald Trump håller tal i Saudiarabien

Donald Trump håller tal till ledarna för 50 av världens i huvudsak muslimska länder under sitt besök i Saudiarabien..

Expressen - 18 apr 17 kl. 20:56

Trump håller tal efter hotet från Nordkorea

Donald Trump besöker den politiskt viktiga delstaten Wisconsin för första gången sedan han blev president. Där gästar han ett företag och håller tal – samtidigt som världen håller andan över konflikten med Nordkorea. Enligt uppgifter planerar nu USA att skicka ytterligare två hangarfartyg till Japanska havet..

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 17 kl. 00:46

Trump ställer ultimatum inför omröstningen

USA:s president Donald Trump ger republikanerna i representanthuset ett ultimatum. Om de inte röstar igenom den nya sjukförsäkringsreformen, kommer Obamacare att bli kvar. Donald Trump kommer i dag att få chansen att försöka få igenom det nya lagförslag.

DI - 24 mar 17 kl. 06:02

Trump ställer ultimatum inför omröstningen

USA:s president Donald Trump ger republikanerna i representanthuset ett ultimatum. Om de inte röstar igenom den nya sjukförsäkringsreformen, kommer Obamacare att bli kvar. Donald Trump kommer i dag att få chansen att försöka få igenom det nya lagförslaget, kallat "The American Health Care Act", men det är oklart om representanthuset kommer att rösta igenom reformen..

SvD - 05 apr 17 kl. 07:36

Ivanka Trump håller inte alltid med fadern

Dottern till USA:s president Donald Trump, Ivanka Trump, säger i en intervju att hon om nödvändigt höjer sin röst mot faderns politik med ”total ärlighet”. .

SVT - 30 nov 15 kl. 12:10

Trump ställer in möte med svarta ledare

Republikanen Donald Trump, som hoppas bli USA:s näste president, har tvingats ställa in ett möte med svarta kyrkliga ledare efter kritik mot ”felaktig retorik” i rasfrågor..

E24 - 21 jan 17 kl. 09:44

Trump håller sitt löfte – startar enorm miljardrullning

Klockan 13.10 på fredagen lokal tid i Washington satte sig nye president Donald Trump i presidentstolen i Ovala rummet. En mapp med papper plockades fram och han började underteckna de första konkreta politiska besluten.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Nya brunkolsgruvor stoppas i Tyskland efter Vattenfall

Det tjeckiska företag som köpte statliga Vattensfalls brunkolsverksamhet i Tyskland har beslutat att stoppa utvidgningen av gruvorna som köptes. Beslutet innebär att flera tyska byar räddas från rivning..

SR - 1 timme sedan

Fortsatta protester i Polen mot kontroversiell lag

Under torsdagskvällen samlades tiotusentals människor utanför presidentpalatset i Warszawa för att vädja till presidenten att lägga in sitt veto mot att underhuset klubbat en kontroversiell lag som kritiker hävdar hotar rättsväsendets oberoende..

SR - 45 minuter sedan

Få vet att man kan delbetala läkemedel

Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation kräver att apoteken börjar informera om att det går att delbetala receptbelagda läkemedel..

SR - 2 timmar sedan

Bidrag till marksanering ska ge fler bostäder

För att råda bot på bostadsbristen så riktar nu regeringen bidrag som ska gå till sanering av förorenade marker till platser där det ska byggas bostäder..

SR - 5 timmar sedan

Jordbävning i Egeiska havet

Skalvet ska ha haft en magnitud på 6,7 enligt USA:s geologiska myndighet..

SR - 9 timmar sedan

OJ Simpson frigiven – kan snart lämna fängelset

Efter nio år i fängelse, dömd för bland annat rån, är ex-proffset i amerikansk fotboll och skådespelaren OJ Simpson snart åter en fri man..

SR - 10 timmar sedan

Boverket: Färre bostäder behöver byggas

Boverket skriver ner sin prognos för hur många bostäder som behöver byggas fram till 2025 till 600 000 stycken..

SR - 10 timmar sedan

Polisen: Kameraövervakning har gett goda resultat

Kameraövervakningen i Husby, Rinkeby och Tensta i Stockholm som inleddes i maj i år har gett goda resultat. Det säger biträdande polisområdeschefen Cristoffer Bohman..

SR - 11 timmar sedan

Salvador Dalís grav öppnas i kväll

I kväll öppnas Salvador Dalís grav. Anledningen till gravöppningen är att konstnären ska DNA-testas för att avgöra ett faderskapsmål som pågått i tio år..

SR - 12 timmar sedan

EU efterlyser fler besked om brexit från Storbritannien

Visa framsteg har gjorts men mycket arbete återstår och EU vill ha fler besked från Storbritannien innan nästa förhandlingsomgång..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.