Skånskan > Nyheter

Thursday, 23 February, 19:42

Skånskan - 11 jan 17 kl. 16:47

Snattade strumpor i centrumLUND ERWP.fif(1)En person (stämningsansökan saknar uppgift om kön och ålder, red. man.) åtalades på onsdagen för snatteri vid Lunds tingsrätt.
Det var den 24 november som personen tog strumpor till ett värde av 148 kronor från affären Cubus på Stortorget.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
LUND, ERWP, En, Lunds, Cubus, Stortorget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snattade, strumpori , centrum
Nerikes Allehanda - 24 apr 14 kl. 14:36

Snattade strumpor - döms till fängelse

Den 56-årige mannen snattade strumpor i en klädbutik i Örebro. Nu döms mannen till 14 dagars fängelse efter tidigare ständigt upprepade återfall i tillgreppsbrott enligt Örebro tingsrätt..

Magazin24 - 02 aug 11 kl. 11:40

Snattade strumpor i affär

Polis kallades på tisdagsförmiddagen. En 24-årig man är misstänkt för snatteri efter att ha tagit ett par strumpor värda 49 kronor på Överskottsbolaget.
Personal konfronterade mannen och polis kallades till platsen för upptagande av en anmälan..

Expressen - 24 apr 14 kl. 15:59

Snattade strumpor – dömd till fängelse

En 56-årig man har dömts till 14 dagars fängelse sedan han snattat två förpackningar med strumpor i en affär i Örebro..

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 07:33

Snattade strumpor - greps av polis

Vid 17-tiden på tisdagseftermiddagen ringde personal från en sportklädesbutik i Kristianstad till polisen.
En misstänkt snattare hade stoppats när han försökte lämna butiken utan att betala för två par strumpor. När polisen kom till butiken valde de att gripa den 48-årige mannen då hans identitet var oklar.

Sydöstran - 23 mar 16 kl. 11:39

Snattade strumpor blev dyr affär

Magazin24 - 12 maj 16 kl. 13:13

Minderåriga tjejer snattade i centrum

Stoppades inne på Lindex. Vid 15-tiden ertappades en minderårig flicka på Lindex i Köping efter att ha snattat kläder. När polisen kom till platsen visade det sig att det i själva verket rörde sig om fyra minderåriga tjejer som snattat i olika affärer inne i stan under dagen.

DalaDemokraten - 29 jan 16 kl. 13:57

70-åring snattade stumpor

En man i 70-årsåldern ertappades vid 13-tiden på torsdagen med att försök få med sig ett par strumpor värda 279 kronor från en av butikerna vid Norra Backagatan. Larmet gick när mannen passerat kassan. Strumporna återlämnades..

Västerbottens Folkblad - 15 mar 11 kl. 14:44

Snatteri i centrum

UMEÅ 19-årig kvinna togs på bar gärning när hon snattade i en butik i centrala Umeå.UMEÅ 19-årig kvinna togs på bar gärning när hon snattade i en butik i centrala Umeå. Strax efter 13-tiden ertappades en 19-årig kvinna av butikskontrollanter ?

NT - 17 aug 16 kl. 18:14

Den snattade parfymen blev dyr

Det blev en dyr parfym för en 51-årig man som snattade en flaska i Norrköpings centrum i somras..

DN - 21 mar 16 kl. 14:36

Andra året för omaka strumpor


Två omaka strumpor brukar ses som ett slarv, eller brist på rena strumpor. Men manifestationen ”Rocka sockorna” vill att du medvetet bär omaka strumpor för att hylla våra olikheter som människor..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Hot om återremiss gav kaffekompromiss

MALMÖ Det handlade om 150 miljoner. 50 av dem kan – kanske – komma att användas för mer belysning och övervakningskameror.
Den kompromissen fick den borgerliga oppositionen igenom genom att hota med att skicka tillbaka ärendet.

Skånskan - 1 timme sedan

Appdebatt efter missad debatt

MALMÖ En politiker missade debatten, en annan gjorde en uppskattad felsägning, en tredje undervisade en fjärde om appar. ERWP.fif(0)Politikern som missade sin debatt var Liberalernas Fredrik Sjögren som ställt en enkel fråga till kommunalrådet Andreas Schönström (S) om arbetet mot våldsbejakande extremism.

Skånskan - 3 timmar sedan

Svartsjuk 35-åring erkände avlyssning

VINSLÖV Det var en ångerfull 35-åring som inför rätten utan omsvep erkände att han monterat avlyssning - och spårningsutrustning, för att ha koll på den tilltänkta flickvännen. ERWP.fif(6)Kvinnan som var målsägande dök aldrig upp till rättegången som ändå kunde genomföras eftersom mannen erkände de brott som lades honom till last nämligen ofredande och olovlig avlyssning.

Skånskan - 2 timmar sedan

15-åring slog skolkamrat

Kävlinge ERWP.fif(2)Den 15-åriga eleven slog först sin kamrat i ansiktet med öppen hand, sedan sparkade hon henne på knäet. Veckan därpå upptäcktes att hon använt cannabis.

Skånskan - 2 timmar sedan

Duo snattade i fyra butiker

Löddeköpinge ERWP.fif(1)Två pojkar, 15 och 16 år gamla, greps på onsdagseftermiddagen efter att ha stulit varor i fyra olika butiker på Center Syd.
En butiksanställd på Stadium såg pojkarna stjäla ett par skor och lyckades göra ett envars gripande när de lämnade butiken.

Skånskan - 2 timmar sedan

Sagor för barn mellan 3 och 6

Löddeköpinge ERWP.fif(0)På fredagseftermiddagen är det dags för sagostund för barn mellan tre och sex år.
Sagostunden pågår mellan klockan 15 och 15.

Skånskan - 2 timmar sedan

Klimatforskare går att lita på

Lund Klimatforskarna gömmer inte undan obekväma fakta som skulle kunna motbevisa klimatförändringarna. ERWP.fif(1)Det är slutsatsen i en färsk studie från Lunds universitet.

Skånskan - 2 timmar sedan

Inriktningen klar för sydväst

Lund Flyttning av Källby reningsverk är utgångspunkten i det inriktningsbeslut för utvecklingen av sydvästra Lund som byggnadsnämnden behandlade vid sitt senaste sammanträde. ERWP.fif(0)– Här kan det skapas en ny blandad stadsdel med stor livskvalitet, där naturvärdena och rekreationsmöjligheterna tas till vara, säger nämndens ordförande Björn Abelson (S).

Skånskan - 3 timmar sedan

Transport protesterade vid Ikea Svågertorp

MALMÖ Välj transportörer med schysta löner och villkor. Det uppmaningen kom från representanter för Transportarbetareförbundet som delade ut flygblad utanför Ikea i Svågertorp på torsdagen. ERWP.

Skånskan - 3 timmar sedan

18-åringen går fri efter domen om gruppvåldtäkten

HÖRBY Den 18-åring som stått åtalad för inblandning i en gruppvåldtäkt i Hörby frias av Lunds tingsrätt. Men nämnden var inte enig då två av tre nämndemän menade att 18-åringen skulle fällas för den grova våldtäkten. ERWP.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.