DN > Utrikes

Monday, 25 June, 19:23

Liknande nyheter

Taggar: Polsk, minister, mötte, representanterfrån , landsom inte finns
Nya Wermlands Tidningen - 22 mar 18 kl. 19:01

Minister mötte företag med stora planer i Storfors

"Vi måste bygga ut fabriken" berättade ägaren för minister på besök.

YLE - 08 nov 12 kl. 12:51

Arg miljöminister besökte Talvivaara

Missnöjet med Talvivaaragruvan är enormt bland invånarna i Sotkamo och Kajana och speciellt bland markägarna, rapporterar Svenska Yles reporter som posterade sig vid gruvans huvudingång på torsdagen. Markägare och miljöaktivister hade samlats för att demonstrera. Miljöminister Ville Niinistö (Gröna) besökte gruvan och vill ha en utredning av hur den lokala NTM-centralen agerat.

SVT - 07 apr 13 kl. 21:39

Polsk målvaktsjätte stoppade Sverige

Sverige förlorade EM-kvalmatchen borta mot Polen med 22-18 efter storspel av den polske målvakten Slawomir Szmal..

DI - 16 okt 16 kl. 10:31

Polsk näthandelsjätte såld för 30 miljarder

Östeuropas största näthandelsplattform har köpts av riskkapitalbolagen Mid Europa Partners, Cinven och Permira för 3,3 miljarder dollar, motsvarande 29 miljarder kronor, rapporterar Financial Times..

ÖstersundsPosten - 13 nov 13 kl. 22:35

Minister mötte unga

XL Bygg Fresks med 80 anställda i Östersund har en kvinnoandel på 30 procent och 10 procent av de 80 som är yngre än 30 år. De unga var på onsdagen målet för arbetsmarknadsministern..

YA - 14 maj 18 kl. 17:35

Minister mötte frågor om migration

Hur blir man statsråd, egentligen? Den och många andra frågor fick migrationsministern Heléne Fritzon när hon besökte bland annat Nova Academys elever på måndagen. Men det blev även tuffare frågor än så, framförallt om migration, integration och vad regeringen gör för att fler EU-länder ska ta ansvar för flyktingmottagandet..

YLE - 19 feb 16 kl. 03:34

Representanter lyckades inte dämpa pendlarnas oro

Det var fullsatt på restaurang Socis i Karis på torsdagskvällen (18.2) dit de västnyländska riksdagsledamötena Maarit Feldt-Ranta (SDP) och Thomas Blomqvist (SFP) bjudit in representanter från VR och Kommunikationsministeriet för att svara på frågor kring tågtrafiken. Frågorna var många men svaren desto färre.

YLE - 04 mar 17 kl. 19:24

Historisk polsk triumf i lagbacken – Finland sexa

Polen var herren på täppan i lagbacken i Lahtis. Guldet var nationens första i grenen. Finland stod för en hyfsad insats och slutade sexa.

YLE - 07 aug 17 kl. 14:11

Minister Lintilä kräver ytterligare utredning av Finnair

Arbets- och näringsminister Mika Lintilä är inte nöjd med Finnairs förklaring om varför man har tilldelat sin vd tillägspension, och kräver att frågan utreds ytterligare. Flygbolaget Finnair har skriftligen motiverat det här med att vd Pekka Vauramo har gjort sig förtjänt av en tilläggspension på grund av sina goda arbetsinsatser, och att de flesta andra börsbolag använder sig av samma belöningssystem. Finnair uppgav år 2013 att man slopar användningen av tillägspension.

YLE - 21 nov 16 kl. 05:40

Åländsk minister: Turismen lider inte av avgiftbelagda skärgårdsförbindelser

Den 1 april 2017 införs passageraravgifter igen på försök på förbindelsebåtarna i Skärgårdshavet och Finska viken. På Åland har man redan länge haft avgifter på förbindelsefärjorna i skärgården. Minister Mika Nordberg tycker systemet fungerar, företagare Otto Hojar håller inte med.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Fotbollslag saknas i jättelik grotta efter skyfall

Tretton personer saknas sedan i lördags i en grotta i Thailand. Skyfall har gjort att delar av grottan svämmat över och sökandet efter dem beskrivs som mycket svårt..

DN - 6 timmar sedan

En död efter Zimbabwe-explosion

En person har dött av sina skador efter en explosion på ett politiskt massmöte i staden Bulawayo, i Zimbabwe, i lördags.  Presidenten Emmerson Mnangagwa skulle hålla tal när en sprängladdning detonerade..

DN - 8 timmar sedan

80-tal döda efter attacker mot byar i Nigeria

86 människor har dödats i våldsamma konflikter mellan nomadherdar och jordbrukare i Nigeria, uppger lokal polis enligt BBC. .

DN - 11 timmar sedan

Jordbävning utanför Grekland

En jordbävning med magnituden 5,5 registrerades utanför Greklands södra kust på måndagsmorgonen, rapporterar USA:s geologiska myndighet USGS. Det finns inga rapporter om skador..

DN - 11 timmar sedan

Valmyndigheten: Erdogan segrare i presidentvalet

Recep Tayyip Erdogan tog hem segern i presidentvalet i Turkiet, meddelar landets valmyndighet. Han blir nu den förste att styra med presidentskapets utökade befogenheter, som bland annat innebär att han kan sitta på posten i tio år till..

DN - 14 timmar sedan

Sanningen om Kinas spökstäder

Kina har jämnat miljontals byar med marken under 2000-talet, byggt hundratals nya städer, låtit tusentals tätorter expandera. Hundratals miljoner invånare har flyttat till höghus i en flyttvåg som saknar motstycke i världshistorien. Och så är det den märkvärdiga bieffekten av boomen: spökstäderna..

DN - 19 timmar sedan

Minst elva dödade i attacker mot flera byar i Nigeria

Minst elva personer dödades under lördagen i samband med att beväpnade män attackerade flera olika byar i Gashishdistriktet i delstaten Plateau i centrala Nigeria, uppger Nigeriansk polis enligt The Guardians nigerianska nyhetssajt..

DN - 23 timmar sedan

Efter lagändringen: Saudisk kvinna körde formel 1-bil

Natten till söndagen verkställde Saudiarabien det historiska beslutet att tillåta kvinnor att köra bil. Redan på söndagen kom nästa genombrott – när den saudiska kvinnan Aseel Al-Hamad körde formel 1 på Frankrikes grand prix..

DN - Igår: 17:59

Erdogan leder i turkiska presidentvalet

Med knappt 20 procent av rösterna i presidentvalet räknade leder Erdogan stort med 59,9 procent av rösterna. Huvudmotståndaren Ince får 25,8 procent.

DN - Igår: 17:02

Fransk delegation har gripits i Turkiet

En delegation med medlemmar från Franska Kommunistpartiet har gripits i Turkiet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.