Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 24 March, 22:55

Dagensanalys.se - 11 jan 17 kl. 16:42

Livesändningarna ökar i popularitet – nästan 3 miljoner såg Golden Globegalan på TwitterÖver 2,7 miljoner följde livesändingarna från den röda mattan under Golden Globe-galan i söndags, något som visar att det finns en stor potential i mediet – inte minst för annonsörer. Enligt uppgift så fick dessa 10 gånger fler visningar än väntat. Uppgiften kommer från Dick Clark Productions, ett av Twitters samarbetspartners under livesändningen. Samma källa uppgav också att galan twittrades runt 4.7 miljoner gånger (mot 4,4 miljoner gånger år 2016).
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Golden Globegalan, Twitter, Golden Globe, Dick Clark Productions, Twitters, Donald Trump, Det, Meryl Streeps, Streep, Donald Glover, La La

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Livesändningarna, ökari , popularitetnästan 3 miljoner , såg, Golden, Globegalan på Twitter
Dagensanalys.se - 03 jun 16 kl. 09:30

Livesändningarna är här för att stanna men vad säger lagen?

För många är sociala medier den främsta nyhetskällan och med dem kommer nuförtiden lättillgängliga livesändningar. Tjänster som Twitter med Periscope, Facebook med Live och Youtube både uppmanar till livesändningar och prioriterar dem i sitt flöde. Men vad säger lagen om att livesända?

Dagensanalys.se - 24 jan 17 kl. 16:09

Twitter ska livesända fler galor

Twitter fortsätter att satsa på att bli en ny live-streamingkanal. Nyligen sände man live från röda mattan under Golden Globe-galan, något som gick så bra att man nu tecknat kontrakt för ett antal liknande sändningar under resten av 2017. Läs mer: Livesändningarna ökar i popularitet – nästan 3 miljoner såg Golden Globegalan på Twitter Kontraktet – skrivet med Dick Clark Productions – betyder att Twitter nu kommer kunna sända originalinnehåll relaterat till flera kommande galor.

SvD - 11 mar 16 kl. 05:45

Lärare stoppade kränkningar – följde livesändningarna

På Sätraskolan minskade intresset för den omdiskuterade appen Periscope när skolpersonalen började använda den och titta på vad eleverna livesände från skolan. – Sen lärarna kom in i sociala medier har man blivit försiktigare, säger Lidia Hagos som går i nian..

Magazin24 - 09 okt 12 kl. 09:35

Livesändning från The Met

I helgen kommer operan Kärleksdrycken att sändas live från Metropolitan i New York till Forum i Köping. Livesändningarna kommer att fortsätta under hösten, och totalt kommer sju olika operor att visas på Forum denna säsong. Livesändningarna är möjliga tack vare ett samarbete mellan Folkets Hus och Parker och Metropolitan Opera i New York.

Kristianstadsbladet - 12 jul 13 kl. 08:00

Livesändningar under Åhus Beachhandboll


Till livesändningarna Åhus Beachhandboll Festival är ett event som beräknas samla 50 000 besökare och lockar många intressanta profiler till Åhus. Profiler som kommer att intervjuas i Skånemedias tält och precis som förra året är det Bladetsportens Patric Nilsson som kommer att hålla i samtalen. Här är samtliga personer som intervjuas under Åhus Beachhandboll Festival: Fredag 12 juli 14.

Jönköpingsnytt - 12 feb 16 kl. 10:03

Jnytt storsatsar på livesändningar

I helgen är det tätt mellan livesändningarna på Jnytt. Det blir både Afterwork, innebandy och ishockey - allt i olika direktsändningar..

SvD - I förrgår: 18:50

Följ SvD Börsplus Bostadsdag via livesändning

Torsdagen den 23 mars är SvD Börsplus Bostadsdag. Prenumeranter på Börsplus har bjudits in att närvara på plats, men det går även att följa via nätet. Moderator är Peter Benson från Börsplus.

Kristianstadsbladet - 16 jul 16 kl. 23:03

Se alla livesändningarna här

Kristianstadsbladet är på plats i Åhus och sänder live från årets stora handsbollsfest, varje dag med start klockan 15..

IDG - 16 aug 16 kl. 16:52

Allt du behöver veta om Gamescom 2016: Datumen, spelen, livesändningarna och hårdvaran


Gamescom 2016 är runt hörnet – här är allt du bör veta och det du kan förvänta dig!.

Trelleborgs Allehanda - 14 okt 14 kl. 10:04

SF Bio börjar med livesänd opera


Folkets Hus och Parker har i flera år livesänt operaföreställningar, bland annat från Metropolitan i New York, på sina digitala biografer. Nu skriver Dagens Nyheter att biografjätten SF Bio tar upp kampen om publiken genom ett nytt samarbete med Royal Opera House i London som innebär att man kommer att livesända såväl opera som balett.Den 27 oktober är det premiär då SF Bio visar "I due Foscari" med Plácido Domingo i huvudrollen.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

DEBATT: Hybridroller är här för att stanna

En färsk undersökning från Boston Consulting Group och Google visar att Nordiska marknadsavdelningar ligger efter många andra länder i den digitala transformationen. Marknadsfunktionen är i snabb omvandling och det växer fram helt nya krav på system, processer och kompetenser hos många företag. En viktig förändring är det nya tidsperspektivet.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

SMIF väljer ny styrelse

I onsdags kväll höll Svenska MarknadsundersökningsFöretag (SMIF) årsmöte, då bland annat en representant från YouGov valdes in i styrelsen. De har även haft omfattande verksamhet under 2016 och ser fram emot ett mycket aktivt 2017. På ordförandeposten för styrelsen sitter Karin Nelson från Inizio, som får fortsatt förtroende från medlemmarna att driva verksamheten framåt.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Så planerar du din dag

Känner du att dagens timmar aldrig räcker till? Experter har nu sammanställt exakt hur du ska strukturera din dag för bästa effektivitet. Oavsett om du är morgonpigg eller kvällsmänniska finns här allt du behöver!

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Facebooks nya annonsmöjlighet: Kollektioner

Det senaste greppet i kampen om annonsörer är Facebooks nyligen lanserade ”kollektioner”. Ett företag kan enkelt lägga upp en hel kollektion, som sedan skräddarsys efter olika användartyper. Det kan vara svårt för ett företag att skapa många olika annonser riktade mot olika målgrupper.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

LinkedIn bekämpar filterbubblor med ”Trending Storylines”

LinkedIn meddelade nyligen att man vill göra det lättare för användarna att hitta nyheter som är ”på gång”. Flödet baseras på din användardata, dina intressen samt olika perspektiv från experter och debattörer inom området. Det var i onsdags som LinkedIn publicerade det nya flödet, och målet är att kunna ge användarna nya och olika perspektiv på ämnen och diskussioner som ”trendar”.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Webinar on Snapchat – kort summering samt presentationen

Som du säkert sett höll vi igår, efter önskemål från er läsare, vårt första webinar. Ämnet vi valde var Snapchat ett ämne som är hett och som många har frågor kring. Redan nu planerar vi för nästa tillfälle, men missade du gårdagens webinar så finns presentationen att ladda ner här.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Rimac Concept One en helt elektrisk superbil

Allt går att digitalisera, bilbranschen står i en stor omvandling där det dyker upp allt fler elektriska bilar med digital teknik. Även superbilar blir utmanade idag, den värsta utmanaren till Ferrari, Lamborghini och Maclaren är Rimac Concept One som är en helt elektrisk superbil med 1200 hästkrafter som tar dig från 0 till 100 kilometer i timmen på 2,5 sekunder och har en räckvidd på 35 mil. Är du sugen på att läsa mer om Rimac Concept One klicka här.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Nielsen snabbar på produktutvecklingen

Nya snabba konsumtionsvaror utvecklas ständigt, men bara hälften av alla produktidéer möter konsumentens behov. Nielsen lanserar nu ett verktyg för att snabbare kunna testa nya idéer och se om de möter kundernas önskemål och krav. Det nya verktyget kallas Quick Screen och låter företag testa sin produktidé i förväg genom konsumenter som, indelat i olika produktkategorier, ger sin syn på idén.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Facebook konkurrerar med Twitch om live-streaming av spel

Hittills har du bara kunnat sända live på Facebook från mobilen. Men gör Facebook det möjligt att streama även från desktop, och vill på så sätt konkurrera med Twitch om live-streaming av exempelvis spel. I och med den nya möjligheten kommer du kunna streama direkt från din desktop, antingen via webkameran eller via externt program som då kan fånga exempelvis spel eller annat som händer på din skärm.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Om det här är VR så vet i sjutton om jag vill ha det

Det är mycket prat om vad som ska komma härnäst. Blir det VR, AR eller någon kombination av allt eller inget. IT-profeterna siar och skyfflar Powerpoint på konferenser men det vi vet, är ju faktiskt bara det vi ser idag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.