Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 17 January, 07:51

Dagensanalys.se - 11 jan 17 kl. 16:42

Livesändningarna ökar i popularitet – nästan 3 miljoner såg Golden Globegalan på TwitterÖver 2,7 miljoner följde livesändingarna från den röda mattan under Golden Globe-galan i söndags, något som visar att det finns en stor potential i mediet – inte minst för annonsörer. Enligt uppgift så fick dessa 10 gånger fler visningar än väntat. Uppgiften kommer från Dick Clark Productions, ett av Twitters samarbetspartners under livesändningen. Samma källa uppgav också att galan twittrades runt 4.7 miljoner gånger (mot 4,4 miljoner gånger år 2016).
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Golden Globegalan, Twitter, Golden Globe, Dick Clark Productions, Twitters, Donald Trump, Det, Meryl Streeps, Streep, Donald Glover, La La

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Livesändningarna, ökari , popularitetnästan 3 miljoner , såg, Golden, Globegalan på Twitter
Dagensanalys.se - 03 jun 16 kl. 09:30

Livesändningarna är här för att stanna men vad säger lagen?

För många är sociala medier den främsta nyhetskällan och med dem kommer nuförtiden lättillgängliga livesändningar. Tjänster som Twitter med Periscope, Facebook med Live och Youtube både uppmanar till livesändningar och prioriterar dem i sitt flöde. Men vad säger lagen om att livesända?

SvD - 11 mar 16 kl. 05:45

Lärare stoppade kränkningar – följde livesändningarna

På Sätraskolan minskade intresset för den omdiskuterade appen Periscope när skolpersonalen började använda den och titta på vad eleverna livesände från skolan. – Sen lärarna kom in i sociala medier har man blivit försiktigare, säger Lidia Hagos som går i nian..

Magazin24 - 09 okt 12 kl. 09:35

Livesändning från The Met

I helgen kommer operan Kärleksdrycken att sändas live från Metropolitan i New York till Forum i Köping. Livesändningarna kommer att fortsätta under hösten, och totalt kommer sju olika operor att visas på Forum denna säsong. Livesändningarna är möjliga tack vare ett samarbete mellan Folkets Hus och Parker och Metropolitan Opera i New York.

Kristianstadsbladet - 12 jul 13 kl. 08:00

Livesändningar under Åhus Beachhandboll


Till livesändningarna Åhus Beachhandboll Festival är ett event som beräknas samla 50 000 besökare och lockar många intressanta profiler till Åhus. Profiler som kommer att intervjuas i Skånemedias tält och precis som förra året är det Bladetsportens Patric Nilsson som kommer att hålla i samtalen. Här är samtliga personer som intervjuas under Åhus Beachhandboll Festival: Fredag 12 juli 14.

Jönköpingsnytt - 12 feb 16 kl. 10:03

Jnytt storsatsar på livesändningar

I helgen är det tätt mellan livesändningarna på Jnytt. Det blir både Afterwork, innebandy och ishockey - allt i olika direktsändningar..

Kristianstadsbladet - 16 jul 16 kl. 23:03

Se alla livesändningarna här

Kristianstadsbladet är på plats i Åhus och sänder live från årets stora handsbollsfest, varje dag med start klockan 15..

IDG - 16 aug 16 kl. 16:52

Allt du behöver veta om Gamescom 2016: Datumen, spelen, livesändningarna och hårdvaran


Gamescom 2016 är runt hörnet – här är allt du bör veta och det du kan förvänta dig!.

Trelleborgs Allehanda - 14 okt 14 kl. 10:04

SF Bio börjar med livesänd opera


Folkets Hus och Parker har i flera år livesänt operaföreställningar, bland annat från Metropolitan i New York, på sina digitala biografer. Nu skriver Dagens Nyheter att biografjätten SF Bio tar upp kampen om publiken genom ett nytt samarbete med Royal Opera House i London som innebär att man kommer att livesända såväl opera som balett.Den 27 oktober är det premiär då SF Bio visar "I due Foscari" med Plácido Domingo i huvudrollen.

Kristianstadsbladet - 14 okt 14 kl. 10:04

SF Bio börjar med livesänd opera


Folkets Hus och Parker har i flera år livesänt operaföreställningar, bland annat från Metropolitan i New York, på sina digitala biografer. Nu skriver Dagens Nyheter att biografjätten SF Bio tar upp kampen om publiken genom ett nytt samarbete med Royal Opera House i London som innebär att man kommer att livesända såväl opera som balett.Den 27 oktober är det premiär då SF Bio visar "I due Foscari" med Plácido Domingo i huvudrollen.

YLE - 22 nov 13 kl. 07:45

KuPS livesänder på webben

Från och med på lördag ska fotbollsligalaget KuPS börja sända i realtid från sina matcher på Kuopio centralplan. HJK har tidigare sänt live från sina matcher i Helsingfors. Nu har KuPS hakat på tråden.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Superheta serien Skam till USA

Norska serien Skam har fått superstatus och är idag en de mest populära serierna på SVT Play. Nu har man sålt idén till USA. > Så här kan du kolla på SKAM säsong 4 Bakom överenskommelsen är Simon Fuller och produktionsbolaget XIX Entertainment.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Facebook vill inte påverka kommande val – passar på att testa fejknyhetsfilter i Tyskland

Tyskland håller val senare i år, och i samband med detta fruktar många att de fejknyheter som spridits på Facebook och som sägs ha påverkat USAs presidentval ska göra detta även denna gång. För att undvika detta – och kanske för att slippa böter – så testar nu Facebook ett filtersystem för fejknyheter på sin plattform. För bara någon månad sedan så kunde man läsa att tyska lagstiftare funderat på att införa straffavgifter på fejknyheter på Facebook, just för att få jätten att ta ansvar för vad som sprids på deras nätverk.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Facebooks annonsnätverk når nu ut till över en miljard människor

Varje månad tar över en miljard användare del av en annons som levereras av Facebooks annonsnätverk, Facebook Audience Network. Och det verkar vara native-annonserna som ses av flest. Facebook lade själva upp siffrorna häromdagen, och är ett av många led av sociala mediejättens försök att få så många annonsörer och publicister som möjligt att använda sig av annonsnätverket.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

TV-tittandet minskar enligt siffror från MMS

Tiden vi spenderar med linjär TV blir allt mindre. Den genomsnittlige svensken tittade förra året på linjär TV i 2 timmar och 29 minuter per dygn, vilket är en minskning med omkring 5,5 minuter, eller 3,6 procent från året innan, enligt siffror från MMS.  .

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Så här stor är reklamens effekter i Europa

Idag släpptes den första rapporten som kartlagt reklamens effekter på europeisk nivå. Bland annat framkommer det att varje investerad euro i reklam i EU ger sjufaldigt tillbaka till EU:s BNP. Under 2014 motsvarade detta 643 miljarder.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Snapchat omdesignas – samtidigt som rekordmånga använder sociala medieappar

Vi använder oss i allt större utsträckning av sociala medieappar – siffror pekar på en ökning med 394 procent mellan 2015 till 2016. Samtidigt ökar konkurrensen mellan apparna och nu satsar den fränaste av dem alla, Snapchat, på en ny design. Mobilapparna börjar nu ”äta av varandra”, enligt analysföretaget Flurry.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Nu kan Consumer Reports återigen rekommendera MacBook Pro – men är skadan redan skedd?

Vi har skrivit tidigare om att den ansedda konsumentrapporten, Consumer Reports, för första gången sedan MacBooks lansering valt att inte rekommendera den senaste modellen. Apple har nu, tillsammans med publikationen, jobbat hårt och har nu fått Consumer Reports att ändra åsikt. Men är det försent?

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Är du Starcounters digitala relationsskapare?

Är du en person som inte ger upp i första taget, som lätt skapar relationer och är en fena på digitala kanaler? Då kan jobbet på detta nytänkande företag vara något för dig. Academic Work söker för Starcounters räkning en digital relationsskapare.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Förra veckans spännande nyheter på Dagensanalys.se

Vi är några veckor in på det nya året, men många vill fortfarande veta mer om vad 2017 kommer innebära. Nya träningstrender, AI-teknik och digitala marknadsföringsmetoder får många att undra. Men utöver det så kunde man på våra sidor också läsa några bra tips på hur man kommer igång med jobbet efter julsemestern… Det är säkert många som passat på att ha lite ledigt under de gångna veckorna, för antingen julstök eller kanske för en liten solsemester.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Jay Sietsema värvas som Venuepoints nya Country Manager

Venuepoint förstärker sin skandinaviska organisation, efter sammanslagningen med CTS Eventim, med en ny svensk Country Manager. Venuepoint, en ledande biljettdistibutör i Norden, utökar sin verksamhetsstruktur i Sverige med Jay Sietsema som ny Country Manager. Jay kommer till Venuepoint från avdelingen för Event Sales and Programming hos Stockholm Globe Arenas / AEG Facilities.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.