DN > Kultur

Wednesday, 26 July, 06:53

DN - 11 jan 17 kl. 16:36

Jag har lagt ner 150 arbetstimmar på ”Assassin’s creed”-spelenJag har lagt ner sådär 150 arbetstimmar på de olika Assassin's Creed-spelen. Det är ynkligt och jag inser att fanatikerna bara skrattar åt min futtiga insats..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Assassin, Creed

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag har lagt, ner, 150, arbetstimmar, Assassins , creed spelen
DN - 11 jan 17 kl. 16:36

Jonas Thente: Jag har lagt ner 150 arbetstimmar på ”Assassin’s creed”-spelen

Jag har lagt ner sådär 150 arbetstimmar på de olika Assassin's Creed-spelen. Det är ynkligt och jag inser att fanatikerna bara skrattar åt min futtiga insats..

Posh24 - 18 mar 11 kl. 11:13

Billy Ray Cyrus: "Jag har lagt ner skilsmässan!"

Billy Ray Cyrus har fått nog av att hans familj glidit isär efter att han skiljde sig med sin fru Tish Cryus förra året. Igår meddelade han att han har lagt ner skilsmässan och nu är fast besluten att få saker och ting tillbaka till hur det var innan Hannah Montana förstörde familjen! I en intervju med The View igår, så gjorde han det officiellt då han sa "Jag har lagt ner skilsmässan, för att lappa ihop min familj igen" Billy sa även att han blivit sams med Miley och att de är en kärleksfull pappa och dotter-duo igen.

Posh24 - 13 okt 13 kl. 18:46

Kris Jenner har lagt ner 7 miljoner kronor på plastikoperationer!

Kris Jenner har onekligen varit i hetluften i veckan, främst på grund av de rapporter och spekulationer som har läckt ut i kölvattnet av hennes separation från Bruce Jenner som offentliggjordes tidigare denna vecka. När den 57-åriga realitystjärnan visade upp sin bikinikropp på Instagram nyligen fick hon stor uppmärksamhet. Nu har Kris syster, Karen Houghton, avslöjat att att hon har lagt ner miljontals kronor på att förändra sitt utseende.

Vimmerby Tidning - 07 mar 13 kl. 08:14

”Jag hade inte lagt ner kontoret”

Den 1 juni läggs LRF:s regionkontor i Vimmerby ner. Något som förvånar PerÅke Svensson, tidigare ordförande i LRF Sydost.
– Jag kan säga att jag hade inte lagt ner kontoret om jag suttit kvar.

Nya Wermlands Tidningen - 25 maj 11 kl. 07:30

"Jag har lagt ner det där nu"

48-årige Peter är inte den ende man som NWT konfronterat. ? Jag har lagt ner det där nu, så jag kommer inte att svara på några frågor, säger en 42-åring från Västsverige när tidningen ringer upp..

Nyheter 24 - 18 jul 11 kl. 13:44

Restaurangägaren: "Vi har lagt ner flera miljoner"


Restaurangen hade precis öppnat efter renovering på grund av en tidigare brand. Polisen misstänker mordbrand. GÖTEBORG.

NT - 10 feb 12 kl. 11:37

Polisen har lagt ner landstingsledningens polisanmälan

Polisen har lagt ner landstingsstyrelsens ordförande Marie Morells polisanmälan om stöld av information..

SN - 06 aug 16 kl. 05:00

Varför har polisen lagt ner utredningen?

Lastbilsolyckan på E4 i juli var mycket allvarlig. Nu undrar signaturen KN varför polisen har lagt ner utredningen..

Affärsvärlden - 20 jul 16 kl. 11:18

Nordea har lagt 30.000 arbetstimmar på Panama-utredning

Nordea har haft över 60 personer sysselsatta med att under mer än sammanlagt 30.000 arbetstimmar gå igenom tusentals dokument från den så kallade Panama-härvan..

Cornucopia - 11 jul 16 kl. 14:50

37 foodtrucks har lagt ner i Stockholm - klarar inte 18 000:- kronor i höjda avgifter

Av fi-mp-s-v styrda Stockholm stad har uppnått sin önskan att minska antalet rullande gatukök ("foodtrucks") genom höjda avgifter. Av 96 gatukök har 37 lagt av till år 2016 sedan avgiften höjts från 12 000:- SEK per år till 30 000:- SEK.

Som bekant höjer man skatten på tobak om man vill se mindre rökning, högre skatt på alkohol om folk ska dricka mer och högre avgifter på småföretag om man vill bli av med arbetstillfällen.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Samtidens städer äter sina barn

Allt fler av de bostäder som byggs i dagens ”globala städer” är inte avsedda för människor – utan för kapital. Magnus Linton läser en ny bok om djupgående förändringar av världens urbana landskap..

DN - 13 timmar sedan

Judisk regissör sätter upp verk om ”Wagners narcissism” på Festspelen i Bayreuth

1933 sattes Richard Wagners opera "Mästersångarna i Nürnberg" upp på Berlins statsopera för att fira Tredje rikets grundande. När Festspelen i Bayreuth invigdes i dag, inför bland annat svenska kungaparet, sattes den för första gången upp på festivalen av en judisk regissör. Stycket "handlar framför allt om Wagners narcissism", säger Barrie Kosky till Berliner Morgenpost..

DN - 14 timmar sedan

”Sameblod” kan vinna EU:s stora filmpris

Amanda Kernells hyllade spelfilm ”Sameblod” är en av tre filmer som har chans att vinna Lux-priset..

DN - 15 timmar sedan

Festivalen Into the factory ställs in – polisen nekar tillstånd

Musikfestivalen Into the Factory utanför Nynäshamn ställs in. Polisen har nekat tillstånd på grund av risken för personskador och dödsfall. "En av de värsta situationerna under mina 20 år i branschen", säger arrangören Mattias Hedlund..

DN - 14 timmar sedan

Debaser stämmer Stockholm stad

Enligt bokningsbolagen har det blivit svårare att boka mellanstora akter till Stockholm sedan Debaser Medis stängde. Nu planerar rockklubben att lämna in en stämningsansökan, eftersom staden inte funnit en passande ersättningslokal..

DN - 15 timmar sedan

Festivalen Into the factory ställs in – skyller på polisen

Musikfestivalen Into the Factory utanför Nynäshamn ställs in. Arrangörerna skyller på svensk polis som man menar har dragit in tillståndet på grund av bristande säkerhet, samt risken för drogöverdoser och fall från höga höjder på festivalområdet..

DN - 15 timmar sedan

Pianisten Katarina Ström-Harg:”Nästa år utvecklar vi konsertserien för barn och unga”

I kväll avslutas konsertserien "Classical chamber music at Skeppsholmen", med pianisten Katarina Ström-Harg och klarinettisten Stefan Harg. Denna gång glimmar Kulturfyren av tyska musikskatter..

DN - 17 timmar sedan

Ny Bondfilm har premiär 2019

Den brittiska skådespelaren har sagt att han hellre skulle ta livet av sig än spela agent 007 igen. Ändå verkar det som om Daniel Craig medverkar i ytterligare en Bondfilm..

DN - 18 timmar sedan

Jan Eklund om Jerzy Sarneckis Sommar i P1: En cool katt berättar om stora och små brott

Jan Eklund skriver om Jerzy Sarnecki Sommar i P1..

DN - 18 timmar sedan

Microsoft lugnar fansen efter nyheten om Paints nedläggning

Häromdagen kom nyheten att det klassiska ritprogram Paint går i graven. Över internet gick våg av både ironiskt och genuint sörjande dödsrunor. Nu har Microsoft gått ut och lugnat fansen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.