Skånskan > Nyheter

Wednesday, 23 May, 12:59

Skånskan - 11 jan 17 kl. 16:17

Fast i toastol – och kunde inte larmaMALMÖ När hemtjänsttagaren gick på toaletten en natt gled hen ner i toalettstolen och kunde inte ta sig upp själv. Hen hittades av hemtjänstpersonal först på morgonen, enligt en lex Sarah-anmälan. ERWP.fif(0)Händelsen inträffade på ett vanligt boende i centrala Malmö natten till den 6 oktober förra året.
Enligt anmälaren, den socialt ansvarige samordnaren, gick brukaren på toaletten under natten.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MALMÖ När, Sarah, ERWP, Händelsen, Malmö

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fasti , toastoloch kunde inte , larma
BT - 20 jun 11 kl. 20:04

Kvinna satt fast i lera

En kvinna på promenad i Skene gick ut på någon form av gyttjig yta och fastnade så pass att hon fick larma räddningstjänsten. Larmet inkom till räddnignstjänsten vid klockan 17 på måndagen. Kvinnan satt fast med benen men lyckades larma.

Corren - 18 sep 11 kl. 21:02

Kommunen krävs på ersättning för trasig toastol

En trasig toastol och utrunnet vatten kostar kommunen nästan en halv miljon kronor..

BT - 06 maj 13 kl. 17:55

Utfäster belöning för att få fast vandaler: "Betalar gladeligen"

Kinna Krog har tröttnat på trasiga toalettstolar och söndersparkade dörrar. Nu utfästs en belöning för att få tag i vandalerna. ?

BT - 06 maj 13 kl. 17:55

Utfäster belöning för att få fast vandalerna: "Betalar gladeligen"

Kinna Krog har tröttnat på trasiga toalettstolar och söndersparkade dörrar. Nu utfästs en belöning för att få tag i vandalerna. ?

NSD - 30 dec 11 kl. 12:55

Svårt att larma efter stormen

Flera hushåll i Gävleborg, Västernorrland, Jämtland och Dalarna är utan både fast telefoni och mobil telefoni efter stormen Dagmar. Bland annat är det problem att larma SOS via 112..

Expressen - 30 dec 11 kl. 12:59

Problem att larma SOS via 112

Flera hushåll i Gävleborg, Västernorrland, Jämtland och Dalarna är utan både fast telefoni och mobil telefoni efter stormen Dagmar. Bland annat är det problem att larma SOS via 112, uppger Telia och kommuner. .

Nyheter Väst - 09 mar 14 kl. 01:10

Om några år kan du larma SOS via nätet, Next Generation 112

SOSAlarm miljonsattsar just nu på att bygga upp ett system där en anmälare kan Larma SOS via internet. Genom systemet kan man få mer exakt position, och även ladda upp bilder m.m.

Alingsås tidning - 12 jul 17 kl. 12:12

Pistolrånare band fast anställda

Gärningsmannen hotade personalen med pistol och band fast dem med silvertejp. Fortfarande finns ingen misstänkt kring rånet mot Netto i Herrljunga som visat sig vara betydligt mer dramatiskt än vad som hittills rapporterats. Det har nu framkommit att pistolrånet mot Netto i Herrljunga, lördagen den 1 juli, var än mer brutalt än vad som först rapporterats.

YA - 15 jan 14 kl. 06:30

Larma äger allt fler lägenheter

Foto: Sprisse Nilsson
Larma fastighets AB har köpt 28 lägenheter och två lokaler i centrala delarna av Tomelilla. Clara Bolmsjö, bolagets vd sedan ett år tillbaka, säger att Larma ännu inte växt färdigt.
Det har gått sju år sedan fastighetsbolagets ägare Magnus Bolmsjö sålde sin rörelse i medicinteknikbranschen.

YLE - 27 apr 16 kl. 16:11

Så här kommenterar Ollila, Stadigh och Larma sina skatteparadisbolag

Bolaget LWM som sedan ett par år tillbaka ägs av finländarna Henrik och Georg Ehrnrooth har skaffat eller grundat bolag i Luxemburg också för näringslivstoppar i Finland. Bland dem finns Nokias tidigare vd Jorma Ollila, Sampo­koncernens chef Kari Stadigh, börsbolaget eQ:s vd Janne Larma och släkten Ehrnrooth. Ingen av dem ville ställa upp på en tv­intervju, men betonade att verksamheten är laglig.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fyra bands fast vid väpnat rån

Netto-butiken i Oxelösund rånades på måndagskvällen av tre pistolbeväpnade män.Två kunder och två anställda bands fast innan rånarna försvann med en okänd summa kontanter. Först efter en timme kunde de bundna ta sig loss och larma polis.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Tjuvar stal 550 liter diesel

Brodda Ett åkeri i Brodda blev bestulna på 450 liter diesel någon gång mellan måndag och tisdag.
På okänt sätt kom tjuvarna åt bränslet från två lastbilar som stod på gården och måste ha ha haft tillgång till ett större fordon för att kunna få det med sig.
Värdet för stölden är oklart..

Skånskan - 1 timme sedan

Lunds VK värvar spiker från USA

VOLLEYBOLL Lunds VK:s damlag har gjort klart med en historisk transatlantisk förstärkning inför elitsäsongen 2018/19. 23-åriga Allie Davenport från Georgia, USA, beskrivs av klubben som en bollsäker spiker som kommer att göra ett stort avtryck i laget.– Jag är supertaggad inför detta nya kapitel i mitt liv.

Skånskan - 1 timme sedan

Eldningsförbud i kommuner

STAFFANSTORP Eldningsförbud införs i Staffanstorp och Lomma kommuner.
Förbudet gäller från och med i dag 23 maj klockan 12 och varar tills vidare.Orsaken är den höga brandrisk som råder i skog och mark på grund av värme och torka.

Skånskan - 3 timmar sedan

Barn och vuxen skadade vid kollision

Malmö Blev påkörda på Sallerupsvägen i Malmö.Strax efter klockan nio kolliderade en moped med en bil på Sallerupsvägen i Malmö. På mopeden färdades en vuxen person och ett barn, som fick lindriga skador..

Skånskan - 5 timmar sedan

Philip Roth är dödphilip roth

Den prisbelönte - och i Nobelprissammanhang ofta omnämnde - amerikanske författaren Philip Roth är död.Philip Roth avled på tisdagskvällen på ett sjukhus på Manhattan. Roth blev 85 år gammal och dog av hjärtsvikt, rapporterar New York Times.

Skånskan - 5 timmar sedan

Cyklist påkörd på Kirseberg

Malmö Räddningstjänst och ambulans befinner sig på platsen.Strax efter kvart över sju på onsdagsmorgonen larmas Räddningstjänsten till Kirseberg och Lundavägen i Malmö. En person på cykel har blivit påkörd.

Skånskan - 6 timmar sedan

Nytt huvudspår i Palmemordet: Han mördade Palme

Inrikes Det är tidningsmagasinet Filter som kommer med avslöjandet att polisens nya huvudspår i Palmemordet är ”Skandiamannen” Stig Engström. Han fanns på plats när Palme mördades och har funnits med i utredningen sedan dag ett, men har aldrig utretts som gärningsman, skriver Filter. Det är filansjournalisten Thomas Pettersson som har grävt fram uppgifterna under 12 år..

Skånskan - 9 timmar sedan

Fastighet på Önneköp Per Bings Väg i Hörby såld – priset: 1 175 000 kronor

Hörby 1 175 000 kronor fick Georgina Karademir, 27 år, från Märsta, ge för huset på adressen Önneköp Per Bings Väg 30 i Hörby. Huset har en boyta på 124 kvadratmeter. Köpet från säljaren Johan Marcus Boman och Andreas Pär Adolfsson blev klart i maj 2018.

Skånskan - 9 timmar sedan

Stor villa i Eslöv såld för 3 200 000 kronor

Eslöv Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Sankt Olofs Väg 6 i Eslöv av Peter Rudi Lars Stahl och Malin Erika Theres Stahl. Nya ägare är Kamaljit Singh och Jasvir Kaur Matharu, 38 och 31 år. Priset blev 3 200 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i april 2018.

Skånskan - 9 timmar sedan

Nya ägare till fastighet i Eslöv i maj

Eslöv Samire och Egzon Tahiri, 31 och 24 år, är nya ägare till tomten på Stabbarp 409 i Eslöv. Säljare är Birgitta Christin Jönsson och Per Tommy Ingvar Jönsson. Ägarbytet blev klart i maj 2018 och priset blev 595 000 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.