Skånskan > Nyheter

Sunday, 22 January, 11:14

Skånskan - 11 jan 17 kl. 16:17

Fast i toastol – och kunde inte larmaMALMÖ När hemtjänsttagaren gick på toaletten en natt gled hen ner i toalettstolen och kunde inte ta sig upp själv. Hen hittades av hemtjänstpersonal först på morgonen, enligt en lex Sarah-anmälan. ERWP.fif(0)Händelsen inträffade på ett vanligt boende i centrala Malmö natten till den 6 oktober förra året.
Enligt anmälaren, den socialt ansvarige samordnaren, gick brukaren på toaletten under natten.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MALMÖ När, Sarah, ERWP, Händelsen, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fasti , toastoloch kunde inte , larma
BT - 20 jun 11 kl. 20:04

Kvinna satt fast i lera

En kvinna på promenad i Skene gick ut på någon form av gyttjig yta och fastnade så pass att hon fick larma räddningstjänsten. Larmet inkom till räddnignstjänsten vid klockan 17 på måndagen. Kvinnan satt fast med benen men lyckades larma.

Corren - 18 sep 11 kl. 21:02

Kommunen krävs på ersättning för trasig toastol

En trasig toastol och utrunnet vatten kostar kommunen nästan en halv miljon kronor..

BT - 06 maj 13 kl. 17:55

Utfäster belöning för att få fast vandaler: "Betalar gladeligen"

Kinna Krog har tröttnat på trasiga toalettstolar och söndersparkade dörrar. Nu utfästs en belöning för att få tag i vandalerna. ?

BT - 06 maj 13 kl. 17:55

Utfäster belöning för att få fast vandalerna: "Betalar gladeligen"

Kinna Krog har tröttnat på trasiga toalettstolar och söndersparkade dörrar. Nu utfästs en belöning för att få tag i vandalerna. ?

NSD - 30 dec 11 kl. 12:55

Svårt att larma efter stormen

Flera hushåll i Gävleborg, Västernorrland, Jämtland och Dalarna är utan både fast telefoni och mobil telefoni efter stormen Dagmar. Bland annat är det problem att larma SOS via 112..

Expressen - 30 dec 11 kl. 12:59

Problem att larma SOS via 112

Flera hushåll i Gävleborg, Västernorrland, Jämtland och Dalarna är utan både fast telefoni och mobil telefoni efter stormen Dagmar. Bland annat är det problem att larma SOS via 112, uppger Telia och kommuner. .

Nyheter Väst - 09 mar 14 kl. 01:10

Om några år kan du larma SOS via nätet, Next Generation 112

SOSAlarm miljonsattsar just nu på att bygga upp ett system där en anmälare kan Larma SOS via internet. Genom systemet kan man få mer exakt position, och även ladda upp bilder m.m.

YA - 15 jan 14 kl. 06:30

Larma äger allt fler lägenheter

Foto: Sprisse Nilsson
Larma fastighets AB har köpt 28 lägenheter och två lokaler i centrala delarna av Tomelilla. Clara Bolmsjö, bolagets vd sedan ett år tillbaka, säger att Larma ännu inte växt färdigt.
Det har gått sju år sedan fastighetsbolagets ägare Magnus Bolmsjö sålde sin rörelse i medicinteknikbranschen.

YLE - 27 apr 16 kl. 16:11

Så här kommenterar Ollila, Stadigh och Larma sina skatteparadisbolag

Bolaget LWM som sedan ett par år tillbaka ägs av finländarna Henrik och Georg Ehrnrooth har skaffat eller grundat bolag i Luxemburg också för näringslivstoppar i Finland. Bland dem finns Nokias tidigare vd Jorma Ollila, Sampo­koncernens chef Kari Stadigh, börsbolaget eQ:s vd Janne Larma och släkten Ehrnrooth. Ingen av dem ville ställa upp på en tv­intervju, men betonade att verksamheten är laglig.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fyra bands fast vid väpnat rån

Netto-butiken i Oxelösund rånades på måndagskvällen av tre pistolbeväpnade män.Två kunder och två anställda bands fast innan rånarna försvann med en okänd summa kontanter. Först efter en timme kunde de bundna ta sig loss och larma polis.

UNT - 04 feb 14 kl. 12:59

Skadad fast i fjällen

En man med två brutna ben uppges vara fast under snömassor fem kilometer utanför Nikkaluokta. Mannen uppges vara medtagen men har själv lyckats larma via telefon. Civila fjällräddare är nästan framme vid mannen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Dieseltjuv krockade polisbilar

SVEDALA/SKURUP En 42-årig man greps tidigt på söndagsmorgonen sedan han krockat med två polisbilar.
Mannen var narkotikapåverkad, saknade körkort och hade släpet fullt med stulen diesel. ERWP.

Skånskan - 12 timmar sedan

Brand i bil på Kroksbäck

MALMÖ Vid 22-tiden på lördagskvällen fick polis och räddningstjänst ett larm om att det brann i en bil på Kroksbäck. ERWP.fif(0)Bilen stod parkerad på Sörbäcksgatan.

Skånskan - 14 timmar sedan

Enkel seger utan att glänsa

HANDBOLL Toppaspirerande H65 Höör tog en förkrossande triumf i lördagens SHE-drabbning där nästjumbon Skara HF besegrades med 29-18 (15–8).
Överlägset var ordet. ERWP.

Skånskan - 14 timmar sedan

Svedala volley vann igen

VOLLEYBOLL Svedalas volleybolldamer har börjat hittat flytet igen i elitserien och på lördagen kom andra raka fullpoängaren genom 3–1 borta mot jumbon RIG Falköping. ERWP.fif(1)– En väntad seger, och jag är nöjd även om jag både trott och hoppats på 3–0, konstaterade ordförande Jens Bredberg som följde drabbningen via en webb-TV-sändning.

Skånskan - 13 timmar sedan

Grannar slog larm om misshandel

TOMELILLA En man greps i en bostad i centrala Tomelilla under lördagseftermiddagen. Den 45-årige mannen är misstänkt för att ha misshandlat en kvinna. ERWP.

Skånskan - 14 timmar sedan

Många lockades till ekumenisk vesper

LUND De 78 korstolarna räckte inte till och extrastolar fick sättas in under lördagskvällens ekumeniska vesper i Lunds domkyrka. ERWP.fif(0)Omkring 150 personer deltog i den och det var långt fler än vad Svenska kyrkan och den katolska S:t Thomas församling vågat hoppas på.

Skånskan - 16 timmar sedan

Åttonde raka förlusten för Rögle

ERWP.fif(0).

Skånskan - 17 timmar sedan

Eos föll hemma mot Alvik

ERWP.fif(0)Eos damer lyckades inte upprepa segern från i höstas mot topplaget Alvik. När lagen möttes i basketligan i går blev det förlust med tio poäng 52-62 (12-18, 10-16, 10-8, 20-20).

Skånskan - 20 timmar sedan

Olycka vid Novarondellen – en till sjukhus

Lund En person har förts till sjukhus efter en kollision mellan två bilar vid Novarondellen. ERWP.fif(0)Olyckan inträffade vid 14-tiden på lördagen mellan Fjelievägen och Norra Ringen.

Skånskan - 20 timmar sedan

Inte lagligt att omfördela patienter

STAFFANSTORP Patienter kan av uppdragsgivaren inte fördelas mellan vårdcentraler i en kommun. ERWP.fif(0)Det tillåter inte gällande lagar, enligt en utredning som Region Skåne gjort.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.