BT > Nyheter

Sunday, 24 September, 21:17

Liknande nyheter

Taggar: Fastnadei , R40-kön, Chefen, kalladeoss , latmaskar
BT - 06 feb 13 kl. 12:05

Första spadtaget för R40 taget

I dag tog det första symboliska spadtaget för arbetet med R 40. Nu börjar arbetet med att förvandla den sista biten av vägen, till motorväg. ?

Trelleborgs Allehanda - 22 okt 12 kl. 20:00

Lekte med systern - fastnade i en brunn

Foto: Tom Wall
Nioårige Max var ute och lekte med sin storasyster när han plötsligt fastnade med ena foten i en regnvattenbrunn.
Händelsen inträffade vid 16-tiden på Strandmollavägen i Gislövs strandmark. Storasystern kallade snabbt på grannarna för att få hjälp.

YLE - 03 okt 14 kl. 10:36

Misshandeln av Aarnio fastnade på film

Misshandeln av tidigare chefen för narkotikapolisen i Helsingors Jari Aarnio spelades in av en övervakningssystem, säger polisinrättningen i Östra Nyland. Polisinrättningen utreder fallet där en annan fånge i tisdags misstänks ha misshandlat Aarnio under en motionsstund på fängelset i Vanda. På plats fanns Aarnio och medfången samt en anställd på fängelset.

NT - 20 nov 12 kl. 09:48

Bil fastnade i bussgrop - igen

Då har det hänt igen. En bilist missade skyltningen och körde ned i den så kallade bussgropen vid Borgsmo.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Gamle vännen om Ibra: Han kallade mig tjock

När Zlatan Ibrahimovic, 33, kom till Ajax för drygt 13 år sedan representerade redan Andy van der Meyde, 35, klubben. Efter några lyckosamma år tillsammans i Ajax tog deras fotbollskarriärer olika svängar. Zlatan gjorde succé i Italien medan det gick tyngre för van der Meyde.

NT - 07 dec 16 kl. 10:59

Ännu en bil fastnade i "bussfällan"

Så har det hänt igen – på onsdagsförmiddagen körde ännu en bil fast i den så kallade bussgropen på Dalviksgatan..

BT - 14 mar 12 kl. 14:43

En historisk möjlighet för Borås

För att Borås ska få en hållbar och säker framtid måste genomfartstrafiken ledas utanför centrum likt i många andra städer, skriver Kerstin Koivisto och Björn Wahllöf. Den 23 feburari fick Vägvalet ett efterlängtat svar på motionen som föreslår förbifarter för att få bort främst den tunga och farliga trafiken genom centrala Borås. De båda tunga facknämnderna miljönämnden och gatunämnden skriver följande:
Gatunämnden: ?

Skånskan - 03 okt 16 kl. 09:00

Följde med frun och hittade sin väg

PRISAD. Det var när David Bryder följde med sin fru till hennes jobb som han fastnade för laboratoriemiljön. Nu forskar han kring stamceller och har just fått det så kallade Tobiaspriset på tio miljoner kronor.

YLE - 30 sep 16 kl. 13:22

Så här mycket minskar cheferna i Raseborg

Den röriga förvaltningsstadgan i Raseborg godkändes men färdig blev den inte. Vi har tittat närmare på hur det gått till och på slutresultatet- just nu. Det dokument som styr vem får göra vad inom staden, förvaltningsstadgan, godkändes sist och slutligen på måndagens (26.

HBL - 03 aug 13 kl. 11:35

"Bankunionen gör det bara värre"

Att återvända till nationella valutor kunde ha sina fördelar, säger ekonomijournalisten Jan Hurri. Redan när Lehman Brothers i USA föll 2008 varnade Hurri för särproblemen i Europa. Pessimismen håller även under semestern - bankunionen som skall lösa eurokrisen kallar Hurri för bullshit.?

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Öxnevalla vann stort

BT - 45 minuter sedan

Mark lyfter med sina nya amerikanskor

De amerikanska importerna glänste mest när Mark vann basketpremiären. Så fort Alexis Hyder hade fått nerverna under kontroll började hon leverera. Den 23-åriga centern tog för sig alltmer ju längre matchen gick.

BT - 45 minuter sedan

Fick inte låna rullstol för att ta pappa till firande: ”Bedrövligt”

Det är nästintill omöjligt att få låna en rullstol över dagen i Västra Götalands regionen. l alla fall om du är privatperson. Det fick Lars Flyckt uppleva när han ville göra detta på sin 50-årsdag, för att få sin pappa in i huset till firandet..

BT - 45 minuter sedan

Merkel måste våga göra rätt

Tysklands val ställer en viktig fråga till Angela Merkel: Ska hennes nästa regering välja att prioritera social rättvisa för allas bästa eller tillfredsställa missnöjda högerpopulister för att locka tillbaka väljare?.

BT - 30 minuter sedan

Söderberg sjua i Portugal

Sebastian Söderberg lyckades inte med konsten att konservera formen. Lördagens sju slag under par följdes av -3, och med totalt 13 under slutade den 27-årige svensken på delad sjunde plats i Europatourtävlingen i Portugal. Lucas Bjerregaard vann på -20.

BT - 30 minuter sedan

Åtal: Slog sambon i ansiktet med flugsmällare

En man från Borås misstänks för att ha misshandlat och kränkt sin sambo vid upprepade tillfällen, bland annat genom att slå henne i ansiktet med en flugsmällare. .

BT - 30 minuter sedan

Brink: Beklagligt med AfD, men inte katastrof

När uppåt hundra företrädare för högernationella AfD, alternativ för Tyskland, tar plats i tyska förbundsdagen är det beklagligt men inte heller anledning att panikskrika ”Vargen kommer!”.

BT - 1 timme sedan

Fler boråsare ska dra åt skogen

Hestra IF får kommunalt bidrag till en projektledartjänst för att driva friskvårdskonceptet hittaut. Syftet är att locka ännu fler boråsare till skogs..

BT - 1 timme sedan

Johansson reste till Norge - och vann

Kristian Johansson valde att resa till Hamar, strax ovanför Lillehammer, i Norge efter SM–tävlingarna för att delta i Norska Mästerskapen..

BT - 45 minuter sedan

Sjuhäringar gjorde landslagsdebut i futsal

Sjuhäringarna Fehim Smajlovic och Younes Raisi gjorde under helgen debut i det svenska futsallandslaget. Dubbelmötet med Wales på Gotland slutade dock med en förlust och ett kryss..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.