Aftonbladet > Opinion

Saturday, 24 June, 22:47

Liknande nyheter

Taggar: SSUgjorde , allting, fel, fem, feli , krishantering
Expressen - 11 apr 11 kl. 10:52

Kritiken mot Zlatan: "Ibra gör allting fel"

FLORENS. Zlatan Ibrahimovic får inte oväntat kritik efter det röda kortet. Betygen är låga och orden hårda i de italienska sporttidningarna i dag.

Expressen - 26 jan 15 kl. 10:59

Göran skrapar Triss i tv – då går allting fel

Göran Almqvist var på riktigt gott humör när han skulle börja skrapa Triss i TV4:s "Nyhetsmorgon" på måndagen. Men det gick snabbt fel. – Jag kommer rycka Triss och Svenska Spel i örat efter det här, säger programledaren Tilde de Paula..

Expressen - 21 apr 17 kl. 20:25

Här går allting fel för TV4-hallåan

TV4:s hallåa Lucette Rådström var i direktsändning – då gick allt fel.Nu berättar hon själv om den dråpliga situationen som alla skrattar åt.– Den personen hade en sådan sjuk ågren och det var så jobbigt, säger hon till P3..

SR - 23 aug 13 kl. 14:54

Kittel red fel ? missar finalen

I ryttar-EM är Minna Telde och Tinne Vilhelmson Silfvén klara för kürfinalen i dressyr. För Patrik Kittel däremot gick allting fel..

SvD - 17 feb 15 kl. 11:50

SD:s motståndare gör i stort sett allt fel

Motståndarna till SD gör i stort sett allting fel. Allianspartiernas partiledare pratar om öppna hjärtan medan deras kommunala företrädare inte hittar en enda bostad för de nyanlända. Och när man ska integrera nyanlända invandrare genom lägre ingångslöner och sämre anställningstrygghet ger man SD:s väljarbas ett fullt rationellt skäl att rösta som de gör, skriver ledarskapsforskaren Claes Wallenius..

Västerbottens Folkblad - 04 mar 13 kl. 07:57

Fem narkotikapåverkade greps

Fem personer greps för narkotikabrott i Umeå. Det var när polisen kontrollerade en personbil i centrala Umeå som allting uppdagades. Fem personer mellan 17-20 år [...

Sydsvenskan - 03 jun 17 kl. 06:00

Linus Olsson: ”Vi har gjort allting fel”

Med nya ägaren Adblock Plus ska Linus Olsson hjälpa mediehusen att tjäna pengar..

Expressen - 22 mar 17 kl. 11:13

"Jag glömde allting inom fem minuter"

De senaste åren har en rad skidåkare drabbats av allvarliga olyckor som har skakat om sporten. Anna Holmlund ligger fortsatt i koma och inför förra helgens Freestyle-VM i Sierra Nevada kraschade den polska skicrossåkaren Karolina Riemen under ett träningsåk. Hon vårdas nu på sjukhus för huvudskador.

BT - 11 maj 11 kl. 16:06

Fem elever skadade på kemilektion

Ett experimentet i kemisalen gick fel - fem elever fick föras till sjukhus.
- Det rör sig om lindriga skador, säger vakthavande befäl vid polisen i Gävleborg.
Det var vid ett experiment under en kemilektion på Läroverket i Hudiksvall som något gick snett och en explosion uppstod på onsdagseftermiddagen.

BT - 11 maj 11 kl. 16:12

Fem elever skadade efter olycka på kemilektion

Ett experimentet i kemisalen gick fel ? fem elever fick föras till sjukhus. ?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.