GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 14 December, 16:06

GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 16:20

Det är nästan som att SD inte fannsAlliansen visade upp en enad front mot de rödgröna i en tydlig och bra partiledardebatt. Men de två blocken agerar fortfarande som om Sverigedemokraterna inte fanns..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
SD, Sverigedemokraterna

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är nästan som att SD inte fanns
Sydsvenskan - 27 jul 13 kl. 06:30

Hansson såg på Salberg. Hans blick bekräftade katastrofen. Det fanns inget bättre ord. En katastrof lika smärtsam som en rak höger i magen. Kommunisten Liedberg hade segrat med nästan trehundra röster. Det var obegripligt. Det var plågsamt. Det var

Jonnervik skakade regnet av hatten innan han steg in genom kopparporten. Han gick fram till vaktkuren och frågade efter konstapel Grimberg vid passpolisen och blev hänvisad till ett rum på första våningen.Grimberg var en smal man i hans egen ålder med brunt kortklippt hår och glugg mellan framtänderna.

Uppsalanyheter.se - 04 apr 14 kl. 00:41

Zander: "det fanns ingen övre gräns"

SM-slutspel: I samband med Storvretas slutspel har tröjorna som man spelade i när man vann Europacupen auktionerats ut, en av tröjorna gick för rekordbeloppet 5.000 kronor - det fanns ingen övre gräns säger vinnaren i auktionen.I samband med Storvretas slutspel har tröjorna som man spelade i när man vann Europacupen auktionerats ut, en av tröjorna gick för rekordbeloppet 5.

SmålandsPosten - 27 nov 14 kl. 06:07

Nitroglycerin och etanol fanns i bomben vid förskolan

Nitroglycerin och etanol fanns i den hemmagjorda bomben som i februari 2013 hittades intill Junibackens förskola i Växjö. Det konstaterar Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, i sin analys. – Jag har beslutat att lägga ned förundersökningen.

Sydsvenskan - 18 maj 11 kl. 07:15

Fanns Lund innan Lund fanns?

Foto: Anna Bank
Utgrävningen vid Bomans cykelaffär på Bankgatan ställer spännande frågor om Lund äldsta tid.
Att Lund grundlades år 990 vet man. Men bestämde man redan då stadens gränser och var staden större än bara de allra centralaste delarna?

BT - 07 dec 11 kl. 13:41

Odetonerad bomb fanns i bilen

I självmordsbombaren Taimour Abdulwahabs bil fanns en tryckkokarbomb som aldrig utlöstes, berättade utredarna på en pressträff i dag. Där hittades också en walkie-talkie.
På söndag är det ett år sedan självmordsdådet i centrala Stockholm.

BT - 30 jan 12 kl. 07:12

"Det fanns inga bra alternativ"

Karlis Oders tycker att kommunen smet från sitt ansvar när de lämnade brukarna i händerna på privata aktörer. ?Det fanns inga vettiga alternativ trots att jag var missnöjd med Marks Assistans?

SVT Debatt - 28 jun 13 kl. 13:58

Det fanns goda skäl för Säpo att övervaka Jens Holm

SÄPOSPIONEN Säpos övervakning av Jens Holm (V) var berättigad ? att Holm lämnade sitt arbete med nyhetsbyrån Anncol gör ingen skillnad. Visst har Colombias ledning varit långt ifrån bra, men det förändrar man inte genom att utmåla den terrorstämplade rörelsen Farc som änglar, skriver Torbjörn Jerlerup i en slutreplik.

Kristianstadsbladet - 10 aug 13 kl. 11:00

Företaget fanns inte när försäljningsavtal skrevs

Foto: Peter Åklundh
Företaget Prospector fanns inte ens när de skrev på kontrakten om att sälja annonser åt Hallpressen, Södermanlands nyheter och insamlingsorganisationen Action Aid.
Samma ägare har drivit fem företag som heter något med Marketinfo. Som vår granskning i veckan visat har tre av företagen gått i konkurs med miljonskulder under 2012.

Sydsvenskan - 06 apr 14 kl. 05:30

När helvetet fanns på jorden

Jag förstod då att djävulen fanns och att jag hade mött hans blick.Orden är Révérien Rurangwas. Året är 1994.

Skånskan - 19 mar 16 kl. 09:00

”Det fanns en del galenskap inblandad”

Personligt Kenny Bräck har varit en av världens bästa racingförare. För att nå toppen krävdes uppoffringar, dödsföraktande galenskap och enormt fokus. Men nu ska han sänka garden och bli mer mottaglig för sina känslor.

YLE - 20 aug 16 kl. 03:17

Medalj fanns inom räckhåll för Söderberg – "Det fanns inte kraft för längre kast"

David Söderberg hade alla chanser att knipa en medalj i släggfinalen i OS. Men han fick inte riktigt tekniken att stämma och slutade på åttonde plats. Efter att ha blivit utslagen i kvalet i Aten 2004 och London 2012 var David Söderberg nu framme i sin första olympiska släggfinal.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Landslagsduon om Lantz: "Väldigt spännande"

Elin Rubensson och hennes lagkamrater har gått och väntat på att få en ny tränare. Nu hyllar hon valet av Marcus Lantz.
– Det känns väldigt spännande, säger hon..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Test av livesändning

Test av livesändning..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Årets bästa julskinka enligt GP:s konsumentpanel

I årets stora skinktest hamnar ekologiska sorter både överst på prispallen och allra sist. Det bottenplacerade märket är dessutom samma som fjolårets panel höjde till skyarna..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Filmkritikernas favoriter 2017

Här kommer GP:s kritikerfavoriter på filmduken 2017 med extra allt från den blodiga uppgörelsen med vardagsrasism i Get out till den marmeladälskande favoritbjörnen Paddington..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Sparkades av Öis – tar över GFC

Stefan Rehn blev inte kvar i GFC. Nu kan GP avslöja att Marcus Lantz blir hans ersättare i klubben..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Bil har kört in i träd

En personbil har kört av vägen och in i ett träd i Alingsås.
– Föraren, en man, har själv tagit sig ur bilen och har förts till sjukhus med okända skador, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen i region Väst..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Gais värvar poängsspelaren – från konkurrenten

Stefan Ilic, 25, är klar för Gais. Den offensive mittfältaren ansluter från Brage där han var senast. – Det var ett enkelt val, säger han..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Höjd pensionsålder slår fortfarande mot kvinnor

LO är glada över att sjuka och arbetslösa får ett bättre pensionsläge - men kvinnornas pensioner måste fortsatt ses över..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Svenskt Näringsliv starkt kritiska till höjd LAS-ålder

Höjd LAS-ålder till 69 gör att arbetsgivare blir försiktiga med att anställa. Det säger Svenskt Näringsliv, som ger ris och ros till pensionsöverenskommelsen..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Håll kriminella borta från gatan

Att längre straff skulle avskräcka potentiella kriminella från att begå brott saknar belägg. Däremot fyller högre straff en annan viktig funktion..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.