SR > Nyheter

Tuesday, 27 June, 02:10

SR - 11 jan 17 kl. 16:05

Spänd väntan på TrumpLagom till Donald Trumps första presskonferens sedan i somras kommer uppgifter om att Ryssland har information som kan vara skadlig för honom..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Trump, Donald Trumps, Ryssland

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spänd, väntan, Trump
Dagens PS - 11 nov 16 kl. 08:08

Trump jackpot för bolånetagare?

Dagens PS berättade i veckan att nationalekonomen Paul Krugman befarar att en recession ”utan slut” nu väntar världsekonomin. Varningen är en av många som vi uppmärksammat. Nu skriver Dina Pengar att Donald Trumps seger i det amerikanska valet kan bli ”bingo” för hushåll som sitter på bolån.

PrivataAffärer - 09 nov 16 kl. 11:15

SEB: "Risk att Fed väntar med att höja räntan"

Risken är överhängande att Fed väntar med att höja räntan i december efter valet av Donald Trump till president. Eftersom Trump varit öppet kritisk till Fedchefen Janet Yellen är det troligt att hon byts ut före mandatperioden tar slut 2018....

UNT - 11 jan 17 kl. 18:02

Börsen stilla - i väntan på Trump

Stockholmsbörsen var, liksom övriga Europa, avvaktande under onsdagen i väntan på vad den tillträdande amerikanske presidenten Donald Trump skulle säga på sin presskonferens senare på dagen..

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 17 kl. 01:27

Dystert på Tokyobörsen i väntan på Trump

Tokyobörsens Nikkei 225-index har fallit till den lägsta nivån på över fem veckor. Nikkei föll 0,7 procent under morgonens handel sedan investerare låst sina vinster i väntan på att Donald Trump svärs in som USA:s president på fredag. Det bredare Topix.

DN - 12 jun 17 kl. 19:40

Johan Schück: Trump har kört fast men Federal Reserve höjer räntan

På onsdag väntas USA:s centralbank höja räntan med en kvarts procentenhet till 1,0–1,25 procent. Beslutet blir viktigt när Trump har kört fast med ekonomin..

YLE - 14 nov 16 kl. 05:03

Morgonkollen: Efterskalv i Nya Zeeland, Trump har utsett stabschef

Morgonkollen är nu också tillgänglig som avisering via Nyhetskollen. Aviseringarna kan justeras under applikationens inställningar. Läget ute i världen: Sydön i Nya Zeeland skakades av ett nytt kraftigt jordskalv i natt, med magnituden 6,2.

Cornucopia - 10 feb 17 kl. 16:29

Inflationsintervall så Riksbanken slipper höja räntan

Flera indikatorer pekar på att Riksbanken kommer införa ett inflationsintervall och inte exakt 2.0% i ränta. Det ger den svenska centralbanken möjligheten att sänka räntan även när KPI-inflationen fortsätter stiga i vår och sedan dröja med höjningar.

Affärsvärlden - 19 okt 15 kl. 09:05

Trump: Yellen har hållit räntorna för låga

Den republikanske presidentkandidaten Donald Trump fortsätter attackera allt och alla. Senast att hamna i skottgluggen är chefen för den amerikanska centralbanken Janet Yellen, vars beslut att hålla räntan fortsatt låg styrs av politiska motiv, enligt Trump. Det skriver Bloomberg..

SvD - 18 nov 16 kl. 10:09

Trump förbryllar centralbankschefer

Osäkerheten efter Trump påverkar ränteläget på båda sidor Atlanten. Mexikos centralbank höjde styrräntan på torsdagen på grund av Trump-oro. Europas centralbankschef Mario Draghi talar nu om ”en betydande grad av osäkerhet”..

DI - 15 okt 15 kl. 12:56

Trump sågar alla och varnar för recession

Donald Trump, som kandiderar till att bli Republikanernas presidentkandidat, larmar för att USA står på randen till en ny recession. Anledningarna ska vara techbolag som tjänar dåligt, regleringar som stryper tillväxt och den låga räntan, uppger The Hill..

SR - 20 okt 16 kl. 10:23

Trump: Jag kommer hålla er i spänd väntan

Flera raka besked levererades under nattens presidentvalsdebatt mellan Hillary Clinton och Donald Trump, men också en chockerande brasklapp..

Fler nyheter från SR

SR - 5 minuter sedan

Temer anklagas förmellt i Brasilien

Brasiliens president Michel Temer anklagas formellt av landets överåklagare för att ha tagit emot mutor. Fler anklagelser om oegentligheter väntas mot presidenten..

SR - 1 timme sedan

FN: Farc har lämnat över sina vapen

Farcgerillan i Colombia har formellt slutfört sin avväpningsprocess, efter mer än 50 års krig i landet..

SR - 2 timmar sedan

Slutar sälja fasadplattor kopplade till brand

Det amerikanska företag som leverat fasadklädseln som ledde till den förödande branden i Grenfell Tower i London slutar nu sälja materialet..

SR - 4 timmar sedan

Johan Gustafssons familj återförenad efter kidnappningen

Johan Gustafsson som suttit kidnappat i Mali under nästan sex år, återförenades idag med sin familj på Arlanda flygplats..

SR - 6 timmar sedan

Biltillverkaren Nevs i stort avtal med Kinas Uber

Elbilstillverkaren Nevs i Trollhättan ska få en ny delägare. Det är företaget Didi, Kinas motsvarighet till transportföretaget Uber. Didi har dagligen över 20 miljoner användare i Kina..

SR - 6 timmar sedan

Margot Wallström: Välkommen hem, Johan

Utrikesminister Margot Wallström välkomnade Johan Gustafsson hem under en kort pressträff ikväll utan att egentligen ge några direkta svar på hur själva frisläppandet gått till..

SR - 9 timmar sedan

Bråk om brexit i brittiska parlamentet

I Storbritannien debatterar parlamentet just nu regeringens planer för brexit, det vill säga hur landet ska lämna EU. Fokus har varit på villkoren för de EU-medborgare som redan bor i landet. Oppositionsledaren Jeremy Corbyn gick till hårt angrepp mot premiärminister Theresa May..

SR - 8 timmar sedan

Tyskland kringgår avvisningsstopp – skickar afghaner till Norge

I Tyskland väcker motstridiga besked om avvisningar till Afghanistan förvirring och kritik. Genom att skicka afghaner till Norge kringgår myndigheterna ett tillfälligt stopp för avvisningarna, rapporterar tidningen Süddeutsche Zeitung i dag..

SR - 7 timmar sedan

Direktrapport: Presskonferens om frigivne Johan Gustafsson

Johan Gustafsson kidnappades i Mali 2011 – nu har han frisläppts Klockan 19.00 håller utrikesminister Margot Wallström presskonferens på Rosenbad. Följ presskonferensen i direktrapporten nedan och i P1..

SR - 9 timmar sedan

Negativa reaktioner på nya vapenexportregler

Överenskommelsen mellan regeringen och alliansen om skärpta regler för vapenexporten, där mottagarlandets demokratiska status ska tillmätas stor betydelse, väcker reaktioner även utanför politiken. Både företrädare för fredsrörelsen och försvarsindustrin är missnöjda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.