Skånskan > Nyheter

Wednesday, 29 March, 07:21

Skånskan - 11 jan 17 kl. 16:10

Sprängde julgranen – får bötaLANDSKRONA ERWP.fif(3)Den 57-åring som sysselsatte sig med att lägga en rejäl fyrverkeripjäs under julgranen på Rådhustorget i Landskrona har nu fått sin dom:
1 800 kronor blir han fattigare och han har även erkänt brottet.
Det var strax före jul som 57-åringen i onyktert tillstånd gjorde sig skyldig till brottet.
Detonationen hördes vida omkring och snabbt var både väktare och polis på plats.
Mannen sprang från platsen, men greps och har nu fällts för brott mot ordningslagen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Landskrona, ERWP, Den, Rådhustorget

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sprängde, julgranenfår , böta
YLE - 21 sep 14 kl. 16:12

Hornetplan sprängde ljudvallen

Flygvapnets Hornetplan sprängde ljudvallen över östra Finland på söndag eftermiddag. Enligt försvarsmakten kan det vid 13-tiden ha hörts en hård smäll, eller känts en tryckvåg, i östra Finland, i trakten av S:t Michel och Kouvola. Enligt Försvarsmaktens kommunikationsdirektör Mika Kalliomaa var det frågan om ett identifieringsuppdrag, men ingen luftrumskränkning.

Barometern - 25 sep 14 kl. 13:13

Polisen sprängde misstänkt paket

Polisen har nu sprängt ett av de båda misstänkta paket som rånare lämnat efter sig på två växlingskontor i Stockholm. Paketet tycks inte ha innehållit något sprängämne, men området är fortsatt avspärrat. Det första larmet gällde Medborgarplatsen på Södermalm.

YLE - 22 maj 16 kl. 08:20

Polisen sprängde sprängmedel i Vasa

På lördag kväll sprängde polisen omkring 20 kilo sprängmedel i två omgångar längs med Alskatvägen i Vasa. Polisen hade hittat sprängmedlet i samband med en husrannsakan. Många som bor i Gerby, Singsby och Infjärden både hörde och kände sprängningen.

BT - 25 sep 14 kl. 12:59

Polisen sprängde misstänkt paket

Polisen har nu sprängt ett av de båda misstänkta paket som rånare lämnat efter sig på två växlingskontor i Stockholm. Paketet tycks inte ha innehållit något sprängämne, men området är fortsatt avspärrat. Det första inkomna larmet gällde Medborgarplatsen på Södermalm.

BT - 25 sep 14 kl. 13:34

Polisen sprängde misstänkta paket

Polisen har nu sprängt de båda misstänkta paket som rånare lämnat efter sig på två växlingskontor i Stockholm. Larmen har påverkat trafik och tunnelbana rejält.Det första larmet gällde Medborgarplatsen på Södermalm.

DalaDemokraten - 27 sep 16 kl. 16:04

Militär på plats i bostadsområdet– sprängde flera fynd på garageuppfarten

Militärens experter sprängde på tisdagseftermiddagen flera fynd som under dagen gjordes i den för grova vapenbrott häktade 54-åringen hem. Föremålen, bland annat sprängkapslar, sprängdes på garageuppfarten där det satts upp specialutrustning för just detta..

Kristianstadsbladet - 13 apr 13 kl. 14:52

Rånare tog gisslan, sprängde sig ut

Fången tog fem personer som gisslan i ett franskt fängelse och rymde sedan. På sin väg ut sprängde han fem portar i säkerhetsslussen till fängelset.
På anstaltens utsida släppte han fyra ur gisslan, en efter en, och stal en bil.

Västerbottens Folkblad - 09 dec 14 kl. 15:20

Sprängde bäverdamm – åtalas

Umeåbon sprängde en bäverdamm – men hade inte anmält det hela till tillsynsmyndigheten. Nu åtalas han, misstänkt för otillåten miljöverksamhet. Det hela ska enligt åklagaren ha skett i juni 2012.

GT - 08 okt 16 kl. 22:56

Hämnden på exfrun: Sprängde tre i luften

En vinternatt 1932 utför en byggnadsarbetare vad som troligen är det värsta sprängattentatet i Göteborgs historia. Tre dog och sju personer skadades när nio kilo dynamit detonerade i landshövdingehuset på Vegagatan. Efter attentatet cyklade gärningsmannen in i Slottsskogen, stoppade in en dynamitgubbe i munnen, tände på och sprängde huvudet av sig själv..

Nya Wermlands Tidningen - 05 jul 12 kl. 09:56

Ungdomar sprängde container

Vid 03.30-tiden natten till torsdag sprängde tre ungdomar en container i Kristinehamn..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Regler för blodgivning kan ändras

En man som som haft sex med en annan man får i nuläget inte donera blod förrän tolv månader efter den senaste sexuella kontakten. Men de reglerna kan nu vara på väg att ändras rapporterar Sveriges Radio Ekot. ERWP.

Skånskan - 45 minuter sedan

Trump slopar Obamas klimatreform

Utrikes Donald Trump skrev under tisdagen under en exekutiv order som stoppar Obamas klimatlagar. ERWP.fif(1)Ordern han skrev under stoppar eller häver flera klimatlagar och beslut som tidigare presidenten Barack Obama fattade.

Skånskan - 45 minuter sedan

Trump vill bli kvitt Obamas klimatreform

Utrikes Donald Trump skrev under tisdagen under en exekutiv order som stoppar klimatlagar. ERWP.fif(1)Ordern han skrev under stoppar eller häver flera klimatlagar och beslut som tidigare presidenten Barack Obama fattade.

Skånskan - 45 minuter sedan

Morgonkollen: Unik tigerfamilj upptäckt i Thailand

Uppdatera dig här med de senaste nyheterna. ERWP.fif(0)LOKALT Nazistanklagad lärare pekar ut egna elever
KÄVLINGE Den Kävlingelärare som nyligen pekades ut som nazistsympatisör ifrågasätter i den främlingsfientliga podden ”Ingrid och Conrad” åldern på två av sina egna elever, båda nyanlända flyktingar.

Skånskan - 1 timme sedan

Svenska hittad död i Kongo-Kinshasa

Nyheter Den 36-åriga svenskan kidnappades i samband med ett FN-uppdrag. ERWP.fif(0)Svenska Zaida Catalán försvann den 12 mars och ska ha hittats död under måndagen, något som bekräftas av UD och FN.

Skånskan - 1 timme sedan

Kritik för sköterskebrist

Lund LVM-hemmet Lunden hade inte haft full bemanning med sjuksköterskor under en period på ett och ett halvt år. En tillsyn av inspektionen för vård och omsorg (IVO) visade på en rad brister när det gäller riskbedömning samt hälso- och sjukvårdsdokumentation. ERWP.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nazistanklagad lärare pekar ut egna elever

Kävlinge Den Kävlingelärare som nyligen pekades ut som nazistsympatisör ifrågasätter i den främlingsfientliga podden ”Ingrid och Conrad” åldern på två av sina egna elever, båda nyanlända flyktingar.
Hon säger sig också hålla ett extra öga på dem när de rör sig bland flickorna på skolan. ERWP.

Skånskan - 2 timmar sedan

Brandsäkerhet på krog kritiseras

lund Vid en tillsyn den 16 januari upptäcktes säkerhetsbrister på en krog i centrala Lund. Krogen har nu fått 16 veckor på sig att vidta åtgärder. ERWP.

Skånskan - 2 timmar sedan

Skryllegården får ny framtidsplan

Skrylle Ytterligare ett litet steg tas nu i frågan om Skryllegården – en framtidsplan för den populära friluftsanläggningen ska arbetas fram. ERWP.fif(0)Att förändringar ska ske är sedan redan känt, vilket Skånskan rapporterat om tidigare.

Skånskan - 6 timmar sedan

Utredningen måste bli verkstad

ERWP.fif(2)Nu har remisstiden för svaren på den parlamentariska landsbygdskommitténs slutbetänkande gått ut. Utredningen är gedigen, och då samtliga riksdagspartier står bakom slutbetänkandet finns det gott hopp om att många av förslagen kommer att genomföras.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.