Skånskan > Nyheter

Sunday, 22 April, 08:41

Skånskan - 11 jan 17 kl. 16:13

Vill hjälpa elever med anpassad studiegångVISMARLÖV Morgan Levin hoppas kunna kombinera sin erfarenhet som lärare med verksamheten i familjeföretaget.
Vismarlövs bagarstuga kommer att erbjuda praktikplatser för elever med anpassad studiegång. ERWP.fif(1)Morgan Levin, som är tjänstledig från sin lärartjänst på Spångholmsskolan i Bara, ska vara deras handledare. Vismarlövs bagarstuga är ett familjeägt företag som startades av Morgans mamma Carina Levin för sju år sedan.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
VISMARLÖV Morgan Levin, ERWP, Morgan Levin, Spångholmsskolan, Bara, Morgans, Carina Levin, Levin

Dela artikeln

521 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vill hjälpa, elevermed , anpassad, studiegång
Västerbottens Folkblad - 06 feb 17 kl. 07:28

Nytt digitalt forum ska hjälpa elever att bli behöriga

Under läsåret 2015/2016 gick 15,6 procent av niondeklassarna i länet ut grundskolan utan fullständig behörighet, enligt statistik från Skolverket. Nu lanseras Pluggakuten.se för att hjälpa eleverna att klara sina studier.

Helsingborgs Dagblad - 17 sep 12 kl. 16:26

Tekniska hjälpmedel ska hjälpa elever med dyslexi

Nu har Landskrona kommun fått ett eget skoldatatek där elever som har dyslexi eller koncentrationssvårigheter kan få extra hjälp..

Nya Wermlands Tidningen - 18 sep 12 kl. 07:30

Hur ska du hjälpa elever i matte?

Svenska elever sägs prestera allt sämre resultat i matematik. Med hjälp av sin nyligen slutförda doktorsavhandling hoppas Jorryt van Bommel kunna ändra på det med hjälp av ett nytt sätt att lära ut matematikdidaktik. Metoden riktar sig mot lärarstudenter på universitetsnivå..

Dalarnas tidningar - 12 sep 13 kl. 10:41

iPads ska hjälpa elever att bli organiserade

Elevhälsan har fått 185 000 kronor från Specialpedagogiska skolmyndigheten för att ta reda på om surfplattor kan vara till nytta för elever som har problem med att organisera sitt skolarbete. ? Vi vill se om det kan öka möjligheterna för dem att uppnå målen och bli mer självständiga i skolarbetet, säger projektledaren Birgitta Everbrand..

Dalarnas tidningar - 10 feb 14 kl. 06:46

Jimmy ska hjälpa elever i Sydafrika

Han vill se fattigdomen med egna ögon och försöka bidra med vad han kan. I fredags åkte Jimmy Persson till Sydafrika för att hjälpa barn som har det lite svårare i skolan..

Nerikes Allehanda - 13 jun 15 kl. 09:02

Motorn ska hjälpa elever med stödbehov

På barn- och utbildningsnämndens senaste möte informerades det om att Motorn för elever med behov av särskilt stöd ska startas..

Kristianstadsbladet - 19 jan 16 kl. 03:00

Furulundsskolan ska hjälpa elever med att ta körkort

De elever som börjar på något av Furulundsskolan nationella program hösten 2016 får en ny förmån. Det handlar om ett körpaket med teori och ett visst antal körlektioner..

Barometern - 22 jan 16 kl. 15:06

Två kvällar ska hjälpa elever välja

Valet till gymnasiet närmar sig för alla elever som går i nionde klass..

Magazin24 - 09 maj 16 kl. 11:48

Nysatsning ska hjälpa elever med matten

På tisdagen öppnar Mattecentrum sin första räknestuga i Arboga. Under morgondagen börjar en nya era för många elever i Arboga, det är nämligen då Mattecentrum öppnar portarna till sin första räknestuga. Det var matteläraren Jessica Leandersson som insåg att eleverna var i behov av mer mängdträning.

Nerikes Allehanda - 03 nov 16 kl. 09:54

12,8 miljoner i satsning för att hjälpa elever tillbaka efter ogiltig frånvaro

De elever som löper risk att inte klara sin skolgång på grund av hög ogiltig frånvaro ska få bättre stöd att komma igen med studierna..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Sista dansen i Malmös äldsta ölstuga

Malmö Gravöl och en sista dans, sedan var det slut. På lördagskvällen gick ett stycke Malmöhistoria i graven. Efter att ha serverat Malmöbor öl i 132 år stänger Mattssons pub.

Skånskan - 30 minuter sedan

Våg av bilbränder i natt

Malmö Malmö med omnejd drabbades under natten till söndagen av en våg av bilbränder.Totalt tolv bilar brandskadades vid fyra olika bränder i Malmö under natten till söndagen. Strax efter klockan ett kom ett larm om två bilar brann på Bennets väg, en timme senare eldades tre bilar på Hårds väg.

Skånskan - 5 timmar sedan

Uddamålsförlust för Bois

FOTBOLL Superettannykomlingen Landskrona Bois nådde inte ända fram och uddamålsföll i lördagens bortamatch mot Degerfors IF, 1-2 (1-0).– En jättebesvikelse. Vi skulle fortsätta i andra halvlek med samma spel som vi hade i första, men tyvärr blev det inte så, sa Boistränaren Agim Sopi till klubbens hemsida.

Skånskan - 6 timmar sedan

Jansson: Vi stal en poäng

FOTBOLL Kvarnby IK kämpade till sig oavgjort efter en försvarsstark insats borta mot toppkrigande Lindome GIF.
0-0 slutade mötet i division 2 västra.– En stulen poäng.

Skånskan - 10 timmar sedan

Stort strömavbrott i Malmö – tusentals hushåll utan el

Vid 22-tiden på lördagskvällen gick strömmen för tusentals hushåll i Malmö.Vid 21.53 angav Eon att 12 462 hushåll förlorat strömmen i Malmö.

Skånskan - 18 timmar sedan

Guidad tur genom matens Paris

Den franska huvudstaden lever upp till sitt rykte som en fantastisk matstad. Vill du upptäcka hemligheten bakom den goda Parismaten är en foodietour ett kul sätt – i grupp eller på egen hand.– Smaka på den här olivoljan från vinterns skörd, säger Sandrine Gaïda och häller upp tjockflytande grön olja i en liten mugg.

Skånskan - 11 timmar sedan

Volleykanon räddade LB07

FOTBOLL Ett sent volleymål av Elisa Lang Nilsson räddade poäng för damallsvenska LB07 i hemmapremiären mot Kristianstads DFF.
3-3-skottet kom i 88:e minuten.– Som matchen gestaltade sig ska vara nöjda, konstaterade tränare Otto Persson med en dryg timmes distans till slutsignalen på Malmö IP.

Skånskan - 11 timmar sedan

Brand på hotell Scandic Segevång

Räddningstjänsten har ryckt ut till Segesvängen efter rapporter om en brand på hotell Scandic..

Skånskan - 11 timmar sedan

Rosengård utklassade Kalmar

FOTBOLL Guldfavoriten FC Rosengård studsade snabbt tillbaka efter poängtappet i premiären.
4-0 (3-0)-segern borta mot nykomlingen IFK Kalmar gladde på många sätt.– Jag är nöjd.

Skånskan - 13 timmar sedan

Aviciis musik är en kärlekshyllning till musiken

Minneskrönika I dokumentären Avicii: True Stories berättar Tim Bergling, känd som Avicii, om hur hans artistskap började genom försök att sno andra artisters sound. ”När man har gjort det tusen gånger börjar man improvisera”, säger Bergling, och ur denna procedur föds så småningom Aviciis märkligt egenartade musik. Musik som bygger på kärleken till annan musik alltså.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.