Skånskan > Nyheter

Tuesday, 28 March, 15:52

Skånskan - 11 jan 17 kl. 16:13

Vill hjälpa elever med anpassad studiegångVISMARLÖV Morgan Levin hoppas kunna kombinera sin erfarenhet som lärare med verksamheten i familjeföretaget.
Vismarlövs bagarstuga kommer att erbjuda praktikplatser för elever med anpassad studiegång. ERWP.fif(1)Morgan Levin, som är tjänstledig från sin lärartjänst på Spångholmsskolan i Bara, ska vara deras handledare. Vismarlövs bagarstuga är ett familjeägt företag som startades av Morgans mamma Carina Levin för sju år sedan.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
VISMARLÖV Morgan Levin, ERWP, Morgan Levin, Spångholmsskolan, Bara, Morgans, Carina Levin, Levin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vill hjälpa, elevermed , anpassad, studiegång
Västerbottens Folkblad - 06 feb 17 kl. 07:28

Nytt digitalt forum ska hjälpa elever att bli behöriga

Under läsåret 2015/2016 gick 15,6 procent av niondeklassarna i länet ut grundskolan utan fullständig behörighet, enligt statistik från Skolverket. Nu lanseras Pluggakuten.se för att hjälpa eleverna att klara sina studier.

Helsingborgs Dagblad - 17 sep 12 kl. 16:26

Tekniska hjälpmedel ska hjälpa elever med dyslexi

Nu har Landskrona kommun fått ett eget skoldatatek där elever som har dyslexi eller koncentrationssvårigheter kan få extra hjälp..

Nya Wermlands Tidningen - 18 sep 12 kl. 07:30

Hur ska du hjälpa elever i matte?

Svenska elever sägs prestera allt sämre resultat i matematik. Med hjälp av sin nyligen slutförda doktorsavhandling hoppas Jorryt van Bommel kunna ändra på det med hjälp av ett nytt sätt att lära ut matematikdidaktik. Metoden riktar sig mot lärarstudenter på universitetsnivå..

Dalarnas tidningar - 12 sep 13 kl. 10:41

iPads ska hjälpa elever att bli organiserade

Elevhälsan har fått 185 000 kronor från Specialpedagogiska skolmyndigheten för att ta reda på om surfplattor kan vara till nytta för elever som har problem med att organisera sitt skolarbete. ? Vi vill se om det kan öka möjligheterna för dem att uppnå målen och bli mer självständiga i skolarbetet, säger projektledaren Birgitta Everbrand..

Dalarnas tidningar - 10 feb 14 kl. 06:46

Jimmy ska hjälpa elever i Sydafrika

Han vill se fattigdomen med egna ögon och försöka bidra med vad han kan. I fredags åkte Jimmy Persson till Sydafrika för att hjälpa barn som har det lite svårare i skolan..

Nerikes Allehanda - 13 jun 15 kl. 09:02

Motorn ska hjälpa elever med stödbehov

På barn- och utbildningsnämndens senaste möte informerades det om att Motorn för elever med behov av särskilt stöd ska startas..

Kristianstadsbladet - 19 jan 16 kl. 03:00

Furulundsskolan ska hjälpa elever med att ta körkort

De elever som börjar på något av Furulundsskolan nationella program hösten 2016 får en ny förmån. Det handlar om ett körpaket med teori och ett visst antal körlektioner..

Barometern - 22 jan 16 kl. 15:06

Två kvällar ska hjälpa elever välja

Valet till gymnasiet närmar sig för alla elever som går i nionde klass..

Magazin24 - 09 maj 16 kl. 11:48

Nysatsning ska hjälpa elever med matten

På tisdagen öppnar Mattecentrum sin första räknestuga i Arboga. Under morgondagen börjar en nya era för många elever i Arboga, det är nämligen då Mattecentrum öppnar portarna till sin första räknestuga. Det var matteläraren Jessica Leandersson som insåg att eleverna var i behov av mer mängdträning.

Nerikes Allehanda - 03 nov 16 kl. 09:54

12,8 miljoner i satsning för att hjälpa elever tillbaka efter ogiltig frånvaro

De elever som löper risk att inte klara sin skolgång på grund av hög ogiltig frånvaro ska få bättre stöd att komma igen med studierna..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Warg stängs av två matcher

ISHOCKEY. Stefan Warg missar de två första semif ERWP.fif(0)”Warg använder både ben och överkropp i sin handling.

Skånskan - 1 timme sedan

Nytt sätt finner förträngda kärl

skåne Forskare vid Skånes universitetssjukhus i Lund står bakom en ny metod att hitta förträngda kranskärl. ERWP.fif(5)Hjärtinfarkt är en av de vanligaste dödsorsakerna och orsakas av förträngningar i hjärtats blodkärl.

Skånskan - 1 timme sedan

Lånade kyrkan för att spela in prisad video

STAFFANSTORP De lånade hela kyrkan för inspelning av en musikvideo som fick pris.
Tillsammans med sina musikkamrater har han spelningar på flera platser i landet och har nu tagit steget ut från Staffanstorp. ERWP.

Skånskan - 1 timme sedan

Körde på en mopedbil

höör En 72-årig man döms för vållande till kroppsskada efter att ha kört på en mopedbil vars förare skadade huvudet. ERWP.fif(3)Det var den 30 december 2015 som föraren till en mopedbil kom körande på väg 23 vid Norra Rörum, enligt egen uppgift i cirka 45 kilometer i timmen.

Skånskan - 1 timme sedan

Modern teknik ska förnya webb-tv

SVEDALA Kommunfullmäktiges webbsändningar ska förnyas och tekniken uppdateras.
Redan vid nästa tillfälle kommer allmänhetens frågestund att få en annan utformning. ERWP.

Skånskan - 1 timme sedan

Många tramp för cancerforskning

SVALÖV Det blev som väntat populärt att ge ett bidrag när Hälsomagasinet och TK Fys cyklade för ”Spin of hope”, ett arrangemang som samlar in pengar för barncancerforskning. ERWP.fif(1)På Ica Supermarket i Svalöv sattes två spinningcyklar upp och under tolv timmar cyklades det utan avbrott.

Skånskan - 1 timme sedan

Ökat partistöd togs i fullmäktige

Skurup Det var de stora partiernas linje som vann gehör i församlingen. ERWP.fif(0)Den parlamentariska gruppen inledde sitt arbete 2015 och kom nyligen fram till att partistödet ska höjas, från 7500 per mandat till 11 500 med en årlig justering.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ny app ska göra det lättare att resa i Skåne

Trafik Skånetrafiken gör om sitt biljettsystem och där tre zoner ersätter dagens 200. Samtidigt ska det bara finnas tre biljettyper att välja mellan. ERWP.

Skånskan - 2 timmar sedan

Stal bil vid inbrott

BARA När en Barabo kom hem vid 04-tiden under natten till söndagen upptäckte denne att huset hade haft besök av tjuvar och både bilnycklar och bil saknades. ERWP.fif(0)Inbrottet upptäcktes tidigt under natten till söndagen.

Skånskan - 3 timmar sedan

Varnar för köer vid arbete

höör Trafikverket byter signal i trafikljusen i korsningen väg 13 och Industrigatan. Under två dagar med start onsdag sänks hastigheten vid platsen. ERWP.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.