Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 19 January, 16:04

Affärsvärlden - 11 jan 17 kl. 16:08

Skagen Fonder kan sparka var femte anställdMer än var femte anställd vid det norska fondbolaget Skagen Fonder kan komma att få lämna företaget i spåren av sjunkande kundbas och intäkter. Det skriver den norska tidningen Dagens Næringsliv som uppger sig ha fått uppgifterna bekräftade av grundaren och styrelseledamoten Kristoffer Stensrud..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Fonder, Skagen Fonder, Dagens Næringsliv, Kristoffer Stensrud

Dela artikeln

121 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skagen, Fonderkan , sparkavar , femte, anställd
DI - 11 jan 17 kl. 15:49

Var femte kan få gå från Skagen Fonder

Mer än var femte anställd vid det norska fondbolaget Skagen Fonder kan komma att få lämna företaget i spåren av sjunkande kundbas och intäkter..

Nya Wermlands Tidningen - 01 feb 11 kl. 07:30

Skagen Fonder satsar på Rottneros

Nu satsar en av Nordens mest framgångsrika fondbolag, Skagen Fonder, på Rottneros-koncernen. Det är Skagen Vekst som fördubblat sitt innehav i Rottneros-koncernen. ?

Affärsvärlden - 11 nov 14 kl. 15:27

Skagen Fonder-grundarna säljer ut

De tre grundarna av Skagen Fonder har inlett en försäljningsprocess av sina ägarposter i den Stavanger-baserade kapitalförvaltaren. Samtidigt slutar vd:n och Skagen Globals huvudförvaltare och en svensk gör comeback..

Affärsvärlden - 23 jan 15 kl. 10:02

24 miljarder borta i Skagen Fonder

Inflödet av kapital i fonder ökade i Norge i fjol. Skagen Fonder fick däremot se ett miljardutflöde..

Affärsvärlden - 09 feb 12 kl. 08:31

Bonusregn över cheferna i Skagen fonder

Chefer och anställda på Skagen Fonder får en rejäl bonus..

Affärsvärlden - 05 feb 14 kl. 14:59

Skagen Fonder norpar från Goldman Sachs

Silly har fått höra att Skagen Fonder rekryterat en förvaltare från Goldman Sachs..

Affärsvärlden - 20 maj 15 kl. 10:21

Miljarderna fortsätter rinna ur Skagen Fonder

Kundflykten från kapitalförvaltaren Skagen Fonder fortsätter. Lägre avkastning och osäkerhet kring ägarstrukturen tros orsaka miljardutflödet, skriver Dagens Næringsliv..

DI - 20 jul 15 kl. 16:52

Tungt år för Skagen Fonder

Det omhuldade fondbolaget Skagen Fonder har ett tungt år bakom sig. Under de senaste 12 månaderna har alla bolagets aktiefonder halkat efter sitt jämförelseindex. Men bolaget håller fast vid sin investeringsfilosofi och ser god potential i sina portföljer..

Realtid - 22 feb 16 kl. 09:25

Tudelat år för Skagen Fonder

mån, 2016-02-22 09:25Tudelat år för Skagen FonderFörvaltaren drabbades av oroliga marknader och endast en fond slog index..

Nya Wermlands Tidningen - 11 mar 11 kl. 07:30

Skagen Fonder tror på USA

Fonden Skagen Global är många svenska småsparares favoritfond. Fonden går aldrig ned i botten när kriserna är som värst och den toppar inte på samma sätt som en del andra globala fonder. Nu satsar fonden bland annat på storföretag i USA, där prislappen för närvarande är mycket låg..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Oljepriserna stiger

Basmetallerna handlades något lägre medan oljan steg från föregående dags bottennivåer. Guldet backade marginellt, men höll sig alltjämt kring nivån 1.200 dollar per uns..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Blankarna flockas kring Diös

Flera internationella blankningsaktörer har tagit korta positioner i fastighetsbolaget Diös, med Cigogne som senast i raden. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Lauritz vinstvarnar

Auktionshuset Lauritz.com vinstvarnar och sänker resultatprognosen för 2016, främst på grund av lägre provisionsnivåer än väntat under det fjärde kvartalet..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Svag inledning väntas på Wall Street

Terminerna för de stora amerikanska börsindexen pekar mot en torsdagsöppning runt oförändrade nivåer med viss riktning åt det negativa hållet. Handeln väntas bli avvaktande inför att Donald Trump tillträder som president på fredagen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Analytiker: Aktien torde gå bra

Fastighetsbolaget Castellum lyckades inte riktigt nå upp till marknadsförväntningarna med siffrorna för det fjärde kvartalet. Konsensus angående vinstprognoserna kan också antas komma ned något men starka fastighetsvärden och en högre utdelning än väntat ger stöd..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

David Einhorn: Bästa placeringarna när Trump tar över som president

Hedgefonden Greenlight Capitals grundare och vd David Einhorn har skickat ut ett investerarbrev med sina analyser om hur Donald Trumps presidentskap kan påverka marknaderna..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen återhämtar sig

Stockholmsbörsen har återtagit en del förlorad mark efter en inledning med lägre kurser på torsdagen. Fokus riktas mot ECB och styrräntebeskedet som inkom i linje med förväntningarna. Bland börsbolagen fick vi en försmak av den stundande rapportsäsongen med rapporter från Avanza och Castellum..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

"Helt klart försvagas Alliansen av utspelet"

Moderatledaren Anna Kinberg Batras besked att hon är beredd att fälla regeringen redan i höst om SD stödjer en alliansbudget fick omedelbart kalla handen av Centerledaren Annie Lööf. "Helt klart försvagas Alliansen", säger statsvetaren Tommy Möller..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

ECB lämnar styrräntan oförändrad

Europeiska centralbankens råd beslutade vid torsdagens möte att lämna räntorna oförändrade..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Castellum fortsätter förhandla efter "rekordår"

Castellum kommer att fortsätta arbetet med omförhandlingar under innevarande år efter att ha haft en "rekordhög" nettouthyrning under 2016. Det skriver vd Henrik Saxborn i fastighetsbolagets bokslut för 2016..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.