Expressen > Kultur

Tuesday, 23 January, 05:09

Expressen - 11 jan 17 kl. 15:43

Högtryck för lögner i SD:s attack mot SMHISD kritiserar SMHI för att ta ställning i klimatfrågan. Jens Liljestrand ser hur Sverigedemokraterna försöker sig på ett välkänt populistiskt trick med expertmyndigheten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SD, SMHI, Liljestrand, Sverigedemokraterna

Dela artikeln

158 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högtryckför , lögneri , SD:s, attackmot , SMHI

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 timmar sedan

När stjärnorna blir sjuka och får ersättare

I det nya avsnittet av Lunch med Montelius pratar Gunilla och Martina om ersättare på teatern.Och om Martinas vän Johannes Brost som har gått bort..

Expressen - 10 timmar sedan

En spottloska i ansiktet på den svenska regeringen

Den svenske förläggaren Gui Minhai ska åter ha blivit bortförd av kinesisk polis.Ulrika Kärnborg uppmanar utrikesdepartementet att kräva att han omedelbart friges..

Expressen - 15 timmar sedan

Renässans för urgammal opera på Röda sten

Världens äldsta opera framförs just nu på Röda sten i Göteborg.Nils Forsberg ser Göteborg baroque och Utomjordiska spela "L'Orfeo" för evigheten..

Expressen - 15 timmar sedan

Pichlers "Amatörer" ger en klarare bild av Sverige

Marit Kapla ser en klarare bild av Sverige i Gabriela Pichlers "Amatörer", som inleder Göteborgs filmfestival i helgen..

Expressen - 22 timmar sedan

Bilderna fyller i med det som knappt kan uttalas

Peter Bergting närmar sig det ofattbara i gränslandet mellan fantasi och verklighet.Dan Hallemar läser ett seriealbum med vittnesmål från Förintelsen..

Expressen - 22 timmar sedan

Mörbultande resa genom Bergmans textuniversum

Ingmar Bergman var en mästerlig stilist, men texten såg han bara som ett verktyg, ett "halvfabrikat". Jens Liljestrand läser en rörig men rolig bok om världsregissören som motvillig författare..

Expressen - Igår: 10:59

Vi har en plikt att veta vad som händer de utvisade

Nättidningen Blankspot undersöker vad som händer med människor som Sverige utvisar till Afghanistan.Ida Ölmedal läser reportage från ett farligt land..

Expressen - Igår: 09:36

Sho bre, "Om kriget kommer" för orten, yao

Företrädare för såväl Sverige- som Socialdemokraterna förespråkar att militären sätts in i förorterna. Dessutom har de med hjälp av försvarets Tolkskola (TolkS) tryckt upp broschyren ”Om kriget kommer” som nu kommer att distribueras gratis till hushållen i Rosengård, Tensta, Rinkeby, Biskopsgården m fl utanförskapsområden..

Expressen - Igår: 06:54

Monumental katalansk roman om liv och minne

Jaume Cabrés "Jag bekänner" är en drygt 850-sidig monumental roman om Europas historia, skildrat genom en ovärderlig fiol.Jens Liljestrand följer med på en vindlande färd genom de tidsfragment som skapar en kulturskatt..

Expressen - I förrgår: 20:15

Fängslade svensken som frigavs – och försvann

Kommer ni ihåg den kidnappade svenske förläggaren Gui Minhai som frigavs av Kina i höstas?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.