Expressen > Kultur

Monday, 25 June, 13:37

Liknande nyheter

Taggar: Högtryckför , lögneri , SD:s, attackmot , SMHI

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 7 timmar sedan

En roman som är hopplöst kär i sin egen spegelbild

Poetry slam-mästaren Niklas Mesaros debuterar med "Sjöhästar" för unga vuxna.Gunnar Ardelius läser en modig men formmässigt osäker kärleksroman..

Expressen - 7 timmar sedan

Vägen tillbaka

Alt-right-rörelsen är en reaktion på samhällets skygglappar. Och Donald Trump hade kunnat stoppas med ekonomisk jämlikhet.Hynek Pallas läser två böcker om vad som fått de liberala demokratierna att stå pall mot totalitarismen..

Expressen - Igår: 06:00

Även ateister har sina religioner

Det finns frågor som vetenskapen inte kan besvara.Göran Rosenberg läser tänkaren John Grays kritik av den aggressiva ateismen..

Expressen - Igår: 06:00

Kvinnorna får köra bil – men fängslas fortfarande

I dag blir det tillåtet för kvinnor i Saudiarabien att köra bil. Samtidigt har regimen fängslat minst 12 människorättsaktivister under de senaste veckorna, skriver Jesper Bengtsson, ordförande Svenska PEN. .

Expressen - I förrgår: 06:00

Hennes bilder är skatter som väntar på upptäckt

Tyra Kleen tvingade världen att vänta i 50 år på att få ta del av hennes konst. Therese Bohman ser en utställning om en av den svenska historiens mest egensinniga konstnärer..

Expressen - 22 jun 18 kl. 06:00

"Männen borde vara mer som djur"

I det nya avsnittet av podcasten "Lunch med Montelius" pratar Gunilla Brodrej med Martina Montelius om Malin Lindroths roman "Nuckan" och om slutsatser man kan dra efter ett misslyckat parningsförsök..

Expressen - 22 jun 18 kl. 06:00

Sju sorters blommor – en midsommardikt

Expressen Kultur önskar glad midsommar med en nyskriven dikt av Malte Persson..

Expressen - 21 jun 18 kl. 05:00

Lyssna på Lunch med Montelius – avsnitt 135

Martina & Gunilla är tillbaka med ett nytt avsnitt av deras podcast – lyssna!.

Expressen - 20 jun 18 kl. 14:32

Vi i medelklassens Malmö är inte offer – vi är kunder

Än en gång skakas Malmös innerstad av det grova vapenvåldet.Victor Malm skriver om en segregerad stad där man har lärt sig leva med det fruktansvärda..

Expressen - 20 jun 18 kl. 06:41

De har inga vettiga svar om snabbtågen 

Sverige är ett land där politiker älskar att inte bestämma. Men de kommer inte undan ett beslut om de nya stambanorna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.