Expressen > Kultur

Tuesday, 24 October, 09:44

Expressen - 11 jan 17 kl. 15:43

Högtryck för lögner i SD:s attack mot SMHISD kritiserar SMHI för att ta ställning i klimatfrågan. Jens Liljestrand ser hur Sverigedemokraterna försöker sig på ett välkänt populistiskt trick med expertmyndigheten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SD, SMHI, Liljestrand, Sverigedemokraterna

Dela artikeln

158 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högtryckför , lögneri , SD:s, attackmot , SMHI

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Hon ger sig hän till det som är vackert

Hanna Johansson ser Annika Ekdahls vävar på Waldemarsudde och funderar över kitsch och skönhet..

Expressen - 3 timmar sedan

Här går gruvorna före människan

På Bildmuseet i Umeå för Amar Kanwars indiska bilder tankarna till Västerbotten.Nils Forsberg ser en sorglig utställning om människans rovdrift av naturen..

Expressen - 15 timmar sedan

De här böckerna är inte någon barnlek

Tunga teman präglar årets nomineringar i barn och ungdoms-kategorin.Gunilla Brodrej hoppas att Sara Lundbergs bilderbok vinner..

Expressen - 15 timmar sedan

Sven Olov Karlsson kan få Augustpriset

Författaren och Expressenmedarbetaren Sven Olov Karlsson nomineras till Augustpriset för bästa fackbok för sin bok "Brandvakten". .

Expressen - 15 timmar sedan

Förutsägbar Augustlista med segertippad Anyuru

Nomineringarna till Augustpriset 2017 är här – och listan består mestadels av veteraner i sammanhanget.Jens Liljestrand hyllar Expressenmedarbetarna Sven Olov Karlsson och Per Wirtén, båda nominerade i fackboksklassen.

Expressen - 15 timmar sedan

Per Wirtén nominerad till Augustpriset

Författaren och Expressenmedarbetaren Per Wirtén nomineras till Augustpris för bästa fackbok för sin "Är vi framme nu? Drömmen om Europas förenta stater"..

Expressen - 16 timmar sedan

Jag är djupt tacksam över den här romanen

Elin Grelsson Almestad lär känna en oundgänglig person i svensk prosa..

Expressen - Igår: 06:00

Modiano åstadkommer mycket med små medel

Malte Persson läser Nobelpristagarens barndomsskildring "Straffeftergift" om svarta börshandlare som samarbetade med Gestapo..

Expressen - I förrgår: 06:19

Dickpicsen blottar ett manligt kontrollbehov

Den gångna veckan kommer att gå till historien som dagar då skammen för sexövergrepp flyttades från offer till förövare. en social revolution.Jens Liljestrand skriver om kränkningar, dickpics – och vad som händer när kvinnor bestämmer sig för att visa upp det mest privata..

Expressen - I förrgår: 06:00

Städerna måste börja byggas för alla

Likt andra storstäder byggs Stockholm för invånarna med störst köpkraft. Dan Hallemar noterar hur till och med hur Richard Florida, upphovsman till idén om den kreativa klassens styrka, insett ojämlikhetens förödande facit..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.