Expressen > Kultur

Friday, 20 January, 08:50

Expressen - 11 jan 17 kl. 15:43

Högtryck för lögner i SD:s attack mot SMHISD kritiserar SMHI för att ta ställning i klimatfrågan. Jens Liljestrand ser hur Sverigedemokraterna försöker sig på ett välkänt populistiskt trick med expertmyndigheten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SD, SMHI, Liljestrand, Sverigedemokraterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högtryckför , lögneri , SD:s, attackmot , SMHI

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 timmar sedan

Fantasi på tomgång ger klassiker nytt liv

Litteraturens beroende av klassiker visar att författarfantasin börjar gå på tomgång. Jens Liljestrand läser två romaner som framgångsrikt parasiterar på känd förlagor..

Expressen - 16 timmar sedan

"Karin Olsson har inte skrivit artikeln själv"

Aftonbladet Kulturs medarbetare Maj Wechselmann protesterar mot Karin Olsson beskrivning av henne i artikeln om den omtalade studien om ryskt inflytande i Sverige..

Expressen - 23 timmar sedan

Ett sista förord från vår kära Nils Schwartz

Jens Liljestrand läser en sista skarp analys av kritikernestorn Nils Schwartz som har skrivit förordet till John Updikes "Haren springer"..

Expressen - Igår: 14:05

Janouch-debatten är ett lågvattenmärke

Ida Ölmedal suckar över hur Stefan Löfven blåser upp Janouch-ballongen..

Expressen - Igår: 12:48

Lärarens uppmaning: Är föräldrarnas ansvar

Det är i hemmet man ska lära sig säga ”tack”, ”snälla” och ”varsågod” – inte i skolan. Pensionerade läraren Paulo Gandras uppmaning till föräldrarna hyllas nu på Facebook. – Tänk om man kunde sätta upp det här på varje skola, säger Paulo Gandra..

Expressen - Igår: 09:26

Hemliga namnen i studien om Kremlfjäsk

Studien om ryskt inflytande i Sverige har i högt tonläge av Aftonbladet Kultur avfärdats som häxjakt. Karin Olsson granskar underlaget till studien och avslöjar namnen på de skribenter som den skrivit om anonymt..

Expressen - I förrgår: 17:53

SVT om ministerns kritik: "Falsk bild"

Nu får SVT kritik av högskoleminister Helene Hellmark Knutsson för forskningssnyltandet i "Kvinnorna på Fröken Frimans tid". Men SVT slår ifrån sig kritiken..

Expressen - I förrgår: 13:20

Så bör minnesmärket efter tsunamin se ut

En minnesvård ska resas för tsunamins offer. Men hur ska den se ut? Peter Cornell går på utställningen där de fem förslagen ställs ut, och korar en favorit i svart järn..

Expressen - I förrgår: 11:50

Äntligen erkänns ridning som folksport

Ryttaren Peder Fredricson fick Jerringpriset. Nina Lekander hurrar för att ridsporten äntligen erkänss som den folksport den är..

Expressen - I förrgår: 08:59

"Lars Noréns svärta har blivit ett manér"

Lars Noréns samtida produktion rör sig allt mer koncentrerat mot en mörkrets nollpunkt. Victor Malm ser en monotont gravallvarlig författare fastna i sina manér..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.