Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 29 May, 18:58

Dagensanalys.se - 11 jan 17 kl. 15:45

Erfaren webbanalytiker till Digitala kanaler på 3Är du noggrann, analytisk och en fena på webbanalys? Då är det här jobbet för dig! Digitala kanaler är den avdelning inom 3 som äger och förvaltar de digitala kommunikationskanaler. De vill förstärka sitt team och söker nu en erfaren webbanalytiker. Som webbanalytiker kommer dina arbetsuppgifter bland annat omfatta:
Arbeta med uppföljning och analys av det kampanjarbete vår marknadsavdelning genomför Äga kampanjprocessen utifrån ett analysperspektiv från det att mål ska sättas, implementeras, analyseras och följas upp Arbeta nära våra redaktörer, e-handel- och marknadsansvariga och hjälpa dem i deras arbete Komma med insikter i hur vår webb presterar över ett antal olika mätetal Agera bollplank till affärsansvariga om hur vi bäst mäter och följer upp våra
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Digitala, Äga, Arbeta, Komma, Agera, Öka, Google Analytics, Metrojobb, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Erfaren, webbanalytikertill , Digitala, kanalerpå 3
Dagensanalys.se - 14 nov 16 kl. 12:52

Marknadsinvesteringarna i digitala kanaler fortsätter att öka – går om traditionella kanaler om tre år

Marknadschefernas satsningar i digitala kanaler fortsätter att öka och utgör nu 30 procent (27) procent av den totala marknadsbudgeten. Samtidigt planerar företag att fortsätta öka sina digitala marknadsinvesteringar i en sådan utsträckning att de om tre år överstiger investeringarna i traditionella kanaler. Det visar undersökningen Svenskt Marknadsföringsindex som för andra året genomförs av nätverket Marknadscheferna och kommunikationsbyrån Pyramid Communication.

YLE - 22 maj 17 kl. 13:02

Digitala kanaler ersätter resebyråer - hur bokar du din semester?

Finländska resenärer bokar allt mer semesterresor på nätet. Resebyrån TUI har satsat kraftigt på nättjänster och satsningen har burit frukt. Över 80 procent av resenärerna bokar sina resor via nättjänster.

Dagensanalys.se - 04 sep 16 kl. 10:00

Ansvarig Digitala Kanaler till Riksbyggens huvudkontor

I rollen som Ansvarig Digitala Kanaler kommer du ha en central roll i att bygga Riksbyggens varumärke digitalt. Tycker du att det låter som en spännande utmaning? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta strategiskt och operativt med utveckling av webb och digitala medier samt en stor kunskap om det digitala landskapet, då är detta rollen för dig!

Dagensanalys.se - 03 okt 16 kl. 16:14

Gammel-TV:s direktsändningar har flyttat över till digitala kanaler

Direktsändningar i digitala kanaler har blivit ett måste för alla marknadsförare som vill ha ett högre engagemang i sin marknadsföringsmix. Just nu sker en kraftigt ökande trend mot digitala videoannonskampanjer i direktsändning. Det om löper över alla enheter: desktop, mobilt och digital-TV.

IDG - 03 okt 12 kl. 12:54

Sogeti-chef tar över B3ITs digitala kanaler

Konsultbolaget B3IT har rekryterat Jonas Elgquist från Sogeti för att bygga upp och driva ett nytt affärsområde, Digitala kanaler..

Dagensanalys.se - 01 feb 17 kl. 16:57

Video: Så här skapar du kundnöjdhet i digitala kanaler – berättar Länsförsäkringar

Sofia Grosche, Chef för Insikt och innovation på Länsförsäkringar delar med sig av sin syn på hur kundnöjdhet skapas i digitala kanaler. Presentationen spelades in under Web Service Award..

IDG - 20 aug 14 kl. 11:05

Så gjorde Fi succé i digitala kanaler


Feministiskt Initiativs framgångar hade inte varit möjliga utan den digitala tekniken, menar partiets digitala strateg Maria Starck..

GöteborgsPosten - 11 jun 14 kl. 00:05

GP:s digitala kanaler ökar

GP som papperstidning tappar läsare. "Men vi tar igen tappet med råge genom en stor ökning av den digitala läsningen", säger chefredaktören..

DI - 21 feb 17 kl. 09:16

Digitala kanaler ska lyfta Nordea

Anna Storåkers, ny Sverigechef på Nordea, måste tampas med en kundnöjdhet som trillat ned i botten. Hoppet står till nya digitala lösningar så som rådgivning online, där banken plöjer ned miljarder i år.  .

Dagensanalys.se - 26 okt 16 kl. 10:10

SBAB söker en erfaren Innehållsansvarig

SBAB vill vi utmana och skapa konkurrens på både bolåne- och sparmarknaden. De gör nu en stor satsning där de bygger upp en helt ny enhet inom Marknad & Digital för deras privatmarknad. Vill du vara med på resan?

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Instagram testar action-annonser

Appen Instagram håller just nu på att testa annonser där man kan ta action direkt i formatet. På engelska heter formatet ”direct response ads”. Det var under onsdagen i förra veckan som Instagram visade annonser från företaget SumUp där man kunde i formatet svepa uppåt för att bli medlem i deras betaltjänst.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Så här mår Sveriges webbplatser

I trendrapporten ”Hur mår Sveriges webbplatser 2017” från Web Service Award får vi reda på hur många som är nöjda med sin webbplats, hur många som ska byta, vem som har nöjdast kunder, hur många som satsar på sökmotorer och mer. 62 procent av webbplatsansvariga svarar i trendrapporten att det finns mätbara mål för deras webbplats och 38 procent att det inte finns. Det är även för vissa inte helt klart varför de har en webbplats.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Psy är kungen på YouTube med 10 miljoner prenumeranter

Den koreanska rapparen visade sitt YouTube-pris Diamond Play Button i en video som publicerades under söndagen. YouTube Diamond Play Button är priset för att ha uppnått 10 miljoner abonnenter. Psy har fortfarande titeln för den mest sedda YouTube-videon någonsin, med hans ”Gangnam Style.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Nio av tio börs-vd:ar ratar Twitter

Bara drygt 10 procent av börsbolagens vd:ar återfinns på Twitter visar Box Communications årliga genomgång av hur digitala börsbolag. Under det senaste året har även antalet börsbolag med ett twitterkonto för företagsnyheter varit kvar på samma nivå, trots att allt större del av informationsflödet konsumeras digitalt. Av de 305 (285) bolag som var noterade vid Nasdaq Stockholm main market den 29 maj 2017 hade 144 (135) bolag ett twitterkonto för företagsnyheter, vilket motsvarar 47 (47) procent.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Din Sko lanserar mini-serie på Instagram

Med Instagramserien #InYourShoes vill Din Sko uppmana unga tjejer att utmana sina fördomar om varandra för att visa att vi har mer gemensamt än vad vi tror. Serien består av 12 avsnitt där vi får följa 6 stycken influensers när de byter liv med varandra. De har tillsynes helt olika stilar och intressen och ska för en dag få uppleva livet i varandras skor och utmana sina fördomar om varandras yrke, karriär, intressen och passioner.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Prime går igång på dataanalys

Att dataaanalys är motorn i digital innovation har omfamnats av Prime som nu bildar en inhouse-grupp som ska tackla dessa områden. Prime Development består utav innovationschefen David Orlic, analytikern Markus Larsson, statistikern Mehrdad Mamaghani och digitala producenten Kaya Hatcher. Fokus är datadriven analys med vass strategi och en kreativ anda.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

F nation lanserar moderna utbildningar för den digitala branschen

Du har säkert varit på Fotografiska, kanske till och med på en konferens. Nu startar företaget F nation moderna utbildningar för den digitala branschen, i Fotografiskas lokaler. Söker du en utbildning bland heta ämnen där man använder ett effektivt kursmaterial och tider som skapar bra balans ska du läsa den här artikeln.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Unga och Influencers

Vi rapporterade i förra veckan om att 95 % av unga inte kan leva utan YouTube. Nu får du dessutom reda på vad de skulle göra om de var marknadschefer. I en studie från FullScreen rapporteras att hela 54 % av tonåringar skulle välja att använda sig av en influencer istället för andra typer av marknadsföring.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Världens mest populära emoji

Sedan den första emojin skapades 1998 har de små bilderna som uttrycker tankar och känslor kommit att bli allt vanligare i vår kommunikation, men vilken är vanligast, och hur har olika emojis popularitet förändrats över tid? Du har säkert skickat en glad gubbe, tumme upp eller ett hjärta. De flesta sociala nätverk låter dig dessutom reagera på inlägg och kommentarer genom en emoji.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Newsjacking kan vara ett smart sätt att skapa innehåll

När du skapar innehåll för webben gäller samma upphovsrättsregler som för annan publicering av innehåll. Du får till exempel inte kopiera innehållet eller göra det tillgängligt för allmänheten utan upphovsmannens tillstånd. Däremot finns det ju möjligheter att inspireras av ett ämne och sedan göra egen research och ta fram bra innehåll.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.