Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 21 September, 03:27

Dagensanalys.se - 11 jan 17 kl. 15:45

Erfaren webbanalytiker till Digitala kanaler på 3Är du noggrann, analytisk och en fena på webbanalys? Då är det här jobbet för dig! Digitala kanaler är den avdelning inom 3 som äger och förvaltar de digitala kommunikationskanaler. De vill förstärka sitt team och söker nu en erfaren webbanalytiker. Som webbanalytiker kommer dina arbetsuppgifter bland annat omfatta:
Arbeta med uppföljning och analys av det kampanjarbete vår marknadsavdelning genomför Äga kampanjprocessen utifrån ett analysperspektiv från det att mål ska sättas, implementeras, analyseras och följas upp Arbeta nära våra redaktörer, e-handel- och marknadsansvariga och hjälpa dem i deras arbete Komma med insikter i hur vår webb presterar över ett antal olika mätetal Agera bollplank till affärsansvariga om hur vi bäst mäter och följer upp våra
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Digitala, Äga, Arbeta, Komma, Agera, Öka, Google Analytics, Metrojobb, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Erfaren, webbanalytikertill , Digitala, kanalerpå 3
Dagensanalys.se - 14 nov 16 kl. 12:52

Marknadsinvesteringarna i digitala kanaler fortsätter att öka – går om traditionella kanaler om tre år

Marknadschefernas satsningar i digitala kanaler fortsätter att öka och utgör nu 30 procent (27) procent av den totala marknadsbudgeten. Samtidigt planerar företag att fortsätta öka sina digitala marknadsinvesteringar i en sådan utsträckning att de om tre år överstiger investeringarna i traditionella kanaler. Det visar undersökningen Svenskt Marknadsföringsindex som för andra året genomförs av nätverket Marknadscheferna och kommunikationsbyrån Pyramid Communication.

YLE - 22 maj 17 kl. 13:02

Digitala kanaler ersätter resebyråer - hur bokar du din semester?

Finländska resenärer bokar allt mer semesterresor på nätet. Resebyrån TUI har satsat kraftigt på nättjänster och satsningen har burit frukt. Över 80 procent av resenärerna bokar sina resor via nättjänster.

Dagensanalys.se - 04 sep 16 kl. 10:00

Ansvarig Digitala Kanaler till Riksbyggens huvudkontor

I rollen som Ansvarig Digitala Kanaler kommer du ha en central roll i att bygga Riksbyggens varumärke digitalt. Tycker du att det låter som en spännande utmaning? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta strategiskt och operativt med utveckling av webb och digitala medier samt en stor kunskap om det digitala landskapet, då är detta rollen för dig!

Dagensanalys.se - 03 okt 16 kl. 16:14

Gammel-TV:s direktsändningar har flyttat över till digitala kanaler

Direktsändningar i digitala kanaler har blivit ett måste för alla marknadsförare som vill ha ett högre engagemang i sin marknadsföringsmix. Just nu sker en kraftigt ökande trend mot digitala videoannonskampanjer i direktsändning. Det om löper över alla enheter: desktop, mobilt och digital-TV.

IDG - 03 okt 12 kl. 12:54

Sogeti-chef tar över B3ITs digitala kanaler

Konsultbolaget B3IT har rekryterat Jonas Elgquist från Sogeti för att bygga upp och driva ett nytt affärsområde, Digitala kanaler..

Dagensanalys.se - 01 feb 17 kl. 16:57

Video: Så här skapar du kundnöjdhet i digitala kanaler – berättar Länsförsäkringar

Sofia Grosche, Chef för Insikt och innovation på Länsförsäkringar delar med sig av sin syn på hur kundnöjdhet skapas i digitala kanaler. Presentationen spelades in under Web Service Award..

IDG - 20 aug 14 kl. 11:05

Så gjorde Fi succé i digitala kanaler


Feministiskt Initiativs framgångar hade inte varit möjliga utan den digitala tekniken, menar partiets digitala strateg Maria Starck..

GöteborgsPosten - 11 jun 14 kl. 00:05

GP:s digitala kanaler ökar

GP som papperstidning tappar läsare. "Men vi tar igen tappet med råge genom en stor ökning av den digitala läsningen", säger chefredaktören..

DI - 21 feb 17 kl. 09:16

Digitala kanaler ska lyfta Nordea

Anna Storåkers, ny Sverigechef på Nordea, måste tampas med en kundnöjdhet som trillat ned i botten. Hoppet står till nya digitala lösningar så som rådgivning online, där banken plöjer ned miljarder i år.  .

Dagensanalys.se - 26 okt 16 kl. 10:10

SBAB söker en erfaren Innehållsansvarig

SBAB vill vi utmana och skapa konkurrens på både bolåne- och sparmarknaden. De gör nu en stor satsning där de bygger upp en helt ny enhet inom Marknad & Digital för deras privatmarknad. Vill du vara med på resan?

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Facebook stänger av rubrik- och länkändringar

Snart stänger Facebook av möjligheten för annonsörer att ändra länkar och rubriker i preview-läge. Om du inte redan visste det har annonsörer kunnat ändras sina texter och länkar för att få inlägg att verka bättre än själva artikeln som användaren sedan slussas till. Cheeky business med andra ord, vilket alltså även Facebook tycker.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Video i mobilen tar allt mer av vår uppmärksamhet avslöjar ny undersökning

Den snabba tillväxten av digital video är ingen överraskning. Men de flesta hade kanske inte förväntat sig att mobila enheter skulle vara ett hot mot datorn – så här snabbt. Företaget Oath som ägs av Verizon har gjort en global branschundersökning om konsumentbeteende, som avslöjar vad konsumenterna vill ha.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Här är Facebooks svar till alla svenska annonsörer

Facebook har samlat sig och författat ett svar till alla annonsörer i Sverige om synlighet, digitala annonsmätningar och huruvida annonser riskerar dyka upp i felaktiga sammanhang. Nedan text publicerades först i Resumé. Här nedan följer Facebooks svar på alla frågor: I somras hade Facebook folk på plats under Cannes Lions International Festival of Creativity, ett av årets största möten för annonsörer.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Nu finns IKEAs nya AR-app

I samband med Apples stora höstevent den 10:e september passade de även på att visa upp hur den AR-app som de utvecklat tillsammans med IKEA kommer att se ut. Appen lanserades igår i USA, och den kommer till Sverige under nästa vecka. Vi har tidigare skrivit om samarbetet som verkar gått över förväntan för båda parter.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Bättre signaturer i Gmail

Att ha en signatur i sin mail är (förhoppningsvis) en självklarhet för de flesta idag. Däremot har det varit en stor nackdel för Gmail-användare att telefonnummer, adresser och mailadresser inte automatiskt varit länkade till relevanta funktioner. Men från idag är det ändring på det, och inom tre dagar lovar Google att alla ska ha fått sina mailkorgar uppdaterade.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Har Apple helt flippat i den här reklamfilmen för Watch 3

Nya Apple Watch skapar stort ha-begär eftersom den har LTE. Det betyder att den kan vara uppkopplad utan mobilen i fickan. Men den här reklamfilmen som ska visa upp klockan flippar istället omkring och visar något helt annat.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Appen som mäter våra beteenden i mobilen

”Varför fråga när du kan mäta beteende”. Så tänkte finska företaget Webmie när de började utveckla sina mätverktyg för flera år sedan. Senaste mätverktyget fångar nu upp allt beteende i mobilen med hjälp av en app.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

MarC Awards – undersökningsbranschens Oscarsgala!

Nu är det dags för årets största event inom undersökningsbranschen! MarC Awards är galakvällen där Sveriges främsta i branschen ska koras, och det utlovas fest och flärd! Svenska Marknadsundersökningsföretag (SMIF) anordnar tillsammans med Sveriges Marknadsundersökare (SÖK), Sveriges Marknadsundersökningsköpares Förening (SMUF), European Society for Opinion and Marketing Research (ESOMAR) samt Surveyföreningen branschens egen galakväll.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Nya bildformatet HEIC ersätter JPEG i din iPhone efter att du uppgraderar

Om du använder en iPhone för att ta exempelvis produktbilder som sedan laddas upp till din dator kommer du att upptäcka att de inte längre heter JPEG utan HEIC, efter att du uppgraderat till iOS11. För användare av Windows 10 kan det här innebära strul. Det är nämligen så att Apple satsar på ett nytt bildformat som heter High Efficiency Image File Format (HEIC) och som ersätter JPEG som standard i iPhone.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Box communications anställer Anton från Rockklassiker

Box Communications stärker sitt team och digitala erbjudande med Anton Körberg i rollen som kreativ producent. Utöver programledarjobb i såväl tv som radio har Anton en egen podcast, Pappasnack, som han gör från ax till limpa Han var fram till nyligen programledare på radiokanalen Rockklassiker. Hos Box Communications kommer Anton Körberg att hjälpa byråns kunder att stärka sin digitala kommunikation med hjälp av bland annat podcasts eller filmer och klipp anpassade för relevanta kanaler.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.