Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 20 January, 19:03

Dagensanalys.se - 11 jan 17 kl. 15:45

Erfaren webbanalytiker till Digitala kanaler på 3Är du noggrann, analytisk och en fena på webbanalys? Då är det här jobbet för dig! Digitala kanaler är den avdelning inom 3 som äger och förvaltar de digitala kommunikationskanaler. De vill förstärka sitt team och söker nu en erfaren webbanalytiker. Som webbanalytiker kommer dina arbetsuppgifter bland annat omfatta:
Arbeta med uppföljning och analys av det kampanjarbete vår marknadsavdelning genomför Äga kampanjprocessen utifrån ett analysperspektiv från det att mål ska sättas, implementeras, analyseras och följas upp Arbeta nära våra redaktörer, e-handel- och marknadsansvariga och hjälpa dem i deras arbete Komma med insikter i hur vår webb presterar över ett antal olika mätetal Agera bollplank till affärsansvariga om hur vi bäst mäter och följer upp våra
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Digitala, Äga, Arbeta, Komma, Agera, Öka, Google Analytics, Metrojobb, Sveriges

Dela artikeln

633 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Erfaren, webbanalytikertill , Digitala, kanalerpå 3
Dagensanalys.se - 14 nov 16 kl. 12:52

Marknadsinvesteringarna i digitala kanaler fortsätter att öka – går om traditionella kanaler om tre år

Marknadschefernas satsningar i digitala kanaler fortsätter att öka och utgör nu 30 procent (27) procent av den totala marknadsbudgeten. Samtidigt planerar företag att fortsätta öka sina digitala marknadsinvesteringar i en sådan utsträckning att de om tre år överstiger investeringarna i traditionella kanaler. Det visar undersökningen Svenskt Marknadsföringsindex som för andra året genomförs av nätverket Marknadscheferna och kommunikationsbyrån Pyramid Communication.

Dagensanalys.se - 04 sep 16 kl. 10:00

Ansvarig Digitala Kanaler till Riksbyggens huvudkontor

I rollen som Ansvarig Digitala Kanaler kommer du ha en central roll i att bygga Riksbyggens varumärke digitalt. Tycker du att det låter som en spännande utmaning? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta strategiskt och operativt med utveckling av webb och digitala medier samt en stor kunskap om det digitala landskapet, då är detta rollen för dig!

Dagensanalys.se - 03 okt 16 kl. 16:14

Gammel-TV:s direktsändningar har flyttat över till digitala kanaler

Direktsändningar i digitala kanaler har blivit ett måste för alla marknadsförare som vill ha ett högre engagemang i sin marknadsföringsmix. Just nu sker en kraftigt ökande trend mot digitala videoannonskampanjer i direktsändning. Det om löper över alla enheter: desktop, mobilt och digital-TV.

IDG - 03 okt 12 kl. 12:54

Sogeti-chef tar över B3ITs digitala kanaler

Konsultbolaget B3IT har rekryterat Jonas Elgquist från Sogeti för att bygga upp och driva ett nytt affärsområde, Digitala kanaler..

IDG - 20 aug 14 kl. 11:05

Så gjorde Fi succé i digitala kanaler


Feministiskt Initiativs framgångar hade inte varit möjliga utan den digitala tekniken, menar partiets digitala strateg Maria Starck..

GöteborgsPosten - 11 jun 14 kl. 00:05

GP:s digitala kanaler ökar

GP som papperstidning tappar läsare. "Men vi tar igen tappet med råge genom en stor ökning av den digitala läsningen", säger chefredaktören..

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

61 procent av Expressens annonsintäkter är digitala

Expressen har verkligen lyckats med sin digitalisering över hälften av annonsintäkterna kommer från digitala kanaler rapporterar Dagens Media. En stor del av intäkterna kommer från programmatisk annonsering samt branded content-affärer med nativeerbjudanden eller sponsorskap. Här har ni artikel i sin helhet från Dagens Media 61 procent av Expressens annonsintäkter kommer nu från digitala källor.

Dagensanalys.se - 26 okt 16 kl. 10:10

SBAB söker en erfaren Innehållsansvarig

SBAB vill vi utmana och skapa konkurrens på både bolåne- och sparmarknaden. De gör nu en stor satsning där de bygger upp en helt ny enhet inom Marknad & Digital för deras privatmarknad. Vill du vara med på resan?

Dagensanalys.se - 25 nov 16 kl. 09:04

Jerry Silfwer är Sveriges mest inflytelserika digitala PR-konsult

Under gårdagens SPINN-gala presenterades årets vinnare av ”Cision PR Influencer Award”, ett pris som uppmärksammar Sveriges mest inflytelserika personer i digitala kanaler. I år gick priset till Jerry Silfwer, även känd som Doctor Spin och grundare av Spin Factory . Priset lyfter fram konsulter inom PR- och kommunikationsbranschen som lever som de lär och driver PR-branschen framåt i den digitala arenan.

Dagensanalys.se - 10 nov 16 kl. 10:40

Ni måste ha en Digital Manager om ni skall lyckas med er digitala transformation

Den digitala utvecklingen ökar och accelererar hela tiden och det är allt svårare att hänga med i alla digitala trender som växer exponentiellt. Det krävs en ny organisation med nya funktioner för att kunna klara av att hänga med. En befattning som kommer att bli allt mer viktig de närmaste åren är en Digital Manager som följer med i utvecklingen och fångar upp de viktigaste trenderna så att man kan optimera affären till digitala utvecklingen och kapitalisera på de nya förutsättningarna.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Nu tänker Google bekämpa pop-ups i mobilen

Sökmotorjätten ska se till att vi äntligen kan slippa alla dessa störande ”pop-ups” i mobilen. Det impopulära annonsformatet leder säkert till att många installerar reklamblockerare, och är nog en av orsakerna till att Google nu tar i med hårdhandskarna. Nu ser man nämligen till att mobila webbsidor som innehåller så kallade ”pop-ups” (alltså de annonser som öppnar ett nytt fönster) som är påträngande kommer få sin rankning sänkt.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Kvällspressen: The Guardian ertappas med att ljuga i artikel om WhatsApp

Att fabricera rubriker och hela artiklar är inget nytt för kvällspressen. Denna gång är det The Guardian som pinsamt nog ertappats med att skriva en helt fabricerad artikel om WhatsApp. Fejknyheter, rena lögner och kryddade artiklar är vardagen för oss läsare.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Katastrof: Över 6 miljarder nedspolade annonspengar förra året

Bara i England under förra året spenderade annonsörer 6,6 miljarder kronor på annonser som aldrig kunnat ses av konsumenter på webben. Flera länder i Europa lider av samma problem inklusive Sverige. Studien är genomförd av mätföretaget Meetrics.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

61 procent av Expressens annonsintäkter är digitala

Expressen har verkligen lyckats med sin digitalisering över hälften av annonsintäkterna kommer från digitala kanaler rapporterar Dagens Media. En stor del av intäkterna kommer från programmatisk annonsering samt branded content-affärer med nativeerbjudanden eller sponsorskap. Här har ni artikel i sin helhet från Dagens Media 61 procent av Expressens annonsintäkter kommer nu från digitala källor.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Annonsplattformen som berättar för kunderna om deras annonser har visats – utan kostnad

Detta må vara något av en udda nyhet – ett företag som gör det som andra i branschen gärna tar betalt för. SteelHouse erbjuder nu marknadsförarna att faktiskt få reda på om deras investeringar ger resultat – alltså visningar. Och nyligen släppta siffror visar på att det nu är viktigare än någonsin, när miljontals kronor läggs på annonser som ingen ser.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Är du kreativ och brinner för mode?

Då kan det här jobberbjudandet från MQ vara något som passar dig. MQ söker en Projektledare PR & Event till MQs Marknadsavdelning på huvudkontoret i Göteborg. Som Projektledare PR & Event leder och koordinerar du MQs mode- och PR-bearbetning i syfte att förstärka och utveckla MQs varumärke.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Snapchats riktade annonser ska baseras på vad konsumenterna köper utanför appen

Den sociala fotoappen Snapchat, som ska börsnoteras om några månader, fortsätter att bidra med nya möjligheter för marknadsförare som vill nå deras unga millennial-publik. Nu blir man ännu en i mängden av sociala plattformar som erbjuder riktad annonsering baserad på konsumenternas köpdata utanför Snapchats ekosystem. Snapchat har nämligen just undertecknat ett avtal med mättjänsten Oracle Data Cloud (enligt bland andra Wall Street Journal), något som innebär att man får tillgång till köpdata från även sånt som icke-digitala köp.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Trött på virala videohits? Den här sajten tar dig på en resa genom YouTubes underligaste, osedda hörn

Det finns videos på YouTube som har miljontals, tja, även miljarder visningar. Virala hits som nästan alla känner till. Men mitt i detta flöde av miljonvisningar så kan det finnas en kvalitet i sig själv i att se något som nästan ingen annan sett, klipp med bara någon enstaka visning.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Aftonbladets osmakliga bilreklam

Under den senaste incidenten i Melbourne där en person körde in i en folkmassa med sin bil får man innan man skall se på videoklippet på Aftonbladet reklam för olika bilmärken. Jag som annonsör skulle inte vara särskilt nöjd med att få min reklam exponerad i samband med att någon mejat ned en massa folk med sin bil och innan det få bilreklam med “iskalla erbjudanden” och sen BDS som “tar han om bilen”. Detta är ett stort problem med den programmatiska annonshandeln som inte kräver någon handpåläggning, de saknar därmed även kontroll.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

RAM räknar ut när reklamen ökar annonsörens intäkt

RAM, ett av världens ledande undersökningsföretag inom media och med världens största referensdatabas inom kommunikation, lanserar nu en förenklad ROMI-kalkylator som gör det möjligt att analysera både break-even och beräkna det ekonomiska resultatet av en annonskampanj. ROMI (Return on marketing investments) som begrepp är ibland omdiskuterat men för framförallt utbudsannonsering är det både trovärdigt och affärsmässigt relevant. Med hjälp av underlag från RAMs enskilda mätningar av reklam ges möjligheten att både diskutera och simulera de resultat som verkar rimliga och möjliga av kampanjerna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.