Skånskan > Nyheter

Monday, 27 February, 08:03

Skånskan - 11 jan 17 kl. 15:33

Sex bussar har kört i diketSkåne Sex av Skånetrafikens bussar har kört i diket under eftermiddagen under snöovädret. ERWP.fif(0)Under onsdagseftermiddagen har det blåst rejält i Skåne samtidigt som temperaturen har sjunkit mot nollan och snön har fallit ymnigt.
Ovädret har orsakat stora problem i trafiken.
Bland annat har sex av Skånetrafikens bussar kört i diket.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sex, Skånetrafikens, ERWP, Under, Skåne, Skånetrafiken

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, bussarhar , körti , diket
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Två SL-bussar har kört av vägen

Strax innan fem på onsdagseftermiddagen inträffade en svår trafikolycka på länsväg 280, i Finnby, utanför Stockholm. Enligt de första rapporterna ska två SL-bussar ligga i diket, samt flera personbilar.- En buss är enligt räddningstjänsten tom.

NSD - 03 jan 12 kl. 09:35

Buss i diket

En av Västtrafiks bussar körde av vägen och hamnade på sidan i diket på Uddevallavägen norr om Stenungsund på tisdagsmorgonen..

NSD - 26 jan 12 kl. 21:19

Två LLT-bussar och en bärgare i diket

Under torsdagseftermiddagen kämpade LLTs bussar mot halkan på Framlänningsvägen i Gammelstads kyrkby. Halkan vann..

Alingsås tidning - 06 feb 13 kl. 09:11

Bil och bussar i halkolycka 

LÅNGARED: En personbil med släp har åkt i diket och två bussar har fått stopp. Det är mycket halt i Rudesjöbacken mittemellan Långared och Fly. Vägen har stängts av..

UNT - 21 feb 14 kl. 11:45

Buss fick ändan i diket

En linjebuss kanade ner i diket med ändan före. I övrigt har UL:s bussar klarat fredagens snöfall bra..

BT - 08 apr 12 kl. 22:04

Rattfull man körde i diket

En rattfull man i 25-årsåldern greps strax innan klockan sex på söndagskvällen efter först ha kört ner i diket i centrala Svenljunga. Mannen stannade inte när polisen försökte stoppa honom. Efter att patrullen följt honom en kort stund körde mannen ner i diket.

GT - 12 aug 15 kl. 10:02

En buss välte och hamnade i diket

En buss i linjetrafik har kört i diket. Förutom föraren var det sex resenärer ombord, och samtliga ska ha klarat sig utan skador. – Jag vet inte hur bussen hamnade i diket, säger Anders Sandahl, pressinformatör på Västtrafik..

Sydsvenskan - 12 aug 15 kl. 11:07

Sju oskadda när buss åkte i diket

Sex passagerare och föraren klarade sig oskadda när en buss åkte ner i diket och lade sig på sidan i dag på en mindre väg mellan Trollhättan och Upphärad.— Vi vet ännu inte orsaken till olyckan men alla ombord klarade sig utan skador och kunde ta sig ur bussen och sedan fortsätta med andra fordon, säger Anders Sandahl, pressinformatör på Västtrafik.Ett vittne som åkte förbi bussen ska ha uppgivit att det var i samband med ett möte med ett annat fordon som bussen hamnade i diket, skriver GT..

Helsingborgs Dagblad - 12 aug 15 kl. 11:07

Sju oskadda när buss åkte i diket

Sex passagerare och föraren klarade sig oskadda när en buss åkte ner i diket och lade sig på sidan i dag på en mindre väg mellan Trollhättan och Upphärad.— Vi vet ännu inte orsaken till olyckan men alla ombord klarade sig utan skador och kunde ta sig ur bussen och sedan fortsätta med andra fordon, säger Anders Sandahl, pressinformatör på Västtrafik.Ett vittne som åkte förbi bussen ska ha uppgivit att det var i samband med ett möte med ett annat fordon som bussen hamnade i diket, skriver GT..

Corren - 19 okt 11 kl. 17:25

Buss körde i diket

En av Östgötatrafikens bussar körde av vägen utanför Ödeshög på onsdagseftermiddagen..

Norrtelje Tidning - 29 nov 12 kl. 09:24

Bussar körde av vägar

En turistbuss från Gävle med ett 40-tal passagerare körde i diket på riksväg 76 på morgonen. Några timmar senare kom en buss på linje 653 utanför vägkanten..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Forsberg slog klubbrekord

Det var under Nashvilles hemmamatch mot Edmonton som svensken Filip Forsberg slog klubbrekord och därmed gick upp till delad förstaplats i den svenska målligan. ERWP.fif(1)– Det är så jäkla roligt att göra mål.

Skånskan - 1 timme sedan

Morgonkollen – det här hände när du sov

Nyheter Här är senaste nytt från timmarna som har gått. ERWP.fif(0)Utrikes Ingen Oscar för ”En man som heter Ove” Det blev inget Oscar-pris för den nominerade filmen En man som heter Ove i år.

Skånskan - 1 timme sedan

Vita huset-anställda utreds för läckor

Den amerikanska regimen har tidigare lovat att utreda läckor inom administrationen i Vita huset. Nu går de till handling. ERWP.

Skånskan - 1 timme sedan

Ingen Oscar för En man som heter Ove

Det blev inget Oscar-pris för den nominerade filmen En man som heter Ove i år. ERWP.fif(0)Trots förväntningarna snuvades En man som heter Ove på priset i kategorierna bästa mask och smink samt bästa utländska film.

Skånskan - 2 timmar sedan

Rårödslägret skrotas

ESLÖV Genom åren har många sommarlovslediga Eslövsbarn fått en chans till bad och strandliv genom Rårödslägret som kommunen anordnat. Nu har politikerna i barn- och familjenämnden beslutat att inte driva vidare lägerverksamheten. ERWP.

Skånskan - 3 timmar sedan

Människosmuggling kan bli fall för HD

Malmö-Stockholm De senaste åren har tings- och hovrätterna visat en viss osäkerhet kring om människosmuggling ska leda till fängelse eller inte, i synnerhet när brotten har varit ringa.
Mot den bakgrunden vill riksåklagare Anders Perklev se ett klargörande av Högsta domstolen. ERWP.

Skånskan - 10 timmar sedan

”Super-Henrik” vann i Göteborg

ERWP.fif(0)RIDSPORT
På söndagen blev han Super-Henrik med hela svenska folket.
Flyingeryttaren Henrik von Eckermann sopade banan med världens toppryttare och avslutade en otrolig vecka med seger i Europafinalen av världscupen.

Skånskan - 13 timmar sedan

Skådespelaren Bill Paxton är död

Skådespelaren Bill Paxton avled efter att komplikationer tillstött efter en operation. Han blev 61 år gammal. ERWP.

Skånskan - 14 timmar sedan

Hundvännen som gav ut fotobok om kattälskare

Malmö Fotografen Julia Lindemalm började att fotografera vilda djur i djurparker, för att försöka förstå vårt förhållande till dem.
Via tigerägare i Texas gick hon sedan vidare till betydligt mindre kattdjur.
Nyligen släppte hon boken Katt People, där hon porträtterar kattälskare och deras husdjur.

Skånskan - 15 timmar sedan

Fyndchans när elvaårigt dansmecka går i graven

Malmö Strax före jul dansades tangon ut för gott i Filadelfiakyrkans gamla lokaler på Amiralsgatan.
På söndagen reade Tangopalatset ut det sista lösöret. Allt som inte fick nya ägare skänks bort eller körs till återvinningen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.