Skånskan > Nyheter

Saturday, 20 October, 08:27

Skånskan - 11 jan 17 kl. 15:33

Sex bussar har kört i diketSkåne Sex av Skånetrafikens bussar har kört i diket under eftermiddagen under snöovädret. ERWP.fif(0)Under onsdagseftermiddagen har det blåst rejält i Skåne samtidigt som temperaturen har sjunkit mot nollan och snön har fallit ymnigt.
Ovädret har orsakat stora problem i trafiken.
Bland annat har sex av Skånetrafikens bussar kört i diket.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sex, Skånetrafikens, ERWP, Under, Skåne, Skånetrafiken

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, bussarhar , körti , diket
Nyan - 12 feb 18 kl. 10:46

Flera fordon i diket

Åtminstone en bil och två bussar hamnade i diket efter snöhalkan i morse.
På stora vägen i Jomala Önningeby kanade en bil av körbanan vid 9-tiden på morgonen. Bilen voltade och blev liggande på sidan på åkern vid sidan om vägslänten.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Två SL-bussar har kört av vägen

Strax innan fem på onsdagseftermiddagen inträffade en svår trafikolycka på länsväg 280, i Finnby, utanför Stockholm. Enligt de första rapporterna ska två SL-bussar ligga i diket, samt flera personbilar.- En buss är enligt räddningstjänsten tom.

Alingsås tidning - 06 mar 17 kl. 10:48

Inställda bussar på grund av halka

Två linjebussar kanade i diket på måndagsmorgonen i närheten av Loo. All busstrafik har ställts in i området under förmiddagen på grund av halkan. Det gäller busslinjerna 541 och 542 mellan Sollebrunn och Alingsås, via Långared.

YLE - 01 nov 17 kl. 04:59

Flera bussar per år i diket i Kyrkslätt: "Också enstaka turer viktiga då vi talar om barnens säkerhet"

Ett flertal bussar per år kör i diket i Kyrkslätt. Oftast är det vädret som ställer till det. Bättre information efterlyses då barnens skolväg drastiskt avbryts på grund av att bussen kör av vägen..

NSD - 03 jan 12 kl. 09:35

Buss i diket

En av Västtrafiks bussar körde av vägen och hamnade på sidan i diket på Uddevallavägen norr om Stenungsund på tisdagsmorgonen..

NSD - 26 jan 12 kl. 21:19

Två LLT-bussar och en bärgare i diket

Under torsdagseftermiddagen kämpade LLTs bussar mot halkan på Framlänningsvägen i Gammelstads kyrkby. Halkan vann..

Alingsås tidning - 06 feb 13 kl. 09:11

Bil och bussar i halkolycka 

LÅNGARED: En personbil med släp har åkt i diket och två bussar har fått stopp. Det är mycket halt i Rudesjöbacken mittemellan Långared och Fly. Vägen har stängts av..

UNT - 21 feb 14 kl. 11:45

Buss fick ändan i diket

En linjebuss kanade ner i diket med ändan före. I övrigt har UL:s bussar klarat fredagens snöfall bra..

YLE - 26 okt 17 kl. 09:35

Bussar med skolbarn i diket i Kyrkslätt - "Det här händer varje år flera gånger per vinter"

En buss på väg från Sjundeå till Kyrkslätt har åkt i diket under torsdagsmorgonen. Ett flertal av resenärerna är skolelever i gymnasiet och högstadiet..

Helsingborgs Dagblad - 28 dec 17 kl. 07:39

Två bussar av vägen i Gävleborgs län

Två bussar har kört av vägen på länsväg 303 i Gävleborgs län. Olyckorna skedde strax efter klockan sju i morse, skriver lokala medier. Ena bussen står tvärs över vägen närmare Ockelbo och den andra har hamnat på sidan i diket närmare Hagsta utanför Gävl.

Helsingborgs Dagblad - 28 dec 17 kl. 07:39

Två bussar och en lastbil av vägen

Två bussar och en lastbil har kört av vägen på länsväg 303 i Gävleborgs län. Olyckorna skedde strax efter klockan sju i morse, skriver lokala medier. Ena bussen står tvärs över vägen närmare Ockelbo och den andra har hamnat på sidan i diket närmare Hags.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Byagården i Vomb kan få byta till halmtak

Vomb Nu planeras en stor renovering av Byagården, det gamla församlingshuset i Vomb. Kanske kommer det nya taket att bestå av halm, som anses mer tidsenligt, i stället för vass.– Det är en fråga som vi tittar vidare på men det kan innebära en merkostnad, säger Janice Johnsson, lokalförsörjningsplanerare på kommunala Lundafastigheter, som äger byggnaden.

Skånskan - 3 timmar sedan

Försvinnanden en röd tråd i Khemiris böcker

Från början tänkte sig Jonas Hassen Khemiri sin nya roman Pappaklausulen som lite av en uppgörelsebok. När den var färdigskriven visade den sig handla mycket mer om försoning.
– Ibland kan fiktionen göra en mer empatisk, säger han.

Skånskan - 3 timmar sedan

Storsatsar på Södervång

SVALÖV Starkt nerslitna hyreshusen på Ekebogatan på Södervång i Svalöv ska äntligen få en rejäl uppfräschning.
Samtidigt görs utemiljön om och i fortsättning ska de boende aktiveras ännu mer, känna sig trygga och trivseln ökas på rejält.– Det är dags nu.

Skånskan - 3 timmar sedan

Lägg fram egen bud­get

Bilda rege­ring blir svårt, som väntat. Att Ste­fan Löfven skulle kun­na lotsa sig fram till ett läge där inte en ma­jo­ri­tet röstar mot honom som re­ger­ings­bil­da­re näst­näs­ta vecka är osan­no­likt.
Där­för kommer tro­li­gen hans ex­pe­di­tions­mi­ni­stär att få lägga fram en ”opo­li­tisk” bud­get den 15 no­vem­ber.

Skånskan - 3 timmar sedan

Nobe’s anmäls för rökning inomhus

Malmö År 2005 förbjöds rökning inomhus på samtliga lokaler i hela landet. Men på Gamle Nobe’s Bodega vid Nobelvägen har man fortfarande en rökhörna inomhus.
Nu hotar dryga böter.

Skånskan - 3 timmar sedan

Bygger smart för framtiden

Skurup Smart ljus, flexibla ytor, och uteklassrum är något som byggs in i nya skolan. Prästamossen får också avskilda vrår i matsalen och skolan ska bli fri från utomhusskor.
Alla detaljer formade till en unik enhet ska göra vad byggherren kallar ”en hjärnsmart skola”.

Skånskan - 10 timmar sedan

Stark insats av IK Pantern

ISHOCKEY IK Pantern öste på fram till odiskutabla 4-1 borta mot toppkrigande Modo och tog därmed sin tredje raka seger i Hockeyallsvenskan.– Grymt stark laginsats. Vi höll oss verkligen till matchplanen mot ett skickligt hockeylag, krympte ytorna och spelade bra på alla sätt, myste tränare Viktor Stråhle.

Skånskan - 11 timmar sedan

Inre Ringvägen stängdes efter trafikolycka

Malmö Två personbilar kolliderade på Ystadvägen under fredagskvällen. En bil ska ha hamnat på taket och flera personer är fastklämda.Räddningstjänst, polis och ambulans åkte till cirkulationsplatsen vid Ystadvägen i höjd med Hindby för närmare kontroll.

Skånskan - 11 timmar sedan

Paviljong började brinna

Malmö En paviljong på Kung Oscars väg började av okänd anledning brinna under fredagskvällen.Räddningstjänsten åkte till platsen för närmare kontroll..

Skånskan - 11 timmar sedan

Minnesstund hölls för Patrik

Eslöv På fredagen samlades många Eslövsbor vid Badhusparken för att minnas Patrik France som gick bort bara dagarna innan hans 15-års dag.Skymningen hade nyss lagt sig på fredagskvällen när folk började samlas i Badhusparken för att minnas Patrik France.
Hans kropp hittades i måndags vid ett koloniområde i Eslöv.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.