Skånskan > Nyheter

Thursday, 17 January, 03:40

Skånskan - 11 jan 17 kl. 15:33

Sex bussar har kört i diketSkåne Sex av Skånetrafikens bussar har kört i diket under eftermiddagen under snöovädret. ERWP.fif(0)Under onsdagseftermiddagen har det blåst rejält i Skåne samtidigt som temperaturen har sjunkit mot nollan och snön har fallit ymnigt.
Ovädret har orsakat stora problem i trafiken.
Bland annat har sex av Skånetrafikens bussar kört i diket.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sex, Skånetrafikens, ERWP, Under, Skåne, Skånetrafiken

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, bussarhar , körti , diket
Nyan - 12 feb 18 kl. 10:46

Flera fordon i diket

Åtminstone en bil och två bussar hamnade i diket efter snöhalkan i morse.
På stora vägen i Jomala Önningeby kanade en bil av körbanan vid 9-tiden på morgonen. Bilen voltade och blev liggande på sidan på åkern vid sidan om vägslänten.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Två SL-bussar har kört av vägen

Strax innan fem på onsdagseftermiddagen inträffade en svår trafikolycka på länsväg 280, i Finnby, utanför Stockholm. Enligt de första rapporterna ska två SL-bussar ligga i diket, samt flera personbilar.- En buss är enligt räddningstjänsten tom.

Alingsås tidning - 06 mar 17 kl. 10:48

Inställda bussar på grund av halka

Två linjebussar kanade i diket på måndagsmorgonen i närheten av Loo. All busstrafik har ställts in i området under förmiddagen på grund av halkan. Det gäller busslinjerna 541 och 542 mellan Sollebrunn och Alingsås, via Långared.

YLE - 01 nov 17 kl. 04:59

Flera bussar per år i diket i Kyrkslätt: "Också enstaka turer viktiga då vi talar om barnens säkerhet"

Ett flertal bussar per år kör i diket i Kyrkslätt. Oftast är det vädret som ställer till det. Bättre information efterlyses då barnens skolväg drastiskt avbryts på grund av att bussen kör av vägen..

NSD - 26 jan 12 kl. 21:19

Två LLT-bussar och en bärgare i diket

Under torsdagseftermiddagen kämpade LLTs bussar mot halkan på Framlänningsvägen i Gammelstads kyrkby. Halkan vann..

Alingsås tidning - 06 feb 13 kl. 09:11

Bil och bussar i halkolycka 

LÅNGARED: En personbil med släp har åkt i diket och två bussar har fått stopp. Det är mycket halt i Rudesjöbacken mittemellan Långared och Fly. Vägen har stängts av..

Helsingborgs Dagblad - 28 dec 17 kl. 07:39

Två bussar av vägen i Gävleborgs län

Två bussar har kört av vägen på länsväg 303 i Gävleborgs län. Olyckorna skedde strax efter klockan sju i morse, skriver lokala medier. Ena bussen står tvärs över vägen närmare Ockelbo och den andra har hamnat på sidan i diket närmare Hagsta utanför Gävl.

Helsingborgs Dagblad - 28 dec 17 kl. 07:39

Två bussar och en lastbil av vägen

Två bussar och en lastbil har kört av vägen på länsväg 303 i Gävleborgs län. Olyckorna skedde strax efter klockan sju i morse, skriver lokala medier. Ena bussen står tvärs över vägen närmare Ockelbo och den andra har hamnat på sidan i diket närmare Hags.

NSD - 03 jan 12 kl. 09:35

Buss i diket

En av Västtrafiks bussar körde av vägen och hamnade på sidan i diket på Uddevallavägen norr om Stenungsund på tisdagsmorgonen..

UNT - 21 feb 14 kl. 11:45

Buss fick ändan i diket

En linjebuss kanade ner i diket med ändan före. I övrigt har UL:s bussar klarat fredagens snöfall bra..

YLE - 26 okt 17 kl. 09:35

Bussar med skolbarn i diket i Kyrkslätt - "Det här händer varje år flera gånger per vinter"

En buss på väg från Sjundeå till Kyrkslätt har åkt i diket under torsdagsmorgonen. Ett flertal av resenärerna är skolelever i gymnasiet och högstadiet..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Tala om köttets ur­sprung även på re­stau­rangerna

I Fin­land måste re­stau­rangerna från den 1 maj tala om för sina kunder var­ifrån köttet de ser­verar kommer. Det ska ge kon­su­menterna större möj­lig­heter att välja med­ve­tet (un­der­för­stått välja finskt kött).
Att den finska riks­dagens be­slut för­verk­li­gas blir möj­ligt ge­nom att EU-kom­mis­sionen nu gett sitt god­kän­nan­de.

Skånskan - 6 timmar sedan

Klass 5B vidare i vi i femman

Hofterup Klass 5B från Skönadalsskolan i Hofterup har gått vidare till semifinal i den klassiska tävlingen Vi i femman.
Klassen vann på tisdagen den första kvartsfinalen mot klass 5A från Europaportens grundskola i Malmö. Segersiffrorna blev 35-26.

Skånskan - 6 timmar sedan

Mäktig vändning av Eslövs IK

HANDBOLL Marschen uppåt i den allsvenska tabellen fortsätter för Eslövs IK:s damer. Men bortasegern mot jumbon Bjursätt Torslanda satt långt inne.Vid underläge med hela 14-18 i den andra halvleken, så agerade tränaren Lasse Eklöv och tog en nödvändig time out.

Skånskan - 9 timmar sedan

Telefon skulle tystas med sen uppsägning

LÖVESTAD Den 17 december kom ett standardmeddelande från Telia att teleledningen som paret Peter Klinke Larsen och Merete Schmidt kommunicerat genom i många år skulle stängas.
Hur kan Telia göra så, med så kort varsel och behandla gamla kunder på det här sättet? undrar paret.

Skånskan - 9 timmar sedan

… men nu får ledningen ny nådatid

LÖVESTAD På Telia håller man med om att uppsägningen nog kunde skötts snyggare. Därför väntar man en månad till innan ledningen kapas.Orsaken till stängningen är att flera av stolparna som ledningen går i är i så dåligt skick att de inte går att reparera om det blir ett fel, uppger Inger Gunterberg på Telias pressavdelning.

Skånskan - 9 timmar sedan

Tar hjälp av företag med bemanning

Sjöbo För att komma till rätta med personalkostnaderna som skenar iväg inom vård- och omsorgsnämndens verksamheter tar man nu hjälp av ett företag för att se över schemaläggning och bemanning.En orsak till att kostnaderna dragit iväg tror Eva Gustafsson är för att man har högre bemanning i sina verksamheter än vad man har budget för. För några år sedan införde kommunen rätt till heltid inom vården.

Skånskan - 9 timmar sedan

Äldreboendena har svårt att fylla platser

Sjöbo Kommunen har svårt att fylla de tjugotal platser som finns lediga på Blentarpsgården, Björkbacken och Rosenlund. De som söker är för ”friska”.
Samtidigt måste personalkostnaderna minska.

Skånskan - 9 timmar sedan

Byggföretag anmäler stöld

Löddeköpinge Ett byggföretag från Helsingborg polisanmäler att någon varit inne på en byggarbetsplats på Center Syd och stulit verktyg.
Tjuvarna kom bland annat över batterier och laddare. Stölden skedde natten till i fredags..

Skånskan - 9 timmar sedan

Fångades av kamera – bötfälls

Kävlinge 55-åringen fångades av fartkameran när han körde i 92 kilometer i timmen på väg 104 vid Annehill.
Nu åtalas mannen för hastighetsöverträdelse. Föraren erkänner fortkärningen.

Skånskan - 9 timmar sedan

Fastighet i Vollsjö såld till ny ägare

Vollsjö Nu är det klart vem som köpt tomtmarken på Pregestadsvägen 299 i Vollsjö av Petar Plasc. Ny ägare är Eva Rebecka Tuulikki Bylén, 26, från Blentarp. Priset blev 50 000 kronor, och den nya ägaren tog över tomten i december 2018.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.