Skånskan > Nyheter

Friday, 20 April, 20:21

Skånskan - 11 jan 17 kl. 15:33

Sex bussar har kört i diketSkåne Sex av Skånetrafikens bussar har kört i diket under eftermiddagen under snöovädret. ERWP.fif(0)Under onsdagseftermiddagen har det blåst rejält i Skåne samtidigt som temperaturen har sjunkit mot nollan och snön har fallit ymnigt.
Ovädret har orsakat stora problem i trafiken.
Bland annat har sex av Skånetrafikens bussar kört i diket.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sex, Skånetrafikens, ERWP, Under, Skåne, Skånetrafiken

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, bussarhar , körti , diket
Nyan - 12 feb 18 kl. 10:46

Flera fordon i diket

Åtminstone en bil och två bussar hamnade i diket efter snöhalkan i morse.
På stora vägen i Jomala Önningeby kanade en bil av körbanan vid 9-tiden på morgonen. Bilen voltade och blev liggande på sidan på åkern vid sidan om vägslänten.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Två SL-bussar har kört av vägen

Strax innan fem på onsdagseftermiddagen inträffade en svår trafikolycka på länsväg 280, i Finnby, utanför Stockholm. Enligt de första rapporterna ska två SL-bussar ligga i diket, samt flera personbilar.- En buss är enligt räddningstjänsten tom.

Alingsås tidning - 06 mar 17 kl. 10:48

Inställda bussar på grund av halka

Två linjebussar kanade i diket på måndagsmorgonen i närheten av Loo. All busstrafik har ställts in i området under förmiddagen på grund av halkan. Det gäller busslinjerna 541 och 542 mellan Sollebrunn och Alingsås, via Långared.

YLE - 01 nov 17 kl. 04:59

Flera bussar per år i diket i Kyrkslätt: "Också enstaka turer viktiga då vi talar om barnens säkerhet"

Ett flertal bussar per år kör i diket i Kyrkslätt. Oftast är det vädret som ställer till det. Bättre information efterlyses då barnens skolväg drastiskt avbryts på grund av att bussen kör av vägen..

NSD - 03 jan 12 kl. 09:35

Buss i diket

En av Västtrafiks bussar körde av vägen och hamnade på sidan i diket på Uddevallavägen norr om Stenungsund på tisdagsmorgonen..

NSD - 26 jan 12 kl. 21:19

Två LLT-bussar och en bärgare i diket

Under torsdagseftermiddagen kämpade LLTs bussar mot halkan på Framlänningsvägen i Gammelstads kyrkby. Halkan vann..

Alingsås tidning - 06 feb 13 kl. 09:11

Bil och bussar i halkolycka 

LÅNGARED: En personbil med släp har åkt i diket och två bussar har fått stopp. Det är mycket halt i Rudesjöbacken mittemellan Långared och Fly. Vägen har stängts av..

UNT - 21 feb 14 kl. 11:45

Buss fick ändan i diket

En linjebuss kanade ner i diket med ändan före. I övrigt har UL:s bussar klarat fredagens snöfall bra..

YLE - 26 okt 17 kl. 09:35

Bussar med skolbarn i diket i Kyrkslätt - "Det här händer varje år flera gånger per vinter"

En buss på väg från Sjundeå till Kyrkslätt har åkt i diket under torsdagsmorgonen. Ett flertal av resenärerna är skolelever i gymnasiet och högstadiet..

Helsingborgs Dagblad - 28 dec 17 kl. 07:39

Två bussar av vägen i Gävleborgs län

Två bussar har kört av vägen på länsväg 303 i Gävleborgs län. Olyckorna skedde strax efter klockan sju i morse, skriver lokala medier. Ena bussen står tvärs över vägen närmare Ockelbo och den andra har hamnat på sidan i diket närmare Hagsta utanför Gävl.

Helsingborgs Dagblad - 28 dec 17 kl. 07:39

Två bussar och en lastbil av vägen

Två bussar och en lastbil har kört av vägen på länsväg 303 i Gävleborgs län. Olyckorna skedde strax efter klockan sju i morse, skriver lokala medier. Ena bussen står tvärs över vägen närmare Ockelbo och den andra har hamnat på sidan i diket närmare Hags.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Superstjärnan Avicii är död

Artisten, producenten och dj:n Tim Bergling är död. Han blev 28 år.Enligt Dagens Nyheter hittades Tim Bergling död under fredagen.

Skånskan - 1 timme sedan

Säkerhetsrådet intog Lund

Lund FN:s säkerhetsråd är på plats i Skåne för ett informellt möte på Backåkra gård.
Under fredagen intog ambassöderer för medlemsländerna Lund för att bland annat titta på ESS.Situationen i säkerhetsrådet är spänd, inte minst på grund av situationen i Syrien där Ryssland stöder president Assad medan amerikanska, brittiska och franska styrkor gått till attack mot mål i landet efter en misstänkt attack med kemiska vapen den 7 april.

Skånskan - 1 timme sedan

Påverkade män gripna av polis

Kävlinge Patrullerande polis ingrep på torsdagskvällen mot två män som misstänktes vara narkotikapåverkade. En av dem hade också en mindre mängd narkotika på sig.
Båda männen, 22 och 21 år gamla, misstänks för narkotikabrott.

Skånskan - 1 timme sedan

Åkgräsklippare stals på gård

Dösjebro Någon gång mellan torsdag i förra veckan och i måndags har en åkgräsklippare stulits från en gård i Dösjebro. Klipparen är värd omkring 40 000 kronor.
Det är den andra anmälda stölden på kort tid av gårdsägare i Dösjebro.

Skånskan - 1 timme sedan

Brand i byggnad vid skola

Strax efter klockan sex på fredagskvällen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till Kroksbäcksskolan på Hyllievångsvägen i Malmö med anledning av en brand.Enligt larmet till SOS så rör det sig om en byggnad vid infarten vid skateboard rampen som ska brinna.
Polisen uppger att det är en fristående byggnad som tillhör skolan som brinner.

Skånskan - 3 timmar sedan

Samantha Fox till Malmö Pride

Brittiska sångerskan Samantha Fox och dragstjärnan Trinity the Tuck Taylor känd från RuPaul’s Drag Race. Och så allsång med bland andra Marianne Mörck, Thérèse Andersson Lewis och Janice. På fredagen presenterades artisterna som gästar Malmö Pride i år.

Skånskan - 4 timmar sedan

Nedräkning på allvar inför karnevalsstart

lund I det vackraste försommarväder, vid ett prunkande Lundagård, skedde den åttonde och näst sista nedräkningen inför Lundakarnevalen.
Gäst var artisten Oscar Zia, som berättade att det var karnevalsdebut för honom.– Detta är den sista nedräkningen innan den absolut sista nedräkningen, som sker i samband med invigningen av karnevalen den 18 maj, säger Sara Granberg, kommunikationschef för evenemanget.

Skånskan - 4 timmar sedan

Ett försenat besked på många sätt

Pressmeddelandet har kommit från Svenska Akademien, om än försenat.
De skriver att de ”med kraft” tar avstånd från sexuella trakasserier och sexuellt våld.
Det är en överraskande formulering med tanke att vissa ledamöter hitintills koncentrerat sig mer på att sura över att deras vän har fått på tafsen än att övergrepp och trakasserier förekommit.

Skånskan - 4 timmar sedan

Berusad bilist omhändertogs

HÖÖR När polisen stannade en bil utanför Höör var föraren så berusad att han måste omhändertas.Den 39-årige mannen var så kraftigt berusad att han fick följa med till polisstationen, där han omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.
Ett utandningsprov visade att han hade 1,64 promille alkohol i sig.

Skånskan - 4 timmar sedan

Ny målvaktstränare i Redhawks

ISHOCKEY Henning Sohlberg blir Malmö Redhawks nye målvaktstränare nästa säsong.Henning Sohlberg har den gångna säsongen jobbat som målvakstränare och videocoach för Redhawks juniorlag. Dessutom har han haft samma roll i IK Panterns hockeyallsvenska lag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.