Skånskan > Nyheter

Monday, 23 July, 08:11

Skånskan - 11 jan 17 kl. 15:33

Sex bussar har kört i diketSkåne Sex av Skånetrafikens bussar har kört i diket under eftermiddagen under snöovädret. ERWP.fif(0)Under onsdagseftermiddagen har det blåst rejält i Skåne samtidigt som temperaturen har sjunkit mot nollan och snön har fallit ymnigt.
Ovädret har orsakat stora problem i trafiken.
Bland annat har sex av Skånetrafikens bussar kört i diket.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sex, Skånetrafikens, ERWP, Under, Skåne, Skånetrafiken

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, bussarhar , körti , diket
Nyan - 12 feb 18 kl. 10:46

Flera fordon i diket

Åtminstone en bil och två bussar hamnade i diket efter snöhalkan i morse.
På stora vägen i Jomala Önningeby kanade en bil av körbanan vid 9-tiden på morgonen. Bilen voltade och blev liggande på sidan på åkern vid sidan om vägslänten.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Två SL-bussar har kört av vägen

Strax innan fem på onsdagseftermiddagen inträffade en svår trafikolycka på länsväg 280, i Finnby, utanför Stockholm. Enligt de första rapporterna ska två SL-bussar ligga i diket, samt flera personbilar.- En buss är enligt räddningstjänsten tom.

Alingsås tidning - 06 mar 17 kl. 10:48

Inställda bussar på grund av halka

Två linjebussar kanade i diket på måndagsmorgonen i närheten av Loo. All busstrafik har ställts in i området under förmiddagen på grund av halkan. Det gäller busslinjerna 541 och 542 mellan Sollebrunn och Alingsås, via Långared.

YLE - 01 nov 17 kl. 04:59

Flera bussar per år i diket i Kyrkslätt: "Också enstaka turer viktiga då vi talar om barnens säkerhet"

Ett flertal bussar per år kör i diket i Kyrkslätt. Oftast är det vädret som ställer till det. Bättre information efterlyses då barnens skolväg drastiskt avbryts på grund av att bussen kör av vägen..

NSD - 03 jan 12 kl. 09:35

Buss i diket

En av Västtrafiks bussar körde av vägen och hamnade på sidan i diket på Uddevallavägen norr om Stenungsund på tisdagsmorgonen..

NSD - 26 jan 12 kl. 21:19

Två LLT-bussar och en bärgare i diket

Under torsdagseftermiddagen kämpade LLTs bussar mot halkan på Framlänningsvägen i Gammelstads kyrkby. Halkan vann..

Alingsås tidning - 06 feb 13 kl. 09:11

Bil och bussar i halkolycka 

LÅNGARED: En personbil med släp har åkt i diket och två bussar har fått stopp. Det är mycket halt i Rudesjöbacken mittemellan Långared och Fly. Vägen har stängts av..

UNT - 21 feb 14 kl. 11:45

Buss fick ändan i diket

En linjebuss kanade ner i diket med ändan före. I övrigt har UL:s bussar klarat fredagens snöfall bra..

YLE - 26 okt 17 kl. 09:35

Bussar med skolbarn i diket i Kyrkslätt - "Det här händer varje år flera gånger per vinter"

En buss på väg från Sjundeå till Kyrkslätt har åkt i diket under torsdagsmorgonen. Ett flertal av resenärerna är skolelever i gymnasiet och högstadiet..

Helsingborgs Dagblad - 28 dec 17 kl. 07:39

Två bussar av vägen i Gävleborgs län

Två bussar har kört av vägen på länsväg 303 i Gävleborgs län. Olyckorna skedde strax efter klockan sju i morse, skriver lokala medier. Ena bussen står tvärs över vägen närmare Ockelbo och den andra har hamnat på sidan i diket närmare Hagsta utanför Gävl.

Helsingborgs Dagblad - 28 dec 17 kl. 07:39

Två bussar och en lastbil av vägen

Två bussar och en lastbil har kört av vägen på länsväg 303 i Gävleborgs län. Olyckorna skedde strax efter klockan sju i morse, skriver lokala medier. Ena bussen står tvärs över vägen närmare Ockelbo och den andra har hamnat på sidan i diket närmare Hags.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Lindy med ena benet i Berlin

På Malmö Opera sågs han sist i rollen som Spelledaren i musikalen Pippin och under ett år har han spelat på Gorki Theater i Berlin med föreställningen Roma Armee. Nu kommer Lindy Larsson tillbaka till Skåne för ett stopp på Sommarlund på tisdag med sitt band Lindy & Bon Bon Band och ett på Sommarscen Malmö, då som gäst på allsången med Miriam Aïda.Under ett år har Lindy Larsson medverkat i Yael Ronens pjäs Roma Armee på Gorki Theater i Berlin.

Skånskan - 45 minuter sedan

Två gripna för olaga hot

Kävlinge Två män greps sent på söndagen i Kävlinge misstänkta bland annat för olaga hot och brott mot knivlagen.Polisen körde till järnvägsstationen i Kävlinge sedan en uppringare berättat om att en pistolbeväpnad man rörde sig i området tillsammans med två andra män och två kvinnor. Sällskapet påträffades och två av männen greps efter att de först beordrats till marken och pistolen säkrats.

Skånskan - 45 minuter sedan

Fem avstängda på LSS-boende

ystad Fem personer har stängts av från ett LSS-boende i kommunen i 30 dagar.Det rör sig om både vikarier och tillsvidareanställda som nu stängts av i 30 dagar från sina arbeten på ett LSS-boende i Ystads kommun på grund av misskötsel.
– Vi ser så allvarligt på det att vi har påbörjat en utredning och i samband med det stängt av fem personer under tiden som uppgifterna utreds, säger Maria Posa, verksamhetschef på avdelningen funktionsnedsättning och socialpsykiatri.

Skånskan - 1 timme sedan

Lägenhet besköts i Landskrona

Landskrona En lägenhet på Järnvägsgatan i Landskrona besköts på söndagskvällen.Det var strax före klockan 22 som flera uppringare larmade polisen om att skottlossning pågick på Järnvägsgatan. Enligt polisen besköts en lägenhet där en man befann sig.

Skånskan - 3 timmar sedan

Vi måste ta oss vidare i kriminalitetsfrågan

Moderaten Ylva Karlsson är en av de som kandiderar till kommunfullmäktige i år. Hon är 30 år och bor ute på landet i Vallarum med sin sambo Christoffer Wahlquist. För tillfället studerar hon digital marknadsföring vid IHM Business school i Malmö.

Skånskan - 3 timmar sedan

Patient blev starkt övermedicinerad

Höör En patient fick ut­skrivet beroende­framkallande läke­medel i stigande doser och utvecklade ett opioidberoende.Detta enligt lex Maria-anmälan som Skånes universitetssjukvård, Sus, gjort till Inspektionen för vård och omsorg, IVO.
Den vårdenhet som anmälan gäller är vårdcentralen i Höör.

Skånskan - 3 timmar sedan

Nyanlända ska förmås gå med i föreningar

ESLÖV Efter sommaren drar kommunen igång ett samarbetsprojekt för att fler från underrepresenterade grupper ska ta plats i föreningslivet.
I första hand riktar man in sig på unga nyanlända och på unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.Det är i samarbete med Rädda Barnen och Skåneidrotten som Eslövs kommun drar igång projektet som döpts till ”Min väg till engagemang i Eslöv”.

Skånskan - 10 timmar sedan

Man utsatt för knivrån

Vid 21.30-tiden på söndagen blev en man utsatt för en knivrån utanför sitt jobb på Kroksbäck.Två män ska bland annat ha tvingat till sig mannens mobiltelefoner genom att hota honom med kniv.

Skånskan - 10 timmar sedan

IFK Kristianstad fick jubla i Åhus

BEACHHANDBOLL Elitklasserna i Åhus Beachhandboll Festival fick två helt nya segrare.
København Håndbold besegrade H65 Höör i damklassen och IFK Kristianstad välte SG Flensburg Handewitt.Det krävdes en straff i ”sanden death” mot IFK Ystad för att IFK Kristianstad skulle ta sig till final.

Skånskan - 10 timmar sedan

Historisk vandring: Så skapades Ribersborgsstranden

MALMÖ Redan 1898 byggdes Ribersborgs kallbadhus men inte förrän 1926 anlades den vita stranden som Malmöborna i dag använder till sitt badliv.
Det var en av de historier som Lars-Gunnar Bengtsson berättade när han tog med en grupp historieintresserade på en vandring vid stranden eller tånggång som det kallas i programmet.– Vi är en del av aktiviteterna i sommar på Ribersborg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.