Skånskan > Nyheter

Thursday, 27 April, 12:54

Skånskan - 11 jan 17 kl. 15:10

Årets svåraste nöt att knäckaHANDBOLL Säsongens kanske mest svårknäckta nöt står för dörren för H65 Höörs handbollsdamer. ERWP.fif(2)– För vår del en ganska skön match, påstår tränaren Ola Månsson inför onsdagskvällens bortamatch i SHE mot mångfaldiga mästarinnorna Sävehof.
Till Göteborg reser H65 med samma lag som i de senaste matcherna och med gott självförtroende.
– Vi har inte förlorat sedan i oktober, påminner Ola Månsson.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HANDBOLL Säsongens, H65 Höörs, ERWP, Ola Månsson, SHE, Sävehof, Göteborg, H65, Eslöv, Höör, Månsson, Partille, Partille Arena

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årets svåraste, nötatt , knäcka
Skånskan - 07 jan 16 kl. 16:07

Inget kranvatten efter läcka

Hörby HÖRBY
Boende utmed Kungsgatan i Hörby blev utan kranvatten på torsdagen.
Orsaken var att en 50 år gammal huvudledning i gjutjärn hade gått sönder och börjat läcka. Reparationsarbetet pågick hela dagen.

Expressen - 26 feb 16 kl. 16:01

Intresset att betäcka med stjärnan enormt

Franska vintermeetinget börjar lida mot sitt slut. Samtidigt kickar avelssäsongen i gång för de franska topphingstarna. Efter Bold Eagles sanslösa vinter är intresset att betäcka med honom större än någonsin.

SmålandsPosten - 25 mar 14 kl. 00:29

Krönikan: Växjö klarade av det svåraste som finns

Det var ännu ett kliv i Växjö Lakers utveckling från division 4-lag (1998) till utmanare som SM-guldet (2014).
Det var det definitiva beviset för att Växjö Lakers nu klarar av det svåraste som finns inom idrotten - att vinna så kallade måste-matcher. Efter två raka förluster i SM-kvartsfinalserien hade Lakers kniven mot strupen i går kväll.

BT - 18 sep 14 kl. 08:18

Svåraste uppgiften kvarstår ännu

Pia Sundhage har klarat två viktiga uppdrag som förbundskapten. Ett tredje återstår: Att göra Sverige till ett världslag. Alla vet att hon varit damfotbollens självlysande pr-kvinna.

BT - 18 sep 14 kl. 08:18

Svåraste uppgiften kvarstår ännu

Pia Sundhage har klarat två viktiga uppdrag som förbundskapten. Ett tredje återstår: Att göra Sverige till ett världslag. Alla vet att hon varit damfotbollens självlysande pr-kvinna.

Skånskan - 03 okt 15 kl. 20:46

Svåraste läget i modern tid

Malmö Det råder akut brist på boendeplatser för nyanlända flyktingar och Migrationsverket börjar närma sig vägs ände när det gäller platser.
Det beskedet gavs vid en extrainsatt presskonferens i Malmö i dag.
Nu öppnar man för att evakueringsplatser i till exempel gymnastiksalar kan behöva användas.

IDG - 30 dec 13 kl. 09:29

Världens svåraste kryptering knäckt med processorljud

En mikrofon är allt som behövs för att få dekrypteringsnycklar som skulle ta hundratals år för en dator att knäcka..

Sydsvenskan - 28 mar 14 kl. 05:30

Torstenssons kvittering kan räcka ända till EM

Sverige är ett stort steg närmare EM i Ungern och Kroatien efter att ha spelat oavgjort mot VM-silvermedaljörerna Serbien – på bortaplan.Serbien ledde med 25–24 med elva sekunder kvar av matchen.Då slängde den nye förbundskaptenen Thomas Sivertsson in timeout-kortet och formstarka Linnea Torstensson sa: ”Sätt mig i läge i mitten!

Uppsalanyheter.se - 13 jul 15 kl. 05:39

Det här är populäraste sexleksakerna i Uppsala

När Anette Nordstrand startade Lustgården för 17 år sedan var ambitionerna att det skulle vara en "kärleksaffär" avsedd för alla. Den typiska kunden då var en ensam kvinna, men idag är det mer vanligt att par kommer in till henne, nu berättar hon vad uppsalaborna helst köper hos henne.När Anette Nordstrand startade Lustgården för 17 år sedan var ambitionerna att det skulle vara en "kärleksaffär" avsedd för alla.

Expressen - 28 dec 15 kl. 18:31

Självständighet – en svår nöt att knäcka

En folkomröstning om självständighet i Katalonien ser ut att bli en av de svåraste frågorna att lösa i försöken att få ihop en ny spansk regering efter valet den 20 december..

YLE - 03 nov 16 kl. 05:17

Morgonkollen: SDP populäraste partiet, Guggenheim får mer pengar

Morgonkollen är nu också tillgänglig som avisering via Nyhetskollen. Aviseringarna kan justeras under applikationens inställningar. Läget inrikes: Finland stod för en dröminsats och segrade Österrike med 31-27 i handbollens EM-kval igår kväll.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Alliansen: Nu är situationen akut

skåne Omfördela resurserna till primärvården och se över hela sjukvårdsorganisationen i Skåne. ERWP.fif(3)De kraven ställer nu alliansen i Region Skåne i ett initiativärende till regionstyrelsen.

Skånskan - 1 timme sedan

Primärvården saknar 266 läkare

SKÅNE Region Skåne har 282 utbildningsplatser för läkare som vill specialisera sig i allmänmedicin. Med det tar upp till sju år innan man är färdig att börja arbeta på en vårdcentral. ERWP.

Skånskan - 1 timme sedan

Inne i en ond cirkel

Skåne – Vi har påpekat det och gör det igen. Vården behöver tillföras mer resurser. ERWP.

Skånskan - 45 minuter sedan

Spritsnattare i farten

SIMRISHAMN ERWP.fif(0)Två män försökte snatta varor för 627 kronor på systembolaget i onsdags. När personalen upptäckte det släppte de varorna och lämnade platsen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Spelet kan börja.

Kävlinge På onsdagen levererades Kävlinges senaste offentliga utsmyckning, den datorspelsinspirerade skulpturen Tetris. ERWP.fif(0)Det är spelklassikern med samma namn som gett konstnären Jacob Dahlgren idén till sitt konstverk, som från och med onsdagen ska pryda torget på Unionsgatan i Kävlinge.

Skånskan - 2 timmar sedan

Överklagar ”paddbeslut”

MALMÖ Politikerna i stadsbyggnadsnämnden tänker inte låta en padda hindra planen för Limhamns gamla skjutbaneområde. ERWP.fif(1)Nämnden beslöt på onsdagen att överklaga till sista instans, mark- och miljööverdomstolen, och hoppas på att få prövningstillstånd.

Skånskan - 2 timmar sedan

Husiebeslut sköts upp

HUSIE Det blev inget beslut i det kontroversiella ärendet om bygglov för bostadsmoduler vid Husie mosse. ERWP.fif(0)Politikerna i stadsbyggnadsnämnden valde att skjuta på ärendet.

Skånskan - 4 timmar sedan

Kitty Crowther med ny bok i bagaget

Litteralund På onsdagen kom den belgiska författaren, illustratören och Alma-pristagaren Kitty Crowther till Litteralund. Med sig hade hon Sagor om natten, en rosa bilderbok om björnar, människor och den stora skogen som kommer ut direkt på svenska 3 maj.Kitty Crother om vad det har betytt att få Almapriset:
”Det är en stor, stor ära och ett stort sätt att få veta att det man gör är bra.

Skånskan - 5 timmar sedan

Kraftiga explosioner vid Damaskus flygplats

Flygplatsen i Damaskus har drabbats av flera explosioner nu på torsdagsmorgonen. ERWP.fif(0)Enligt det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR) ska explosionerna ha skett vid en vapendepå vid den internationella flygplatsen som används av iranska styrkor, uppger Reuters.

Skånskan - 5 timmar sedan

Halvklart och lokala regnskurar

Här är ett urval av nattens och morgonens viktigaste nyheter: ERWP.fif(0)LOKALT
Raset på näringslivsrankingen oroar
ESLÖV Eslövs ras på Svenskt Näringslivs senaste näringslivsranking – från plats 115 till 162 – har fått Astrid Nilsson (L) att reagera. Kommunen anmäls för miljöbalksbrott
MALMÖ Förorenade jordmassor från Rörsjöskolans tomt blev utfyllnadsmaterial i Norra hamnen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.