Skånskan > Nyheter

Wednesday, 29 March, 07:13

Skånskan - 11 jan 17 kl. 15:12

Sjöbotjej klar för Gothenburg Horse ShowRIDSPORT Två tolvåriga tjejer från det sydostskånska idrottshörnet, Alva Eghall från Sjöbo och Bella Lindgren från Brantevik, är klara för Gothenburg Horse Show i Scandinavium, där de den 22 februari kommer att rida semifinal i klassen Sverigeponnyn. ERWP.fif(1)Gothenburg Horse Show, som i år äger rum den 21-26 februari i Scandinavium i Göteborg, räknas som en av världens största inomhustävlingar för ridsport.
Här visar inte bara världens stjärnor upp sig, utan här får även ridsportens unga framtidshopp chansen att tävla. Sverigeponnyn, Gothenburg Horse Shows storsatsning på ponnyhoppning för unga ryttare mellan 12-18 år, ersätter i år den tidigare GP-ponnyn.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Gothenburg Horse Show, RIDSPORT Två, Eghall, Sjöbo, Bella Lindgren, Brantevik, Scandinavium, Sverigeponnyn, ERWP, Göteborg, Horse Shows, GP, Helsingborg, Bella Lidgren, Alva Eghall, Lidgren, Österlens Ridklubb, Chapmans Lupo, Bella, Höör, Öveds Jakt, Fältrittklubb, Brännornas Myra, Alva, Christina Eghall

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjöbotjej, klarför , Gothenburg, Horse, Show
Magazin24 - 09 jan 14 kl. 10:45

Arbogaryttare till Gothenburg Horse Show

När Europas bästa unghästar gör upp under Gothenburg Horse Show den 26 februari och 2 mars är Arbogaryttaren Stina Lillje på plats för att rida på två av hästarna. Det är dags för världseliten att göra upp i en världscupstävling i Göteborg och av åtta inkvalade hästar från Sverige kommer Arbogaryttaren Stina Lillje att hoppa med två av dem. I år får publiken se några kommande svenska stjärnor göra upp i en hoppklass där de tävlar mot Europas bästa unghästar.

Magazin24 - 24 feb 15 kl. 17:46

Stina Lillje tävlar i Gothenburg Horse Show

I morgon onsdag drar Gothenburg Horse Show i gång och på plats är Stina Lillje från Arboga för att tävla med hästen Rihanna K.Gothenburg Horse Show samlar världseliten inom ridsport och är en av världens största inomhustävlingar.Stina Lillje, från Arboga, med hästen Rihanna K har tagit sig till final i Lövsta Future Challenge Jumping som är en hoppklass där framtidens hästar kan visa upp sig.

GöteborgsPosten - 27 apr 13 kl. 06:00

Misstänkt djurplågeri i Gothenburg Horse Show

Djurplågeri eller träning? ?För hästen så är det här en fruktansvärd situation?

Expressen - 29 apr 13 kl. 12:08

Gothenburg Horse Show slog rekord

Göteborg. Gothenburg Horse Show har slagit alla tiders publikrekord. Nu hyllas de 90 758 åskådarna av både ryttare och förbund: - Helt fantastiskt, det finns inget som liknar det här, säger Rolf-Göran Bengtsson.

GöteborgsPosten - 18 apr 14 kl. 17:42

Gothenburg horse show prisades i Lyon

Gothenburg horse show har prisats för att i samband med tävlingar i Världscupen ha gett medias representanter bäst förutsättningar för att göra sitt jobb..

GT - 23 mar 16 kl. 14:30

Gothenburg Horse Show snart slutsålt

Biljetterna till Gothenburg Horse Show går åt som smör i solsken. – Vi har sålt biljetter för över 20 miljoner kronor, säger GHS tävlingsledare Tomas Torgersen..

GöteborgsPosten - 23 feb 17 kl. 10:12

Framtidshoppet inför Gothenburg horse show: "Vill bara sätta igång"

Karin Martinsen är en av de hoppryttare som tar plats i Scandinavium under Gothenburg horse show. GP fick en pratstund med henne. – Hästarna är i bra form och jag vill bara sätta igång, säger hon..

GöteborgsPosten - 23 feb 17 kl. 17:09

Tung avhopp från Gothenburg Horse Show

Gothenburg horse show har drabbats av ett tungt avhopp. Steve Guerdat,fjolårets segrare i världscupen, kommer inte..

Trelleborgs Allehanda - 17 feb 14 kl. 18:31

Stjärnan nobbar Gothenburg Horseshow


Den svenska dressyrryttaren Tinne Vilhelmsson Silfvén kommer inte att delta i Gothenburg horse show, uppger gp.se.Hon och hästen Don Auriello befinner sig just nu i Florida och leder världscupen i den västeuropeiska ligan.

Kristianstadsbladet - 17 feb 14 kl. 18:31

Stjärnan nobbar Gothenburg Horseshow


Den svenska dressyrryttaren Tinne Vilhelmsson Silfvén kommer inte att delta i Gothenburg horse show, uppger gp.se.Hon och hästen Don Auriello befinner sig just nu i Florida och leder världscupen i den västeuropeiska ligan.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Regler för blodgivning kan ändras

En man som som haft sex med en annan man får i nuläget inte donera blod förrän tolv månader efter den senaste sexuella kontakten. Men de reglerna kan nu vara på väg att ändras rapporterar Sveriges Radio Ekot. ERWP.

Skånskan - 30 minuter sedan

Trump slopar Obamas klimatreform

Utrikes Donald Trump skrev under tisdagen under en exekutiv order som stoppar Obamas klimatlagar. ERWP.fif(1)Ordern han skrev under stoppar eller häver flera klimatlagar och beslut som tidigare presidenten Barack Obama fattade.

Skånskan - 30 minuter sedan

Trump vill bli kvitt Obamas klimatreform

Utrikes Donald Trump skrev under tisdagen under en exekutiv order som stoppar klimatlagar. ERWP.fif(1)Ordern han skrev under stoppar eller häver flera klimatlagar och beslut som tidigare presidenten Barack Obama fattade.

Skånskan - 30 minuter sedan

Morgonkollen: Unik tigerfamilj upptäckt i Thailand

Uppdatera dig här med de senaste nyheterna. ERWP.fif(0)LOKALT Nazistanklagad lärare pekar ut egna elever
KÄVLINGE Den Kävlingelärare som nyligen pekades ut som nazistsympatisör ifrågasätter i den främlingsfientliga podden ”Ingrid och Conrad” åldern på två av sina egna elever, båda nyanlända flyktingar.

Skånskan - 1 timme sedan

Svenska hittad död i Kongo-Kinshasa

Nyheter Den 36-åriga svenskan kidnappades i samband med ett FN-uppdrag. ERWP.fif(0)Svenska Zaida Catalán försvann den 12 mars och ska ha hittats död under måndagen, något som bekräftas av UD och FN.

Skånskan - 1 timme sedan

Kritik för sköterskebrist

Lund LVM-hemmet Lunden hade inte haft full bemanning med sjuksköterskor under en period på ett och ett halvt år. En tillsyn av inspektionen för vård och omsorg (IVO) visade på en rad brister när det gäller riskbedömning samt hälso- och sjukvårdsdokumentation. ERWP.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nazistanklagad lärare pekar ut egna elever

Kävlinge Den Kävlingelärare som nyligen pekades ut som nazistsympatisör ifrågasätter i den främlingsfientliga podden ”Ingrid och Conrad” åldern på två av sina egna elever, båda nyanlända flyktingar.
Hon säger sig också hålla ett extra öga på dem när de rör sig bland flickorna på skolan. ERWP.

Skånskan - 2 timmar sedan

Brandsäkerhet på krog kritiseras

lund Vid en tillsyn den 16 januari upptäcktes säkerhetsbrister på en krog i centrala Lund. Krogen har nu fått 16 veckor på sig att vidta åtgärder. ERWP.

Skånskan - 2 timmar sedan

Skryllegården får ny framtidsplan

Skrylle Ytterligare ett litet steg tas nu i frågan om Skryllegården – en framtidsplan för den populära friluftsanläggningen ska arbetas fram. ERWP.fif(0)Att förändringar ska ske är sedan redan känt, vilket Skånskan rapporterat om tidigare.

Skånskan - 6 timmar sedan

Utredningen måste bli verkstad

ERWP.fif(2)Nu har remisstiden för svaren på den parlamentariska landsbygdskommitténs slutbetänkande gått ut. Utredningen är gedigen, och då samtliga riksdagspartier står bakom slutbetänkandet finns det gott hopp om att många av förslagen kommer att genomföras.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.