Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 24 May, 15:39

Liknande nyheter

Taggar: Spårvägsmotståndare, trotsade, ovädret

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Finurlig visionär tar emot årets Alma-pris

Han vill känna djurets hela väsen och tecknar det sedan på sitt eget sätt. Årets Alma-pristagare har visserligen ett förflutet som reklamillustratör men när Disney ville ge honom uppdrag tackade han nej. En svartbjörn som hellre luktar på blommor än räk.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

21-åring dödshotade kvinna på Center syds parkering – döms till böter

Besöket på motorträffen slutade i dödshot..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Spårvägen bräcklig ryggrad i brungult kunskapsstråk

En sträng vinter kan gå hårt åt grönskan längs spåren, skriver Christer Hjort..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Artigt när Donald Trump mötte påven

Två världsledare, med olika uppfattningar på flera områden, har utbytt åsikter och gåvor i Vatikanen. USA:s president Donald Trump och påve Franciskus möttes bakom stängda dörrar i en halvtimme. Sedan gav de varandra böcker.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Stora länders invånare oroar sig för klimatet

Många invånare i flera av världens största länder är beredda att göra uppoffringar för att motverka klimatförändringar. Det visar en undersökning från den svenska organisationen Global Challenges Foundation inför veckans G7-möte. Nästan 90 procent av pe.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Telias mejltjänst i gång efter störningar

Merparten av Telias mejltjänst var vid femtiden på onsdagsmorgonen i gång efter stora störningar. Också Telias hemsida var uppe igen efter att ha legat nere sedan tisdagen. – Ett fåtal kunder kan fortfarande ha problem med mejltjänsten, men våra teknike.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Polis åtalas för misshandel i fyllecell

Polisen omhändertog en berusad man och tog in honom i en cell. Inne i cellen påstås en polisman ha misshandlat den berusade mannen genom att ge honom ett knytnävsslag i ansiktet. Nu åtalas han vid Varbergs tingsrätt för misshandel, alternativt tjänstef.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Fyra klättrare hittade döda i Everest-läger

Ytterligare fyra klättrare har hittats döda på Mount Everest. Den sammanlagda dödssiffran under vårsäsongen på världens högsta berg är därmed redan uppe i tio. Fyra kroppar upptäcktes under natten till onsdagen vid Läger fyra, på cirka 8 000 meters höj.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Så driver pengarna politiken framför sig

Argentinaren Walter Formento söker de ekonomiska motiven, skriver Jon Weman..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Utredning om mordbrand läggs ner

Utredningen om misstänkt mordbrand efter en brand i en villa utanför Hammerdal i januari i år, läggs ner, rapporterar P4 Jämtland. I resterna av det nedbrunna huset återfanns kvarlevorna av en kvinna. En man i 50-årsåldern misstänktes för att ha mördat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.