Expressen > Kultur

Wednesday, 21 February, 16:28

Expressen - 11 jan 17 kl. 15:02

Klart grabben ska åka taxi – han är ju sosse!SSU:s ordförande Philip Botströms bestämde sig till slut för att betala sin taxinota på nära 8 000 kronor själv. Jämfört med hur det har sett ut inom arbetarrörelsen är det närmast att betrakta som ett sundhetstecken..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SSU, Philip Botströms

Dela artikeln

9393 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart grabbenska , åka, taxihan är ju , sosse
Kristianstadsbladet - 25 apr 14 kl. 09:02

Desperat tilltag av sosse-adeln

Foto: ROLF HÖJER / TT

Nu vill Folkets Hus och Parker bannlysa Sverigedemokraterna. Partiet får inte längre hyra deras lokaler och parker. Ja, förståeligt.

Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 10:13

Daniel Larsson saknar "grabben"

Nyblivne pappan hoppas på vinst mot Torshavn i kväll och ser fram emot mötet med Glasgow Rangers.
? Det är klart att det var annorlunda den här gången.

Expressen - 19 maj 17 kl. 09:00

Hur ska grabben ha råd med eget boende?

”Klart grabben ska ha en lägenhet.”Ingen ska behöva gå och drälla i pojkrummet till 27-årsåldern.Pappan är bekymrad och besvärad av att ha sonen kvar i huset.

BT - 02 jan 15 kl. 17:18

Taxi Kurir köper Taxi Borås

Fågelviksgruppen har köpt Taxi Borås och företaget får därmed samma ägare som den bittra konkurrenten Taxi Kurir. -För vår del ser jag ingen nackdel. Vi fortsätter att driva vårt eget och det är bättre med en konkurrent i samma organisation än utanför, säger Sven-Erik Neergaard-Möller, vd för Taxi Borås.

Cornucopia - 09 okt 16 kl. 09:56

Våndan av taxi på landet - aldrig Taxi Kurir eller Taxi Borås

Att bo på landet har många fördelar. Dit hör dock inte taxi, vilket man ibland kan behöva. Om inte åt sig själv, så kanske åt andra.

Expressen - 17 okt 12 kl. 15:10

Reinfeldt: "Åkesson dagens sosse"

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson gick till hårt angrepp mot statminister Fredrik Reinfeldt under onsdagens partiledardebatt - och anklagade honom för att ha slagit sönder a-kassan. Då replikerade Reinfeldt: ? Jimmie Åkesson ska tydligen vara dagens sosse.

Trelleborgs Allehanda - 22 feb 13 kl. 06:30

Taxi Trelleborg vann kamp om färdtjänst

Arkivbild: Lollo Bark
Taxi Trelleborg har vunnit upphandlingen om att köra färdtjänst åt Trelleborgs kommun. Bolaget ska ta över efter Palmstadens Taxi i augusti. Men striden om det åtråvärda mångmiljonkontraktet är inte över.

YLE - 25 feb 13 kl. 05:27

Taxi Vasa svarar på kritik från Hangö

Taxiföretagaren Mats Welander i Hangö har retat upp taxiförmedlingscentralen Taxi Vasa med sina uttalanden för Yle Nyheter om att Vasacentralen inte svarade då man beställde taxi i Hangö.
Taxiföretagarna i Hangö böt i höstas bort taxiförmedlingscentralen Taxi Vasa mot Taxi Borgå. Raimo Roine, verkställande direktör för Vasa Ulataxi Ab, som driver Taxi Vasa, säger att Welanders påståenden saknar grund helt och hållet.

VBL - 20 apr 13 kl. 22:59

Islamisten är ingen sosse

NYHETSANALYS. Det är helt ok att vara muslim och socialdemokrat. Men som sosse kan du inte vara islamist.

Världen Idag - 06 sep 13 kl. 00:01

Var Jesus verkligen sosse?

Inför kyrkovalet har Social­demo­krat­er­nas ungdomsförbund, SSU, producerat en film med budskapet "Jesus var sosse". Filmens budskap är ett praktexempel på vad man brukar kalla för anakronism. Det vill säga att man förlägger en händelse, sak eller person i fel tidsålder.

Världen Idag - 06 sep 13 kl. 00:00

SSU: Jesus var sosse

Förutom filmer innehåller SSU:s kampanj inför kyrkovalet bland annat annonsering på Facebook. Att sätta en partibeteckning på kristendomens centralperson är en strategi som SSU snabbt såg som självklar.? Jesus var solidarisk, strävade efter ett jämlikt samhälle, såg till de svaga i samhället och såg att kollektivet aldrig är starkare än den svagaste individen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Skamligt att Roks portar Kajsa Ekis Ekman

Karin Olsson om Roks beslut att porta Kajsa Ekis Ekman efter henne inlägg i transdebatten..

Expressen - 10 timmar sedan

Lyd Bergmans krav och underhåll, konstnärer!

Ingmar Bergman var en fantastisk stilist, vars essäkonst nu finns samlad i en spretig antologi.Victor Malm tycker att dagens konst har mycket att lära av Bergmans krav på en underhållande kultur..

Expressen - Igår: 15:33

Därför köper vi myten om den rika tiggaren

Historien om "tiggaren" som greps med sex miljoner kronor blottade hur fördomar kan skapa en viral succé.Nana Håkansson ser ett mönster där romofoba föreställningar används för att bygga ett nationellt vi..

Expressen - Igår: 12:13

Varför ska Benny Fredriksson få full lön?

Kulturhuset Stadsteaterns vd i Stockholm Benny Fredriksson lämnade sin post efter avslöjanden om problematisk arbetsmiljö."Slöseriombudsmannen" Johan Gustafsson ifrågasätter varför Fredriksson fortfarande ska få över 130 000 i lön varje månad av skattebetalarna..

Expressen - Igår: 10:15

Min plats är inte i er snäva sfär

Nina Lekander tröttnar på det ständiga tjatet om vem som är en riktig kvinna..

Expressen - Igår: 09:34

Bara en dominatrix kan kuva bibliska Simson

Natalie Lantz läser en roman av Lina Sjöberg om Simsons inre strider..

Expressen - Igår: 06:00

Jesus som klämkäck "Idol"-stjärna

När Malmöoperan sätter upp Stephen Schwartz Jesusmusikal "Godspell" är spelglädjen och iscensättningen i toppklass.Kalle Lind saknar ändå djup och svärta i en uppsättning som mest liknar ett uppsluppet väckelsemöte..

Expressen - I förrgår: 16:00

Kön är inte bara en subjektiv upplevelse

Vilken innebörd ger vi könet, om vi säger att det inte är något biologiskt fastställbart?Helena Granström försöker bringa reda i debatten om kön och kropp..

Expressen - I förrgår: 12:22

Originell konst föds sällan på medelklassens skolor

Conny C-A Malmqvist ser en stjärna som gjorde mästerverk mot alla odds..

Expressen - I förrgår: 09:29

Förtvivlad och lekfull Do(c)tor Faustus

Isa Andersson ser en djävulskt bra "Doktor Faustus" som dockteater i Göteborg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.