Expressen > Kultur

Friday, 24 November, 16:07

Expressen - 11 jan 17 kl. 15:02

Klart grabben ska åka taxi – han är ju sosse!SSU:s ordförande Philip Botströms bestämde sig till slut för att betala sin taxinota på nära 8 000 kronor själv. Jämfört med hur det har sett ut inom arbetarrörelsen är det närmast att betrakta som ett sundhetstecken..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SSU, Philip Botströms

Dela artikeln

9393 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart grabbenska , åka, taxihan är ju , sosse
Kristianstadsbladet - 25 apr 14 kl. 09:02

Desperat tilltag av sosse-adeln

Foto: ROLF HÖJER / TT

Nu vill Folkets Hus och Parker bannlysa Sverigedemokraterna. Partiet får inte längre hyra deras lokaler och parker. Ja, förståeligt.

Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 10:13

Daniel Larsson saknar "grabben"

Nyblivne pappan hoppas på vinst mot Torshavn i kväll och ser fram emot mötet med Glasgow Rangers.
? Det är klart att det var annorlunda den här gången.

Expressen - 19 maj 17 kl. 09:00

Hur ska grabben ha råd med eget boende?

”Klart grabben ska ha en lägenhet.”Ingen ska behöva gå och drälla i pojkrummet till 27-årsåldern.Pappan är bekymrad och besvärad av att ha sonen kvar i huset.

Expressen - 17 okt 12 kl. 15:10

Reinfeldt: "Åkesson dagens sosse"

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson gick till hårt angrepp mot statminister Fredrik Reinfeldt under onsdagens partiledardebatt - och anklagade honom för att ha slagit sönder a-kassan. Då replikerade Reinfeldt: ? Jimmie Åkesson ska tydligen vara dagens sosse.

VBL - 20 apr 13 kl. 22:59

Islamisten är ingen sosse

NYHETSANALYS. Det är helt ok att vara muslim och socialdemokrat. Men som sosse kan du inte vara islamist.

Världen Idag - 06 sep 13 kl. 00:01

Var Jesus verkligen sosse?

Inför kyrkovalet har Social­demo­krat­er­nas ungdomsförbund, SSU, producerat en film med budskapet "Jesus var sosse". Filmens budskap är ett praktexempel på vad man brukar kalla för anakronism. Det vill säga att man förlägger en händelse, sak eller person i fel tidsålder.

Världen Idag - 06 sep 13 kl. 00:00

SSU: Jesus var sosse

Förutom filmer innehåller SSU:s kampanj inför kyrkovalet bland annat annonsering på Facebook. Att sätta en partibeteckning på kristendomens centralperson är en strategi som SSU snabbt såg som självklar.? Jesus var solidarisk, strävade efter ett jämlikt samhälle, såg till de svaga i samhället och såg att kollektivet aldrig är starkare än den svagaste individen.

BT - 02 jan 15 kl. 17:18

Taxi Kurir köper Taxi Borås

Fågelviksgruppen har köpt Taxi Borås och företaget får därmed samma ägare som den bittra konkurrenten Taxi Kurir. -För vår del ser jag ingen nackdel. Vi fortsätter att driva vårt eget och det är bättre med en konkurrent i samma organisation än utanför, säger Sven-Erik Neergaard-Möller, vd för Taxi Borås.

Sydöstran - 02 feb 16 kl. 16:48

Sosse näste president?

Det är valrörelse i USA. I primärvalet i Iowa natten mot tisdagen blev det dött lopp mellan de båda demokratiska kandidaterna, Hillary Clinton och Bernie Sanders. Den senare kallar sig demokratisk socialist.

Cornucopia - 09 okt 16 kl. 09:56

Våndan av taxi på landet - aldrig Taxi Kurir eller Taxi Borås

Att bo på landet har många fördelar. Dit hör dock inte taxi, vilket man ibland kan behöva. Om inte åt sig själv, så kanske åt andra.

Trelleborgs Allehanda - 22 feb 13 kl. 06:30

Taxi Trelleborg vann kamp om färdtjänst

Arkivbild: Lollo Bark
Taxi Trelleborg har vunnit upphandlingen om att köra färdtjänst åt Trelleborgs kommun. Bolaget ska ta över efter Palmstadens Taxi i augusti. Men striden om det åtråvärda mångmiljonkontraktet är inte över.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Kulturelit mot pöbel i nya Grotesco

 Moralpaniken briserar och debattpubliken blir pöbel.Gunilla Brodrej ser det nya avsnittet av Grotescos sju underverk..

Expressen - 17 timmar sedan

Så oändligt sorgligt, Svenska Akademien

Svenska Akademien meddelar i ett pressmeddelande att de bryter allt samarbete med den utpekade Kulturprofilen.Jens Liljestrand ser en tystnadskultur rämna inför öppen ridå..

Expressen - Igår: 12:54

En handbok i de fejkade nyheternas tidevarv

Forskaren Emma Frans är nominerad till Stora journalistpriset i kategorin "Årets röst".Jens Liljestrand läser hennes "Larmrapporten", en omistlig handbok i Trumpismens tidevarv..

Expressen - Igår: 12:35

Svenska teatrar har för stor respekt för Fosse

Teater Giljotin spelar "Någon kommer att komma" av Jon Fosse.Maria Edström är glad att de hittat fram till den norska dramatikerns rytm..

Expressen - Igår: 06:26

Tänker Dramaten gestalta islamisternas framfart?

America Vera-Zavala hävdar i Expressen att kritiken mot "Muslim ban" på Dramaten genomsyras av islamofobi.Nalin Pekgul bemöter detta och undrar när Dramaten och Vera-Zavala tänker gestalta den skada som islamisterna orsakar i Sverige..

Expressen - Igår: 06:00

Hans Rosling var ödmjuk in i det sista

Den folkkäre professor Hans Rosling gjorde en spektakulär klassresa. Ulrika Kärnborg läser hans postuma biografi – som innehåller en helt unik ödmjukhet..

Expressen - Igår: 23:32

Vad har Horace Engdahl att säga till sitt försvar?

Vad gjorde Horace? Frågan är den mest brännande efter DN:s granskning där 18 kvinnor berättar om kulturprofilen, närstående till Svenska Akademien..

Expressen - I förrgår: 14:52

Komikernas herrklubb finns i verkligheten

I det senaste avsnittet av "Grotescos sju underverk" driver stora delar av den manliga humoreliten med hur branschen bryter ner och sorterar ut kvinnor.Kajsa Dovstad tycker att det är dags för komikerna att sluta hyckla om sin egen väg till rampljuset..

Expressen - I förrgår: 12:47

Balis halvlögner eggar fram vrede och hat

Isobel Hadley-Kamptz replikerar om den moderata riksdagsledamotens retorik..

Expressen - I förrgår: 13:13

Det är dags för Don Giovanni att be om ursäkt

En känd svensk sångare och ledamot i Kungliga Musikaliska Akademien anklagas för att ha sextrakasserat sina elever, enligt en granskning i P2.Gunilla Brodrej rekommenderar honom att be om ursäkt och dra sig tillbaka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.