Expressen > Kultur

Saturday, 23 September, 07:48

Expressen - 11 jan 17 kl. 15:02

Klart grabben ska åka taxi – han är ju sosse!SSU:s ordförande Philip Botströms bestämde sig till slut för att betala sin taxinota på nära 8 000 kronor själv. Jämfört med hur det har sett ut inom arbetarrörelsen är det närmast att betrakta som ett sundhetstecken..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SSU, Philip Botströms

Dela artikeln

9393 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart grabbenska , åka, taxihan är ju , sosse
Kristianstadsbladet - 25 apr 14 kl. 09:02

Desperat tilltag av sosse-adeln

Foto: ROLF HÖJER / TT

Nu vill Folkets Hus och Parker bannlysa Sverigedemokraterna. Partiet får inte längre hyra deras lokaler och parker. Ja, förståeligt.

Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 10:13

Daniel Larsson saknar "grabben"

Nyblivne pappan hoppas på vinst mot Torshavn i kväll och ser fram emot mötet med Glasgow Rangers.
? Det är klart att det var annorlunda den här gången.

Expressen - 19 maj 17 kl. 09:00

Hur ska grabben ha råd med eget boende?

”Klart grabben ska ha en lägenhet.”Ingen ska behöva gå och drälla i pojkrummet till 27-årsåldern.Pappan är bekymrad och besvärad av att ha sonen kvar i huset.

Expressen - 17 okt 12 kl. 15:10

Reinfeldt: "Åkesson dagens sosse"

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson gick till hårt angrepp mot statminister Fredrik Reinfeldt under onsdagens partiledardebatt - och anklagade honom för att ha slagit sönder a-kassan. Då replikerade Reinfeldt: ? Jimmie Åkesson ska tydligen vara dagens sosse.

VBL - 20 apr 13 kl. 22:59

Islamisten är ingen sosse

NYHETSANALYS. Det är helt ok att vara muslim och socialdemokrat. Men som sosse kan du inte vara islamist.

Världen Idag - 06 sep 13 kl. 00:01

Var Jesus verkligen sosse?

Inför kyrkovalet har Social­demo­krat­er­nas ungdomsförbund, SSU, producerat en film med budskapet "Jesus var sosse". Filmens budskap är ett praktexempel på vad man brukar kalla för anakronism. Det vill säga att man förlägger en händelse, sak eller person i fel tidsålder.

Världen Idag - 06 sep 13 kl. 00:00

SSU: Jesus var sosse

Förutom filmer innehåller SSU:s kampanj inför kyrkovalet bland annat annonsering på Facebook. Att sätta en partibeteckning på kristendomens centralperson är en strategi som SSU snabbt såg som självklar.? Jesus var solidarisk, strävade efter ett jämlikt samhälle, såg till de svaga i samhället och såg att kollektivet aldrig är starkare än den svagaste individen.

BT - 02 jan 15 kl. 17:18

Taxi Kurir köper Taxi Borås

Fågelviksgruppen har köpt Taxi Borås och företaget får därmed samma ägare som den bittra konkurrenten Taxi Kurir. -För vår del ser jag ingen nackdel. Vi fortsätter att driva vårt eget och det är bättre med en konkurrent i samma organisation än utanför, säger Sven-Erik Neergaard-Möller, vd för Taxi Borås.

Sydöstran - 02 feb 16 kl. 16:48

Sosse näste president?

Det är valrörelse i USA. I primärvalet i Iowa natten mot tisdagen blev det dött lopp mellan de båda demokratiska kandidaterna, Hillary Clinton och Bernie Sanders. Den senare kallar sig demokratisk socialist.

Cornucopia - 09 okt 16 kl. 09:56

Våndan av taxi på landet - aldrig Taxi Kurir eller Taxi Borås

Att bo på landet har många fördelar. Dit hör dock inte taxi, vilket man ibland kan behöva. Om inte åt sig själv, så kanske åt andra.

Trelleborgs Allehanda - 22 feb 13 kl. 06:30

Taxi Trelleborg vann kamp om färdtjänst

Arkivbild: Lollo Bark
Taxi Trelleborg har vunnit upphandlingen om att köra färdtjänst åt Trelleborgs kommun. Bolaget ska ta över efter Palmstadens Taxi i augusti. Men striden om det åtråvärda mångmiljonkontraktet är inte över.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 16 timmar sedan

Skyddat tonårsrum som vibrerar av rock

"De fantastiska" är en ungdomsmusikal om ett tjejband.Hanna Höglund blir både golvad och brydd i Jönköping..

Expressen - 19 timmar sedan

Nu är det äntligen kurdernas tur

På måndag folkomröstar kurderna i Irak om de vill ha självständighet.Gunilla Brodrej är med när hoppet tänds i diasporan..

Expressen - 20 timmar sedan

Konst som får hjärtat att slå - hårt

Therese Bohman ser en ovanlig och klaustrofobisk utställning i KTH:s reaktorhall..

Expressen - Igår: 06:00

Den ensamme terroristen är aldrig ensam

Heléne Lööws, Mattias Gardells och Michael Dahlberg–Grundbergs "Den ensamme terroristen?" är en av höstens viktigaste böcker. Per Wirtén läser hur poliser gör skillnad på terrorister och terrorister..

Expressen - Igår: 05:00

Lyssna på Lunch med Montelius – avsnitt 117

Martina & Gunilla är tillbaka med ett nytt avsnitt av deras podd – lyssna här.

Expressen - Igår: 16:30

Alla ska vara välkomna på biblioteket

I stället för att plocka ideologiska poäng i biblioteksfrågan borde vi enas om att värna om en offentlig plats för kunskap och trygghet. Therese Bohman läser en novellsamling om glädjen i det planlösa strövandet bland hyllorna..

Expressen - Igår: 14:17

När flyktingbränderna har slocknat

På Konsthall C i Stockholm tar David Larsson fasta på attackerna mot flyktingförläggningar. Frida Sandström ser spår av liv som inte skrivs med bokstäver. .

Expressen - Igår: 09:31

Dick Harrison är alldeles för lat

Dick Harrisons biografi över Tage Erlander är rafflande och flyhänt, men Daniel Suhonen önskar att historikern använt fler källor än Erlander själv..

Expressen - I förrgår: 23:10

Trygga rum-högern gör livet lätt för SD

Moderaternas repressiva linje vann en seger när Vellinge kommun röstade igenom ett lokalt tiggeriförbud.Ida Ölmedal ser trygga rum-högern kasta bort liberala principer..

Expressen - 20 sep 17 kl. 06:00

Levande om Lewi

I över sex decennier styrde Lewi Pethrus pingströrelsen med järnhand. Henrik Berggren läser Joel Halldorfs skildring av den religiöse ledaren och hans värld..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.