Expressen > Kultur

Wednesday, 18 January, 11:06

Expressen - 11 jan 17 kl. 15:02

Klart grabben ska åka taxi – han är ju sosse!SSU:s ordförande Philip Botströms bestämde sig till slut för att betala sin taxinota på nära 8 000 kronor själv. Jämfört med hur det har sett ut inom arbetarrörelsen är det närmast att betrakta som ett sundhetstecken..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SSU, Philip Botströms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart grabbenska , åka, taxihan är ju , sosse
Kristianstadsbladet - 25 apr 14 kl. 09:02

Desperat tilltag av sosse-adeln

Foto: ROLF HÖJER / TT

Nu vill Folkets Hus och Parker bannlysa Sverigedemokraterna. Partiet får inte längre hyra deras lokaler och parker. Ja, förståeligt.

Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 10:13

Daniel Larsson saknar "grabben"

Nyblivne pappan hoppas på vinst mot Torshavn i kväll och ser fram emot mötet med Glasgow Rangers.
? Det är klart att det var annorlunda den här gången.

Expressen - 17 okt 12 kl. 15:10

Reinfeldt: "Åkesson dagens sosse"

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson gick till hårt angrepp mot statminister Fredrik Reinfeldt under onsdagens partiledardebatt - och anklagade honom för att ha slagit sönder a-kassan. Då replikerade Reinfeldt: ? Jimmie Åkesson ska tydligen vara dagens sosse.

VBL - 20 apr 13 kl. 22:59

Islamisten är ingen sosse

NYHETSANALYS. Det är helt ok att vara muslim och socialdemokrat. Men som sosse kan du inte vara islamist.

Världen Idag - 06 sep 13 kl. 00:01

Var Jesus verkligen sosse?

Inför kyrkovalet har Social­demo­krat­er­nas ungdomsförbund, SSU, producerat en film med budskapet "Jesus var sosse". Filmens budskap är ett praktexempel på vad man brukar kalla för anakronism. Det vill säga att man förlägger en händelse, sak eller person i fel tidsålder.

Världen Idag - 06 sep 13 kl. 00:00

SSU: Jesus var sosse

Förutom filmer innehåller SSU:s kampanj inför kyrkovalet bland annat annonsering på Facebook. Att sätta en partibeteckning på kristendomens centralperson är en strategi som SSU snabbt såg som självklar.? Jesus var solidarisk, strävade efter ett jämlikt samhälle, såg till de svaga i samhället och såg att kollektivet aldrig är starkare än den svagaste individen.

BT - 02 jan 15 kl. 17:18

Taxi Kurir köper Taxi Borås

Fågelviksgruppen har köpt Taxi Borås och företaget får därmed samma ägare som den bittra konkurrenten Taxi Kurir. -För vår del ser jag ingen nackdel. Vi fortsätter att driva vårt eget och det är bättre med en konkurrent i samma organisation än utanför, säger Sven-Erik Neergaard-Möller, vd för Taxi Borås.

Sydöstran - 02 feb 16 kl. 16:48

Sosse näste president?

Det är valrörelse i USA. I primärvalet i Iowa natten mot tisdagen blev det dött lopp mellan de båda demokratiska kandidaterna, Hillary Clinton och Bernie Sanders. Den senare kallar sig demokratisk socialist.

Cornucopia - 09 okt 16 kl. 09:56

Våndan av taxi på landet - aldrig Taxi Kurir eller Taxi Borås

Att bo på landet har många fördelar. Dit hör dock inte taxi, vilket man ibland kan behöva. Om inte åt sig själv, så kanske åt andra.

Trelleborgs Allehanda - 22 feb 13 kl. 06:30

Taxi Trelleborg vann kamp om färdtjänst

Arkivbild: Lollo Bark
Taxi Trelleborg har vunnit upphandlingen om att köra färdtjänst åt Trelleborgs kommun. Bolaget ska ta över efter Palmstadens Taxi i augusti. Men striden om det åtråvärda mångmiljonkontraktet är inte över.

YLE - 25 feb 13 kl. 05:27

Taxi Vasa svarar på kritik från Hangö

Taxiföretagaren Mats Welander i Hangö har retat upp taxiförmedlingscentralen Taxi Vasa med sina uttalanden för Yle Nyheter om att Vasacentralen inte svarade då man beställde taxi i Hangö.
Taxiföretagarna i Hangö böt i höstas bort taxiförmedlingscentralen Taxi Vasa mot Taxi Borgå. Raimo Roine, verkställande direktör för Vasa Ulataxi Ab, som driver Taxi Vasa, säger att Welanders påståenden saknar grund helt och hållet.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Hemliga namnen i studien om Kremlfjäsk

Studien om ryskt inflytande i Sverige har i högt tonläge av Aftonbladet Kultur avfärdats som häxjakt. Karin Olsson granskar underlaget till studien och avslöjar namnen på de skribenter som den skrivit om anonymt..

Expressen - 17 timmar sedan

SVT om ministerns kritik: "Falsk bild"

Nu får SVT kritik av högskoleminister Helene Hellmark Knutsson för forskningssnyltandet i "Kvinnorna på Fröken Frimans tid". Men SVT slår ifrån sig kritiken..

Expressen - 21 timmar sedan

Så bör minnesmärket efter tsunamin se ut

En minnesvård ska resas för tsunamins offer. Men hur ska den se ut? Peter Cornell går på utställningen där de fem förslagen ställs ut, och korar en favorit i svart järn..

Expressen - 23 timmar sedan

Äntligen erkänns ridning som folksport

Ryttaren Peder Fredricson fick Jerringpriset. Nina Lekander hurrar för att ridsporten äntligen erkänss som den folksport den är..

Expressen - Igår: 08:59

"Lars Noréns svärta har blivit ett manér"

Lars Noréns samtida produktion rör sig allt mer koncentrerat mot en mörkrets nollpunkt. Victor Malm ser en monotont gravallvarlig författare fastna i sina manér..

Expressen - Igår: 08:44

De halta och lytta tar plats som dockteater

Sara Berg ser den större bilden om arbete i Erik Holmströms och Andrea Edwards miniatyrföreställning "Skvalpet" på Malmö dockteater..

Expressen - Igår: 21:12

Per Wirtén: "Ferrante handlar om kamp"

Pseudonymen Elena Ferrante utkommer med tredje delen av sin Neapelsvit. Per Wirtén undrar varför succéromanerna ibland ensidigt beskrivs som en berättelse om kvinnlig vänskap..

Expressen - Igår: 15:28

Noora måste inte vara sexuellt självsäker

Virve Ivarsson håller inte med om Zara Kjellners beskrivning av Noora i "Skam". En feministisk förebild måste inte ha en sexuell självsäkerhet..

Expressen - Igår: 15:19

Michael Moore: Därför är Trump inte legitim

Donald Trump är olämplig, mentalt störd och vald med rysk inblandning – därför är han inte en lämplig president. Det skriver dokumentärfilmaren Michael Moore i en uppmärksammad sexpunktslista på Facebook..

Expressen - Igår: 13:26

Nu får barnen hjälpa till att klä på gubben

Isa Andersson prövar persedlar och prisar Emma Virkes mästerverk "Klä på Herr H"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.