Expressen > Kultur

Monday, 29 May, 17:08

Expressen - 11 jan 17 kl. 15:02

Klart grabben ska åka taxi – han är ju sosse!SSU:s ordförande Philip Botströms bestämde sig till slut för att betala sin taxinota på nära 8 000 kronor själv. Jämfört med hur det har sett ut inom arbetarrörelsen är det närmast att betrakta som ett sundhetstecken..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SSU, Philip Botströms

Dela artikeln

9393 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart grabbenska , åka, taxihan är ju , sosse
Kristianstadsbladet - 25 apr 14 kl. 09:02

Desperat tilltag av sosse-adeln

Foto: ROLF HÖJER / TT

Nu vill Folkets Hus och Parker bannlysa Sverigedemokraterna. Partiet får inte längre hyra deras lokaler och parker. Ja, förståeligt.

Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 10:13

Daniel Larsson saknar "grabben"

Nyblivne pappan hoppas på vinst mot Torshavn i kväll och ser fram emot mötet med Glasgow Rangers.
? Det är klart att det var annorlunda den här gången.

Expressen - 19 maj 17 kl. 09:00

Hur ska grabben ha råd med eget boende?

”Klart grabben ska ha en lägenhet.”Ingen ska behöva gå och drälla i pojkrummet till 27-årsåldern.Pappan är bekymrad och besvärad av att ha sonen kvar i huset.

Expressen - 17 okt 12 kl. 15:10

Reinfeldt: "Åkesson dagens sosse"

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson gick till hårt angrepp mot statminister Fredrik Reinfeldt under onsdagens partiledardebatt - och anklagade honom för att ha slagit sönder a-kassan. Då replikerade Reinfeldt: ? Jimmie Åkesson ska tydligen vara dagens sosse.

VBL - 20 apr 13 kl. 22:59

Islamisten är ingen sosse

NYHETSANALYS. Det är helt ok att vara muslim och socialdemokrat. Men som sosse kan du inte vara islamist.

Världen Idag - 06 sep 13 kl. 00:01

Var Jesus verkligen sosse?

Inför kyrkovalet har Social­demo­krat­er­nas ungdomsförbund, SSU, producerat en film med budskapet "Jesus var sosse". Filmens budskap är ett praktexempel på vad man brukar kalla för anakronism. Det vill säga att man förlägger en händelse, sak eller person i fel tidsålder.

Världen Idag - 06 sep 13 kl. 00:00

SSU: Jesus var sosse

Förutom filmer innehåller SSU:s kampanj inför kyrkovalet bland annat annonsering på Facebook. Att sätta en partibeteckning på kristendomens centralperson är en strategi som SSU snabbt såg som självklar.? Jesus var solidarisk, strävade efter ett jämlikt samhälle, såg till de svaga i samhället och såg att kollektivet aldrig är starkare än den svagaste individen.

BT - 02 jan 15 kl. 17:18

Taxi Kurir köper Taxi Borås

Fågelviksgruppen har köpt Taxi Borås och företaget får därmed samma ägare som den bittra konkurrenten Taxi Kurir. -För vår del ser jag ingen nackdel. Vi fortsätter att driva vårt eget och det är bättre med en konkurrent i samma organisation än utanför, säger Sven-Erik Neergaard-Möller, vd för Taxi Borås.

Sydöstran - 02 feb 16 kl. 16:48

Sosse näste president?

Det är valrörelse i USA. I primärvalet i Iowa natten mot tisdagen blev det dött lopp mellan de båda demokratiska kandidaterna, Hillary Clinton och Bernie Sanders. Den senare kallar sig demokratisk socialist.

Cornucopia - 09 okt 16 kl. 09:56

Våndan av taxi på landet - aldrig Taxi Kurir eller Taxi Borås

Att bo på landet har många fördelar. Dit hör dock inte taxi, vilket man ibland kan behöva. Om inte åt sig själv, så kanske åt andra.

Trelleborgs Allehanda - 22 feb 13 kl. 06:30

Taxi Trelleborg vann kamp om färdtjänst

Arkivbild: Lollo Bark
Taxi Trelleborg har vunnit upphandlingen om att köra färdtjänst åt Trelleborgs kommun. Bolaget ska ta över efter Palmstadens Taxi i augusti. Men striden om det åtråvärda mångmiljonkontraktet är inte över.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Ebba Grön hör till allmänbildningen

Nina Lekander ger Jonas Sjöstedt rätt i debatten om låten "Beväpna er"..

Expressen - 5 timmar sedan

Övernaturlig arbetarrealism

Sven Olov Karlsson får gåshud av Mats Strandbergs skräckroman "Hemmet"..

Expressen - 5 timmar sedan

Är Tengil gränsen för vad vi vuxna orkar med?

Mycket vatten har runnit under broarna sedan Tengil skrämde upp läsarna i "Mio min Mio". Nils Forsberg dyker ner i bokfloden av skräckinjagande historier för barn..

Expressen - 7 timmar sedan

"Skam"-fansen är en omistlig del av tv-serien

Johanna Schreiber om varför hon tillbringar sin tid på "Skam"-forum..

Expressen - 8 timmar sedan

Därför skrivs inga estetiska manifest idag

I en tid där alla har en "berättelse" reduceras konsten till välbekanta speglingar av det vi redan vet. Maria Edström efterlyser en estetikens återkomst, inte minst inom kritiken..

Expressen - 17 timmar sedan

The champion Ruben Östlund

Ruben Östlund har som första svenska regissör sedan 1951 tilldelats Guldpalmen i Cannes.Jonas Holmberg om en vinnarskalle som nu bara har Michael Haneke kvar att tävla mot..

Expressen - Igår: 10:40

Kentridges ändlösa procession av kroppar

Den väldiga videoinstallationen ”More sweetly play the dance” (2015) är en ändlös procession av kroppar..

Expressen - Igår: 09:35

Mormors krigstrauma väckte oss på natten

Hilda Muuga hängde sig den 10 april 1975 på Danderyds sjukhus. Ebba Witt-Brattström berättar på mors dag historien om sin mormor..

Expressen - I förrgår: 12:57

Inte ens SVT orkar läsa böcker längre

Ibland undrar jag om det här med läsning kommer att bli som med kalligrafi. Något som ett fåtal, särskilt skickliga och specialintresserade kommer att ägna sig åt, medan andra beundrar dem som behärskar konsten..

Expressen - I förrgår: 08:11

Vi människor är inte så rationella som vi tror

Vi människor är inte så rationella som vi tror, menar Amos Tversky och Daniel Kahneman. Johan Anderberg läser en bok om två psykologer som ställt invanda ekonomiska föreställningar på ända..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.