Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 24 January, 12:22

Sydsvenskan - 11 jan 17 kl. 15:03

Jag betackar mig för osmakliga bilder på tantraNär jag i tidig morgon går till brevlådan och hämtar Sydsvenska dagbladet undrar jag om jag fått en porrtidning i min hand. Bilden på första sidan är en bild jag inte förväntar mig av denna morgontidning..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sydsvenska

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag betackarmig för , osmakliga, bilder, tantra
DN - 14 sep 15 kl. 16:15

"Vi betackar oss för regeringens goda råd"

Vi betackar oss för regeringens "goda råd", och ser helst att regeringens samordnare Martin Valfridsson inte fortsätter sin kampanj för att försämra för Sveriges redan mest utsatta folkgrupp. I stället vill vi be regeringen att fundera över sin hållning till romerna, skriver företrädare för Romers och resandes förening i Blekinge..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Det mest osmakliga sättet att visa stöd för Israels trupper?Konflikten

"Och flickorna skäms inte för sina kroppar, eller deras kärlek till IDFIsrael has förlorat 32 soldater sedan markoffensiven mot Gaza inleddes.  
---LÄS MER: Så många barn har dött i Israel-Palestina konflikten.LÄS MER: 17 bilder som visar varför kriget i Gaza måste få ett slut.

Expressen - 07 jun 16 kl. 23:27

Bah Kuhnke: "Det är osmakliga uppgifter"

"Det är osmakliga uppgifter som kommit till allas kännedom", skriver kulturminister Alice Bah Kuhnke, MP, i en kommentar till Expressen efter kritiken mot SF Studios-chefernas vilda festande i Cannes. På Filminstitutet, som gett SF Studios 40 miljoner i stöd sedan 2013, är man upprörda. – Våra pengar ska inte bidra till det, säger Anna Serner, vd på Svenska Filminstitutet.

Kristianstadsbladet - 08 jun 16 kl. 09:07

Bah Kuhnke: "Osmakliga uppgifter"

Filmbolaget SF Studios är i blåsväder. Ledningen ska enligt tidigare medarbetare ha festat i Cannes på en lyxyacht och vistats på en klubb där personalen poserar nakna, skriver SVT Kulturnyheterna. "Osmakliga uppgifter", anser kulturministern..

YA - 08 jun 16 kl. 09:07

Bah Kuhnke: "Osmakliga uppgifter"

Filmbolaget SF Studios är i blåsväder. Ledningen ska enligt tidigare medarbetare ha festat i Cannes på en lyxyacht och vistats på en klubb där personalen poserar nakna, skriver SVT Kulturnyheterna. "Osmakliga uppgifter", anser kulturministern..

Trelleborgs Allehanda - 08 jun 16 kl. 09:07

Bah Kuhnke: "Osmakliga uppgifter"

Filmbolaget SF Studios är i blåsväder. Ledningen ska enligt tidigare medarbetare ha festat i Cannes på en lyxyacht och vistats på en klubb där personalen poserar nakna, skriver SVT Kulturnyheterna. "Osmakliga uppgifter", anser kulturministern..

DI - 08 jun 16 kl. 15:52

Alice Bah Kuhnke: Osmakliga uppgifter

Den svenska filmjätten SF Studios har stoppat stora delar av filmbudgetar i egna fickor och ägnat sig åt vidlyftig representation visar en granskning av SVT. Nu reagerar kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP)."Det är osmakliga uppgifter som kommit till allas kännedom", säger hon till SVT..

Kristianstadsbladet - 29 jan 11 kl. 05:00

Risk att bilder inte blir tagna

Journalister, yrkesfotografer, ska få ta bilder som andra inte får ta om de har "ett allmänt syfte".
Utan att överdriva kan man säga att bra bilder blivit lite av Kristianstadsbladets signum. Allt det där redogjorde Tommy föredömligt, och en smula stolt, för.

Entreprenör24 - 18 sep 13 kl. 14:09

Så stor betydelse har bilder för webbutiken

Det gamla talesättet ?en bild säger mer än tusen ord? brukar stämma i många
olika sammanhang, och så även i webbutiker.

Kristianstadsbladet - 23 sep 14 kl. 08:57

Vem får se bilder på dina barn?

Foto: FREDRIK SANDBERG / TT
Många lägger upp bilder på sina barn i sociala medier, men vem kan egentligen se dem? Ingen vet riktigt vad det får för långsiktiga konsekvenser, skriver Sofia Jönsson.
Detta vänder sig till de föräldrar som lägger upp bilder och filmer på sina barn, i sina bloggar och på de sociala medierna.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Sveriges OS-mål: åtta medaljer

I Sotji för fyra år sedan tog Sverige 15 OS-medaljer. I Pyeongchang har Sveriges olympiska kommitté satt målet att ta åtta pallplatser. – Vi har en trupp som har höga mål, men vi har en trupp som inte riktigt har samma kvalitet statistiskt som vi hade 2.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Tovas Mobergs mördare kan dömas till fängelse

Den man som tingsrätten bedömt som skyldig till mordet på 19-åriga Tova Moberg utanför Hudiksvall lider varken nu eller vid tiden för brottet av någon allvarlig psykisk störning. Det visar Rättsmedicinalverkets bedömning, som innebär att 22-åringen ka.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Förundersökning mot Lasse Kronér läggs ner

Åklagaren lägger ner förundersökningen där tv-profilen Lasse Kronér varit misstänkt för bland annat sexuellt utnyttjande. Förundersökningen startade efter en polisanmälan den 20 oktober i fjol av en tidigare praktikant på SVT-programmet ”Doobidoo”, som.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Attack mot Rädda barnen i Afghanistan

Beväpnade män har stormat Rädda barnens lokaler i Jalalabad i östra Afghanistan, enligt vittnen till händelsen. Minst elva människor har skadats i attentatet som ännu pågick på onsdagsmorgonen. Attacken inleddes när en självmordsbombare detonerade sin s.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Sverigespelningar för Fever Ray

Fever Ray tar med sig hyllade skivan "Plunge" och åker på turné i vår. Det blir en lång rad spelningar i Europa och USA, och tre av nedslagen görs i Sverige: Lund den 31 mars och Stockholm den 6 och 7 april. Det blir även spelningar i Helsingfors den 4.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Ny marknadsföringsbyrå öppnar i Malmö

Erfaren föreläsare ska driva byrån..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Oklart läge på bostadsmarknaden

Trots rapporter om prisfall råder det nu i princip maktbalans mellan säljare och köpare på bostadsmarknaden, enligt Fastighetsbyråns mäklarpanel. Men bara när man ser till hela landet. I Stockholm och Göteborg är det fortfarande definitivt köparnas markn.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

49-årig man försökte slå pojke med tillhygge – övermannades av kompisgäng

På tisdagskvällen försökte en 49-årig man slå till en 15-årig pojke med ett tillhygge i Ekeby..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Inbrott i tobaksaffär vid Drottningtorget

På tisdagskvällen skedde ett inbrott i en tobaksaffär på Östra Tullgatan..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Fram och tillbaka om The Smiths återförening

Nu ställs den planerade återföreningskonserten in..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.