DN > Kultur

Thursday, 23 March, 11:24

DN - 11 jan 17 kl. 14:42

Silvana Imam och Amanda Bergman kan få pris på Manifestgalan 2017Silvana Imam, Frida Hyvönen, E.S.T och Amanda Bergman är några av artisterna som kan få pris när Sveriges oberoende skivbolag firar på Manifestgalan..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Imam, Amanda Bergman, Manifestgalan, Hyvönen, Sveriges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Silvana, Imamoch , Amanda, Bergmankan , , pris, Manifestgalan 2017
YLE - 03 jul 16 kl. 13:23

Silvana Imam: Säkerheten är artistens ansvar

Publikens säkerhet är artistens ansvar. Vi kan ställa krav på arrangörerna. Det säger Silvana Imam med anledning av våldtäkterna mitt under spelningar på svenska festivaler.

Sydsvenskan - 23 apr 16 kl. 11:34

Silvana Imam vet hur man får folk att lyssna

Silvana Imam är en rappare som förstår vikten av att artikulera. Hon står helt ensam på Mejeriets scen och kastar ut sin röst över publikens jubel, över beats byggda av elektronisk taggtråd, trasig dist och bas som får golvet att vibrera. Men vad som än hamnar i hennes väg ser hon till att göra varje vers så tydlig att du måste hålla för öronen för att ta dig igenom konserten utan att höra vad hon säger.

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 16 kl. 15:31

Silvana Imam ifrågasätter rubrik

Artisten Silvana Imam reagerar på en rubrik i senaste numret av magasinet Filter. Det är formuleringen "Vad vill ni? Silvana Imam har tröttnat på att vara politisk förgrundsfigur" på magasinets förstasida som hon ifrågasätter.

Sydsvenskan - 26 jan 16 kl. 15:31

Silvana Imam ifrågasätter rubrik

Artisten Silvana Imam reagerar på en rubrik i senaste numret av magasinet Filter. Det är formuleringen "Vad vill ni? Silvana Imam har tröttnat på att vara politisk förgrundsfigur" på magasinets förstasida som hon ifrågasätter.

Barometern - 17 sep 14 kl. 15:02

Silvana Imam till Popidyll

Hon utmanade Ola Salo och Andreas Kleerups Pridelåt tidigare i år. I höst spelar hiphop-artisten Silvana Imam på Popidyll i Kalmar. Rapparen Silvana Imam släppte sitt debutalbum förra året och hennes hiphop kallades rå, drömsk, säregen, poetisk och vemodig.

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 16 kl. 10:13

Silvana Imam släpper album i mars

Rapparen Silvana Imam följer upp fjolårets ep "Jag dör för dig" med fullängdaren "Naturkraft" den 25 mars.Den 24 februari släpps den första albumsingeln "Varma gator"."Jag vill göra den bästa mest progressiva musiken i Sverige.

Sydsvenskan - 03 feb 16 kl. 10:13

Silvana Imam släpper album i mars

Rapparen Silvana Imam följer upp fjolårets ep "Jag dör för dig" med fullängdaren "Naturkraft" den 25 mars.Den 24 februari släpps den första albumsingeln "Varma gator"."Jag vill göra den bästa mest progressiva musiken i Sverige.

Jmini.se - 27 apr 16 kl. 05:44

Silvana Imam uppträder på Huskvarnas Folkets Park

Fredag 6 maj uppträder Silvana Imam + Support - Norges största artist inom rap: Unge Ferrari.: Unge Ferrari på Huskvarna Folkets Park.När du ser Silvana är det dina kamper, din bakgrund, din kärlek du möter.

Skånskan - 15 apr 16 kl. 17:52

Amanda Bergman på egna ben

Kultur och Nöje Amanda Bergman har hyllats för sin musik i flera år. Men det var först efter framgångarna med Grammisprisade Amason som hon kände sig redo att släppa sitt första soloalbum.
På lördagen den 16 april kommer hon till Lund för en spelning på Mejeriet och dagen efter står hon på scen i Köpenhamn.

Trelleborgs Allehanda - 09 sep 14 kl. 11:57

Silvana Imam på Sverigeturné


Den hyllade rapparen Silvana Imam ger sig ut på vägarna i höst. Åtta spelningar är planerade runt om i Sverige - den första äger rum i Sandviken den 13 september och den sista i Malmö den 6 december.Silvana Imam gav i fjol ut albumet "Rekviem" och har i år fått uppmärksamhet för ep:n "När du ser mig - se dig".

Västerbottens Folkblad - 09 sep 14 kl. 12:00

Silvana Imam på Sverigeturné

Den hyllade rapparen Silvana Imam ger sig ut på vägarna i höst. Åtta spelningar är planerade runt om i Sverige – den första äger rum i Sandviken den 13 september och den sista i Malmö den 6 december. Silvana Imam gav i fjol ut albumet ”Rekviem” och har i år fått uppmärksamhet för ep:n ”När du […].

Fler nyheter från DN

DN - 10 minuter sedan

Filmtoppen vecka 12 – DN:s kritiker listar veckans bästa filmer

Filmfredag listar filmerna du måste se på bio just nu. Tre nya filmer på veckans lista. Se länk till alla recensioner..

DN - 15 minuter sedan

Lill-Babs och Magnus Uggla bland nya inval till Swedish Music Hall of Fame

Årets inval i Swedish Music Hall of Fame presenterades i dag av. De nya invalen är: Lill-Babs, Merit Hemmingson, Magnus Uggla, Ola Håkansson, The Cardigans och Looptroop Rockers samt de postumt invalda Britt Lindeborg och Calle Jularbo som representeras av sina respektive söner..

DN - 1 timme sedan

James Corden om Londondådet: Kommer att föra Londonborna närmare varandra

I den amerikanska pratshowen ”The late late show” kommenterar värden James Corden onsdagens dåd i London: ”Om syftet var att dela Londons invånare vet jag att detta bara kommer att föra dem närmare varandra.”.

DN - 3 timmar sedan

Uno Svenningsson klar för ”Så mycket bättre”

Uno Svenningsson är klar för höstens ”Så mycket bättre”..

DN - 4 timmar sedan

Mångsidig konstmässa vill skapa intimitet

En av de mest populära attraktionerna på Stockholm art week är den konstnärsdrivna mässan Supermarket där konstnärskap från hela världen presenteras. DN Kultur besökte en mässhall täckt av emballage, kartonger och våt målarfärg en dag före vernissagen..

DN - 15 timmar sedan

”Att möta alla Yuran kändes nästan magiskt”

Svenska Fotobokspriset på 60.000 kronor går i år till Kalle Assbring. Priset delas ut av Svenska Fotografers Förbund för boken "Fadern, sonen och Göran"..

DN - 18 timmar sedan

Anna-Lena Laurén: Julija Samojlova en bricka i ett politiskt spel

Julija Samojlova är en opolitisk artist. När Ukraina i går kom med sitt slutliga besked att man stoppar ryskan från att delta i Eurovision song contest beror det på helt andra faktorer än Samojlova själv..

DN - 20 timmar sedan

Svenska Pen stöttar hotade bibliotekarier

Svenska Pen går ut med sitt stöd till bibliotekarierna i Nacka som utsattes för hat och dödshot efter att den högerextrema tidningen Nya Tider inte köptes in..

DN - 20 timmar sedan

Niklas Wahllöf: Vurmen för bönder måste säga oss något som vi inte orkar tänka på

Det danska tv-serien ”Bonderøven” är en succé i hela Norden. Hur kan denna kärlek komma sig? Kanske handlar det om drömmen om den oberoende existensen..

DN - 20 timmar sedan

Ukraina stoppar Ryssland i ESC

Värdlandet för Eurovision Song Contest, Ukraina, stoppar grannlandet Ryssland från att delta, rapporterar AFP..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.