DI > Ekonomi

Friday, 20 January, 19:01

DI - 11 jan 17 kl. 14:39

Här är de fem farligaste bilarnaHär är de fem farligaste bilarna det senaste året. Rankningen bygger på testerna och analyserna hos Euro Ncap, som är den ledande organisationen i Europa för bilsäkerhet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Euro Ncap, Europa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är de fem, farligaste, bilarna
Jönköpingsnytt - 15 nov 11 kl. 08:59

Två av landets farligaste övergångsställen finns i Jönköping

Sex av tio övergångsställen som granskats av Motormännens Riksförbund får underkänt i en stor granskning. Enligt Motormännens finns två av landets fem farligaste övergångsställen i Jönköping..

Jönköpingsnytt - 15 nov 11 kl. 08:59

Två av landets farligaste övergångsställen finns här

Sex av tio övergångsställen som granskats av Motormännens Riksförbund får underkänt i en stor granskning. Enligt Motormännens finns två av landets fem farligaste övergångsställen i Jönköping..

SvD - 03 sep 13 kl. 17:56

Lista: De farligaste bilarna på vägarna

Lyckas sämst i Folksams ranking..

NSD - 14 sep 15 kl. 09:26

Här är de tio farligaste bilarna

Hur säker är din bil?.

Dagen - 15 jun 11 kl. 16:56

Fem farliga länder för kvinnor

Nu listar Thomson Reuters Foundation världens fem farligaste länder för kvinnor att leva i. Afghanistan ligger i topp.

Experter har fått fick rangordna länder efter hur farliga man upplever dem för kvinnor överlag men med särskild hänsyn till hälsosituationen, icke-sexuellt våld och brist på ekonomiska resurser.

DalaDemokraten - 22 nov 13 kl. 18:12

Gömde stulna bilarna på långtidsparkering

borlänge Tjuvarna förblir troligen okända. Men tack vare några envetna poliser i Sörmland kunde fem av bilarna som stals från Hyrcentralen.

YA - 25 aug 14 kl. 09:50

Härvan kring bilarna fortsätter

Foto: Claes Nyberg
Härvan kring färdtjänstbilarna i Ystad växer. Förre taxikungen Ronny Billman har nu sålt transportföretaget Tuwa Specialtransport till ett Stockholmsföretag, Innerlight Scandinavia. Ett företag där styrelsen utgörs av två personer med 24 konkurser bakom sig.

SmålandsPosten - 10 mar 14 kl. 14:38

Försökte tjuvkoppla fem bilar

Någon eller några personer försökte natten mot måndagen tjuvkoppla fem bilar som tillhör Sunnerbogymnasiet i Ljungby. Det var på måndagsmorgonen som personal upptäckte att någon slagit ut rutor till de fem bilarna som tillhör skolan. Bilarna stod på ett inhägnat område.

Nya Wermlands Tidningen - 01 aug 12 kl. 08:39

Länet har fem av landets farligaste vägsträckor

Fem av landets 55 farligaste vägsträckor finns i Värmlands län. Och redan hittills i år har 13 personer omkommit i dödsolyckor i länet. Men de olyckorna har inte inträffat på de farliga sträckorna utan på andra vägavsnitt.

YLE - 02 jul 15 kl. 06:42

Så här mycket utsläpp har bilarna runt dig – se karta

((vis:949839))
En godispåse med koldioxid. Ungefär så mycket spyr varje bil i huvudstadsregionen ur sig under en kilometer.
I snitt har en personbil i huvudstadsregionen ett koldioxidutsläpp på 160,43 gram per kilometer.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Robothandske hjälper sviktande hjärta

En mjuk robot som omsluter hjärtat och får det att slå kanske kan bli en framtida hjälp för personer med hjärtsvikt. Försök på grisar har visat att handsken fungerar..

DI - 45 minuter sedan

USA-börser: Gröna siffror efter Trumps installation

Det var fortsatt positivt på de amerikanska börsernas som några timmar in i fredagshandeln låg på plus. Fokus låg på Donald Trumps installationstal samt inkommande rapporter. Runt klockan 18.

DI - 45 minuter sedan

Roland Poirier Martinsson: Finns USA i dag?

DEBATT. Amerikaner har en närmast metafysisk relation till presidentämbetet. Ändå lät de den minst karaktärsfaste kandidaten i modern tid vinna valet.

DI - 1 timme sedan

Inflationen i Venezuela slår i taket

Inflationen i Venezuela har nått skyhöga 800 procent. Samtidigt har BNP sjunkit med 18,6 procent, visar preliminära siffror..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Lätt uppåt med bank och olja i fokus

Europabörserna segade sig uppåt för att tillslut stänga fredagshandeln på plus. Energi och bank utvecklades starkast i en handel som hade blickarna riktade mot Donald Trumps installationstal..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Bankerna lyfte index

Stockholmsbörsen höll andan inför Donald Trumps installation som USA:s nya president på fredagen, men fick allt bättre handelshumör i takt med att ceremonin närmade sig. I topp fanns Com Hem och storbankerna..

DI - 1 timme sedan

PM Nilsson: Välkommet besked från Moderaterna

I höstas stod allianspartiernas ekonomiskpolitiska talespersoner eniga i riksdagen för att såga regeringens budget. Den var företagsfientlig, tillväxtfientlig, framtidsfientlig och allmänt urusel. "Regeringens budget klyver Sverige", sa till exempel Centerpartiets Emil Källström.

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: Köpenhamn mot strömmen

Börserna i Norden steg överlag på fredagen bortsett från Köpenhamn som pressades av läkemedelsbolag. Globalt fick bank en hyfsad avslutning på veckan inför Donald Trumps installationstal. Samlingsindexet Nordic Vinx ökade 0,6 procent till 924..

DI - 1 timme sedan

Därför brann Samsung-telefonerna

Dålig passform på batterierna, som orsakade överhettning, och fel i produktionen. Det är resultatet av Samsungs egen undersökning till varför flera av de nya telefonerna exploderade eller började brinna — något som i sin tur tvingade elektronikjätten att dra tillbaka omkring 2,5 miljoner av den nya flaggskeppsmodellen Galaxy Note 7..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.