SR > Nyheter

Friday, 24 March, 22:54

Liknande nyheter

Taggar: Obamas, talvar , elegantoch , hoppfullt
Expressen - 01 sep 13 kl. 01:46

Barack Obamas tal möttes av jubel

DAMASKUS. Obamas besked om att låta kongressen rösta om en attack mot Syrien möttes av jubel i de regimkontrollerade delarna av Damaskus. ?

YLE - 19 feb 16 kl. 18:23

Se Obamas tal till Timonen: Nobbad i Finland – Hyllad i USA

Nobbad under idrottsgalan och på slottsbalen. Stanley Cup-mästaren Kimmo Timonen förundrades över det svala bemötandet i Finland. President Barack Obama vägde upp med ett personligt tal på torsdag.

Expressen - 11 feb 11 kl. 23:37

Här är Barack Obamas tal om Mubaraks avgång

NEW YORK. Det var Barack Obamas tal till världen och det egyptiska folket. Under fredagen prisade den amerikanska presidenten den unga generation av medborgare som tog saken i egna händer och på ett fredligt vis förändra sitt land.

SR - 29 mar 11 kl. 03:13

Många obesvarade frågor efter Obamas tal

President Barack Obama förklarade i natt svensk tid för första gången utförligt för det amerikanska folket varför USAs krigsmakt satts in i Libyen. USA och koalitionen har förhindrat ett blodbad sa han. Men många frågor blev obesvarade i Obamas tal..

SVT - 13 apr 11 kl. 21:42

Stefan Åsberg, Washington, om Obamas tal

SVT:s USA-korrespondent, Stefan Åsberg, om Barack Obamas tal om ekonomin och de första reaktionerna i USA..

SVT - 02 maj 11 kl. 14:05

Se hela Barack Obamas tal

Se hela Barack Obamas tal om Usama bin Ladins död..

DN - 20 maj 11 kl. 12:13

Obamas tal väcker israelisk ilska

Inför fredagens möte mellan president Obama och Benjamin Netanyahu har en ny spricka uppstått. Obamas tal om att utgå från 1967 års gränser när den palestinska staten ska skapas väcker israelisk ilska.

BT - 17 dec 12 kl. 09:28

Obamas tal till de drabbade

USA gör inte tillräckligt för att skydda sina barn, sade president Barack Obama vid minnesceremonin efter skolmassakern i Newtown.
Se tv-klipp med Obamas tal längst ner i artikeln. Han lovar att göra allt som står i hans makt för att en liknande tragedi inte ska upprepas.

Expressen - 18 apr 13 kl. 16:51

Följ Obamas tal direkt från Boston

Boston är fortfarande i chock efter bombdåden mot Boston Marathon. Presidentparet flög till staden i dag. Här kan du följa Barack Obamas tal.

SR - 17 jan 14 kl. 20:58

Läs hela Obamas tal (på engelska)

Nedan följer hela president Obamas tal i skrift, som Vita Husets pressavdelning har skickat ut..

Kristianstadsbladet - 18 jan 14 kl. 05:59

Blandade reaktioner på Obamas tal


Försiktigt positiva. Så kan reaktionerna från europeiska ledare beskrivas, efter president Barack Obamas tal om hur USA:s underrättelsetjänst ska reformeras.Men en av de journalister som avslöjat avlyssningsskandalen avfärdar förändringarna som "kosmetiska".

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

EU-ledare samlade för firande i Rom

EU:s stats- och regeringschefer är samlade i Rom för att fira Romfördraget som lade grunden till unionen för 60 år sedan. På fredagen hade de audiens hos påven i Vatikanen..

SR - 1 timme sedan

Kongolesisk krigsherre döms till skadestånd i unik dom i Haag

Den internationella brottmålsdomstolen i Haag har i dag utdömt skadestånd till offren för en kongolesisk krigsherre, en dom som är den första i sitt slag..

SR - 1 timme sedan

Sex av de gripna efter terrordådet i London släpps

Polisen i London har släppt sex av dom personer som gripits efter attacken mot parlamentet i onsdags..

SR - 3 timmar sedan

Omröstningen skjuts upp – Donald trump drar tillbaka sjukvårdsreformen

Republikanerna i USA:s kongress har misslyckats med att nå enighet om ett förslag till ny sjukförsäkring.Omröstningen om förslaget sköts upp igen på fredagskvällen, sedan det stod klart att det inte skulle gå att få igenom i representanthuset..

SR - 2 timmar sedan

Tvångssteriliserade får ersättning

Transpersoner som tidigare tvingats sterilisera sig när de bytte kön ska nu kunna få ersättning av staten. Enligt Dagens Nyheter föreslår regeringen att beloppet blir 225 000 kronor..

SR - 2 timmar sedan

Allra får prövningstillstånd

Det skandalomsusade pensionsbolaget Allras fonder kommer inte omedelbart att avregistreras från Pensionsmyndighetens fondtorg. Det står klart sedan kammarrätten i Stockholm beviljat Allra prövningstillstånd av Pensionsmyndigheten beslut..

SR - 3 timmar sedan

Minister svarar på kritiken från Barnombudsmannen

Inför en tidsgräns för start av asylutredningar som rör barn, skriver Barnombudsmannen i sin årsrapport. – Jag ser gärna över det förslaget, svarar barnminister Åsa Regnér (S)..

SR - 4 timmar sedan

Svenska Spel stoppar Youtube-annonser

Svenska Spel gör som internationella storföretag och stoppar sin annonsering på Youtube efter att reklamen dykt upp vid hatiska filmer..

SR - 6 timmar sedan

Vårvärme i södra Sverige på söndag

På söndag väntas milda vindar och temperaturer upp mot 15 grader i södra Sverige. Kanske blir det årets hittills varmaste dag..

SR - 4 timmar sedan

Samkönade äktenskap kan snart tillåtas på Taiwan

På Taiwan har en historisk domstolsprövning börjat som kan förändra möjligheterna för samkönade par att gifta sig..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.