Skånskan > Nyheter

Tuesday, 21 February, 08:28

Skånskan - 11 jan 17 kl. 14:14

Liverapport: Tåg ställs in som följd av snönVäder Det ymniga snöfallet ställer till problem i Skåne. Följ vår rapportering om ovädret. ERWP.fif(0).
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Det, Skåne, ERWP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liverapport, Tåg, ställsin som , följdav , snön

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

”Vi har nog alltid haft intresse för våra rötter”

Vetenskapsjournalisten Karin Bojs har prisbelönats och hyllats av recensenter och läsare för sin bok Min europeiska familj – de senaste 54 000 åren. I november följde hon upp den med Svenskarna och deras fäder – de senaste 11 000 åren, som hon skrivit tillsammans med Peter Sjölund.
– Att vi vill veta hur vi hör ihop med det förflutna är djupt mänskligt, säger Karin Bojs.

Skånskan - 1 timme sedan

Fem döda i flygolycka

Fem människor har dött i en flygolycka utanför Melbourne, Australien, på tisdagen när ett mindre plan kraschade in i taket på ett köpcentrum säger lokalpolis skriver nyhetsbyrån Reuters.

ERWP.fif(1)Planet drabbades av motorhaveri och kraschade in i köpcentret som ligger nära landningsbanan på Essendons flygplats, berättade Victorias delstatspolisassistent kommissionär Stephen Leane för reportrar i Melbourne.

Skånskan - 1 timme sedan

Inbrott i restaurang

Limhamn Vid kvart över tre-tiden, natten till tisdag, larmades polisen till ett inbrott i en restaurang i Limhamn. ERWP.fif(0)03.

Skånskan - 1 timme sedan

Polis skadad i upplopp i Rinkeby

Polisen avlossade varningsskott under ett upplopp i Rinkeby, Stockholm, på måndag kvällen. En polisen blev skadad, flera bilar brann i området och vissa butiker i närheten plundrades. ERWP.

Skånskan - 4 timmar sedan

Öpp­ning om hy­rorna

ERWP.fif(0)Bo­stads­po­li­tiken är ett minerat om­rå­de för par­tierna. De par­la­men­ta­riska överläggningar som fö­rdes för­ra året bröt sam­man utan att par­tierna vå­gade över­ge sina hjär­te­frå­gor för att för­söka nå en kom­pro­miss som skulle kun­na be­tyda ökat bo­stads­byg­gan­de.

Skånskan - 7 timmar sedan

Tala med Ryss­land – men tala klar­språk

ERWP.fif(2)I dag åker ut­ri­kes­mi­nis­ter Mar­got Wallström till Moskva för att träffa sin ryske kol­le­ga Ser­gej Lavrov. Även om det en tid varit spänt mel­lan Sve­ri­ge och Ryss­land är det rätt av Wallström att träffa Lavrov.

Skånskan - 7 timmar sedan

Me­lo­di­fes­ti­valen är väl inte ett ter­ror­at­ten­tat?

ERWP.fif(1)Vet Do­nald Trump var Sve­ri­ge ligger? I val­rö­rel­sen lär han ha sagt att han här­stammar från Sve­ri­ge.

Skånskan - 7 timmar sedan

Uteslut inte samarbete S+M

ERWP.fif(0)Den för­re för­svars­mi­nis­tern och mo­de­rat­po­li­ti­kern Mi­ka­el Odenberg har helt rätt. Om en fram­ti­da rege­ring inte ska vara vare sig di­rekt el­ler in­di­rekt be­ro­en­de av Sverigedemokraterna går det inte att ute­sluta ett sam­ar­be­te mel­lan Mo­de­raterna och Socialdemokraterna.

Skånskan - 8 timmar sedan

Sydostskånska idrottare i fokus

GALA Delar av sydostskånska idrottsgräddan var samlade på Ystad teater för att hyllas i den tionde upplagan av Stora Idrottsdagen. Sammanlagt delades tio priser i tio olika kategorier ut. ERWP.

Skånskan - 12 timmar sedan

The Green Lion slår upp portarna igen

malmö I december 2015 gav den dåvarande krögare, Åbro bryggeri, upp och stängde The Green Lion Inn. Sedan dess har fastighetsägaren Philip Lindström sökt efter rätt person som vill driva puben vidare. Nu går han själv in i verksamheten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.