Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 17 January, 07:53

Dagensanalys.se - 11 jan 17 kl. 14:01

Öka försäljningen med webbkonvertering – en utbildning från OutfoxNu erbjuder Outfox en smart utbildning i så kallad konverteringsoptimering. Den presenterar 8 steg som kommer öka din försäljning med upp till 100 procent. Man ska också kunna öka läsningen av ens inlägg med över 500 procent. De åtta stegen som Outfox menar att man ska följa för att bli en framgångsrik konverterare är följande;
Verktyg för konvertering Planering & prioritering Allt om användartester Psykologi anpassat för webb Plan för hur man A/B testar Analys för att optimera tester Strategi och process för webben En plan för din webbkonvertering
Denna utbildning är nu något som vi på Dagensanalys.se vill erbjuda våra läsare, med 10 procents rabatt.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Outfox, Planering, Allt, Psykologi, Plan, Analys, Strategi, En, Dagensanalys, User Research, Google Analytics, Hotjat Business, Growth Projects, Optimizely

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öka, försäljningenmed , webbkonverteringen , utbildningfrån , Outfox
Dagensanalys.se - 25 nov 16 kl. 14:22

Öka försäljningen med webbkonvertering – en utbildning från Outfox

Nu erbjuder Outfox en smart utbildning i så kallad konverteringsoptimering. Den presenterar 8 steg som kommer öka din försäljning med upp till 100 procent. Man ska också kunna öka läsningen av ens inlägg med över 500 procent.

Dagensanalys.se - 15 nov 16 kl. 20:07

8 steg hur du ökar din försäljning med webbkonvertering

Med hjälp av webbkonvertering och A-B tester med optimering av alla dina digitala flöden kan du öka din försäljning med 100 procent och öka läsningen av dina artiklar och inlägg med över 500 procent. Vill ni optimera era digitala insatser är webbkonvertering den enklaste vägen att öka effekten. Vi erbjuder 10 procents rabatt på denna 8 stegs utbildning utbildning från Outfox.

Hela Gotland - 1 timme sedan

Hamnförsäljningen i Fårösund snart i hamn

Snart är försäljningen av hamnen i Fårösund klar..

Politologerna - 17 dec 13 kl. 10:02

Om sambandet mellan utbildning och politiskt deltagande

I fredags disputerade jag på min avhandling ”Does education cause participation in politics?” Enligt en rad studier är utbildning den faktor som har starkast effekt på politiskt deltagande. Vanligtvis framhålls att utbildning påverkar kunskap och kognitiv förmåga, vilket i sin tur påverkar politiskt deltagande.

Ekonomistas - 18 okt 16 kl. 07:13

Högre utbildning i Europa: vad kan vi vänta i en ny, konkurrensutsatt era?

Detta är ett gästinlägg av Bo Becker, professor i finansiell ekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm. Vad händer när europeiska universitet alltmer tvingas konkurrera om studenterna, och speciellt om de bästa studenterna? Nu har nationalekonomiprofessor Susan Athey på Stanford analyserat detaljerade data över amerikansk högre utbildning, och här kan man hitta många slående skillnader med Europas system.

YLE - 30 jul 12 kl. 04:22

Digitala musikförsäljningen växer så det knakar

Den digitala musikförsäljningen växer kraftigt och står redan nu för över en tredjedel av försäljningen i Finland. För många artister har tjänster som Spotify blivit en allt viktigare inkomstkälla. Under den första halvan av 2012 inbringade den digitala försäljningen totalt 5,4 miljoner euro.

Helsingborgs Dagblad - 25 aug 15 kl. 19:31

Om skolan inte tror på utbildning är vi illa ute.

Skolorna har startat efter sommarlovet. För försteklassarna är det en högtidsstund. För nior och sistaårselever i gymnasieskolan extra nervöst med tanke på att de vid läsårets slut ska få sina slutbetyg, de som avgör om de kan ta sig vidare till önskeutbildningen.

Politologerna - 10 dec 16 kl. 08:00

Lucka #10: Basanslag för forskning och utbildning på forskarnivå – villkorad frihet

År 1979 beslöt riksdagen att regeringen vart tredje år skulle presentera en proposition för långsiktig planering och samordning av samhällets insatser för forskning. Den första forskningspropositionen lades fram 1982, och sedan 1992 kommer dessa propositioner vart fjärde år. I november i år presenterades således den tionde i ordningen, och vid en presskonferens den 28 november presenterade Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, forskningspropositionen Kunskap i samverkan – för samhällets utmaningar och stärkt konkurrenskraft.

YLE - 16 jun 14 kl. 12:54

Vem skall leda andra stadiets utbildning?

Borde hela andra stadiets utbildning i Jakobstadsregionen ha en gemensam huvudman, i praktiken Optima? Eller borde gymnasiernas framtid istället ordnas inom ramen för ett regiongymnasium eller skall allt förbli vid det gamla? Frågor kring andra stadiets utbildning i framtiden dryftades i Jakobstad på måndagen vid ett möte på Optima.

YLE - 02 dec 14 kl. 16:36

Andra stadiets utbildning: Bättre kvalitet med mindre pengar

Den ministerarbetsgrupp som utrett reformen av andra stadiets utbildning har nått en överenskommelse, som ska presenteras i statsrådet på torsdag. Statssekreterare Marcus Rantala, som representerat försvarsminister Carl Haglund i arbetsgruppen säger att både finansieringsfrågan och vem som ska ha tillstånd att upprätthålla en utbildning på andra stadiet nu är klar. Rantala är ytterst fåordig om resultatet i den ministerarbetsgrupp som har utrett andra stadiets utbildning och tillstånden att upprätthålla utbildning samt finansieringslagen.

BT - 12 apr 12 kl. 13:08

Uppmuntra anställda till utbildning

I Sjuhärad finns ett brett utbud av utbildningar i vår närhet. Hur många arbetsgivare uppmuntrar sina anställda till att ta del av högskolans/universitetets utbildningar, undrar Per-Anders Larsson, Unionen. Den 15 april är det sista dagen för att ansöka om högskolestudier.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Superheta serien Skam till USA

Norska serien Skam har fått superstatus och är idag en de mest populära serierna på SVT Play. Nu har man sålt idén till USA. > Så här kan du kolla på SKAM säsong 4 Bakom överenskommelsen är Simon Fuller och produktionsbolaget XIX Entertainment.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Facebook vill inte påverka kommande val – passar på att testa fejknyhetsfilter i Tyskland

Tyskland håller val senare i år, och i samband med detta fruktar många att de fejknyheter som spridits på Facebook och som sägs ha påverkat USAs presidentval ska göra detta även denna gång. För att undvika detta – och kanske för att slippa böter – så testar nu Facebook ett filtersystem för fejknyheter på sin plattform. För bara någon månad sedan så kunde man läsa att tyska lagstiftare funderat på att införa straffavgifter på fejknyheter på Facebook, just för att få jätten att ta ansvar för vad som sprids på deras nätverk.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Facebooks annonsnätverk når nu ut till över en miljard människor

Varje månad tar över en miljard användare del av en annons som levereras av Facebooks annonsnätverk, Facebook Audience Network. Och det verkar vara native-annonserna som ses av flest. Facebook lade själva upp siffrorna häromdagen, och är ett av många led av sociala mediejättens försök att få så många annonsörer och publicister som möjligt att använda sig av annonsnätverket.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

TV-tittandet minskar enligt siffror från MMS

Tiden vi spenderar med linjär TV blir allt mindre. Den genomsnittlige svensken tittade förra året på linjär TV i 2 timmar och 29 minuter per dygn, vilket är en minskning med omkring 5,5 minuter, eller 3,6 procent från året innan, enligt siffror från MMS.  .

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Så här stor är reklamens effekter i Europa

Idag släpptes den första rapporten som kartlagt reklamens effekter på europeisk nivå. Bland annat framkommer det att varje investerad euro i reklam i EU ger sjufaldigt tillbaka till EU:s BNP. Under 2014 motsvarade detta 643 miljarder.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Snapchat omdesignas – samtidigt som rekordmånga använder sociala medieappar

Vi använder oss i allt större utsträckning av sociala medieappar – siffror pekar på en ökning med 394 procent mellan 2015 till 2016. Samtidigt ökar konkurrensen mellan apparna och nu satsar den fränaste av dem alla, Snapchat, på en ny design. Mobilapparna börjar nu ”äta av varandra”, enligt analysföretaget Flurry.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Nu kan Consumer Reports återigen rekommendera MacBook Pro – men är skadan redan skedd?

Vi har skrivit tidigare om att den ansedda konsumentrapporten, Consumer Reports, för första gången sedan MacBooks lansering valt att inte rekommendera den senaste modellen. Apple har nu, tillsammans med publikationen, jobbat hårt och har nu fått Consumer Reports att ändra åsikt. Men är det försent?

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Är du Starcounters digitala relationsskapare?

Är du en person som inte ger upp i första taget, som lätt skapar relationer och är en fena på digitala kanaler? Då kan jobbet på detta nytänkande företag vara något för dig. Academic Work söker för Starcounters räkning en digital relationsskapare.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Förra veckans spännande nyheter på Dagensanalys.se

Vi är några veckor in på det nya året, men många vill fortfarande veta mer om vad 2017 kommer innebära. Nya träningstrender, AI-teknik och digitala marknadsföringsmetoder får många att undra. Men utöver det så kunde man på våra sidor också läsa några bra tips på hur man kommer igång med jobbet efter julsemestern… Det är säkert många som passat på att ha lite ledigt under de gångna veckorna, för antingen julstök eller kanske för en liten solsemester.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Jay Sietsema värvas som Venuepoints nya Country Manager

Venuepoint förstärker sin skandinaviska organisation, efter sammanslagningen med CTS Eventim, med en ny svensk Country Manager. Venuepoint, en ledande biljettdistibutör i Norden, utökar sin verksamhetsstruktur i Sverige med Jay Sietsema som ny Country Manager. Jay kommer till Venuepoint från avdelingen för Event Sales and Programming hos Stockholm Globe Arenas / AEG Facilities.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.