Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 29 May, 18:56

Dagensanalys.se - 11 jan 17 kl. 14:01

Öka försäljningen med webbkonvertering – en utbildning från OutfoxNu erbjuder Outfox en smart utbildning i så kallad konverteringsoptimering. Den presenterar 8 steg som kommer öka din försäljning med upp till 100 procent. Man ska också kunna öka läsningen av ens inlägg med över 500 procent. De åtta stegen som Outfox menar att man ska följa för att bli en framgångsrik konverterare är följande;
Verktyg för konvertering Planering & prioritering Allt om användartester Psykologi anpassat för webb Plan för hur man A/B testar Analys för att optimera tester Strategi och process för webben En plan för din webbkonvertering
Denna utbildning är nu något som vi på Dagensanalys.se vill erbjuda våra läsare, med 10 procents rabatt.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Outfox, Planering, Allt, Psykologi, Plan, Analys, Strategi, En, Dagensanalys, User Research, Google Analytics, Hotjat Business, Growth Projects, Optimizely

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öka, försäljningenmed , webbkonverteringen , utbildningfrån , Outfox
Dagensanalys.se - 25 nov 16 kl. 14:22

Öka försäljningen med webbkonvertering – en utbildning från Outfox

Nu erbjuder Outfox en smart utbildning i så kallad konverteringsoptimering. Den presenterar 8 steg som kommer öka din försäljning med upp till 100 procent. Man ska också kunna öka läsningen av ens inlägg med över 500 procent.

Dagensanalys.se - 15 nov 16 kl. 20:07

8 steg hur du ökar din försäljning med webbkonvertering

Med hjälp av webbkonvertering och A-B tester med optimering av alla dina digitala flöden kan du öka din försäljning med 100 procent och öka läsningen av dina artiklar och inlägg med över 500 procent. Vill ni optimera era digitala insatser är webbkonvertering den enklaste vägen att öka effekten. Vi erbjuder 10 procents rabatt på denna 8 stegs utbildning utbildning från Outfox.

Politologerna - 17 dec 13 kl. 10:02

Om sambandet mellan utbildning och politiskt deltagande

I fredags disputerade jag på min avhandling ”Does education cause participation in politics?” Enligt en rad studier är utbildning den faktor som har starkast effekt på politiskt deltagande. Vanligtvis framhålls att utbildning påverkar kunskap och kognitiv förmåga, vilket i sin tur påverkar politiskt deltagande.

Ekonomistas - 18 okt 16 kl. 07:13

Högre utbildning i Europa: vad kan vi vänta i en ny, konkurrensutsatt era?

Detta är ett gästinlägg av Bo Becker, professor i finansiell ekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm. Vad händer när europeiska universitet alltmer tvingas konkurrera om studenterna, och speciellt om de bästa studenterna? Nu har nationalekonomiprofessor Susan Athey på Stanford analyserat detaljerade data över amerikansk högre utbildning, och här kan man hitta många slående skillnader med Europas system.

YLE - 30 jul 12 kl. 04:22

Digitala musikförsäljningen växer så det knakar

Den digitala musikförsäljningen växer kraftigt och står redan nu för över en tredjedel av försäljningen i Finland. För många artister har tjänster som Spotify blivit en allt viktigare inkomstkälla. Under den första halvan av 2012 inbringade den digitala försäljningen totalt 5,4 miljoner euro.

Helsingborgs Dagblad - 25 aug 15 kl. 19:31

Om skolan inte tror på utbildning är vi illa ute.

Skolorna har startat efter sommarlovet. För försteklassarna är det en högtidsstund. För nior och sistaårselever i gymnasieskolan extra nervöst med tanke på att de vid läsårets slut ska få sina slutbetyg, de som avgör om de kan ta sig vidare till önskeutbildningen.

Politologerna - 10 dec 16 kl. 08:00

Lucka #10: Basanslag för forskning och utbildning på forskarnivå – villkorad frihet

År 1979 beslöt riksdagen att regeringen vart tredje år skulle presentera en proposition för långsiktig planering och samordning av samhällets insatser för forskning. Den första forskningspropositionen lades fram 1982, och sedan 1992 kommer dessa propositioner vart fjärde år. I november i år presenterades således den tionde i ordningen, och vid en presskonferens den 28 november presenterade Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, forskningspropositionen Kunskap i samverkan – för samhällets utmaningar och stärkt konkurrenskraft.

YLE - 16 jun 14 kl. 12:54

Vem skall leda andra stadiets utbildning?

Borde hela andra stadiets utbildning i Jakobstadsregionen ha en gemensam huvudman, i praktiken Optima? Eller borde gymnasiernas framtid istället ordnas inom ramen för ett regiongymnasium eller skall allt förbli vid det gamla? Frågor kring andra stadiets utbildning i framtiden dryftades i Jakobstad på måndagen vid ett möte på Optima.

YLE - 02 dec 14 kl. 16:36

Andra stadiets utbildning: Bättre kvalitet med mindre pengar

Den ministerarbetsgrupp som utrett reformen av andra stadiets utbildning har nått en överenskommelse, som ska presenteras i statsrådet på torsdag. Statssekreterare Marcus Rantala, som representerat försvarsminister Carl Haglund i arbetsgruppen säger att både finansieringsfrågan och vem som ska ha tillstånd att upprätthålla en utbildning på andra stadiet nu är klar. Rantala är ytterst fåordig om resultatet i den ministerarbetsgrupp som har utrett andra stadiets utbildning och tillstånden att upprätthålla utbildning samt finansieringslagen.

BT - 12 apr 12 kl. 13:08

Uppmuntra anställda till utbildning

I Sjuhärad finns ett brett utbud av utbildningar i vår närhet. Hur många arbetsgivare uppmuntrar sina anställda till att ta del av högskolans/universitetets utbildningar, undrar Per-Anders Larsson, Unionen. Den 15 april är det sista dagen för att ansöka om högskolestudier.

YLE - 22 okt 13 kl. 16:57

Fångarnas utbildning kan minska

Flera läroanstalter som ger utbildning i fängelserna kan komma att lägga ner sina utbildningar för att de är ekonomiskt olönsamma. Samtidigt visar ändå forskningen att det största problemet i utbildningen är fångarnas brist på motivation att studera. Ungefär 30 läroanstalter erbjuder idag utbildning i fängelserna.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Instagram testar action-annonser

Appen Instagram håller just nu på att testa annonser där man kan ta action direkt i formatet. På engelska heter formatet ”direct response ads”. Det var under onsdagen i förra veckan som Instagram visade annonser från företaget SumUp där man kunde i formatet svepa uppåt för att bli medlem i deras betaltjänst.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Så här mår Sveriges webbplatser

I trendrapporten ”Hur mår Sveriges webbplatser 2017” från Web Service Award får vi reda på hur många som är nöjda med sin webbplats, hur många som ska byta, vem som har nöjdast kunder, hur många som satsar på sökmotorer och mer. 62 procent av webbplatsansvariga svarar i trendrapporten att det finns mätbara mål för deras webbplats och 38 procent att det inte finns. Det är även för vissa inte helt klart varför de har en webbplats.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Psy är kungen på YouTube med 10 miljoner prenumeranter

Den koreanska rapparen visade sitt YouTube-pris Diamond Play Button i en video som publicerades under söndagen. YouTube Diamond Play Button är priset för att ha uppnått 10 miljoner abonnenter. Psy har fortfarande titeln för den mest sedda YouTube-videon någonsin, med hans ”Gangnam Style.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Nio av tio börs-vd:ar ratar Twitter

Bara drygt 10 procent av börsbolagens vd:ar återfinns på Twitter visar Box Communications årliga genomgång av hur digitala börsbolag. Under det senaste året har även antalet börsbolag med ett twitterkonto för företagsnyheter varit kvar på samma nivå, trots att allt större del av informationsflödet konsumeras digitalt. Av de 305 (285) bolag som var noterade vid Nasdaq Stockholm main market den 29 maj 2017 hade 144 (135) bolag ett twitterkonto för företagsnyheter, vilket motsvarar 47 (47) procent.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Din Sko lanserar mini-serie på Instagram

Med Instagramserien #InYourShoes vill Din Sko uppmana unga tjejer att utmana sina fördomar om varandra för att visa att vi har mer gemensamt än vad vi tror. Serien består av 12 avsnitt där vi får följa 6 stycken influensers när de byter liv med varandra. De har tillsynes helt olika stilar och intressen och ska för en dag få uppleva livet i varandras skor och utmana sina fördomar om varandras yrke, karriär, intressen och passioner.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Prime går igång på dataanalys

Att dataaanalys är motorn i digital innovation har omfamnats av Prime som nu bildar en inhouse-grupp som ska tackla dessa områden. Prime Development består utav innovationschefen David Orlic, analytikern Markus Larsson, statistikern Mehrdad Mamaghani och digitala producenten Kaya Hatcher. Fokus är datadriven analys med vass strategi och en kreativ anda.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

F nation lanserar moderna utbildningar för den digitala branschen

Du har säkert varit på Fotografiska, kanske till och med på en konferens. Nu startar företaget F nation moderna utbildningar för den digitala branschen, i Fotografiskas lokaler. Söker du en utbildning bland heta ämnen där man använder ett effektivt kursmaterial och tider som skapar bra balans ska du läsa den här artikeln.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Unga och Influencers

Vi rapporterade i förra veckan om att 95 % av unga inte kan leva utan YouTube. Nu får du dessutom reda på vad de skulle göra om de var marknadschefer. I en studie från FullScreen rapporteras att hela 54 % av tonåringar skulle välja att använda sig av en influencer istället för andra typer av marknadsföring.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Världens mest populära emoji

Sedan den första emojin skapades 1998 har de små bilderna som uttrycker tankar och känslor kommit att bli allt vanligare i vår kommunikation, men vilken är vanligast, och hur har olika emojis popularitet förändrats över tid? Du har säkert skickat en glad gubbe, tumme upp eller ett hjärta. De flesta sociala nätverk låter dig dessutom reagera på inlägg och kommentarer genom en emoji.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Newsjacking kan vara ett smart sätt att skapa innehåll

När du skapar innehåll för webben gäller samma upphovsrättsregler som för annan publicering av innehåll. Du får till exempel inte kopiera innehållet eller göra det tillgängligt för allmänheten utan upphovsmannens tillstånd. Däremot finns det ju möjligheter att inspireras av ett ämne och sedan göra egen research och ta fram bra innehåll.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.