Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 28 March, 19:46

Liknande nyheter

Taggar: Man till sjukhusefter , misshandel
Posh24 - 09 aug 11 kl. 08:43

Sångaren Gavin Degraw Förd Till Sjukhus Misshandel!

Åh herregud! Vi har hemska nyheter! Sångaren, Gavin Degraw, har lagts in på sjukhus efter att ha blivit misshandlad av flera män.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Man häktad för grov misshandel

Kvinna behövde uppsöka sjukhus..

YLE - 03 feb 17 kl. 07:20

Åtta anställda vid Kuppis sjukhus brottsmisstänkta

Polisen har nu blivit klar med förundersökningen av händelserna vid Kuppis sjukhus i Åbo. Totalt åtta vårdare åtalas för brott. I fyra av fallen rör det sig om bluffvårdare.

Västerbottens Folkblad - 08 jan 12 kl. 14:25

Kvinna till sjukhus efter misshandel

SKELLEFTEÅ En ung man har anhållits för grov kvinnofridskränkning av sin sambo. Kvinnan fick uppsöka sjukhus efter nattens misshandel.SKELLEFTEÅ En ung man har anhållits för grov kvinnofridskränkning av sin sambo.

Sydsvenskan - 21 feb 12 kl. 23:30

En till sjukhus efter misshandel

Foto: Patrick Persson
En man fördes till sjukhus efter en misshandel på Kantatgatan på tisdagskvällen.
Klockan 20.26 larmades polisen om en misshandel på Kantatgatan efter att flera hört en kvinna skrika från ett trapphus.

SmålandsPosten - 15 jul 13 kl. 23:00

Man till sjukhus efter misshandel

En misshandel ägde rum i Ljungby under måndagskvällen och en man i 50-års åldern fick föras till sjukhus. En man i 50-års åldern fick föras till sjukhus med sår i bakhuvudet efter en misshandel på Krokvägen i Ljungby. En man är gripen misstänkt för misshandeln, som ägde rum vid 21.

YLE - 01 jan 15 kl. 10:36

Flera fall av misshandel i Vasa

Nyårsnatten blev bråd för polisen i Vasa då flera fall av misshandel rapporterades. Flera personer fick föras till sjukhus för vård. En 28-årig man fick föras till sjukhus efter att han misshandlats av en 43-årig man i Hemstrand i Vasa.

Expressen - 19 timmar sedan

En till sjukhus efter kollision

En person fördes till sjukhus med ambulans efter en krock mellan två bilar i trakten av Bjuv på måndagskvällen..

Dalarnas tidningar - 11 timmar sedan

Kvinnorna i länet får stanna kort tid på sjukhus efter förlossning: "Finns en medicinsk fara"

Kvinnorna i Dalarna får stanna kort tid på sjukhus efter en förlossning jämfört med övriga Sverige.
– Sjukhusen flyttar medvetet ut så mycket som möjligt av eftervården till hemmet, säger Olof Stephansson, Socialstyrelsens föredragande läkare, till Nyhetsbyrån Siren..

DalaDemokraten - 11 timmar sedan

Kvinnorna i länet får stanna kort tid på sjukhus efter förlossning: "Finns en medicinsk fara"

Kvinnorna i Dalarna får stanna kort tid på sjukhus efter en förlossning jämfört med övriga Sverige.
– Sjukhusen flyttar medvetet ut så mycket som möjligt av eftervården till hemmet, säger Olof Stephansson, Socialstyrelsens föredragande läkare, till Nyhetsbyrån Siren..

YA - 25 jun 14 kl. 09:14

Skärpta straff för misshandel

De två män i 25-årsåldern som av Ystads tingrätt tidigare dömts till fängelse för misshandel av flera personer i Sjöbo får sina straff skärpta i hovrätten. Hovrätten dömer dem för ytterligare ett fall av misshandel.
Domen från Ystads tingsrätt föll i oktober förra året och gällde tre fall av misshandel samt ett fall av brott mot knivlagen.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

WHO oroas av mässlingutbrott i Europa

Antalet rapporterade fall av mässling fortsätter att öka i Europa. Världshälsoorganisationen WHO manar alla berörda länder att vidta åtgärder och att öka andelen som vaccineras mot sjukdomen. Bara i januari rapporterades 559 nya fall av mässling i Europa.

Sydöstran - 1 timme sedan

Christine Kaufmann död

Den tyska skådespelaren Christine Kaufmann har gått bort vid 72 års ålder bekräftar hennes agent, skriver El País. Kaufmann blev känd i Tyskland vid mycket tidig ålder och spelade huvudrollen i filmen "Rose Girl-Resli" vid nio års ålder.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Forskning om stamceller saknade tillstånd

Två professorer vid Göteborgs universitet har gjort sig skyldiga till oredlighet i samband med forskning om stamceller och organdonationer. Bland annat saknades vissa tillstånd. Kritiken ges av universitetets rektor.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Ymer och Lindell tillbaka i DC-laget

Sverigeettan Elias Ymer är tillbaka i Davis Cup-laget som möter Turkiet i Antalya den 7-9 april. Däremot är inte hans lillebror Mikael med. "Han är i dagsläget inte säker på att hans kropp är redo för femsetsmatcher", säger DC-kaptenen Johan Hedsberg i ett pressmeddelande.

Sydöstran - 1 timme sedan

Avhopp hotar allsvenskan i speedway

Vargarna från Norrköping har ekonomiska bekymmer och kan tvingas dra sig ur allsvenskan i speedway. Om det sker - avgörandet kommer på fredag - hotas hela serien, eftersom det då återstår tre lag. - Det går inte att köra en serie mot bara två lag.

Sydöstran - 1 timme sedan

Här finns plats för 800 nya bostäder

Den nya utredningen om skottbullret på Rosenholm kan ge islossning för bostadsbyggandet. I området västra Backabo finns möjlighet att bygga 800 nya bostäder om bullret minskar..

Sydöstran - 1 timme sedan

Greps med misstänkt paket vid Vita huset

En man har gripits i närheten av Vita huset, med ett misstänkt paket. Paketet undersöks av bombexperter, meddelar en talesperson för Secret service, som bevakar presidentbostaden i Washington. Mannen ska ha närmat sig uniformerade vakter ett kvarter från Vita huset.

Sydöstran - 1 timme sedan

Skotskt parlament vill ha ny omröstning

Skottlands parlament har röstat ja till att hålla en ny folkomröstning om ja eller nej till självständighet från Storbritannien. Den ska hållas någon gång mellan hösten 2018 och våren 2019.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Lös krisen i nämnden

Återigen blåser det i och kring socialnämnden i Karlskrona. Den här gången handlar det inte om socialförvaltningens hantering av misshandel av en liten flicka med dödlig utgång (Yara) eller två s-ledamöters avhopp från nämnden..

Sydöstran - 1 timme sedan

"Tjuren Ferdinand" blir långfilm

Första trailern till den animerade långfilmen om tjuren Ferdinand har släppts, skriver Aftonbladet. Filmen, som visas på julafton, är från 1938 och Disney har inte längre rättigheterna till den. I december har den nya Ferdinand-filmen premiär i USA.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.