Sydöstran > Nyheter

Wednesday, 26 July, 06:51

Liknande nyheter

Taggar: Man till sjukhusefter , misshandel
Posh24 - 09 aug 11 kl. 08:43

Sångaren Gavin Degraw Förd Till Sjukhus Misshandel!

Åh herregud! Vi har hemska nyheter! Sångaren, Gavin Degraw, har lagts in på sjukhus efter att ha blivit misshandlad av flera män.

YLE - 03 feb 17 kl. 07:20

Åtta anställda vid Kuppis sjukhus brottsmisstänkta

Polisen har nu blivit klar med förundersökningen av händelserna vid Kuppis sjukhus i Åbo. Totalt åtta vårdare åtalas för brott. I fyra av fallen rör det sig om bluffvårdare.

Västerbottens Folkblad - 08 jan 12 kl. 14:25

Kvinna till sjukhus efter misshandel

SKELLEFTEÅ En ung man har anhållits för grov kvinnofridskränkning av sin sambo. Kvinnan fick uppsöka sjukhus efter nattens misshandel.SKELLEFTEÅ En ung man har anhållits för grov kvinnofridskränkning av sin sambo.

Sydsvenskan - 21 feb 12 kl. 23:30

En till sjukhus efter misshandel

Foto: Patrick Persson
En man fördes till sjukhus efter en misshandel på Kantatgatan på tisdagskvällen.
Klockan 20.26 larmades polisen om en misshandel på Kantatgatan efter att flera hört en kvinna skrika från ett trapphus.

SmålandsPosten - 15 jul 13 kl. 23:00

Man till sjukhus efter misshandel

En misshandel ägde rum i Ljungby under måndagskvällen och en man i 50-års åldern fick föras till sjukhus. En man i 50-års åldern fick föras till sjukhus med sår i bakhuvudet efter en misshandel på Krokvägen i Ljungby. En man är gripen misstänkt för misshandeln, som ägde rum vid 21.

YLE - 01 jan 15 kl. 10:36

Flera fall av misshandel i Vasa

Nyårsnatten blev bråd för polisen i Vasa då flera fall av misshandel rapporterades. Flera personer fick föras till sjukhus för vård. En 28-årig man fick föras till sjukhus efter att han misshandlats av en 43-årig man i Hemstrand i Vasa.

YA - 25 jun 14 kl. 09:14

Skärpta straff för misshandel

De två män i 25-årsåldern som av Ystads tingrätt tidigare dömts till fängelse för misshandel av flera personer i Sjöbo får sina straff skärpta i hovrätten. Hovrätten dömer dem för ytterligare ett fall av misshandel.
Domen från Ystads tingsrätt föll i oktober förra året och gällde tre fall av misshandel samt ett fall av brott mot knivlagen.

YLE - 13 apr 17 kl. 12:40

Tre vårdare åtalas för vanvård på Kuppis sjukhus

Åklagaren har väckt åtal för vanvård och misshandel som riktat sig mot patienter på Kuppis sjukhus avdelning G1 åren 2009 och 2013. Åklagarämbetet i västra Finland meddelar att tre vårdare står åtalade för de misstänkta brotten som ägde rum på den psykiatriska avdelningen för äldre. En vårdare åtalas för grov misshandel och brott mot tjänsteplikt.

YLE - 03 feb 17 kl. 07:20

TS: Åtta anställda vid Kuppis sjukhus brottsmisstänkta

Polisen har nu blivit klar med förundersökningen av händelserna vid Kuppis sjukhus i Åbo. Enligt Turun Sanomat åtalas sammanlagt åtta vårdare för brott. I fyra av fallen rör det sig om bluffvårdare.

NSD - 13 dec 11 kl. 04:29

Två till sjukhus efter misshandel

Ett par i 40-årsåldern utsattes för en svår misshandel i Halmstad natten till tisdagen. De utsattes för slag och sparkar och fördes till sjukhus i ambulans. Två personer, en man och en kvinna i 20-årsåldern, greps i närheten, misstänkta för grov misshandel..

SmålandsPosten - 22 jun 13 kl. 09:58

Kvinna fick föras till sjukhus efter misshandel

En 45-årig man sitter anhållen misstänkt för grov misshandel av sin sambo. Misshandeln skedde tidigt på midsommaraftonens morgon i parets bostad i Växjö. Enligt Kronobergspolisen ska mannen ha slagit sin sambo, en 31-årig kvinna, ordentligt i huvudet flera gånger.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Oförändrad USA-ränta väntas

I kväll kommer den amerikanska centralbanken Federal Reserve med räntebesked. Enligt nyhetsbyrån Reuters finns det inte några förväntningar på att räntan kommer att ändras. Med hänvisning till CME Fedwatch skriver också Reuters att det nu är mindre än 50 procents sannolikhet för en räntehöjning före årsskiftet.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Gotlandsrestaurang förstörd i brand

En restaurang på norra Gotland har förstörts i en brand, rapporterar flera medier. - Den kommer att brinna ned. Vi bevakar bara så det inte sprider sig.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Canadagäss på besök i Nättraby

Sydöstran - 45 minuter sedan

De förbättrar miljön med VR

Spelföretaget Good Knight Games hjälper Live Green Festival i Karlskrona att slå ett slag för miljön. I ett spel med virtuell sopsortering kan festivalbesökarna förbättra miljön i parken..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Dystert år för svensk honung

För tredje året i rad råder det brist på honung i Sverige. Blekinge är ett av de områden där det är riktigt ont om honung. Och det är det kalla vädret som är boven..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Musik på Halenflotten

Det blir musikunderhållning på Halenflotten i sommar. Åtminstonde för en dag. - Jag vill prova ett nytt grepp, säger Kjell Andersson..

Sydöstran - 45 minuter sedan

En kamp att få jobb med psykisk ohälsa

Malin Ovesson lever med tvångssyndrom, Aspergers syndrom och bipolär sjukdom. Hon berättar om Arbetsförmedlingens oförståelse och sina egna mörkaste tankar..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Moderat: – Vi ska inte stå för kommunens toakostnad

En ny toalett ska i höst byggas vid Järnvägsparken, men kostnaden för att flytta pumpstationen där toaletten ska byggas får Energibolaget stå för. Det tycker bolagets vice ordförande Bengt-Åke Karlsson är helt fel..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Facebook en bra källa för tjuven

I fjol minskade antalet bostadsinbrott för första gången på länge – för att nu återigen öka, och en orsak tros vara att flera östeuropeiska ligor nu är på turné genom landet..

Sydöstran - 1 timme sedan

Här är nattens händelser

Nattens nyhetsrubriker lokalt, nationellt och internationellt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.