Sydöstran > Nyheter

Monday, 20 February, 07:38

Liknande nyheter

Taggar: Man till sjukhusefter , misshandel
Posh24 - 09 aug 11 kl. 08:43

Sångaren Gavin Degraw Förd Till Sjukhus Misshandel!

Åh herregud! Vi har hemska nyheter! Sångaren, Gavin Degraw, har lagts in på sjukhus efter att ha blivit misshandlad av flera män.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Misshandel under bröllopsfest

En person fick föras till sjukhus..

Skånskan - 15 minuter sedan

En gripen efter misshandel

malmö En man har gripits av polisen misstänkt för misshandel. ERWP.fif(0)Det var vid halv ett under natten mot måndagen som polisen skickades till Kosterögatan med anledning av misshandel.

YLE - 1 timme sedan

200 patienter flyttas på en vecka - nya Esbo sjukhus strax klart

På en vecka ska 200 patienter flytta in i det splitternya rehabiliteringssjukhuset i Esbo. Samtidigt töms bäddavdelningar i Kyrkslätt, Grankulla och Esbo. Bredvid Jorvs sjukhus i Esbo har ett nytt sjukhus tagit form under flera års tid.

YLE - 03 feb 17 kl. 07:20

Åtta anställda vid Kuppis sjukhus brottsmisstänkta

Polisen har nu blivit klar med förundersökningen av händelserna vid Kuppis sjukhus i Åbo. Totalt åtta vårdare åtalas för brott. I fyra av fallen rör det sig om bluffvårdare.

Västerbottens Folkblad - 08 jan 12 kl. 14:25

Kvinna till sjukhus efter misshandel

SKELLEFTEÅ En ung man har anhållits för grov kvinnofridskränkning av sin sambo. Kvinnan fick uppsöka sjukhus efter nattens misshandel.SKELLEFTEÅ En ung man har anhållits för grov kvinnofridskränkning av sin sambo.

Sydsvenskan - 21 feb 12 kl. 23:30

En till sjukhus efter misshandel

Foto: Patrick Persson
En man fördes till sjukhus efter en misshandel på Kantatgatan på tisdagskvällen.
Klockan 20.26 larmades polisen om en misshandel på Kantatgatan efter att flera hört en kvinna skrika från ett trapphus.

SmålandsPosten - 15 jul 13 kl. 23:00

Man till sjukhus efter misshandel

En misshandel ägde rum i Ljungby under måndagskvällen och en man i 50-års åldern fick föras till sjukhus. En man i 50-års åldern fick föras till sjukhus med sår i bakhuvudet efter en misshandel på Krokvägen i Ljungby. En man är gripen misstänkt för misshandeln, som ägde rum vid 21.

YLE - 01 jan 15 kl. 10:36

Flera fall av misshandel i Vasa

Nyårsnatten blev bråd för polisen i Vasa då flera fall av misshandel rapporterades. Flera personer fick föras till sjukhus för vård. En 28-årig man fick föras till sjukhus efter att han misshandlats av en 43-årig man i Hemstrand i Vasa.

YA - 25 jun 14 kl. 09:14

Skärpta straff för misshandel

De två män i 25-årsåldern som av Ystads tingrätt tidigare dömts till fängelse för misshandel av flera personer i Sjöbo får sina straff skärpta i hovrätten. Hovrätten dömer dem för ytterligare ett fall av misshandel.
Domen från Ystads tingsrätt föll i oktober förra året och gällde tre fall av misshandel samt ett fall av brott mot knivlagen.

YLE - 03 feb 17 kl. 07:20

TS: Åtta anställda vid Kuppis sjukhus brottsmisstänkta

Polisen har nu blivit klar med förundersökningen av händelserna vid Kuppis sjukhus i Åbo. Enligt Turun Sanomat åtalas sammanlagt åtta vårdare för brott. I fyra av fallen rör det sig om bluffvårdare.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

Många frågor till Pence i Bryssel

Donald Trumps tillträde som USA:s president har fått det att knaka i relationen mellan Washington och Bryssel. Frågan är om vicepresident Mike Pence kan gjuta olja på vågorna - och om han ens vill det?(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

"Moonlight" fick manuspris

Barry Jenkins film "Moonlight" vann på söndagen det prestigefulla manuspriset när det amerikanska manusförfattarförbundet, Writer's Guild of America, delade ut sina årliga priser.(TT).

Sydöstran - 2 timmar sedan

Nattens händelser: Lokalt och i omvärlden

Nattens huvudrubriker: Lokalt och i omvärlden..

Sydöstran - 3 timmar sedan

Ambassaden vill ge USA information

"Vi ser fram emot att informera den amerikanska regeringen om svensk invandrings- och integrationspolitik", twittrar Sveriges ambassad i USA sedan president Donald Trump förklarat sig..

Sydöstran - 1 timme sedan

Här kan föreningarna flytta in

Planen är att parkenheten ska flytta ut till kommunens centrallager i Sörby. Då kan Ronnebys gamla elverk på Kallingevägen bli nytt föreningshus..

Sydöstran - 1 timme sedan

Så ska kommunen lösa skolkrisen

Karlskrona kommun riskerar att inte klara den lagstadgade garantin för en förskoleplats till våren. För att lösa det akuta behovet kan kommunen hyra lokaler av flera privata fastighetsägare..

Sydöstran - 1 timme sedan

En liten sötnos

Sydöstran - 1 timme sedan

Arbetsbåt i Sölvesborgs hamn

Sydöstran - 1 timme sedan

Ingen tandläkare på brända tomten

Socialförvaltningen ska få större lokaler När tandläkarmottagningen flyttar ut så flyttar socialförvaltningen in – Det vore en bra plats att samla hela förvaltningen på, säger Kjell-Åke Karlsson, (S).

Sydöstran - 1 timme sedan

Foodtankers står sig på tuff marknad

Hård prispress och internationalisering är några av de faktorer som gjort marknaden för livsmedelstransporter allt tuffare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.