SR > Nyheter

Sunday, 20 May, 16:18

Liknande nyheter

Taggar: Orooch , otrygghet, präglade, debatten
Dagens Medicin - 26 jul 16 kl. 16:55

Gabriel Wikström: Jag kan i stora delar förstå deras oro

I gårdagens, Svenska Dagbladet, SvD, Debatt uttryckte flera Svenska läkare oro för hur sjukvården organiseras. I dag skriver Gabriel Wikström, sjukvårdsminister, en replik på regeringen.se: ”Jag kan i stora delar förstå deras oro och välkomnar debatten”..

Sydöstran - 06 sep 17 kl. 15:56

Orimligt vårdpersonal känner oro på jobbet

Känslan av otrygghet dominerar den politiska debatten. Senast var det den otrygghet som vårdpersonal ofta känner när släkt och vänner till kriminella dyker upp på sjukhusen där den kriminelle vårdas för skada eller sjukdom..

SR - 11 jan 17 kl. 14:25

Oro dominerade partiledardebatten

Väljarnas oro och otrygghet dominerar den politiska debatten i Sverige. Det var dagens partiledardebatt ett ovanligt tydligt exempel på, säger Ekots politiske kommentator Fredrik Furtenbach..

Skånskan - 13 okt 14 kl. 21:33

Oro för ekonomin präglade sista mötet

Debatten på sista fullmäktigemötet för mandatperioden handlade mest om det negativa ekonomiska delårsbokslutet och en oro för ekonomin. S tyckte att M gav en alltför ljus bild av läget..

Nerikes Allehanda - 01 jun 16 kl. 21:17

Oro och stress i Örebros kyrkor

Oro, stress och tomma tjänster präglade arbetet förra året i flera församlingar i Örebro pastorat. – Vi gjorde en mycket stor omorganisation 2014, det är naturligt att det skapar oro..

Ekonomistas - 20 sep 14 kl. 13:46

Felaktig beskrivning av debatten om bostadspriserna, skulderna och penningpolitiken

I Ekonomisk Debatt nr 5 2014 har Roland Andersson en intressant artikel, ”Perspektiv på bostadspolitiken” (s. 70-76). Men det korta avsnittet ”Risker för en bostadsbubbla” (s.

Affärsvärlden - 14 okt 13 kl. 16:12

Optimismen byts mot oro på Wall Street

De ledande amerikanska aktieindexen öppnade veckan i rött. Den optimism gällande budgetförhandlingarna i Washington - som präglade handeln inför helgen - förbyttes till oro då förhandlingarna visade sig fruktlösa. Räntemarknaden höll på måndagen stängt för Columbus Day..

BT - 06 jul 14 kl. 08:04

Oro är politisk hårdvaluta

Skräckberättelser om vinstmaximering och välfärdskollaps är vardagsmat i Almedalen. Oron stiger för varje meter som den stora spärrballongen med texten ”Vår framtid hänger i luften” stiger mot skyn. Men är det verkligen så illa att välfärden håller på att vanvårdas ihjäl medan matpengarna till dagisbarnen och grundskoleelevernas mattekunskaper ligger på en strand i ett skatteparadis och ropar efter mer?

SvD - 13 nov 14 kl. 14:06

Obama känner oro för Burmas framtid

Det är andra besöket för USA:s president Barack Obama i Burma. Men till skillnad från den optimism som präglade hans första resa till landet i november 2012 råder det nu stor oro inför framtiden..

Nya Wermlands Tidningen - 27 sep 12 kl. 07:30

Otrygghet i landsorten

Otryggheten i storstäderna lyfts ofta fram i debatten. Men bristande polisresurser slår också hårt mot landsorten och har där blivit ett allvarligt samhällshot..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Privata tandläkare väljer bort barn och unga

Privata tandkliniker har börjat säga upp avtal om att behandla barn och unga efter att regeringen höjt åldern för gratis tandvård. Det riskerar att förlänga köerna till Folktandvården..

SR - 2 timmar sedan

Olga Korbut anklagar sin tränare för våldtäkt

En av Sovjetunionens största stjärnor i gymnastik - Sparven från Minsk - Olga Kurbut har i ett populärt pratprogram i rysk tv anklagat sin tränaren för våldtäkt..

SR - 4 timmar sedan

Journalisten Yrsa Stenius död

Journalisten, författaren och debattören Yrsa Stenius har gått bort vid 73 års ålder, skriver Aftonbladet..

SR - 8 timmar sedan

Humanitär kris i centrum för valet i Venezuela

I dag är det presidentval i Venezuela, ett val som hålls mitt i en humanitär kris. Det saknas mat och mediciner. Spädbarnsdödligheten har ökat och patienter tvingas ta med sig egna sprutor och läkemedel till sjukhusen.

SR - 9 timmar sedan

Flyget på Arlanda igång igen

Det haveri i flygledningssystemet som igår eftermiddag orsakade totalstopp i den svenska flygtrafiken norr om Jönköping, har nu åtgärdats..

SR - 10 timmar sedan

Terrormisstänkt kopplad till IS-sympatisörer

Under Valborg greps tre män misstänkta för förberedelse till terrorbrott. Ekot har kartlagt de tre nu häktade männen och kan nu avslöja ytterligare kopplingar till terrorgruppen IS..

SR - 13 timmar sedan

Dramatisk minskning av antalet paket från Kina

Momsen och avgifter på paket från länder utanför EU kan ha haft påverkan på att antalet paket minskar från framförallt Kina nu minskar..

SR - 20 timmar sedan

Många bryter mot mobilförbudet

Över 350 personer har åtalats för att ha brutit mot den nya lagen om mobilförbud i bilen..

SR - 20 timmar sedan

MP: Skatt på vatten- och vindkraft ska inte gå till staten

Miljöpartiet föreslår att fastighetsskatten för vatten- och vindkraft ska gå till de regioner och kommuner där den produceras istället för till staten. Dessutom ska närboende erbjudas köpa andelar där det byggs vatten- och vindkraft..

SR - 21 timmar sedan

Tusentals samlade för att fira brudparet

Tidigare i dag gifte sig den brittiske prinsen Harry med den amerikanska före detta skådespelaren Meghan Markle. Vigseln beskrivs som modernare än tidigare bröllop som det brittiska hovet hållit..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.