SR > Nyheter

Friday, 23 March, 15:47

Liknande nyheter

Taggar: Orooch , otrygghet, präglade, debatten
Dagens Medicin - 26 jul 16 kl. 16:55

Gabriel Wikström: Jag kan i stora delar förstå deras oro

I gårdagens, Svenska Dagbladet, SvD, Debatt uttryckte flera Svenska läkare oro för hur sjukvården organiseras. I dag skriver Gabriel Wikström, sjukvårdsminister, en replik på regeringen.se: ”Jag kan i stora delar förstå deras oro och välkomnar debatten”..

Sydöstran - 06 sep 17 kl. 15:56

Orimligt vårdpersonal känner oro på jobbet

Känslan av otrygghet dominerar den politiska debatten. Senast var det den otrygghet som vårdpersonal ofta känner när släkt och vänner till kriminella dyker upp på sjukhusen där den kriminelle vårdas för skada eller sjukdom..

SR - 11 jan 17 kl. 14:25

Oro dominerade partiledardebatten

Väljarnas oro och otrygghet dominerar den politiska debatten i Sverige. Det var dagens partiledardebatt ett ovanligt tydligt exempel på, säger Ekots politiske kommentator Fredrik Furtenbach..

Skånskan - 13 okt 14 kl. 21:33

Oro för ekonomin präglade sista mötet

Debatten på sista fullmäktigemötet för mandatperioden handlade mest om det negativa ekonomiska delårsbokslutet och en oro för ekonomin. S tyckte att M gav en alltför ljus bild av läget..

Ekonomistas - 20 sep 14 kl. 13:46

Felaktig beskrivning av debatten om bostadspriserna, skulderna och penningpolitiken

I Ekonomisk Debatt nr 5 2014 har Roland Andersson en intressant artikel, ”Perspektiv på bostadspolitiken” (s. 70-76). Men det korta avsnittet ”Risker för en bostadsbubbla” (s.

Nerikes Allehanda - 01 jun 16 kl. 21:17

Oro och stress i Örebros kyrkor

Oro, stress och tomma tjänster präglade arbetet förra året i flera församlingar i Örebro pastorat. – Vi gjorde en mycket stor omorganisation 2014, det är naturligt att det skapar oro..

Affärsvärlden - 14 okt 13 kl. 16:12

Optimismen byts mot oro på Wall Street

De ledande amerikanska aktieindexen öppnade veckan i rött. Den optimism gällande budgetförhandlingarna i Washington - som präglade handeln inför helgen - förbyttes till oro då förhandlingarna visade sig fruktlösa. Räntemarknaden höll på måndagen stängt för Columbus Day..

BT - 06 jul 14 kl. 08:04

Oro är politisk hårdvaluta

Skräckberättelser om vinstmaximering och välfärdskollaps är vardagsmat i Almedalen. Oron stiger för varje meter som den stora spärrballongen med texten ”Vår framtid hänger i luften” stiger mot skyn. Men är det verkligen så illa att välfärden håller på att vanvårdas ihjäl medan matpengarna till dagisbarnen och grundskoleelevernas mattekunskaper ligger på en strand i ett skatteparadis och ropar efter mer?

SvD - 13 nov 14 kl. 14:06

Obama känner oro för Burmas framtid

Det är andra besöket för USA:s president Barack Obama i Burma. Men till skillnad från den optimism som präglade hans första resa till landet i november 2012 råder det nu stor oro inför framtiden..

Nya Wermlands Tidningen - 27 sep 12 kl. 07:30

Otrygghet i landsorten

Otryggheten i storstäderna lyfts ofta fram i debatten. Men bristande polisresurser slår också hårt mot landsorten och har där blivit ett allvarligt samhällshot..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Regeringen vill ha möte med Google

Efter den kraftiga kritiken mot nätjättar som Google och Facebook vill justitieminister Morgan Johansson att företagen visar hur de ska sanera sin verksamhet..

SR - 1 timme sedan

Centern vill gå framåt

I dag lanserade Centern sin valkampanj, som kommer att präglas av ett ord: Framåt..

SR - 2 timmar sedan

Regeringen kallar generaldirektörerna

Efter Ekots rapportering om att Arbetsförmedlingen får ta emot människor som är för sjuka för att söka jobb ifrån Försäkringskassan kallar regeringen nu till sig generaldirektöerna för respektive myndighet för att se till att de samarbetar bättre..

SR - 2 timmar sedan

Ghouta – rapporter om flygattacker trots eldupphör

I Syrien har de första stridande som evakuerats från östra Ghouta nu kommit fram till rebellkontrollerade Idlib-provinsen.Samtidigt rapporteras om nya flygattacker mot Ghouta trots uppgifter om ett lokalt eldupphör..

SR - 2 timmar sedan

Brände ner moské – döms till vård

Mannen döms för grov mordbrand och grovt olaga hot till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning..

SR - 3 timmar sedan

Polis skjuten i södra Frankrike – möjligt gisslandrama

I södra Frankrike har en polis skjutits och en man har tagits som gisslan i ett snabbköp i två separata händelser, rapporterar nyhetsbyrån AFP och hänvisar till säkerhetskällor..

SR - 4 timmar sedan

Kataloniens tidigare ledare Puigdemont åtalas

Spaniens högsta domstol åtalar 13 katalanska politiker för uppror efter försöket att förklara Katalonien självständigt i oktober i fjol..

SR - 4 timmar sedan

Man döms för grov mordbrand efter branden i Örebro moské

En man döms för grov mordbrand och grovt olaga hot till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning efter branden i Örebro moské i september i fjol..

SR - 5 timmar sedan

EU skärper tonen mot Ryssland

EU kallar hem sin ambassadör från Moskva och instämmer i Storbritanniens bedömning att Ryssland "högst sannolikt" är ansvarigt..

SR - 5 timmar sedan

Kommunerna ska kunna stoppa dieselbilar

I dag på förmiddagen presenterar regeringen ett förslag som innebär att kommunerna kan införa miljözoner för personbilar. Äldre dieselbilar ska kunna förbjudas i stadskärnorna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.