SR > Nyheter

Saturday, 21 October, 10:33

Liknande nyheter

Taggar: Orooch , otrygghet, präglade, debatten
Dagens Medicin - 26 jul 16 kl. 16:55

Gabriel Wikström: Jag kan i stora delar förstå deras oro

I gårdagens, Svenska Dagbladet, SvD, Debatt uttryckte flera Svenska läkare oro för hur sjukvården organiseras. I dag skriver Gabriel Wikström, sjukvårdsminister, en replik på regeringen.se: ”Jag kan i stora delar förstå deras oro och välkomnar debatten”..

Sydöstran - 06 sep 17 kl. 15:56

Orimligt vårdpersonal känner oro på jobbet

Känslan av otrygghet dominerar den politiska debatten. Senast var det den otrygghet som vårdpersonal ofta känner när släkt och vänner till kriminella dyker upp på sjukhusen där den kriminelle vårdas för skada eller sjukdom..

SR - 11 jan 17 kl. 14:25

Oro dominerade partiledardebatten

Väljarnas oro och otrygghet dominerar den politiska debatten i Sverige. Det var dagens partiledardebatt ett ovanligt tydligt exempel på, säger Ekots politiske kommentator Fredrik Furtenbach..

Skånskan - 13 okt 14 kl. 21:33

Oro för ekonomin präglade sista mötet

Debatten på sista fullmäktigemötet för mandatperioden handlade mest om det negativa ekonomiska delårsbokslutet och en oro för ekonomin. S tyckte att M gav en alltför ljus bild av läget..

Ekonomistas - 20 sep 14 kl. 13:46

Felaktig beskrivning av debatten om bostadspriserna, skulderna och penningpolitiken

I Ekonomisk Debatt nr 5 2014 har Roland Andersson en intressant artikel, ”Perspektiv på bostadspolitiken” (s. 70-76). Men det korta avsnittet ”Risker för en bostadsbubbla” (s.

Nerikes Allehanda - 01 jun 16 kl. 21:17

Oro och stress i Örebros kyrkor

Oro, stress och tomma tjänster präglade arbetet förra året i flera församlingar i Örebro pastorat. – Vi gjorde en mycket stor omorganisation 2014, det är naturligt att det skapar oro..

Affärsvärlden - 14 okt 13 kl. 16:12

Optimismen byts mot oro på Wall Street

De ledande amerikanska aktieindexen öppnade veckan i rött. Den optimism gällande budgetförhandlingarna i Washington - som präglade handeln inför helgen - förbyttes till oro då förhandlingarna visade sig fruktlösa. Räntemarknaden höll på måndagen stängt för Columbus Day..

BT - 06 jul 14 kl. 08:04

Oro är politisk hårdvaluta

Skräckberättelser om vinstmaximering och välfärdskollaps är vardagsmat i Almedalen. Oron stiger för varje meter som den stora spärrballongen med texten ”Vår framtid hänger i luften” stiger mot skyn. Men är det verkligen så illa att välfärden håller på att vanvårdas ihjäl medan matpengarna till dagisbarnen och grundskoleelevernas mattekunskaper ligger på en strand i ett skatteparadis och ropar efter mer?

SvD - 13 nov 14 kl. 14:06

Obama känner oro för Burmas framtid

Det är andra besöket för USA:s president Barack Obama i Burma. Men till skillnad från den optimism som präglade hans första resa till landet i november 2012 råder det nu stor oro inför framtiden..

Nya Wermlands Tidningen - 27 sep 12 kl. 07:30

Otrygghet i landsorten

Otryggheten i storstäderna lyfts ofta fram i debatten. Men bristande polisresurser slår också hårt mot landsorten och har där blivit ett allvarligt samhällshot..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Knivattack i centrala München

En man har attackerat flera personer med kniv i centrala München, skriver tidningen Focus. Ingen är allvarligt skadad..

SR - 1 timme sedan

Spaniens regering i krismöte om Katalonien

Efter veckor av politisk kris samlas den spanska regeringen i dag till ett extrainsatt möte för att besluta vilka steg man ska ta för att begränsa Kataloniens självstyre..

SR - 4 timmar sedan

Flera stall drabbade av sadelstölder

Ett 30-tal inbrott i stall har drabbat hästägare i Mellansverige. Polisen misstänker att ligor som specialiserat sig på hästutrustning ligger bakom..

SR - 7 timmar sedan

Ny konkurrens om bolånekunderna

De fyra svenska storbankerna dominerar bolånemarknaden med nära 80 procent utlåningen. Men nu utmanas storbankerna av nya aktörer..

SR - 11 timmar sedan

Minst 30 poliser ihjälskjutna i Egypten

I Egypten har har minst 30 poliser skjutits ihjäl i samband med skottväxling mellan polis och misstänkta extremister i ett ökenområde väster om Kairo..

SR - 12 timmar sedan

Somalia och USA inleder militär offensiv mot terrorister

Somalias premiärminister säger till AP att Somalias president inom kort kommer att förklara krig mot terrorgruppen al-Shabab..

SR - 14 timmar sedan

"Social pelare" på EU-agendan

Allt tyder nu på att Sveriges statsminister Stefan Löfven och de andra ledarna inom EU kan underteckna den så kallade sociala pelaren på toppmötet i Göteborg i mitten av november..

SR - 13 timmar sedan

Män motionerar mer — blir ändå fetare

Män motionerar betydligt mer än kvinnor. Men dricker och röker mer, äter sämre, blir fetare och dör tidigare..

SR - 14 timmar sedan

Kristdemokraterna eniga bakom vårdprogram

Kristdemokraterna antog idag ett nytt vårdpolitiskt program med förslag om att exempelvis införa vårdplatser på vårdcentraler, en återinförd kömiljard och att vissa patienter med kroniska sjukdomar ska certifieras och därmed själva ta större ansvar för sin vård..

SR - 15 timmar sedan

JK om Bergwalls skadeståndsansökan: Ska prövas noggrant

I dag har Sture Bergwall lämnat in en ansökan om ett skadestånd på 15 miljoner kronor till Justitiekanslern..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.