Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 18 January, 11:08

Affärsvärlden - 11 jan 17 kl. 13:25

Här är teckningskursen i VBG:s nyemissionVBG Groups styrelse har fastställt teckningskursen till 64 kronor aktien i bolagets nyemission. För varje befintlig A- eller B-aktie ges möjlighet att köpa en teckningsrätt för respektive aktieslag. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
VBG, VBG Groups

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är teckningskurseni , VBG:s, nyemission
DI - 17 nov 11 kl. 08:35

Så blir teckningskursen i Transcoms nyemission

Teckningskursen i den nyemission som Transcom har aviserat har fastställts till 0,43 kronor per depåbevis. Nyemissionen görs till villkoren 16:1..

DI - 11 nov 16 kl. 08:51

VBG plockar in 800 Mkr för att köpa Ratosbolag

VBG Group kommer efter förvärvet av Mobile Climate Control, MCC, att genomföra en nyemission om cirka 800 miljoner kronor med företrädesrätt för VBG Groups aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 18 apr 16 kl. 07:44

Teckningskursen i 203 Web Groups nyemission fastställd

Teckningskursen i 203 Web Groups pågående nyemission har fastställts till 10,85 kronor. Om erbjudandet fulltecknas kommer bolaget att tillföras högst 15 miljoner kronor, före emissionskostnader..

Nyhetsverket - 26 mar 13 kl. 15:16

RNB gör nyemission

Den förlusttyngda modekoncernen Retail and Brands, RNB, där bland annat JC ingår, vill ta in 463 miljoner kronor i en riktad nyemission. Styrelsen beslutade att en nyemission skulle äga rum redan 22 februari, men nu är detaljerna klara. Befintliga aktieägare får teckna 40 nya aktier för varje aktie de äger 3 april 2013.

DI - 07 maj 12 kl. 07:07

Eniro gör riktad nyemission

Eniro föreslår en riktad nyemission av preferensaktier på 400 miljoner kronor. Befintliga och nya aktieägare har åtagit sig att teckna emissionen fullt ut. Teckningskursen är satt 400 kronor, skriver Eniro i ett pressmeddelande..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Klövern gör nyemission

Fastighetsbolaget Klövern vill dra in 500 miljoner kronor på en nyemission av preferensaktier. Syftet är att skapa möjligheter till nya förvärv och bibehålla en lämplig kapitalstruktur, skriver Klövern i ett pressmeddelande. Emissionen riktas till svensk allmänhet och institutionella investerare i både Sverige och utomlands, enligt Klövern.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sagax gör nyemission

Fastighetsbolaget Sagax tar in 270 miljoner kronor i en nyemission. Pengarna ska användas för att köpa nya fastigheter och investera i befintligt bestånd. I ett pressmeddelande skriver Sagax att det just nu finns bra förutsättningar att göra förvärv till attraktiva villkor.

DI - 20 jan 14 kl. 07:27

Etrions nyemission utökades

Teckningskursen i den riktade nyemission som solkraftsbolaget Etrion aviserade efter börsstängning i fredags hamnade på 4:15 kronor per aktie..

DI - 28 apr 15 kl. 08:42

Riktad nyemission i Senzime

Senzime har genomfört en riktad nyemission som tillför bolaget cirka 10 miljoner kronor före emissionskostnader. Teckningskursen är 4:42 per aktie..

DI - 09 dec 13 kl. 09:16

Anotos nyemission övertecknades

IT-utvecklingsbolaget Anoto Group meddelar att nyemissionen blev kraftigt övertecknad. I nyemissionen emitterades drygt 260 miljoner aktier till teckningskursen 0,25 kronor per aktie, vilket motsvarade en total emissionslikvid om cirka 65 miljoner kronor..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Valutastrateg: Pundet bör falla till 10 kronor

Pundet stärktes snabbt när den brittiska premiärministern Theresa May talade om landets Brexit-planer på tisdagen..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Tivoli investerar stort i VR: "Det är mycket pengar"

Den börsnoterade danska nöjesparken Tivoli ska satsa ett tvåsiffrigt miljonbelopp på Virtual Reality och digitalisering. Det säger Tivolis vd Lars Liebst till Berglingske..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Kina växlar upp – möjligt handelskrig med USA

Kina växlar upp för ett möjligt handelskrig med den inkommande Trump-administrationen och har redan avfyrat ett litet varningsskott. Det skriver Simon Denyer på Washington Post och hänvisar till det amerikanska näringslivet i Kina och kineserna själva..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Strateg: Protektionism gynnar småbolag

Donald Trumps seger i det amerikanska presidentvalet kommer att medföra ökad handelsprotektionism som missgynnar multinationella företag, men gynnar små och medelstora bolag som inte berörs av ökade handelshinder vid nationsgränser. Det sade Marko Papic, geopolitisk strateg vid analysfirman BCA Research, under Skagen Fonders nyårskonferens 2017 i Stockholm..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Kungen ordnar lyxbostäder – till sina vänner: "Helt orimlig ordning"

Hundratals lägenheter som ägs av staten disponeras av kungen enligt en gammal överenskommelse. I bostäderna bor, förutom kungligheter och personal vid hovet, även andra som fått en genväg till de attraktiva bostäderna, skriver tidskriften Scoop..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Oregelbunden öppning på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen har inlett onsdagen med en oregelbunden indexrörelse..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Pearson Education rasar 20 procent i London

Det brittiska utbildningsbolaget Pearson Education rasar 20 procent i öppningshandel i London efter besked om att vinsten såväl 2017 som 2018 väntas bli lägre än tidigare prognoser..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Handelsbanken sänker riktkursen på Fingerprint

Handelsbanken Capital Markets sänker riktkursen för Fingerprint Cards till 75 kronor från 80 kronor. Rekommendationen öka upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Litet plus för börsnykomlingen Cellink

Cellink redovisar ett mindre plusresultat i sin första rapport efter att bolaget börsnoterades i början av november 2016. Det framgår av uppgifter i rapporten..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Brittiskt miljardkontrakt till Skanska

Skanska har tecknat ett sjuårigt underhållskontrakt för motorvägar med Somerset County Council i sydvästra England. Det totala värdet under kontraktstiden är 175 miljoner pund, cirka 2,0 miljarder kronor, framgår av ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.