Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 29 March, 17:14

Affärsvärlden - 11 jan 17 kl. 13:25

Här är teckningskursen i VBG:s nyemissionVBG Groups styrelse har fastställt teckningskursen till 64 kronor aktien i bolagets nyemission. För varje befintlig A- eller B-aktie ges möjlighet att köpa en teckningsrätt för respektive aktieslag. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
VBG, VBG Groups

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är teckningskurseni , VBG:s, nyemission
DI - 17 nov 11 kl. 08:35

Så blir teckningskursen i Transcoms nyemission

Teckningskursen i den nyemission som Transcom har aviserat har fastställts till 0,43 kronor per depåbevis. Nyemissionen görs till villkoren 16:1..

DI - 11 nov 16 kl. 08:51

VBG plockar in 800 Mkr för att köpa Ratosbolag

VBG Group kommer efter förvärvet av Mobile Climate Control, MCC, att genomföra en nyemission om cirka 800 miljoner kronor med företrädesrätt för VBG Groups aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 18 apr 16 kl. 07:44

Teckningskursen i 203 Web Groups nyemission fastställd

Teckningskursen i 203 Web Groups pågående nyemission har fastställts till 10,85 kronor. Om erbjudandet fulltecknas kommer bolaget att tillföras högst 15 miljoner kronor, före emissionskostnader..

Nyhetsverket - 26 mar 13 kl. 15:16

RNB gör nyemission

Den förlusttyngda modekoncernen Retail and Brands, RNB, där bland annat JC ingår, vill ta in 463 miljoner kronor i en riktad nyemission. Styrelsen beslutade att en nyemission skulle äga rum redan 22 februari, men nu är detaljerna klara. Befintliga aktieägare får teckna 40 nya aktier för varje aktie de äger 3 april 2013.

DI - 07 maj 12 kl. 07:07

Eniro gör riktad nyemission

Eniro föreslår en riktad nyemission av preferensaktier på 400 miljoner kronor. Befintliga och nya aktieägare har åtagit sig att teckna emissionen fullt ut. Teckningskursen är satt 400 kronor, skriver Eniro i ett pressmeddelande..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Klövern gör nyemission

Fastighetsbolaget Klövern vill dra in 500 miljoner kronor på en nyemission av preferensaktier. Syftet är att skapa möjligheter till nya förvärv och bibehålla en lämplig kapitalstruktur, skriver Klövern i ett pressmeddelande. Emissionen riktas till svensk allmänhet och institutionella investerare i både Sverige och utomlands, enligt Klövern.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sagax gör nyemission

Fastighetsbolaget Sagax tar in 270 miljoner kronor i en nyemission. Pengarna ska användas för att köpa nya fastigheter och investera i befintligt bestånd. I ett pressmeddelande skriver Sagax att det just nu finns bra förutsättningar att göra förvärv till attraktiva villkor.

DI - 20 jan 14 kl. 07:27

Etrions nyemission utökades

Teckningskursen i den riktade nyemission som solkraftsbolaget Etrion aviserade efter börsstängning i fredags hamnade på 4:15 kronor per aktie..

DI - 28 apr 15 kl. 08:42

Riktad nyemission i Senzime

Senzime har genomfört en riktad nyemission som tillför bolaget cirka 10 miljoner kronor före emissionskostnader. Teckningskursen är 4:42 per aktie..

Realtid - 13 mar 17 kl. 13:33

Cinnober gör nyemission

Bolaget som levererar börs- och clearingsystem godkänner en riktad nyemission av aktier. Teckningskursen setts till 260 kronor..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 minuter sedan

Novo Nordisks nya NDA-ansökan inlämnad

Novo Nordisk har lämnat in en ny så kallad NDA-ansökan (New Drug Application) till det amerikanska läkemedelsverket FDA gällande snabbverkande insulinet aspart. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Oljelagren i USA stiger

De amerikanska lagren av råolja steg 0,9 miljoner fat under förra veckan. Det rapporterar USA:s energidepartement, DOE, enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Dollarkursen stärks

Europeiska statspappersräntor sjönk, och euron försvagades mot dollarn, i onsdagens handel när marknaden på nytt fick skäl att se över sina prognoser om ECB-policyn..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Svagt ned på Wall Street

New York-börserna har inlett onsdagen med beskedliga indexrörelser. Skobolaget Skechers trycks ned av en analys. Ännu en dag står det en rad Fed-tal på agendan..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Bostadsförsäljningen ökar kraftigt i USA

Antalet nya kontrakt om köp av befintliga bostäder i USA steg med 5,5 procent i februari jämfört med föregående månad. Det framgår av National Association of Realtors, NAR, index över kontrakterade husaffärer..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Oregelbunden handel på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen handlades oregelbundet fram till onsdagseftermiddagen. De större europeiska handelsplatserna stod för blandade prestationer..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

"Ser inget värde i att splittra Ericsson"

Ericssons besked om miljardnedskrivningar på tisdagen innebär fortsatt press för tusentals aktieägare. På dagens bolagsstämma får de nu chansen att ställa topparna mot väggen..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Annika Falkengren säljer villan hon köpte av H&M:s Stefan Persson

SEB:s avgående vd Annika Falkengren säljer sin villafastighet i Stockholmsförorten Djursholm, rapporterar Expressen..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Lucent Oil handelsstoppad

Lucent Oil har handelsstoppats på Aktietorget. Bolaget hade vid handelsstoppet klockan 14 stigit med cirka 2 procent, utan någon större omsättning, visar Infronts handelsterminal..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Storbritannien vill ha frihandelsavtal med EU

Storbritannien kommer att försöka få till ett frihandelsavtal med EU som omfattar finansiella tjänster och nätverk. Det skriver den brittiska regeringen i sitt brev till EU, där de formellt begär utträde ur EU, rapporterar Bloomberg News..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.