Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 25 May, 18:11

Affärsvärlden - 11 jan 17 kl. 13:25

Här är teckningskursen i VBG:s nyemissionVBG Groups styrelse har fastställt teckningskursen till 64 kronor aktien i bolagets nyemission. För varje befintlig A- eller B-aktie ges möjlighet att köpa en teckningsrätt för respektive aktieslag. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
VBG, VBG Groups

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är teckningskurseni , VBG:s, nyemission
DI - 17 nov 11 kl. 08:35

Så blir teckningskursen i Transcoms nyemission

Teckningskursen i den nyemission som Transcom har aviserat har fastställts till 0,43 kronor per depåbevis. Nyemissionen görs till villkoren 16:1..

DI - 11 nov 16 kl. 08:51

VBG plockar in 800 Mkr för att köpa Ratosbolag

VBG Group kommer efter förvärvet av Mobile Climate Control, MCC, att genomföra en nyemission om cirka 800 miljoner kronor med företrädesrätt för VBG Groups aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 18 apr 16 kl. 07:44

Teckningskursen i 203 Web Groups nyemission fastställd

Teckningskursen i 203 Web Groups pågående nyemission har fastställts till 10,85 kronor. Om erbjudandet fulltecknas kommer bolaget att tillföras högst 15 miljoner kronor, före emissionskostnader..

Nyhetsverket - 26 mar 13 kl. 15:16

RNB gör nyemission

Den förlusttyngda modekoncernen Retail and Brands, RNB, där bland annat JC ingår, vill ta in 463 miljoner kronor i en riktad nyemission. Styrelsen beslutade att en nyemission skulle äga rum redan 22 februari, men nu är detaljerna klara. Befintliga aktieägare får teckna 40 nya aktier för varje aktie de äger 3 april 2013.

DI - 07 maj 12 kl. 07:07

Eniro gör riktad nyemission

Eniro föreslår en riktad nyemission av preferensaktier på 400 miljoner kronor. Befintliga och nya aktieägare har åtagit sig att teckna emissionen fullt ut. Teckningskursen är satt 400 kronor, skriver Eniro i ett pressmeddelande..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Klövern gör nyemission

Fastighetsbolaget Klövern vill dra in 500 miljoner kronor på en nyemission av preferensaktier. Syftet är att skapa möjligheter till nya förvärv och bibehålla en lämplig kapitalstruktur, skriver Klövern i ett pressmeddelande. Emissionen riktas till svensk allmänhet och institutionella investerare i både Sverige och utomlands, enligt Klövern.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sagax gör nyemission

Fastighetsbolaget Sagax tar in 270 miljoner kronor i en nyemission. Pengarna ska användas för att köpa nya fastigheter och investera i befintligt bestånd. I ett pressmeddelande skriver Sagax att det just nu finns bra förutsättningar att göra förvärv till attraktiva villkor.

DI - 20 jan 14 kl. 07:27

Etrions nyemission utökades

Teckningskursen i den riktade nyemission som solkraftsbolaget Etrion aviserade efter börsstängning i fredags hamnade på 4:15 kronor per aktie..

DI - 28 apr 15 kl. 08:42

Riktad nyemission i Senzime

Senzime har genomfört en riktad nyemission som tillför bolaget cirka 10 miljoner kronor före emissionskostnader. Teckningskursen är 4:42 per aktie..

Realtid - 13 mar 17 kl. 13:33

Cinnober gör nyemission

Bolaget som levererar börs- och clearingsystem godkänner en riktad nyemission av aktier. Teckningskursen setts till 260 kronor..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 16:55

Industrigasbolag lyfter på fusionsnyhet

Förändringarna var fortsatt små på New York-börserna på onsdagen, där ledande index dock lyckades hålla sig på plussidan i den inledande handeln. Därmed var börserna fortsatt upp - nu för femte dagen i rad..

Affärsvärlden - Igår: 10:26

Riksbanken varnar för allvarligt hot

Den höga och stigande skuldsättningen utgör ett allvarligt hot mot den finansiella och makroekonomiska stabiliteten, enligt Riksbanken..

Affärsvärlden - Igår: 16:40

Amerikanska oljelager sjunker

De amerikanska lagren av råolja sjönk 4,4 miljoner fat under förra veckan..

Affärsvärlden - Igår: 16:32

Paul Ryan säker på att få igenom skattereform

Republikanerna kommer att lyckas driva igenom en skattereform till slutet av året även om de fortsätter vara oeniga om huruvida den ska innehålla en gränsskatt (border adjustment tax) eller inte. Det sade representanthusets talman Paul Ryan i en intervju med Axios på onsdagen, enligt Reuters..

Affärsvärlden - Igår: 16:00

Amerikanska bostadspriser stiger

Amerikanska bostadspriser steg 0,6 procent i mars, jämfört med föregående månad..

Affärsvärlden - Igår: 16:00

Moderaterna tappar i väljaropinionen

Moderaterna fortsätter att tappa i väljaropinionen och avståndet till det näst största partiet, Sverigedemokraterna, ökar. Samtidigt knappar Centerpartiet in på Moderaterna..

Affärsvärlden - Igår: 13:41

Börscheferna med störst lönelyft

Här är de tre amerikanska börs-vd:arna som har ökat lönen mest under 2016..

Affärsvärlden - Igår: 15:14

Draghi: Fortsatt vaksam mot risker

Den makroekonomiska miljön förbättras och euroregionen upplever en allt mer solid återhämtning..

Affärsvärlden - Igår: 10:21

Fredriksens oljeservicebolag rusar

Det krisande norska oljeservicebolaget Seadrill stiger med runt 20 procent i förmiddagshandeln på Oslo-börsen under onsdagen..

Affärsvärlden - Igår: 13:55

Geopolitiska oron på högsta nivån sedan arabiska våren

Den geopolitiska oron är uppe på rekordnivåer, och JP Morgan pekar ut Donald Trump som orsaken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.