Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 20 November, 13:03

Affärsvärlden - 11 jan 17 kl. 13:25

Här är teckningskursen i VBG:s nyemissionVBG Groups styrelse har fastställt teckningskursen till 64 kronor aktien i bolagets nyemission. För varje befintlig A- eller B-aktie ges möjlighet att köpa en teckningsrätt för respektive aktieslag. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
VBG, VBG Groups

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är teckningskurseni , VBG:s, nyemission
DI - 17 nov 11 kl. 08:35

Så blir teckningskursen i Transcoms nyemission

Teckningskursen i den nyemission som Transcom har aviserat har fastställts till 0,43 kronor per depåbevis. Nyemissionen görs till villkoren 16:1..

DI - 11 nov 16 kl. 08:51

VBG plockar in 800 Mkr för att köpa Ratosbolag

VBG Group kommer efter förvärvet av Mobile Climate Control, MCC, att genomföra en nyemission om cirka 800 miljoner kronor med företrädesrätt för VBG Groups aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 18 apr 16 kl. 07:44

Teckningskursen i 203 Web Groups nyemission fastställd

Teckningskursen i 203 Web Groups pågående nyemission har fastställts till 10,85 kronor. Om erbjudandet fulltecknas kommer bolaget att tillföras högst 15 miljoner kronor, före emissionskostnader..

Nyhetsverket - 26 mar 13 kl. 15:16

RNB gör nyemission

Den förlusttyngda modekoncernen Retail and Brands, RNB, där bland annat JC ingår, vill ta in 463 miljoner kronor i en riktad nyemission. Styrelsen beslutade att en nyemission skulle äga rum redan 22 februari, men nu är detaljerna klara. Befintliga aktieägare får teckna 40 nya aktier för varje aktie de äger 3 april 2013.

DI - 07 maj 12 kl. 07:07

Eniro gör riktad nyemission

Eniro föreslår en riktad nyemission av preferensaktier på 400 miljoner kronor. Befintliga och nya aktieägare har åtagit sig att teckna emissionen fullt ut. Teckningskursen är satt 400 kronor, skriver Eniro i ett pressmeddelande..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Klövern gör nyemission

Fastighetsbolaget Klövern vill dra in 500 miljoner kronor på en nyemission av preferensaktier. Syftet är att skapa möjligheter till nya förvärv och bibehålla en lämplig kapitalstruktur, skriver Klövern i ett pressmeddelande. Emissionen riktas till svensk allmänhet och institutionella investerare i både Sverige och utomlands, enligt Klövern.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sagax gör nyemission

Fastighetsbolaget Sagax tar in 270 miljoner kronor i en nyemission. Pengarna ska användas för att köpa nya fastigheter och investera i befintligt bestånd. I ett pressmeddelande skriver Sagax att det just nu finns bra förutsättningar att göra förvärv till attraktiva villkor.

DI - 20 jan 14 kl. 07:27

Etrions nyemission utökades

Teckningskursen i den riktade nyemission som solkraftsbolaget Etrion aviserade efter börsstängning i fredags hamnade på 4:15 kronor per aktie..

DI - 28 apr 15 kl. 08:42

Riktad nyemission i Senzime

Senzime har genomfört en riktad nyemission som tillför bolaget cirka 10 miljoner kronor före emissionskostnader. Teckningskursen är 4:42 per aktie..

Realtid - 13 mar 17 kl. 13:33

Cinnober gör nyemission

Bolaget som levererar börs- och clearingsystem godkänner en riktad nyemission av aktier. Teckningskursen setts till 260 kronor..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Bostadssäljare får räkna med lägre pris

Det genomsnittliga slutpriserna för bostadsrätter ligger nu för första gången sedan juli 2014 under utgångspriserna, vilket ytterligare pekar på att bostadsmarknaden svalnar..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Triton: "Det finns ingen börsnotering"

Efter uppgifter om en uppskjuten börsnotering av golvtillverkaren Kährs dementerar nu riskkapitalbolaget Triton att det ens funnits sådana planer..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Attendos vd: "Avgår för att prioritera familjen"

Attendos vd Henrik Borelius motiverar sin avgång efter 17 år, varav 14 som vd, med att han har varit på bolaget under lång tid och nu vill umgås mer med sin fru och deras barn samt lära sig något helt nytt..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Volkswagen höjer prognoser fram till 2020

Volkswagen höjer sina prognoser för försäljningstillväxt och rörelseresultat fram till år 2020..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

"Ett företag är ingen demokrati"

Jonas Wiström, styrelseordförande i Ratos, är en av medlemmarna i juryn för Årets Ledare. Han var tidigare vd för ÅF och utnämndes förra året till Årets ledare. För Affärsvärlden berättar han som sin syn på ledarskap..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Linde: Stockholm bland favoriterna för EMA

Stockholm hör till en grupp på sex städer som är favoriter till att bli ny hemort för Europeiska läkemedelsmyndighet EMA, när den måste flytta från London på grund av brexit..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Swedbank: Bopriser stabiliseras

Svensk ekonomi klarar en korrigering i bostadspriserna med 5-15 procent, men ytterligare makrotillsynsåtgärder och/eller slopade ränteavdrag riskerar att stjälpa bostadsmarknaden på kort sikt..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Pareto: Astra-aktien pressas av Roche-studie

Pareto Securities bedömer att Astra Zenecas aktie pressas efter att schweiziska Roche presenterat positiva topline-resultat för immunterapistudien Impower 150 med Tecentriq för behandlingen av en form av första linjens icke småcellig lungcancer..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Euron återhämtar fall under natteb

Euron återhämtar sig på måndagsförmiddagen efter att ha försvagats under natten på nyheten att de tyska regeringsförhandlingarna brutit samman och förbundskansler Angela Merkel kan stå inför nyval..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

H&D Wireless till First North före jul

H&D Wireless, som gör inomhuspositionering och annat inom sakernas internet, genomför en företrädesemission om 24 miljoner kronor inför planerad listning på First North "före jul"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.