Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 21 July, 06:51

Affärsvärlden - 11 jan 17 kl. 13:25

Här är teckningskursen i VBG:s nyemissionVBG Groups styrelse har fastställt teckningskursen till 64 kronor aktien i bolagets nyemission. För varje befintlig A- eller B-aktie ges möjlighet att köpa en teckningsrätt för respektive aktieslag. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
VBG, VBG Groups

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är teckningskurseni , VBG:s, nyemission
DI - 17 nov 11 kl. 08:35

Så blir teckningskursen i Transcoms nyemission

Teckningskursen i den nyemission som Transcom har aviserat har fastställts till 0,43 kronor per depåbevis. Nyemissionen görs till villkoren 16:1..

DI - 11 nov 16 kl. 08:51

VBG plockar in 800 Mkr för att köpa Ratosbolag

VBG Group kommer efter förvärvet av Mobile Climate Control, MCC, att genomföra en nyemission om cirka 800 miljoner kronor med företrädesrätt för VBG Groups aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 18 apr 16 kl. 07:44

Teckningskursen i 203 Web Groups nyemission fastställd

Teckningskursen i 203 Web Groups pågående nyemission har fastställts till 10,85 kronor. Om erbjudandet fulltecknas kommer bolaget att tillföras högst 15 miljoner kronor, före emissionskostnader..

Nyhetsverket - 26 mar 13 kl. 15:16

RNB gör nyemission

Den förlusttyngda modekoncernen Retail and Brands, RNB, där bland annat JC ingår, vill ta in 463 miljoner kronor i en riktad nyemission. Styrelsen beslutade att en nyemission skulle äga rum redan 22 februari, men nu är detaljerna klara. Befintliga aktieägare får teckna 40 nya aktier för varje aktie de äger 3 april 2013.

DI - 07 maj 12 kl. 07:07

Eniro gör riktad nyemission

Eniro föreslår en riktad nyemission av preferensaktier på 400 miljoner kronor. Befintliga och nya aktieägare har åtagit sig att teckna emissionen fullt ut. Teckningskursen är satt 400 kronor, skriver Eniro i ett pressmeddelande..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Klövern gör nyemission

Fastighetsbolaget Klövern vill dra in 500 miljoner kronor på en nyemission av preferensaktier. Syftet är att skapa möjligheter till nya förvärv och bibehålla en lämplig kapitalstruktur, skriver Klövern i ett pressmeddelande. Emissionen riktas till svensk allmänhet och institutionella investerare i både Sverige och utomlands, enligt Klövern.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sagax gör nyemission

Fastighetsbolaget Sagax tar in 270 miljoner kronor i en nyemission. Pengarna ska användas för att köpa nya fastigheter och investera i befintligt bestånd. I ett pressmeddelande skriver Sagax att det just nu finns bra förutsättningar att göra förvärv till attraktiva villkor.

DI - 20 jan 14 kl. 07:27

Etrions nyemission utökades

Teckningskursen i den riktade nyemission som solkraftsbolaget Etrion aviserade efter börsstängning i fredags hamnade på 4:15 kronor per aktie..

DI - 28 apr 15 kl. 08:42

Riktad nyemission i Senzime

Senzime har genomfört en riktad nyemission som tillför bolaget cirka 10 miljoner kronor före emissionskostnader. Teckningskursen är 4:42 per aktie..

Realtid - 13 mar 17 kl. 13:33

Cinnober gör nyemission

Bolaget som levererar börs- och clearingsystem godkänner en riktad nyemission av aktier. Teckningskursen setts till 260 kronor..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Boliden i topp på sur börs

Stockholmsbörsen backade lätt samtidigt som rapportsäsongen kom fram till sin enskilt mest intensiva dag på torsdagen. Bland storbolagen som visade sina resultat på morgonen fanns en slagsida åt det negativa hållet: både ABB och Telia var besvikelser, liksom Nordea. På plussidan tronade Boliden som lämnade starka kvartalssiffror..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

ECB lämnar räntan oförändrad

Europeiska centralbankens råd beslutade vid torsdagens möte att lämna räntorna oförändrade..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Akelius köper Londonfastigheter

Affären värd 920 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Draghi: Behövs fortfarande stimulans

Fortsatt dämpat inflationstryck gör att penningpolitisk stimulans alltjämt är nödvändig, menar ECB-chefen..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Svag uppgång att vänta på Wall Street

Terminerna på USA-börserna pekade försiktigt uppåt inför torsdagens öppning. Varuhuskedjan Sears rusade i förhandeln efter samarbete med Amazon och Tesla steg efter Citi Group tagit upp bevakning..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Citi: Tesla behöver stärka balansräkningen

Elbilstillverkaren Tesla behöver stärka sin balansräkning innan ett köp av aktien kan börja övervägas, anser Citi i en analys där bevakning tas upp med rekommendationen neutral och riktkursen 357 dollar. Det rapporterar Bloomberg News..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Sweco backar

Omsättningen under det andra kvartalet når inte upp till samma nivå som under det första. Resultatet hamnar också något under analytikernas förväntningar..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Sportamores förlust ökar - aktien rasar

E-handelsbolaget gör ett svagt andra kvartal. Aktien föll 8,2 procent på rapporten..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Volvo bildar samriskbolag

Volvo Cars ska bilda ett nytt samriskbolag med kinesiska ägarbolaget Geely Holding för att utveckla teknologin för elbilar, enligt ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Saabs vd: Bolaget utsatt för spioneriförsök

Försöken att komma åt hemlig data från Saab ökar kraftigt. Information om Gripen, ubåtar och ny produktionsteknik kan vara målet, säger bolagets vd Håkan Buskhe till TT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.