Sydsvenskan > Sport

Thursday, 26 April, 05:40

Sydsvenskan - 11 jan 17 kl. 13:27

TV: Så klarar brevbäraren snöovädretSydsvenskan träffade brevbäraren Marcus Östlund i Malmö..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Marcus Östlund, Malmö

Dela artikeln

27 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TV , klarar, brevbäraren, snöovädret
BT - 11 jan 17 kl. 11:30

Snöovädret stoppar inte brevbäraren

Snöovädret har slagit till med full kraft över Borås. Jacob Carling jobbar som brevbärare och har precis börjat sitt pass. – Det blir trafikfarligare, säger han..

BT - 06 dec 13 kl. 10:51

Stormens framfart i Sverige

Stormen Sven fortsätter att lamslå stora delar av Sverige. Vinterovädret nådde kulmen vid halv två-tiden i natt. Men blåsten fortsätter i södra och västra Sverige, fast inte med så höga vindhastigheter som i går.

Kristianstadsbladet - 06 dec 13 kl. 11:07

Stormen: Fallande träd dödade man

Vinterovädret Sven har nått kulmen. Men det fortsätter att blåsa rejält, tiotusentals hushåll är strömlösa och trafiken har stora problem.Ett dödsoffer har bekräftats.

BT - 06 dec 13 kl. 11:09

Stormen: Fallande träd dödade man

Vinterovädret Sven har nått kulmen. Men det fortsätter att blåsa rejält, tiotusentals hushåll är strömlösa och trafiken har stora problem. Ett dödsoffer har bekräftats.

YLE - 27 jul 17 kl. 05:05

Kallt väder en utmaning för simskolor - "Vi behöver fundera på nya lösningar"

Den kalla sommaren har varit besvärlig för simskolor som ordnas utomhus. Det maximala antalet elever per simskola är 60, men på ett ställe i Korsholm anmäldes endast 22 elever. Susanne West, verksamhetsledare för Folkhälsan i Korsholm, säger att det nog varit mer utmanande att få elever till simskolorna i år.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 19 timmar sedan

Ulf Kristersson sågar Annie Lööfs beslut om ensamkommande

M-ledaren lovar att Centern inte ska få inflytande över migrationspolitik.

Sydsvenskan - 20 timmar sedan

Kursras för Atlas Copco

Ett rejält vinstlyft men aktiekursen rasar ändå. Verkstadskoncernen Atlas Copcos vinst före skatt steg till 4 513 miljoner kronor för första kvartalet. Det kan jämföras med ett resultat på 4 058 miljoner kronor motsvarande period 2017.

Sydsvenskan - 21 timmar sedan

SHL:s målkung till NHL

Nu är det klart att SHL:s målkung den senaste säsongen, Victor Olofsson, fått ett NHL-kontrakt med Buffalo. Beskedet var väntat, redan för knappt tre veckor sedan stod det klart att 22-åringen skulle lämna Frölunda. Enligt Sabres webbplats är kontraktet.

Sydsvenskan - 21 timmar sedan

Olycka på E6:an som påverkar trafiken norrut

Två bilar har krockat mellan Rydebäck och Helsingborg..

Sydsvenskan - 22 timmar sedan

Uppgifter från dagens nationella prov sprids

Uppgifter från dagens nationella prov i engelska som skrivs av gymnasieelever har läckts via sociala medier, rapporterar TV4 Nyheterna. TV4 Nyheterna har tagit del av en skärmdump som spridits i sociala medier, där en sida av det nationella provet syns..

Sydsvenskan - 22 timmar sedan

Nordeachefen: Tecken på konjunkturvändning

Bankkoncernen Nordea redovisar ett bättre resultat än väntat för årets första kvartal. Men koncernchefen Casper von Koskull, ser tecken på att konjunkturen har kulminerat och tampas med motvind för bankens intäkter. Enligt Nordeachefen Casper von Koskul.

Sydsvenskan - 23 timmar sedan

Snabbkoll på nattens nyheter – detta hände när du sov

Sexton människor har dödats i en attack mot en kyrka i Nigeria, tio människor har omkommit efter en brand vid en illegal oljeanläggning i Indonesien – och det är minussiffror på Asiens stora börser..

Sydsvenskan - Igår: 05:01

Dom mot Peter Madsen i eftermiddag

Slutpläderingarna är över och rättegången mot mordmisstänkte Peter Madsen är slut. Håller åklagarens bevisning för att fälla honom för mord på Kim Wall – trots att dödsorsaken är oklar? Svaret kommer i en dom klockan 13.

Sydsvenskan - Igår: 04:05

Tyskar granskar nazistsekt i Chile

En tysk delegation har besökt Chile för att få information om sekten Colonia Dignidad, där barn under många år utsattes för sexuella övergrepp. Sekten grundades 1961 av en grupp tyskar, ledda av den forne nazistofficeren Paul Schäfer. Schäfer dömdes sen.

Sydsvenskan - Igår: 02:23

USA kritiserar våld i Nicaragua

USA kommer med skarp kritik mot Nicaraguas regering för hur protesterna mot president Daniel Ortega har slagits ned. "Det motbjudande politiska våldet" har chockat det internationella samfundet, skriver Vita huset i ett uttalande. Totalt uppges 27 männi.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.