SR > Nyheter

Sunday, 22 April, 23:45

SR - 11 jan 17 kl. 11:39

ADHD-medicin allt mer populär drog hos ungaUnga som testar olika droger prövar numera ofta också att ta ADHD-mediciner, även om de inte själva har diagnosen ADHD, det säger Margareta Nyström, som är ordförande i föreningen Föräldrar Mot Narkotika..
Läs mer på SR
Läs mer om:
ADHD, Margareta Nyström, Föräldrar Mot Narkotika

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ADHD-medicinallt , mer, populär, drog, hos, unga
Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 09:00

"Jag drog mig för att söka hjälp"

Foto: Peter Åklundh
Samhället lyssnade inte hur mycket hon än försökte. Mötet med ett personligt ombud räddade till stor del Emelys liv, enligt 28-åringen själv.
Nu: Samlad, målmedveten och redo att säga ifrån.

BT - 20 aug 11 kl. 10:04

Mobbad elev utreddes för autism

Efter systematiskt misshandel i flera år var det offret som blev utrett av Stenbocksskolan. Under två år blev Victor misshandlad, rånad och hotad på Stenbocksskolan. Händelser som lett till åtal och fällande domar.

SmålandsPosten - 04 jan 14 kl. 09:05

Dog i väntan på utredning - chefläkare slår nu larm

En 26-årig man med depressioner och ångest väntade på utredning över ett år vid Landstinget Kronoberg. Mannen hittades död innan utredningen hann påbörjas.
Nu varnar chefläkaren för att liknande händelser kan upprepas om inte åtgärder vidtas.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Nicaraguas president stoppar omstritt förslag

Efter våldsamma protester den senaste veckan mot ett nytt pensionssystem meddelade under söndagen Nicaraguas president Daniel Ortega att förslaget dragits tillbaka, det skriver nyhetsbyrån Reuters..

SR - 1 timme sedan

Krångliga regler kring textilåtervinning

Sedan ett par år tillbaka är det inte bara välgörenhetsorganisationer som tar emot textilier, utan också flera stora butikskedjor..

SR - 2 timmar sedan

Wallström: Stolt att hela säkerhetsrådet kom

Sveriges utrikesminister Margot Wallström är nöjd efter det informella mötet med FN:s säkerhetsråd i skånska Backåkra som avslutades i dag..

SR - 3 timmar sedan

Storstrejker pressar Zimbabwes nya president

Inför valet i sommar plågas Zimbabwe av masstrejker. I veckan avskedade regeringen 16 000 strejkande sjuksköterskor och anklagade dem för politisk utpressning..

SR - 5 timmar sedan

Skyhöga förväntningar på Etiopiens nya regering

I veckan fick Etiopien en ny regering. Bakom regeringsombildningen står landets nye premiärminister Abiy Ahmed, vars mjukare linje mot landets oppositionella har väckt hopp om demokratiska reformer..

SR - 6 timmar sedan

FN:s säkerhetsråd har avslutat mötet i Backåkra

I dag avslutades FN:s säkerhetsråds möte i skånska Backåkra. Sveriges FN-ambassadör Olof Skoog säger man gjort konkreta framsteg, bland annat när det gäller hur man ska kunna ställa förövare till ansvar vid eventuella angrepp med kemiska vapen..

SR - 6 timmar sedan

Problemen växer för pressad primärvård

Läkare inom primärvården kräver nu mer resurser för att kunna klara kravet från politikerna om att vara det första alternativet för patienterna..

SR - 6 timmar sedan

Andrea Nahles ny ordförande för SPD

Andrea Nahles valdes i dag till ny ordförande för de tyska socialdemokraterna. Det blev ett svagt stöd med 66 procent av delegaternas röster. Det visar på den djupa splittringen inom partiet, som också är en av de stora utmaningarna som nu väntar på partiets första kvinnliga partiledare..

SR - 8 timmar sedan

Man sköt ihjäl fyra personer på restaurang

En naken man sköt ihjäl fyra personer på en våffelrestaurang i amerikanska Nashville, enligt polisen i staden. Ytterligare ett antal personer skadades i dådet, som inträffade i stadens utkanter tidigt på söndagsmorgonen lokal tid..

SR - 9 timmar sedan

Liberalerna övar på samtal med väljarna

I dag avslutas Liberalernas riksmöte i Västerås. Partiets lokala kandidater har bland annat lärt sig hur man pratar med väljarna i valrörelsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.