SR > Nyheter

Wednesday, 21 February, 12:06

SR - 11 jan 17 kl. 11:39

ADHD-medicin allt mer populär drog hos ungaUnga som testar olika droger prövar numera ofta också att ta ADHD-mediciner, även om de inte själva har diagnosen ADHD, det säger Margareta Nyström, som är ordförande i föreningen Föräldrar Mot Narkotika..
Läs mer på SR
Läs mer om:
ADHD, Margareta Nyström, Föräldrar Mot Narkotika

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ADHD-medicinallt , mer, populär, drog, hos, unga
Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 09:00

"Jag drog mig för att söka hjälp"

Foto: Peter Åklundh
Samhället lyssnade inte hur mycket hon än försökte. Mötet med ett personligt ombud räddade till stor del Emelys liv, enligt 28-åringen själv.
Nu: Samlad, målmedveten och redo att säga ifrån.

BT - 20 aug 11 kl. 10:04

Mobbad elev utreddes för autism

Efter systematiskt misshandel i flera år var det offret som blev utrett av Stenbocksskolan. Under två år blev Victor misshandlad, rånad och hotad på Stenbocksskolan. Händelser som lett till åtal och fällande domar.

SmålandsPosten - 04 jan 14 kl. 09:05

Dog i väntan på utredning - chefläkare slår nu larm

En 26-årig man med depressioner och ångest väntade på utredning över ett år vid Landstinget Kronoberg. Mannen hittades död innan utredningen hann påbörjas.
Nu varnar chefläkaren för att liknande händelser kan upprepas om inte åtgärder vidtas.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

"Har de inte erkänt?"

Rakhmat Akilov tycks inte ha känt till att terrorgruppen IS inte har tagit på sig dådet på Drottninggatan..

SR - 1 timme sedan

Utredaren om Palme-avslöjandet: Helt förkastligt

Den tidigare kriminalkommissarien Benniet Henrichson är starkt kritisk till att polisen lockat vittnen med pengar under Palme-utredningen..

SR - 2 timmar sedan

Förhöret med terrormisstänkte Akilov fortsätter

Idag fortsätter förhören med Rakhmat Akilov, som misstänks ligga bakom dådet på Drottninggatan den 7 april i fjol.  Under gårdagen förhördes Akilov av åklagare Hans Ihrman. Idag ska brottsoffrens advokater förhöra honom.

SR - 13 timmar sedan

Trump vill se hårdare vapenlagar

Efter förra veckans skolskjutning i Florida förra veckan har debatten om landets vapenlagar tagit fart..

SR - 3 timmar sedan

Tvivelaktiga uppgifter om kinesisk järnväg mellan Stockholm och Oslo

Svenska och norska medier har rapporterat om påstått kinesiskt intresse av en ny snabbtågsbana mellan Stockholm och Oslo.Men nya uppgifter till Sveriges Radio gör att den kinesiska organisation som påståtts stå bakom en delegation till Norge nyligen, kan framstå som tvivelaktig..

SR - 5 timmar sedan

Uppgift: Palmegruppen lockade vittnen med pengar

Poliser i Palmeutredningen lockade missbrukare med 50 miljoner kronor för att vittna mot Christer Pettersson, avslöjar SVT:s Uppdrag granskning i dag..

SR - 6 timmar sedan

Ekobrottsutredning slukar miljoner

Förundersökningen mot fondbolagen Falcon Funds och Allra slukar sedan ett år tillbaka en femtedel av utredningsresurserna vid Ekobrottsmyndighetens allmänna kamrar..

SR - 7 timmar sedan

Fler fall av livmoderhalscancer

Trots att drygt 80 procent av landets kvinnor tar cellprov för att upptäcka cellförändringar ökar fallen av livmoderhalscancer..

SR - 7 timmar sedan

WHO-chef vill ha hälsoarmé

WHO:s nya generaldirektör Tedros Adhanom Ghebeyesus beskriver i en exklusiv intervju hur han vill skapa en hälsoarméreserv som kan sättas in på två dagars varsel när en stor epidemi eller internationellt nödläge hotar ett lands sjukvårdssystem..

SR - 6 timmar sedan

Frankrike skärper invandringspolitiken

I Frankrike presenterar regeringen idag ett förslag på en ny mer restriktiv asyl- och invandringspolitik. En hel del av punkterna i förslaget är redan kända och många av dem har väckt en hätsk debatt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.