SR > Nyheter

Sunday, 24 September, 06:57

SR - 11 jan 17 kl. 11:39

ADHD-medicin allt mer populär drog hos ungaUnga som testar olika droger prövar numera ofta också att ta ADHD-mediciner, även om de inte själva har diagnosen ADHD, det säger Margareta Nyström, som är ordförande i föreningen Föräldrar Mot Narkotika..
Läs mer på SR
Läs mer om:
ADHD, Margareta Nyström, Föräldrar Mot Narkotika

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ADHD-medicinallt , mer, populär, drog, hos, unga
Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 09:00

"Jag drog mig för att söka hjälp"

Foto: Peter Åklundh
Samhället lyssnade inte hur mycket hon än försökte. Mötet med ett personligt ombud räddade till stor del Emelys liv, enligt 28-åringen själv.
Nu: Samlad, målmedveten och redo att säga ifrån.

BT - 20 aug 11 kl. 10:04

Mobbad elev utreddes för autism

Efter systematiskt misshandel i flera år var det offret som blev utrett av Stenbocksskolan. Under två år blev Victor misshandlad, rånad och hotad på Stenbocksskolan. Händelser som lett till åtal och fällande domar.

SmålandsPosten - 04 jan 14 kl. 09:05

Dog i väntan på utredning - chefläkare slår nu larm

En 26-årig man med depressioner och ångest väntade på utredning över ett år vid Landstinget Kronoberg. Mannen hittades död innan utredningen hann påbörjas.
Nu varnar chefläkaren för att liknande händelser kan upprepas om inte åtgärder vidtas.

Fler nyheter från SR

SR - 4 timmar sedan

Amerikanska idrottsstjärnor i bråk med presidenten

USA:s president Donald Trump har hamnat i gräl med flera av landets ledande basketspelare och samtidigt retat upp den största idrottsligan i USA, NFL - ligan för amerikansk fotboll..

SR - 2 timmar sedan

Räddningstjänsten kritiserar MSB:s arbete mot terrordåd

I en skrivelse till regeringen kritiserar landets största räddningstjänster MSB för brister i det förebyggande arbetet mot terrorattentat..

SR - 3 timmar sedan

Badou Jack och hans VM-titel

Den svenska boxaren Badou Jacks beslut om att avsäga sig världsmästartiteln i lätt tungvikt, var uppgjort..

SR - 10 timmar sedan

Amerikanska bombplan närmare Nordkorea än på 20 år

Amerikanska bombplan har flugit längs Nordkoreas kust och varit närmare landet än vad flyg varit på 20 år..

SR - 12 timmar sedan

Vågmästare avgör val

Det kan ta veckor innan det blir klart vem som ska styra landet de tre kommande åren. Det kommer avgöras av populistpartiet Nya Zeeland Först..

SR - 13 timmar sedan

Vägräcken i segare stål

De svenska vägarna skulle kunna vara säkrare om vägräckena var tillverkade i en annan typ av stål än vad dagens räcken är gjorda av, menar forskare..

SR - 13 timmar sedan

Utrikespolitiken utanför fokus inför valet i Tyskland

I den tyska valrörelsen har utrikespolitiska frågor spelat en liten roll trots att landet de senaste åren har fått allt större betydelse på den internationella scenen. Vilken väg Tysklands fortsatta utrikespolitik tar kommer också att påverkas av vilken regering som kommer ut av valet, även om förbundskanslern av allt att döma förblir Angela Merkel..

SR - 14 timmar sedan

Ensamkommande flyttades efter anmälan om övergrepp

Malmö stad har akutflyttat sju barn från olika HVB-hem, sedan Inspektionen för vård och Omsorg, IVO, slagit larm om grova missförhållanden..

SR - 15 timmar sedan

Nytt skalv i Mexiko: Byggnader skakade

Ännu ett jordskalv har ägt rum i Mexiko. Landets nationella seismologiska institut rapporterade om skalvet strax före 15.00, svensk tid, med en magnitud på 6,2..

SR - 16 timmar sedan

Svenska kurder röstar om självständighet

På måndag går invånarna i irakiska Kurdistan till valurnorna för att folkomrösta om självständighet.Men redan nu i helgen har röstningen börjat, bland annat här i Sverige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.