SR > Nyheter

Thursday, 21 June, 14:21

SR - 11 jan 17 kl. 11:39

ADHD-medicin allt mer populär drog hos ungaUnga som testar olika droger prövar numera ofta också att ta ADHD-mediciner, även om de inte själva har diagnosen ADHD, det säger Margareta Nyström, som är ordförande i föreningen Föräldrar Mot Narkotika..
Läs mer på SR
Läs mer om:
ADHD, Margareta Nyström, Föräldrar Mot Narkotika

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ADHD-medicinallt , mer, populär, drog, hos, unga
Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 09:00

"Jag drog mig för att söka hjälp"

Foto: Peter Åklundh
Samhället lyssnade inte hur mycket hon än försökte. Mötet med ett personligt ombud räddade till stor del Emelys liv, enligt 28-åringen själv.
Nu: Samlad, målmedveten och redo att säga ifrån.

BT - 20 aug 11 kl. 10:04

Mobbad elev utreddes för autism

Efter systematiskt misshandel i flera år var det offret som blev utrett av Stenbocksskolan. Under två år blev Victor misshandlad, rånad och hotad på Stenbocksskolan. Händelser som lett till åtal och fällande domar.

SmålandsPosten - 04 jan 14 kl. 09:05

Dog i väntan på utredning - chefläkare slår nu larm

En 26-årig man med depressioner och ångest väntade på utredning över ett år vid Landstinget Kronoberg. Mannen hittades död innan utredningen hann påbörjas.
Nu varnar chefläkaren för att liknande händelser kan upprepas om inte åtgärder vidtas.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

"Svenonius-anmälan leder inte till åtal"

Den polisanmälan som lämnats in mot Stockholms läns landstingsråd Irene Svenonius kommer sannolikt inte leda till åtal, enligt experter som Ekot talat med..

SR - 10 minuter sedan

Bakgrund: Varför bråkar de om Nya Karolinska?

Hur landstinget och det anlitade företaget har skött bygget av Nya Karolinska sjukhuset har blivit politiskt sprängstoff inför valet. Ekots Inger Arenander reder ut turerna..

SR - 30 minuter sedan

Telenor tvingas böta 857 miljoner

Den norska Konkurrensmyndigheten har beslutat att bötfälla telekombolaget Telenor på 788 miljoner norska kronor, motsvarande 857 miljoner svenska kronor..

SR - 1 timme sedan

IMF: Ukraina måste se över korruptionslag

I Ukraina diskuterar parlamentet om en ny beslutad lag, om en särskild antikorruptionsdomstol, ska ändras. Detta efter att en av landets största långivare Internationella Valutafonden, IMF, har krävt det. En oberoende och trovärdig domstol är ett av huvudkraven för att IMF ska betala ut nästa lån..

SR - 1 timme sedan

Rapport: Kriget i Jemen svårlöst – ingen intresserad av medling

En ny rapport från Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI, varnar för att de stridande parterna tror sig kunna vinna kriget och därför inte är intresserade av medling eller vapenvila..

SR - 1 timme sedan

EU vädjar till EU-länderna att samarbeta om migration

EU-kommissionen vädjar nu till EU:s medlemsländer att lägga motsättningarna om asylpolitiken åt sidan och istället göra upp i de frågor där man faktiskt är överens..

SR - 4 timmar sedan

Kidnappades i Mali – får rekordersättning

Johan Gustafsson som kidnappades av al-Qaida i Mali får rekordstor ersättning på 1,1 miljoner av svenska Brottsoffermyndigheten..

SR - 3 timmar sedan

Långa köer efter oljeutsläpp

Ett oljeutsläpp på E4/E20 Essingeleden södergående mellan Gröndal och Aspudden har lett till långa köer i midsommartrafiken. Två körfält har stängts av..

SR - 4 timmar sedan

Johan Gustafsson kidnappades – får rekordersättning

Johan Gustafsson som kidnappades av al-Qaida i Mali får rekordstor ersättning – 1,1 miljoner, av svenska Brottsoffermyndigheten..

SR - 4 timmar sedan

Breiviks fall tas inte upp i Europadomstolen

Europadomstolen meddelar att den inte kommer att ta upp Breiviks fall..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.