SR > Nyheter

Tuesday, 21 February, 08:27

SR - 11 jan 17 kl. 11:39

ADHD-medicin allt mer populär drog hos ungaUnga som testar olika droger prövar numera ofta också att ta ADHD-mediciner, även om de inte själva har diagnosen ADHD, det säger Margareta Nyström, som är ordförande i föreningen Föräldrar Mot Narkotika..
Läs mer på SR
Läs mer om:
ADHD, Margareta Nyström, Föräldrar Mot Narkotika

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ADHD-medicinallt , mer, populär, drog, hos, unga
Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 09:00

"Jag drog mig för att söka hjälp"

Foto: Peter Åklundh
Samhället lyssnade inte hur mycket hon än försökte. Mötet med ett personligt ombud räddade till stor del Emelys liv, enligt 28-åringen själv.
Nu: Samlad, målmedveten och redo att säga ifrån.

BT - 20 aug 11 kl. 10:04

Mobbad elev utreddes för autism

Efter systematiskt misshandel i flera år var det offret som blev utrett av Stenbocksskolan. Under två år blev Victor misshandlad, rånad och hotad på Stenbocksskolan. Händelser som lett till åtal och fällande domar.

SmålandsPosten - 04 jan 14 kl. 09:05

Dog i väntan på utredning - chefläkare slår nu larm

En 26-årig man med depressioner och ångest väntade på utredning över ett år vid Landstinget Kronoberg. Mannen hittades död innan utredningen hann påbörjas.
Nu varnar chefläkaren för att liknande händelser kan upprepas om inte åtgärder vidtas.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Oro för fusk i Ecuadors presidentval

I Ecuador protesterar människor utanför valmyndigheten i protest mot att resultatet i söndagens presidentval fortfarande inte offentliggjorts. Oppositionen varnar för fusk och militären har gått ut och sagt att folkets röst måste respekteras. Men valmyndigheten manar till lugn..

SR - 3 timmar sedan

Human Rights Watch: Början till slutet på demokratin i Kambodja

Kambodjas parlament har röstat igenom en lag som ger landets högsta domstol och inrikesdepartementet makten att upplösa politiska partier..

SR - 3 timmar sedan

Tonåring skulle användas som mänsklig sköld av IS

Vår korrespondent Johan-Mathias Sommarström fortsätter följa den irakiska arméns offensiv för att återta staden Mosul från terrorgruppen IS. Han har träffat 16-årige Yahia som lyckades fly..

SR - 3 timmar sedan

Kronofogden har undersökt insiderjobb

Kronofogden har undersökt om någon av de egna anställda kan vara inblandad i de misstänkta bedrägerier som myndigheten har polisanmält..

SR - 3 timmar sedan

Förslag: Asylsökande ska kunna avvisas utanför EU vid kris

Tyskland och Frankrike föreslår en slags krismekanism som innebär att asylsökande ska kunna direktavvisas till läger i länder utanför EU om flyktingströmmarna blir för stora, enligt ett internt dokument som diskuteras i EU och som Ekot läst..

SR - 3 timmar sedan

Fem döda i flygolycka i Australien

Fem personer omkom i en flygolycka utanför Melbourne, Australien, när planet som just hade lyft störtade ned i ett köpcentrum..

SR - 5 timmar sedan

Krisande Postnord blir fråga i näringsutskottet

I dag kommer näringsminister Mikael Damberg att utfrågas i näringsutskottet om vad regeringen planerar göra åt krisen inom Postnord. Utskottets vice ordförande, moderaten Lars Hjälmered, är orolig att bolaget i framtiden inte kommer att klara sitt samhällsuppdrag..

SR - 10 timmar sedan

Grekland går med på nya reformer för att få nödlån

Grekland har i dag kommit ett steg närmare att få nya utbetalningar av nödlån. Vid euroländernas finansministermöte i Bryssel gick Grekland med på en kompromiss om nya reformer, rapporterar vår utsände..

SR - 11 timmar sedan

Trump utser ny säkerhetsrådgivare

Trump utser ny säkerhetsrådgivare efter Michael Flynns avgång - det blir general Herbert Raymond McMaster, enligt nyhetsbyrån Reuters..

SR - 15 timmar sedan

Kronofogden driver in pengar till misstänkta bluffbolag

Trots att Kronofogden har polisanmält att ett antal bolag misstänks kräva folk på skulder som är uppdiktade, driver myndigheten in pengar till bolagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.