Expressen > Nyheter

Monday, 24 April, 21:01

Expressen - 11 jan 17 kl. 12:47

Schwarzenegger besökte gym i Kungsbacka: "I'll be back"Filmstjärnan, bodybuildern och före detta guvernören Arnold Schwarzenegger var på onsdagen på hemligt besök i Kungsbacka. Då passade han på att gymma hos Björne Hebelius.– Det är en önskedröm. Jag kunde inte sova natten innan, säger Björne Hebelius.Givetvis avslutade stjärnan besöket med sin kändaste filmreplik.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kungsbacka, Arnold Schwarzenegger, Björne Hebelius

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Schwarzenegger, besökte, gymi , Kungsbacka, I'llbe , back
LV - 30 minuter sedan

Pias efterträdare besökte Hultsfred: "Han hade inte uppskattat om jag åkt hit"

Han är damlandslagets blivande förbundskapten. I augusti tar Peter Gerhardsson över efter Pia Sundhage. I fredags besökte han Hultsfred och Hotell Hulingen för att dela med sig av sin målsättning, minnen från SM-finalen med Hammarby 1982, jobbet som bingoutropare och att det egentligen var spelarnas likhet med rockstjärnorna i Sweet som fick honom att bli ett inbitet Hammarbyfan redan som liten grabb..

UT - 02 dec 14 kl. 07:19

Cyklar världen runtför en bättre världCykelaktivist besökte Ulricehamn

Han är ute på en ständigt pågående cykelturné för en bättre värld. Nyligen besökte han Ulricehamn för att informera om projektet We need trees. Just nu är Mohammad Tajeran i Sverige för att sprida information om projektet.

Magazin24 - 30 dec 12 kl. 13:43

Många besökte Teknikbacken

I helgen passade både stora och små på att njuta av vintervädret genom att åka skidor vid Teknikbacken i Arboga. Nu i mellandagarna är evenemangen i vårt område inte så många. Därför har Magazin24 den här helgen besökt lokala pulka- och skidbackar.

YLE - 13 jun 12 kl. 09:59

Allt fler besökte Finland i fjol

Sammanlagt 7,3 miljoner utländska resenärer besökte Finland i fjol. Det är 17 procent, eller över en miljon besökare fler än 2010, visar uppgifter från Statistikcentralen och Centralen för turistfrämjande. Den största gruppen resenärer var de ryska resenärerna.

Kristianstadsbladet - 04 apr 13 kl. 15:19

Försenat kungapar besökte Ullared


Kungaparet besökte i dag varuhuset Gekås i Ullared på sin resa i Halland. Paret var försenade efter en lunch men hälsades med jubel och applåder när de slutligen mötte den flertusenhövdade skara som väntat på dem länge.Sällan har någon besökare passerat detta kommersiella palats så fort som kungen och drottningen på sin snitslade bana genom affären.

YA - 12 dec 13 kl. 10:11

Tre kulturpolitiker besökte Marseille

Kulturpolitikerna Cecilia Fahlborg (M), Mårten Mårtensson (S) och Staffan Björnberg (FP) gjorde i höst ett besök i Marseille, årets europeiska kulturhuvudstad.
Med på resan följde också de båda tjänstemännen Charlotta Blom Rudolv och Stefan Ahlbäck.Resan arrangerades av Kommunförbundet i Skåne och kostade för de fem resenärerna från Ystad 62 500 kronor.

Nyan - 16 okt 15 kl. 09:20

Över 11 000 besökte Smart park

Smart park i Eckerö nådde inte upp till sitt ambitiösa mål om 15 000–20 000 besökare den första säsongen men park manager Mattias Eriksson ser ändå fram emot nästa säsong.

– Vi har sett parkens potential, säger han.
Smart park lockade sammanlagt mellan 11 000 och 12 000 besökare under sin första säsong.

EU-Parlamentet - 05 nov 15 kl. 16:53

Artikel - Flyktingkrisen: Talman Schulz besökte Lesbos

Allmän information : Europaparlamentets talman Martin Schulz besökte på onsdagen Aten för den första omflyttningen av flyktingar från Grekland till Luxemburg. På torsdagen reste han vidare till den grekiska ön Lesbos, där han besökte registrerings- och identifieringscentret för flyktingar. ”Det brådskar med att förstärka insatserna för att få dessa ’hotspots’ på plats, men för att de ska bli effektiva måste alla medlemsländer delta i omflyttningen”, sade talmannen under sitt besök vid centret i Moria.

Sydsvenskan - 11 apr 16 kl. 05:48

Kerry besökte monument i Hiroshima

John Kerry och några andra av G7-ländernas utrikesministrar har besökt minnesplatsen för världens första kärnvapenattack i Hiroshima.Ministrarna hedrade i Hiroshima Peace Memorial Park minnet av offren för USA:s bombningar av den japanska staden de sista dagarna av andra världskriget, den 6 augusti 1945.Det är första gången som en amerikansk utrikesminister besöker platsen.

Regeringen - 12 maj 16 kl. 14:15

Försvarsministern besökte Ledningsregementet

Försvarsminister Peter Hultqvist besökte den 11 maj Ledningsregementet och IT-försvarsförbandet i Enköping. Under besöket fick försvarsministern bland annat en genomgång av regementets ansvarsområde och besökte en brigadledningsplats..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Marine Le Pen tar timeout som partiledare

Nationella Frontens ledare Marine Le Pen tar timeout – efter att ha gått vidare till andra rundan i presidentvalet.– Jag är inte partiledare längre, bara presidentkandidat, säger hon enligt France 2..

Expressen - 30 minuter sedan

Skarp UD-kritik efter mordfilm på Catalán

Mordet på FN-svenskan Zaida Catalán, 36, filmades av hennes angripare. Nu riktar svenska regeringen skarp kritik mot Demokratiska republiken Kongo för att landets polismyndighet offentliggjort den kontroversiella filmsekvensen. – Vi är väldigt kritiska till att den här filmen har visats på det här sättet, säger Lisa Qvarfordt på UD..

Expressen - 30 minuter sedan

Utkastad SD-ledare bildar nytt part

Före detta SD-kommunalrådet i Hässleholm Ulf Erlandsson fick lämna sin post efter avslöjanden om ekonomiska oegentligheter och rasistiska inlägg i sociala medier.Nu är han på gång med att bilda ett nytt parti, enligt Norra Skåne.– Vi är nog redan ett hundratal så det blir ingen brist på medlemmar, säger han till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

"Det är andra tider nu, det där hade varit en större skandal förr"

AMIENS. Emmanuel Macron kan känna sig nöjd med sin unge skolkamrat. Pierre Monvoisin, 18 år, röstade för första gången i helgen och lade sin röst på Macron.

Expressen - 1 timme sedan

Hårdare tag ska stoppa pensionsskojarna i PPM

Skojarna i premiepensionssystemet ska stoppas. Regeringen och delar av oppositionen ställer sig bakom förslagen på hårdare tag som Pensionsmyndigheten lanserat i ett 30-punktsprogram. – En väldigt viktig del handlar om hur man ska rensa upp i marknadsföringen av premiepensionen, säger generaldirektör Karin Westling Palm..

Expressen - 2 timmar sedan

Ung pojke till sjukhus efter olycka med bil

En yngre pojke har förts till sjukhus efter en olycka med en personbil i Ale kommun, skriver polisen på sin hemsida.Exakt hur olyckan gått till är oklart. – En kollision mellan dem har skett, men vi misstänker inget brott, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Expressen - 1 timme sedan

Systrarna bryter tystnaden efter Heath Ledgers död

Det har länge spekulerats i att skådespelaren Heath Ledger blev deprimerad efter sin roll som Jokern i "Batman" – och att det kan ha lett till stjärnans död.Nu väljer Heath Ledgers systrar att vid ett mycket sällsynt tillfälle prata om sin brors död – som skedde för nio år sedan. – Han var inte alls deprimerad, säger Kate Ledger, enligt Daily Mail.

Expressen - 2 timmar sedan

Millan varnar kvinnor efter blodiga överfallet

Millan Hedins höstpromenad blev en verklig skräckupplevelse. Hon attackerades av en okänd man i ett skogsparti nära sin bostad i Halmstad och slogs blodig till marken. Men strax efter gärningsmannen lagt sig över Millan, skrämdes han i väg av ett hundskall.

Expressen - 1 timme sedan

Afghansk journalist får pressfrihetspris

Den afghanska journalisten Najiba Ayubi från organisationen Killid group tilldelas Reportrar utan gränsers pressfrihetspris..

Expressen - 2 timmar sedan

Misstanken: 38-åring mördade föräldrarna

En 38-årig man misstänks ha brutit sig in i sina föräldrars bostad och knivmördat båda två. På måndagen inleddes rättegången mot mannen, som fortsätter neka trots omfattande bevisning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.