SR > Nyheter

Monday, 20 February, 07:39

SR - 11 jan 17 kl. 12:27

SMHI utökar vädervarningarnaSMHI utökar nu sina varningar för snö och blåst i stora delar av landet. Flera tåg och färjor i södra Sverige har ställts in och ovädret kommer på vissa hålla sig kvar över kvällen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
SMHI, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SMHI, utökar, vädervarningarna
UNT - 11 jan 17 kl. 12:07

SMHI utökar vädervarningarna

SMHI utökar nu sina varningar för snö och blåst i stora delar av landet..

ÖstersundsPosten - 14 jan 15 kl. 19:28

Tufft fjällväder väntas på torsdag

Vädervarningarna har avlöst varandra den senaste tiden. Nu går SMHI åter ut och varnar för hårt väder. Den här gången handlar det om en varning klass 1 för mycket hård vind och nederbörd vilket kan ge dålig sikt.

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Trumps svar till Sverige - syftade på tv-inslag

USA:s president Donald Trump har nu twittrat ett svar på vad han menade med det ha sa om Sverige på ett massmöte i Florida i lördags kväll. Donald Trump, som talade om terror, säkerhet och gränskontroll lät förstå att något hade hänt i Sverige på fredagskvällen som var kopplat till terror..

SR - 45 minuter sedan

Sönderbombade byggnader möter Ekots reporter i Mosul

I Irak går striderna om att befria västra Mosul in på sin andra dag. Vår korrespondent Johan-Mathias Sommarström har exklusivt fått följa den irakiska armén på sin offensiv och har besökt trupper och nybefriade områden..

SR - 1 timme sedan

Fler bostadsrättsföreningar binder sina lån

Allt fler bostadsrättsföreningar väljer längre bindningstider på sina lån visar en rundringning som Ekot har gjort hos svenska banker och organisationer..

SR - 1 timme sedan

Säpochefen: Lagen om terrorresor har haft effekt

Snart ett år efter att det blev straffbart att resa utomlands i syfte att begå terrorbrott har ingen dömts, och bara ett fall har lett till åtal..

SR - 2 timmar sedan

Bolag misstänks utnyttja Kronofogdens tjänster för bedrägerier

Kronofogden misstänker att bolag, utnyttjar deras tjänster för att lura folk att de är skyldiga pengar. Kraven kan vara på hundratusentals kronor..

SR - 4 timmar sedan

Digitaliserad lex Maria ska göra att fler anmäler

Lex Maria-anmälningarna ska göras om och digitaliseras för att få personal inom vården att rapportera fler vårdskador. Lyssna på Kaliber i P1 klockan 10.03.

SR - 7 timmar sedan

Vapenhandeln i världen ökar kraftigt

Den internationella vapenhandeln har ökat kraftigt de senaste 10 åren. Det är framförallt sydostasien och mellanöstern som driver på utvecklingen..

SR - 8 timmar sedan

Vita huset kommenterar Trumps utpekande av Sverige

En talesperson i Vita huset har ikväll kommenterat det uttalande som USA:s president Donald Trump gjorde om Sverige under ett tal i Florida igår. Enligt talespersonen talade Trump generellt..

SR - 10 timmar sedan

Ny studie: Dödsskjutningar ger dominoeffekt

Risken för nya dödsskjutningar ökar när det precis har skett en skjutning på en plats. Det visar en ny studie som forskare hoppas ska hjälpa poliser..

SR - 12 timmar sedan

Dödssiffran stiger efter attentat i Somalia

I Somalia stiger dödssiffran efter sprängattentatet i huvudstaden Mogadishu tidigare i dag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.