SR > Nyheter

Sunday, 25 June, 21:00

Liknande nyheter

Taggar: SMHI, utökar, vädervarningarna
UNT - 11 jan 17 kl. 12:07

SMHI utökar vädervarningarna

SMHI utökar nu sina varningar för snö och blåst i stora delar av landet..

ÖstersundsPosten - 14 jan 15 kl. 19:28

Tufft fjällväder väntas på torsdag

Vädervarningarna har avlöst varandra den senaste tiden. Nu går SMHI åter ut och varnar för hårt väder. Den här gången handlar det om en varning klass 1 för mycket hård vind och nederbörd vilket kan ge dålig sikt.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

600 höghus ska säkerhetstestas i England – Hittills har ingen klarat testet

60 höghus i London har inte klarat av säkerhetstester, som gjordes efter att minst 79 människor dog i en storbrand i höghuset Grenfell Tower..

SR - 2 timmar sedan

Thailändska konstnärer censurerade av militären

En diskussion om censur har blossat upp bland kulturfolk i Thailand efter att militären tvingat två thailändska konstnärer att ta bort delar av sina utställningar..

SR - 2 timmar sedan

Brexit kan ge problem med energiförsörjningen

Britternas beslut att lämna EU kan få konsekvenser för Storbritanniens energiförsörjning och för byggandet av ny kärnkraft i landet. Avtalet Euratom reglerar nämligen alla avtal som har med kärnkraft att göra..

SR - 3 timmar sedan

Google slutar skanna användarnas mejl

Nätjätten Google sätter stopp för sin ifrågasatta metod att skanna innehållet i Gmail-användarnas mejl..

SR - 3 timmar sedan

Varmare klimat kan gynna malariaspridning bland fåglar

Det varmare klimatet kan föra med sig att parasiter som kommer med flyttfåglar får en större spridning här i Sverige. Det befarar forskare i Lund som nu under sommaren studerar spridningen av malaria bland fåglar i en del av Skåne..

SR - 3 timmar sedan

Pridetåget förväntas stoppas i Istanbul

Vid 16 i dag skulle det av turkiska myndigheter förbjudna pridetåget avgå men marschen har istället stoppats av polisen..

SR - 4 timmar sedan

Uppgifter: Karin Olofsdotter ny ambassadör i Washington

Enligt uppgift till Ekot får Sverige sin första kvinnliga ambassadör på en av de viktigaste diplomatiska posterna - USA:s huvudstad Washington..

SR - 5 timmar sedan

Leksaksliknande bomb dödade sex barn

Sex barn dog när en bomb, som liknade en leksak, exploderade under söndagen i Waziristan i nordöstra Pakistan. Barnen hade börjat leka med bomben, som då exploderade..

SR - 5 timmar sedan

Hög arbetslöshet och fattigdom när Albanien går mot val

På söndagen hålls parlamentsval i Albanien - ett av Europas fattigaste länder som strävar mot ett Eu-medlemskap.Sittande premiärminister, konstnären och den tidigare basketspelaren Edi Rama och hans socialistparti räknar med att väljas om. Men samtidigt är många albaner missnöjda med den långsamma reformtakten och den höga arbetslösheten..

SR - 5 timmar sedan

Trafikverket ofta i bråk med kommuner

Trafikverket hamnar ofta i bråk med svenska kommuner i planerandet av infrastrukturprojekt, det visar en studie som myndigheten tagit fram. Nu måste regeringen agera, anser Anders Roth, en av rapportmakarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.