SR > Nyheter

Tuesday, 22 May, 21:13

SR - 11 jan 17 kl. 12:27

SMHI utökar vädervarningarnaSMHI utökar nu sina varningar för snö och blåst i stora delar av landet. Flera tåg och färjor i södra Sverige har ställts in och ovädret kommer på vissa hålla sig kvar över kvällen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
SMHI, Sverige

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SMHI, utökar, vädervarningarna
UNT - 11 jan 17 kl. 12:07

SMHI utökar vädervarningarna

SMHI utökar nu sina varningar för snö och blåst i stora delar av landet..

ÖstersundsPosten - 14 jan 15 kl. 19:28

Tufft fjällväder väntas på torsdag

Vädervarningarna har avlöst varandra den senaste tiden. Nu går SMHI åter ut och varnar för hårt väder. Den här gången handlar det om en varning klass 1 för mycket hård vind och nederbörd vilket kan ge dålig sikt.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Nytt försvarsavtal mellan Sverige och Danmark

Sverige och Danmark ska utöka sitt försvarssamarbete. Bland annat ska länderna framöver kunna utnyttja varandras luftrum..

SR - 1 timme sedan

Malmström: Hoppas att USA ska anta vår agenda

Det var en stor pessimism i Bryssel i dag om möjligheten för EU:s medlemsländer att få ett fortsatt undantag efter handelsministermötet mot de amerikanska skyddstullarna för stål och aluminium..

SR - 1 timme sedan

Trump: Nordkoreamöte kan skjutas upp

Det tänkta toppmötet mellan USA och Nordkora kan komma att skjutas upp..

SR - 2 timmar sedan

Norge vill klimatsatsa på CCS

Svenska regeringen sneglar på Norges planer på en mångmiljardsatsning på CCS-teknik för att fånga in och lagra koldioxid från industrier med stora klimatutsläpp..

SR - 3 timmar sedan

Få i anställning efter insats från Arbetsförmedlingen

Bara en liten del av de nyanlända som gått in i Arbetsförmedlingens etableringsuppdrag har fått ett riktigt jobb efter fyra år. Det visar en granskning om Riksrevisionen gjort..

SR - 3 timmar sedan

Mark Zuckerberg frågas ut i Europaparlamentet

Facebooks grundare och vd Mark Zuckerberg kommer till Europaparlamentet i dag, för att svara på frågor om företagets hantering av användarnas data..

SR - 4 timmar sedan

Vapentillverkare misstänks ha mutat politiker i Tyskland

Den tyska vapentillverkaren Heckler och Koch misstänks ha mutat förbundsdagsledamöter för att få omstridda vapenförsäljningar till Mexiko godkända. Mutmisstankarna kommer nu utöver anklagelser om olaglig vapenexport till konfliktområden som företagets tidigare chef och flera medarbetare står inför rätta för..

SR - 4 timmar sedan

Krav på lagändring efter felskickat mejl

Ändra lagen så att personer i bristyrken inte tvingas lämna Sverige på grund av bagateller. Det säger liberalernas ekonomiskpolitiska talesperson, riksdagsmannen Mats Persson..

SR - 5 timmar sedan

Ny utbildning ska lösa polisbristen

Polisutbildningen i Sverige ska utökas med ett nytt, femte, lärosäte och det ska bli lättare att gå distansutbildning. Det föreslår Polismyndigheten..

SR - 6 timmar sedan

Experter i möte om negativa utsläpp

Tekniken finns för att fånga in koldioxid av klimatskäl. Det är dock brist på ekonomiska incitament att satsa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.