SR > Nyheter

Friday, 23 March, 15:39

Liknande nyheter

Taggar: SMHI, utökar, vädervarningarna
UNT - 11 jan 17 kl. 12:07

SMHI utökar vädervarningarna

SMHI utökar nu sina varningar för snö och blåst i stora delar av landet..

ÖstersundsPosten - 14 jan 15 kl. 19:28

Tufft fjällväder väntas på torsdag

Vädervarningarna har avlöst varandra den senaste tiden. Nu går SMHI åter ut och varnar för hårt väder. Den här gången handlar det om en varning klass 1 för mycket hård vind och nederbörd vilket kan ge dålig sikt.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Regeringen vill ha möte med Google

Efter den kraftiga kritiken mot nätjättar som Google och Facebook vill justitieminister Morgan Johansson att företagen visar hur de ska sanera sin verksamhet..

SR - 1 timme sedan

Centern vill gå framåt

I dag lanserade Centern sin valkampanj, som kommer att präglas av ett ord: Framåt..

SR - 2 timmar sedan

Regeringen kallar generaldirektörerna

Efter Ekots rapportering om att Arbetsförmedlingen får ta emot människor som är för sjuka för att söka jobb ifrån Försäkringskassan kallar regeringen nu till sig generaldirektöerna för respektive myndighet för att se till att de samarbetar bättre..

SR - 2 timmar sedan

Ghouta – rapporter om flygattacker trots eldupphör

I Syrien har de första stridande som evakuerats från östra Ghouta nu kommit fram till rebellkontrollerade Idlib-provinsen.Samtidigt rapporteras om nya flygattacker mot Ghouta trots uppgifter om ett lokalt eldupphör..

SR - 2 timmar sedan

Brände ner moské – döms till vård

Mannen döms för grov mordbrand och grovt olaga hot till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning..

SR - 3 timmar sedan

Polis skjuten i södra Frankrike – möjligt gisslandrama

I södra Frankrike har en polis skjutits och en man har tagits som gisslan i ett snabbköp i två separata händelser, rapporterar nyhetsbyrån AFP och hänvisar till säkerhetskällor..

SR - 4 timmar sedan

Kataloniens tidigare ledare Puigdemont åtalas

Spaniens högsta domstol åtalar 13 katalanska politiker för uppror efter försöket att förklara Katalonien självständigt i oktober i fjol..

SR - 4 timmar sedan

Man döms för grov mordbrand efter branden i Örebro moské

En man döms för grov mordbrand och grovt olaga hot till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning efter branden i Örebro moské i september i fjol..

SR - 5 timmar sedan

EU skärper tonen mot Ryssland

EU kallar hem sin ambassadör från Moskva och instämmer i Storbritanniens bedömning att Ryssland "högst sannolikt" är ansvarigt..

SR - 5 timmar sedan

Kommunerna ska kunna stoppa dieselbilar

I dag på förmiddagen presenterar regeringen ett förslag som innebär att kommunerna kan införa miljözoner för personbilar. Äldre dieselbilar ska kunna förbjudas i stadskärnorna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.