SR > Nyheter

Saturday, 29 April, 17:27

SR - 11 jan 17 kl. 12:27

SMHI utökar vädervarningarnaSMHI utökar nu sina varningar för snö och blåst i stora delar av landet. Flera tåg och färjor i södra Sverige har ställts in och ovädret kommer på vissa hålla sig kvar över kvällen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
SMHI, Sverige

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SMHI, utökar, vädervarningarna
UNT - 11 jan 17 kl. 12:07

SMHI utökar vädervarningarna

SMHI utökar nu sina varningar för snö och blåst i stora delar av landet..

ÖstersundsPosten - 14 jan 15 kl. 19:28

Tufft fjällväder väntas på torsdag

Vädervarningarna har avlöst varandra den senaste tiden. Nu går SMHI åter ut och varnar för hårt väder. Den här gången handlar det om en varning klass 1 för mycket hård vind och nederbörd vilket kan ge dålig sikt.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Ohelig allians inför avgörandet i Frankrike

Med en vecka kvar till det franska presidentvalets andra omgång är det allt mer tydligt att fransmännen inte ser ut att samlas i en gemensam blockad mot nationalistiska Marine Le Pen, så som man tidigare har gjort. Samtidigt har en av de andra presidentkandidaterna från valets första omgång, valt att gå i allians med Marine Le Pen..

SR - 1 timme sedan

Cecilia Uddén: Påven vill bygga broar till islam

Påven är på plats i Egypten för att visa solidaritet med Egyptens utsatta kristna. Men han vill också bygga broar till islam, säger Cecilia Uddén, vår korrespondent på plats..

SR - 1 timme sedan

EU överens inför brexitförhandlingar

EU-länderna enades på lördagseftermiddagen om mandatet inför brexitförhandlingarna med Storbritannien. Det tog inte ens en kvart efter det att toppmötet inleddes förrän de 27 stats- och regeringscheferna enhälligt antog förhandlingsmandatet och alla närvarande applåderade..

SR - 3 timmar sedan

Tinnitus kan sitta i dina gener

Tinnitus, eller ringningar i öronen, kan vara ärftligt, det visar ny forskning..

SR - 4 timmar sedan

Skola i Kungälv eldhärjad

En högstadieskola i Kungälv norr om Göteborg har delvis eldhärjats under natten. En stulen moped hittades på platsen och polisen har inlett en förundersökning om mordbrand..

SR - 3 timmar sedan

Föräldraförsäkringen kan göras om

Regeringen kommer vilja göra om föräldraförsäkringen så att den blir mer jämställd, och kanske till och med kortare än i dag. Det säger socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) i Ekots Lördagsintervju..

SR - 4 timmar sedan

Fidesz och Orbán får kritik från partigrupp i EU

Inför EU-toppmötet i Bryssel på lördagseftermiddagen har den kristdemokratiska partigruppen, EPP, diskuterat Ungern och den omtalade nya lagen som hotar framtiden för det internationella Centraleuropeiska universitetet i Budapest. Partigruppens ledare Manfred Weber säger till Ekot att premiärminister Viktor Orbán nu måste backa..

SR - 4 timmar sedan

Toppmöte om brexit inlett i Bryssel

Idag samlas EU:s stats- och regeringschefer i Bryssel för att enas om förhandlingamandatet inför Brexitförhandlingarna med Storbritannien..

SR - 4 timmar sedan

Terrordåd sätter press på politiken

Efter attacken på Drottninggatan har lagförslagen från politikerna varit många. Hur går det till när politiken tar fram åtgärder efter ett terrordåd?.

SR - 7 timmar sedan

Uppgift: Turkiet blockerar Wikipedia

Turkiska myndigheter blockerar all tillgång till det digitala uppslagsverket Wikipedia, uppger organisation Turkey Blocks som bevakar internet till nyhetsbyrån AFP..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.